Reviews van deze auteur

Top ervaring met ZWS Incasso

ZWS Incasso is het zoveelste incassobureau waarmee ik werk. Maar wat een opluchting om te ervaren dat er ook goede partijen bestaan. Na met verschillende cowboys te hebben gewerkt, kan ik eindelijk met een gerust hart mijn zaken uitbesteden. Ze werken snel en duidelijk en denken ontzettend mee. Ze doen wat ze zeggen, en vaak nog meer dan dat. Ze zijn goed bereikbaar en denken ook op commercieel vlak mee. Zij hebben mij een aan andere klant van hen gekoppeld, en daar doe ik nu leuke zaken mee. Echte ondernemers. Met regelmaat wordt ik uitgenodigd voor een borrel waarbij meerdere relaties van hen aanwezig zijn.

Sterke punten
Ervaring Kennis Doorzettingsvermogen Vriendelijk Ondernemend Sociaal

Zwakke punten
Ze schieten zichzelf soms in de voet. Ik merkte dat zij minder uren factureerde dan dat er was gewerkt. Dat was omdat ze zelf ook wat informatie moesten inwinnen bij derden, en dat ook als een verrijking zagen.

Heel deskundig incassobureau

Voor mij is ZWS Incasso echt een verademing. In tegenstelling tot voorgaande partijen, hebben ze bij ZWS kennis van zaken, een prettige manier van werken, en een creatieve geest. Ik beveel het iedereen aan!

Sterke punten
Deskundig, doortastend en transparant