Van Lith Incasso

Over Van Lith Incasso

Van Lith Incasso logo

Al 40 jaar Gerechtsdeurwaarder en incassobureau in Eindhoven

Van Lith Gerechtsdeurwaarders en Incasso biedt ondersteuning als zeer ervaren incassobureau in het gehele incasso traject, zowel het minnelijke als het gerechtelijke traject. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat al in een vroeg stadium te beoordelen of uw vordering kans van slagen heeft en zo ja, te kiezen voor de meest resultaatgerichte aanpak. Dit leidt tot een maximale opbrengst uit uw debiteurenportefeuille.

Reviews

Filter op
 1. Liza

  Schandalig

  Ik begrijp goed waarom ze alleen maar klachten hebben onder het personeel zelfs .ze worden aan hun lot overgelaten en daarna zonder de kans te krijgen om het te leren weg gestuurd .ze kunnen niet met mensen omgaan. Ik ben er een paar weken weg en heb van meerdere hetzelfde gehoord. Echt triestig!!

  General: 1/5
 2. M Berawar

  Oplichters

  Maken afspraken en komen die niet na !
  Reageren ook niet op e-mails, en blijven maar slachtoffer spelen en je voor leugenaar houden !!!

  General: 1/5
 3. Piet

  Incasso van lith

  Ik moet eerlijk toegeven dat van lith een redelijk netjes incasso bureau is.
  Ten eerste is het toch wel de schuld van een schuldenaar, dus je zult hoe dan ook moeten betalen.
  Ze hadden bij mij ook de beslagvrije voet gehalveerd, maar na aangeven van dit probleem werd het meteen goed gezet.
  Ze betalen netjes de helft terug.
  En ze bieden je redelijke termijnen om af te betalen, en als je over vakantiegeld praat dan doen ze ook niet lastig.
  Al met al heb ik niet echt een slechte ervaring met van lith.

  General: 4/5
 4. bram

  helaas niet normaal mee af te spreken

  hebben gewoon de beslag vrije voet gehalveerd zonder informatie op te vragen. denken dat de partner ook een inkomen heeft, dat heb ik wel maar heeeeeel weinig. heb 2 termijnen netjes betaald en 1 gemist, als er gelijk een brief gestuurd was , of een email dat 1 tussen termijn niet betaald was had ik gelijk het bedrag over gemaakt, maar nee die kans krijg je niet ze gaan gelijk beslag leggen. Echt super en dan ook nog eens met een verkeerd beslagvrije voet ik wil echt betalen maar je komt er gewoon niet door heen bij ze . hebben echt een betonnen plaat voor hun hoofd een beetje inleven in de mensen met schulden zou toch wel fijn zijn

  General: 2/5
 5. Willemse

  Heeft opdrachten van Hotel Express Nederland!! Is geen goed idee!

  Voor voorbeelden van klachten en opmerkingen over de hotelpas: http://www.consumentenbond.nl/actueel/nieuws/nieuwsoverzicht-2013/verlenging-hotelpas-com-ongeldig/ Als je met hotelpas ofwel Hotel Express Nederland in zee gaat, besmeurt dat je naam. Dat doet Van Lith. Mij lijkt het een vooraanstaand incassobureau, maar men heeft ook na 40 jaar wat te leren. Missie? Visie? Hotel Express Nederland houdt zich niet aan de wet: bij verlenging en overeenkomsten dienen handtekeningen en geldige overeenkomsten gemaakt te worden en dat gebeurt niet. Dan gaat Hotel Express Nederland naar het incassobureau Van Lith. De incasso's gaan naar de mensen, die zich niet bewust zijn van een abonnement (woord abonnement komt niet voor/aanvinken is een handtekening). Erg slecht is de service van Hotelpas.com: standaardbrieven en geen tel.nummer om informatie in te winnen (wel om leden te werven). Als je als consument reageert met feiten, dan is de Consumentenbond niet juridisch en handhaaft Hotel Express Nederland de wet van Dam. Dat terwijl er nooit een overeenkomst wordt getekend door beide partijen en worden abonnementen onrechtmatig verlengd en dus gegeven en verkregen. Op internet doet de directie de klant af als kleuters die niet goed lezen. Dat geeft de directie een reden om zich niet te houden aan de regels omtrent overeenkomsten. Natuurlijk gaat het dan om onterechte incasso-opdrachten!! Daarmee gaat Van Lith in zee. Van Lith, dat wil je toch niet echt, he? Ik heb er lang over nagedacht dit te publiceren. Ik ben zeer benieuwd naar een reactie en daarmee bepaal ik dan of ik als consument vind dat Van Lith een goed bureau is. Hier ligt een ware uitdaging voor beide bedrijven. Ook Holland Express kan uiteraard verbeteren. Ga werken met de juiste contracten en als een rekening dan niet betaald wordt, dan ga naar een goed incassobureau. Zal dat Van Lith kunnen zijn? Misschien. Dat zal niet van mij afhankelijk zijn.. Maar ik zal als consument wel heel erg positieve feedback gaan geven naar beide toe, als er een geweldige rechtmatige gedragsverandering komt.. Ook de Consumentenbond kan hier een erg voorname rol in spelen. Het is aan jullie. Wat wil je zijn? Wie wil je zijn? Visie? Missie?

  General: 2/5
 6. Jagers

  Bereau van Lith laat zich gebruiken

  Zeer slecht incassobureau, gaat zonder onderzoek over tot incasso. Het bureau laat zich gebruiken voor onterechte incasso van hotelbon.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2 Inadequate!