ZWS Incasso

Over ZWS Incasso

ZWS Incasso logo

Incassobureau Almere: incassodiensten door ZWS Incasso

Ons incassobureau in Almere helpt u met het innen van openstaande facturen. Particulier of zakelijk: ZWS Incasso zorgt voor een klantvriendelijke incasso.

24korting website

Reviews

Filter op
 1. René

  Wat een slecht bedrijf

  Ik heb een incasso-opdracht verstrekt en toen dat deels niet uitgevoerd hoefde te worden gaf eigenaar Dennis aan dat hij het zou terugbetalen. na vier mailtjes en diverse telefoontjes gebeurt er niets behalve vage beloften.
  Ik ga dus nooit meer in zee met dit bedrijf. Volstrekt onbetrouwbaar.

  General: 1/5
 2. J.B

  Wat een onzin

  Wat een zooitje is dit bedrijf zeg. 100 x bellen en ja hij belt je wel terug, mails waar 99% niet op gereageerd worden.

  Heb dit bedrijf echt als negatief ervaren. Zo veel stress omdat je op je geld zit te wachten.

  Allemaal mooie beloftes die niet nagekomen worden. Zo wordt er gezegd dat de zaak in behandeling is genomen en lopende is.

  Kom je er later achter dat het al lang uit behandeld is.

  Wat een pest bedrijf zeg. GA HIER NOOIT MEE IN ZEE!!!!

  General: 1/5
 3. Kenny

  Wat een bagger incasso

  Heb de review gelezen en op de proef een van de 5sterten rating gebeld sommige zijn bekend als deurwaarder.
  Klopt dus geen ene M van.
  Zws reageert gewoon niet op je berichten.
  Zijn ook niet lid van welke instelling dan ook.
  Zijn gewoon een stelletje cowboys.

  General: 1/5
 4. Appie

  OPLICHTERS PAS OP !!

  veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven op het moment dat je de eerste factuur betaald hebt aan zws is her stil en word je volledig genegeerd

  General: 1/5
 5. Thomas

  Zeer ontevreden over ZWS

  Zeer ontevreden over de service van ZWS. In 2020 heb ik een sterke zaak toevertrouwd aan ZWS. Na aanbetaling zijn mijn aangeleverde stukken gekopieerd en geplakt zonder aanvulling vanuit ZWS. Na het opsturen van de stukken aan de rechtbank blijft uitspraak uit. Vele malen heb ik het verzoek bij ZWS neergelegd om de uitspraak door te sturen en te achterhalen bij de rechtbank. Ik krijg echter de beleving hierin te worden ontweken. Vervolgens ben ik genoodzaakt zelf de rechtbank te contacteren om mijn uitspraak te krijgen. Zelfs het zaaknummer bij de rechtbank achterhalen ging met veel moeite wegens radiostilte vanuit ZWS. De zaak blijkt al maanden geleden bij de kantonrechter te zijn behandeld, maar verloren wegens het niet antwoorden op vragen van de rechtbank door ZWS. Vervolgens probeer ik ZWS keer op keer te benaderen om een oplossing te vinden, hierbij ervaar ik de communicatie zowel telefonisch als via mail wederom als een obstakel. Er worden meerdere malen beloftes gedaan de fouten te herstellen, telkens een nieuwe startdatum om het dossier op te pakken wordt er toegezegd, maar actie komt er nooit.. Afgelopen periode heb ik ZWS meerdere keren wederom aangeschreven en gebeld met het verzoek de zaak weer op te pakken. Ook deze keer loop ik aan tegen radiostilte en afwenteling, passend in het patroon. Inmiddels 2,5 jaar, een aanbetaling en een hoop geduld verder. Maar geen resultaat. Helaas is het niet anders dat ik een fee heb betaald voor iets dat ik nog beter zelf had kunnen doen en is ZWS enkel een belemmering voor mijn zaak geweest.

  General: 1/5
 6. B. Jongerius

  Top ervaring met ZWS Incasso

  ZWS Incasso is het zoveelste incassobureau waarmee ik werk. Maar wat een opluchting om te ervaren dat er ook goede partijen bestaan. Na met verschillende cowboys te hebben gewerkt, kan ik eindelijk met een gerust hart mijn zaken uitbesteden. Ze werken snel en duidelijk en denken ontzettend mee. Ze doen wat ze zeggen, en vaak nog meer dan dat. Ze zijn goed bereikbaar en denken ook op commercieel vlak mee. Zij hebben mij een aan andere klant van hen gekoppeld, en daar doe ik nu leuke zaken mee. Echte ondernemers. Met regelmaat wordt ik uitgenodigd voor een borrel waarbij meerdere relaties van hen aanwezig zijn.

  General: 5/5
 7. Jeanine

  Zijn alleen maar gericht op Debiteuren, niet op iemand die werk laat verrichten!

