Reviews van deze auteur

50% korting bij TMOBILE op uw incasso vordering!!

Handig toch deze incasseerders, werken voor TMOBILE. Betaal je rekening niet, en bij een negatieve score in de creditcheck krijgt u standaard 50% korting als u de vordering ineens betaald. Schrik niet van de blaffende dame aan de telefoon, zij is ook maar een tutje met een schermpje. Ik noem dit bedrijf brievenproppers, immers een andere succesvolle actie is er niet.

beslag op huurtoeslag ij corporaties

Gerechtsdeurwaarder Janssen en Janssen laat steeds vaker beslag leggen op uw huurtoeslag. De belastingdienst werkt mee aan de erkenning van deze beslaglegging. Vele huurders welke huren van een woningcorporatie zijn de dupe, er wordt volledig beslag gelegd op de huurtoeslag. Hierdoor ontstaat er een tweede dossier voor Janssen en Janssen, en wel te weten huurschulden. Door beslag te leggen op de huurtoeslag, veroorzaakt Janssen en Janssen huurschulden. De volgende opdracht is uiteraard het vorderen van de huurpenningen. Echter zo, n huurder is niet meer in staat om te betalen. Dus verhuurders en corporaties plukken van een kale kip. Helaas wint de commercie van deze gerechtsdeurwaarder van de vordering. Maatschappelijk veroorzaken alle gerechtsdeurwaarders in Nederland door deze strategie zo, n 2,5 miljoen euro schade bij verhuurders en corporaties. Misschien rijden daarom de meeste gerechtsdeurwaarders een VOLVO of een BMW

Sterke punten
Commercie

Zwakke punten
Maatschappelijke relevantie en het veroorzaken van veel schade. Alvorens u hier een vordering als corporatie in opdracht geeft! Besef u dan heel goed, dat uw verhaalskans klein is en uw schade groot is.

Onethische graaiers zonder normbesef

Lindorff BV een groep onethische graaiers zonder enig empatisch vermogen en normbesef. In de veroordeling van anderen, pleiten zij zich vrij bij incassofraude.

Sterke punten
geen

Zwakke punten
alleen maar

In de veroordeling van anderen, pleit Lindorff zich vrij van incassofraude

Lindorff BV, is werkzaam voor de ABNAMRO zij houdt zich niet aan de wettelijke kosten rond berekening. Hetgeen voor de schuldenaar inhoudt, dat kosten tot verdere wanbetaling leiden. In geval van een opdracht vanuit de ABNAMRO, schrijft Lindorff BV zonder voor aankondiging alvast de incassokosten van uw rekening af. Meestal ontvang je een week erna een brief. Een schuldenaar wordt ineens geconfronteerd met een te hoge nota, de ABNAMRO werkt aan deze situatie mee. Zij is in dit geval de schuldeiser en geeft toestemming tot de afschrijvingen. Dit is immers de schuldeiser, hiermee passeert het incassobureau de wetgeving. In de veroordelingen van andere (zonder tussenkomst van een rechter) pleiten zij zich alvast vrij rond incassofraude. Lindorff BV werp zich dus op als een gerechtsdeurwaarder, maar dat zijn zij niet.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Onbetrouwbaar