Reviews van deze auteur

De geschiedenis van dit bedrijf.

Review over LAVG

Waar moet je bij dit geboefte nu beginnen...
Bij het begin? Oke, ooit ergens in de jaren 90 hielt de heer Henk bos zijn lagere school diploma nou ja ze hebben hem er af getrapt omdat hij op zijn dertigste nog te dom was om een goede citoschoolonderzoek te halen en ergens ver onder mavo niveau is blijven haken en het school bestuur het verontrustend vond dat gekke Henkie het begon aan te pappen met kinderen die een 25 jaar jonger waren en nog niet volledig tot wasdom zijn gekomen.

Na dat ze hem van de basisschool hadden afgetrapt en zijn ouders hem het huis uit hadden gezet om hem op te laten nemen in een inrichting voor zwakzinnigen, begreep Henkie dat hij nog maar een ding kon doen en dat was van huis weg te lopen. Met geen cent op zak zwierf hij door het land. Op een stormachtige herfstavond werd hij door de bliksem getroffen in het bos. Die bliksem bleek geen gewone bliksem, maar een door een demonisch onderwezen uit de Hel afkomstig te zijn. Het demonisch wezen liet Henk Bos een keuze. Branden als aanmaak blokje van het Hellevuur of, deurwaarder worden met als enige doel de samenleving, wereld economie en de mensheid te vernietigen... Gekke Henkie koos voor het laatste, tekende een contract met de duivel die hem hielp om een duister incasso en deurwaarders organisatie op te richten. Als beloning voor al zijn kwaadaardige acties naar mensen toe zou zijn ziel zwarter en dieper branden in de Hel wanneer hij tot zijn 60ste levens jaar dit vol zou houden, dan zou hij zelfs een van de prinsen in de hel mogen zijn net als zijn illustere voorbeelden bij leven Binladen en Hitler.

Zo gezegd zo gedaan Henkie richtte eerst Bos incasso op en later LAVG twee bedrijven zonder morele normen en waarden. Een bedrijf altijd op roof en plundertochten en op het randje van de wet. Er alles aan doen om mensen de vernieling in te helpen de schuldenberg te vergroten en om Henkie zijn ziel zwarter te doen blakeren in de Hel.

kies dus nimmer voor dit bedrijf wand u zelf zal vroeg of laat hierdoor ook meer klanten kwijtraken dan u lief is.

Sterke punten
wanstaltige praktijken
demoon indrijvingen
satanistische rituelen
kinderporno
en al het andere wat in dit straatje past maar hier niet te beschrijven valt om dat het te weerzinwekkend is.

Zwakke punten
alles wat maar valt te bedenken.

Wat een Asocialen.

Review over LAVG

Dit geboefte liegt bedriegt en besodemieterd alles en iedereen. Ze komen afspraken niet na. als er een lopende betalingsregeling is gaan ze als nog over tot beslag. Als er al een andere beslaglegger is vanuit de overheid dus preferent weigeren ze dit te accepteren en dwingen alsnog om hun uit te betalen. Wat wettelijk niet eens kan en mag maar de LAVG uit Groningen doet dat gewoon! Verder eisen ze gewoon dat een correct berekende beslagvrijevoet veel te hoog wordt aangepast waardoor je niet meer uit komt.

kortom misdadigers dat zijn ze.

Sterke punten
Wekt haat op aan de deurwaarders branche.
wekt armoede in de hand
de grootste schoften van Nederland
Geen enkele normen en waarden.

Zwakke punten
Geen enkele normen en waarden
de grootste schoften van Nederland
oplichters

Uiterst slecht bedrijf die zich niet aan afspraken houdt

Review over LAVG

Als er een goed lopende betalingsregeling is gaan ze toch beslagleggen op inkomen. uiterst zlecht en onprofessioneel bedrijf. ga zo snelmogelijk bij dit bedrijf weg.

Sterke punten
Grijpgrage
criminelen
nazi praktijken
oplichters

Zwakke punten
het hele bedrijf

reacties: