Reviews van deze auteur

ID-fraude opdrachtgever LAVG en onrechtmatige daad.

Review over LAVG

Vorig jaar stond ineens een deurwaarder aan de deur bij andere mensen met een dwangbevel om binnen twee dagen 600 euro te betalen vanwege een rekening uit 2008 van orgine 50 euro die al betaald was en waarvan de eigenaar van het bedrijf ook op de hoogte was gesteld. Nooit meer iets van gehoord. Tot vorig jaar LAVG eiste per direct een betaling. Ze hebben bij andere mensen een brief daarover in de bus gedaan met mijn gegevens zonder envelloppe. Ik heb contact gehad en dacht dat het geregeld was. Een maand geleden werd ineens beslag gelegd op mijn uitkering voro 100 euro per maand, mijn inkomen is 825 euro en heb hoge vaste lasten en geen huurtoeslag. Er is nu al geen geld voor boodschappen en de vordering was zonder overleg nog eens opgehoogd tot bijna 900 euro. Ben eens gaan rond informeren. Het bedrijf waarvoor zij zouden incasseren is opgeheven, de eigenaar is overleden. Dus de vraag is wie de opdrachtgever dan is voor deze vordering? Krijg een vaag antwoord over erfgenamen en zij wisten niet dat de eigenaar van het bedrijf van de betwiste vordering 2008 overleden was. De erfgenaam weet van niets in deze zaak. Er is geen opdrachtgever en geen vordering en zij weigeren het beslag op te heffen. Het ergste was dat ik ernstig ziek ben en zo overstuur was dat ik belangrijke onderzoeken in die week heb afgezegd, omdat ik nu 9 maanden geen geld heb voor eten door de onrechtmatige beslaglegging LAVG. Tevens ga ik aangifte doen en adviseur dit ook aan de zoon van de overleden eigenaar waarvoor LAVG zogenaamd aan het incasseren is en die van niets wist. Zijn ID wordt misbruiktvoor een vordering die LAVG zelf bij elkaar bedacht heeft.

Sterke punten
Geen. Ze komen afspraken niet na en treden buiten de wettelijke regels voor gerechtsdeurwaarders. Tijd voor een tuchtrechterlijke aanpak.

Zwakke punten
machtsmisbruik
oplichting
ID-fraude
afdreiging
niet bestaande kosten opvoeren
in strijd AVG
in strijd gedragregels gerechtsdeurwaarders

reacties:

Review: LAVG tuig van de bovenste richel

Ben het helemaal met jou eens. Ze hebben beslag gelegd op mijn inkomen op het niveau van sociaal min. voor 500 euro per maand als alleenstaande vrouw met vaste lasten. Het zijn verschrikkelijke mensen. Goed weten dat ze onwettig bezig. ONWETTIG! Mafia praktijken in Nederland. Dat dit overheid dit toestaat inderdaad. Echt een groot schandaal. Mensen kapot maken geld afpersen door de beslagvrije voet niet te respecteren.