  Stoppen alles in dossier, willen panklare invordering hebben, stel jij verleend ander een goed, die betaald niet, duidelijk invorderen. Maar je hebt een aannemer, die nota bene ook een onder aannemer heeft, en die hoofdaannemer gaat er stiekum vandoor met het aanbetaalde geld? Dan is dit incasso bedrijf opeens niet thuis! Te lastig te ingewikkeld voor ze…Stuitend jammer stop je daar meters energie in! Hebben geen juridisch inzicht noch scholing genoten.

  General: 1/5
 8. S. Groeneveen

  ZWS Incasso is een echte aanrader!

  Mij werd gevraagd of ik een review wilde schrijven over ZWS Incasso. Natuurlijk wil ik dat! Ik ben onwijs blij dat ik na, wel 10 andere incassobureau's, in contact ben gekomen met ZWS Incasso. Los van dat zij altijd bereid zijn om met mij mee te denken, gaan zij ook adequaat te werk. Ik durf mijn openstaande facturen blind in beheer te geven aan ZWS Incasso. Het is prettig dat ik een vast aanspreekpunt heb, en dat zij proactief handelen.

  General: 5/5
 9. Containerreiniger

  ZWS Incasso is top!!

  In onze branche is vaak veel discussie. Containers die niet gereinigd zijn volgens de klant, waardoor ze niet willen betalen. ZWS Incasso heeft voor mijn bedrijf een beleid geschreven dat werkt! De discussies zijn er, maar ze worden veel sneller opgelost. Ik schrijf een stuk minder geld af en daar ben ik erg blij mee!!!

  General: 5/5
 10. Steenvordern

  Heel blij met ZWS Incasso

  Er werd mij gevraagd mijn eerlijke mening te geven in een review. Zonder een richting te geven, durfde ZWS Incasso het aan mij dat te vragen. Dat straalt vertrouwen uit. En dat (zelf)vertrouwen, zie je terug in hun werkwijze. Zij weten wat ze doen, en laten dat ook blijken. Zij zijn in staat om de debiteur net altijd een stapje voor te zijn. Ik heb het volste vertrouwen in ZWS incasso en ben blij met ze in contact te zijn gekomen. Ik vertrouw op hun adviezen en ik heb nog nooit zo'n hoge slagingspercentage gehad in mijn dossiers. Daarnaast denken zij ook commercieel mee, en hebben wij mij al met meerdere (inmiddels klanten) bedrijven in contact gebracht. Ik ben echt heel blij met ZWS Incasso!

  General: 5/5
 11. Schaafsma

  ZWS Incasso

  Echt helemaal tevreden. Zij hebben een dossier, dat al door meerdere incassobureau's was behandeld, met succes weten te incasseren. En dat binnen 2 weken!

  General: 5/5
 12. Wim Lanting

  Zeer tevreden over ZWS Incasso

  Ik ben uiterst te spreken over de dienstverlening van ZWS Incasso. Zij zijn een zeer professioneel bedrijf met oog voor resultaat. Zonder met een botte bijl te hakken. Ze werken adequaat en denken vooruit. In tegenstelling tot veel incassobureau's, geven zij mij echt het gevoel het dossier een belangrijk dossier te vinden. Zonder dat de hoogte van de vordering een rol speelt. Onze zaken verschillen namelijk van grote tot kleine vorderingen, en daar wordt geen onderscheid in gemaakt.

  General: 5/5
 13. R. H.

  Heel deskundig incassobureau

  Voor mij is ZWS Incasso echt een verademing. In tegenstelling tot voorgaande partijen, hebben ze bij ZWS kennis van zaken, een prettige manier van werken, en een creatieve geest. Ik beveel het iedereen aan!

  General: 5/5
 14. Rob Kranendonk

  ZWS Incasso B.V. heeft een zeer discutabele werkwijze

  ZWS heeft mijn inziens een zeer discutabele werkwijze voor het aannemen van opdrachten. Daarmee snijden ze zichzelf in de vingers, want als er dan toch onvoldoende argumenten zijn om te mogen incasseren, dan proberen ze via een nieuwe opzet er weer een nieuwe zaak van te maken. In ons geval kregen wij eerst de volle rekening voor een dienst die niet was geleverd en toen daar te weinig argumenten voor waren kregen we een rekening voor de annuleringskosten. Het gaat bij dit bedrijf niet zozeer om het behalen van een recht, maar meer om het binnenhalen van geld terecht of niet terecht.

  General: 1/5
 15. T. Hoeksema

  ZWS Incasso

  Ik heb nu inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van ZWS Incasso. Wat een verademing! Duidelijkheid, inzicht in de zaken, en doorpakken. Alles wat ik bij andere bureau's miste. Daarnaast; Geen vervelende overeenkomsten met verplichtingen, maar gewoon de vrijheid om eventueel weg te kunnen. Volgens mijn contact persoon, Dennis Plas, werken zij zo omdat zij vertrouwen in hun kwaliteit. Zij hebben geen abonnementen nodig om hun klanten te binden. Geen loze kreet. Ik kan ZWS incasso bij iedereen aanbevelen!

  General: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

3.1 Matig