Vier Leeuwen Incasso

Over Vier Leeuwen Incasso

Vier Leeuwen Incasso logo

Vier Leeuwen Incasso biedt bedrijven ondersteuning op het gebied van credit management. Doelstelling is te allen tijden het aantal incassozaken tot een minimum te beperken. Door een slimme inrichting van het credit management proces is Vier Leeuwen Incasso in staat het gros van de incassozaken minnelijk af te handelen.

De dienstverlening beperkt zich niet tot het enkel aanbieden van (minnelijke) incassoprocedures. Op basis van een eerste gesprek en een quickscan van uw organisatie zal worden gekeken naar de meest efficiënte inrichting van het order to cash proces.

Incasso Links

Reviews

Filter op
 1. W. de Haan

  Ondermaatse bediening!

  Sinds enkele maanden heb ik te maken met deze firma. Het zijn geen gerechtsdeurwaarders maar het zoveelste louche incassobureau. Pas op voor deze lui! Zonder inhoudelijk op mijn zaak in te gaan: zelfs na volledige betaling van de openstaande vordering blijven deze Vier Leeuwen bellen en brieven sturen over onduidelijke kosten. Ik heb inhoudelijk verweer geboden maar er wordt niet geluisterd. Zij vallen je op onheuse grond lastig. Blijkbaar loopt het bedrijf niet erg? Prematuur dreigen met dagvaarden is erg onheus voor zo'n klein bedrag. Het maakt op mij geen indruk. Desnoods neem ik een advocaat om van ze af te zijn!

  General: 1/5
 2. Anoniem

  Vier Leeuwen Incasso pure oplichting

  Slechte ervaring met dit bedrijf. 1. Dossier kennis zeer minimaal 2. Juridische kennis zeer slecht (bijvoorbeeld mbt toepassing WIK) 3. Onvriendelijke behandeling Gelijk een klacht ingediend bij de betreffende organisatie die e.e.a. heeft overgedragen aan hen. Geen zaken mee doen. Hanteren eigen incassostaffel zonder dat dit enige grondslag heeft!

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

1.5 Bad!