VraagAlex

Over VraagAlex

VraagAlex logo

VraagAlex – De klantenservice specialist ?: Bel 020 262 1789

VraagAlex: De klantenservice specialist helpt jou om in contact te komen met de klantenservice. Wil jij een klantenservice bereiken zonder 0900-nummers?

incassobureaus

Reviews

Filter op
 1. Osiris

  Zakkenvuller !

  had deze heer Alaxander benaderd omdat ik een probleem heb met Aliexpress in China , waar ik zelf even niet uitkom , hele verhaal verteld in een mail ..krijg ik een mail terug ,met een paar nutteloze links ..waar ikzelf al lang gebruik van maak bij Aliexpress ( denk iedere klant ) . maar nu komt het ,mijnheer vraagt voor verdere hulp even een bedrag van 150 euro ..begrijp best dat ook zijn tijd kostbaar is …maar doe dan niet voorkomen of je zo graag de mensen die problemen hebben met Aliexpress wilt helpen ! ik vind dit gewoon een vorm van oplichting en zakken vullen .. Dus u bent gewaarschuwd ..u hoeft en kan niets verwachten van de zogenaamde hulp.

  General: 1/5
 2. Maxim

  Nutteloos persoon

  Nutteloos persoon. Doet effectief niks om je te helpen en wordt heel onbeschoft wanneer je dit aankaart. Ik wou dat ik minder sterren kon geven. Hier ons gesprek https://imgur.com/gallery/lEb4FJE

  General: 1/5
 3. H.

  Zeer bot en van het zelfde niveau als de klantendienst van AliExpress

  Kreeg allereerst na mijn eerste bericht een automatisch standaardantwoord met veel reclame en weinig hulp, en daarna de vraag 'waarmee kan ik u helpen', alsof ik dat nog niet uitgebreid had uitgelegd. Wat daarna volgde was een korte conversatie op hetzelfde chatbot niveau als dat van AliExpress zelf. Niet te veel van verwachten dus.

  General: 1/5
 4. Hans

  Boeven

  Na 45 min nog niemand aan de lijn dit zijn gwn oplichters eerst mag je een uur aan de lijn blijven want ze moeten ook verdienen op mij en dan verbinden ze je door nou k heb t opgegeven na45 vieze vuile kanker Alex je kanker moeder

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.3 Bad!