Reviews van deze auteur

Wat een Asocialen.

Dit geboefte liegt bedriegt en besodemieterd alles en iedereen. Ze komen afspraken niet na. als er een lopende betalingsregeling is gaan ze als nog over tot beslag. Als er al een andere beslaglegger is vanuit de overheid dus preferent weigeren ze dit te accepteren en dwingen alsnog om hun uit te betalen. Wat wettelijk niet eens kan en mag maar de LAVG uit Groningen doet dat gewoon! Verder eisen ze gewoon dat een correct berekende beslagvrijevoet veel te hoog wordt aangepast waardoor je niet meer uit komt. kortom misdadigers dat zijn ze.

Sterke punten
Wekt haat op aan de deurwaarders branche. wekt armoede in de hand de grootste schoften van Nederland Geen enkele normen en waarden.

Zwakke punten
Geen enkele normen en waarden de grootste schoften van Nederland oplichters

een deurwaarderskantoor met een hart

okee het is nooit leuk om met een deurwaarder van doen te hebben. maar dit bedrijf zorgd wel voor een duidelijke en goede communicatie en denkt met beide partijen mee.

Sterke punten
mee denken met de klant en proberen oplossingen te vinden.

Das zijn oplichters

Ze zijn grof associaal houden geen rekening met de persoon die ze aanshrijven zeer slecht ga niet met ze in zee en als u nog een verzekering van hun heeft zeg op ze zijn echt beteraf zonder klanten

Sterke punten
geen enkele. op ziekelijke waanideen na

Zwakke punten
te veel om op te noemen