Vesting Finance Fiditon

Over Vesting Finance Fiditon

Vesting Finance Fiditon logo

Vesting Finance Fiditon is opgericht in 1982 en beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van credit management, incasso en Lange Termijn Schuldbewaking. Wij richten ons primair op opdrachtgevers in de financiële dienstverlening. Onze onderneming telt ruim 80 medewerkers. Vesting Finance Fiditon is lid van de Nederlandse Vereniging van Incasso-ondernemingen (NVI) en gecertificeerd met het Incasso keurmerk.

Incasso

Reviews

Filter op
 1. Jason

  Vestiging Finance Fidition, zeer onprofessioneel

  Ze hebben geen bevoegdheid om zomaar langs je huis te komen. De sjaak die ze langs je huis sturen heeft GEEN antwoord op de volgende vragen: "Door wie bent u gestuurd?", "Waarom bent u hier?" en "Over wat gaat het?". Het enige antwoord dat ik krijg is: "Dat mag ik niet zomaar zeggen." en een minimalistic, maar wel stylish business kaartje. Wat een onzin dit bedrijf… Oplichters!

  General: 2/5
 2. van barlinge

  100% rente oplichters

  betalen al ruim 13 jaar 150 euro per 4 weken lening was 15000 2e hypotheek 13 jaar x 13 maanden x 150 euro = 25350 ga nu advocaat op de zaak zetten totaal geen inzicht in de betalingen, raar bedrijf dat fiditon,snap ook wel dat je geen betalings inzichten verkrijgt want dan word zichtbaar hoe veel ze er op verdienen ik ga de betalingen stop zetten vanaf heden,en laat het voor de rechter komen

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2 Inadequate!