Van der Meer en Philipsen

Over Van der Meer en Philipsen

Van der Meer en Philipsen logo

Van der Meer en Philipsen – Debiteurenbeheer, Incassodiensten, Gerechtsdeurwaarder, Juridisch bureau

Gerechtsdeurwaarderskantoor Van der Meer & Philipsen Incasso en Juristen.

Reviews

Filter op
 1. Mel

  snel, gedegen, vriendelijk

  Ze hebben snel teruggebeld, heb situatie uitgelegd. Het resultaat van, in dit geval, de voorinspectie van de huuroplevering wordt dan nog besproken of dat reëel is of niet.

  General: 5/5
 2. feetje

  slecht

  In scheiding werkzaam voor ex partner. Onterechte aanmaningen sturen, waarbij een "nota" nog maar 5 ontvangen was, en Van der Meer al forse boetes opgelegden, terwijl op de "nota" 14 dagen tijd werd geboden. Tevens was de nota een bedrag onderdeel van rechtszaak scheiding, die op de planning stond, waarbij een financieel expert was benoemd in een eerdere zitting bij de rechter. Na tussenkomst advocaat werd afgesproken te wachten tot aan rechtszaak uitspraak, maar deze afspraak kwamen ze niet na. Aangezien ik zelf volledig zorg had over de kinderen gaf dit heel veel stress extra, tengevolge van wanbeleid van dit incasso bureau.

  General: 1/5
 3. Pieter

  Dank voor de adequate afhandeling

  Van de ene op de andere dag besloot mijn ex haar schuld niet meer af te lossen. Doordat ik voor alleen voor de kinderen zorg en daardoor niet meer fulltime kan werken, kwam onze gezinssituatie in gevaar. Van der Meer en Philipsen heeft de zaak zeer vakkundig begripvol en adequaat afgehandeld. Zonder hen waren we ernstig in de problemen gekomen. Dan jullie wel

  General: 5/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

3.7 Matig