Reviews van deze auteur

Ze naaien je met de Beslagvrijevoet wanneer gaat iemand doordraaien en hun wat doen

Review over LAVG

Deze deurwaarders zijn Corrupte deurwaarders die hun bevoegheden misbruiken op de burger met een schuld.

Er wordt geen rekening gehouden met je beslagvrijevoet men heeft er laks aan en boeien wat met je gebeurt of je wel of niet je vaste lasten kan betalen.

Kon je Peter R D. Vries zijn dood omruilen met zulke corrupte deurwaarders,want hun verdienen dat echt en geloof me er zal echt iemand snel doordraaien en hun neerknallen met een AK47 of hun familie wat doen.

De burger gaat dit niet langer pikken en misschien wordt dan den haag wakker want daar zitten al 1 jaar een ontslagen kabinet wat een zooitje van maakt.

De Kamer v Deurwaarder is ook een corrupte organisatie die niet afhankelijk is maar alleen vriendjes van andere deurwaarders en die steekpenningen krijgen dus dat zijn criminelen in een pak want hey het mag niet opvallen.

Grote oplichting kantoor LAVG

Review over LAVG

Licht mensen op met hoge bedragen wat ze zelf verzinnen.
Geen fatsoenlijk bedrijf en denken ze staan boven de rechtelijke macht.

Je gaat iemand krijgen die doordraait en wraak op hun neemt.

Sterke punten
Mensen in nog meer financiële problemen brengen.

Zwakke punten
Fraudeurs,Oplichting,

Corrupte Deuwaarder kantoor Flanderijn en witwassen van Drugs geld

Review over Flanderijn

Deze organisatie licht mensen op met hele hoge kosten zogenaamd.\\r\\nEr wordt illegaal gehandeld in het opkopen van schulden en daarna duurder doorverkopen.\\r\\nZe innen gelden van debiteuren en steken het zelf in hun zak.\\r\\n\\r\\nCorrupte ambtenaren die de wet overtreden en mensen dwingen,dreigen.\\r\\nEr wordt ook zwart geld wit gewassen in de organisatie en omdat men Ambtenaar is denk men ik kan eronder schuilen en sjoemelen met de bedragen en tarieven.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Corruptie, Oplichting,Fraude

reacties: