Trust Krediet Beheer

Over Trust Krediet Beheer

Trust Krediet Beheer logo

Credit management: incasso en debiteurenbeheer – TKB (Trust Krediet Beheer)

TKB is een betrouwbare en ervaren credit managementorganisatie die structurele oplossingen biedt voor haar opdrachtgevers. Van incasso, outsourcing, software voor credit management tot detachering – TKB gaat voor het beste resultaat.

Reviews

Filter op
 1. Ardeshir

  Felyx Communicatie

  Na een paar keer heen en weer te hebben gebeld van Felyx naar TKB zijn mijn incassokosten uiteindelijk kwijtgescholden. Ik krijg uiteindelijk een medewerker aan de lijn die direct met iemand die ook van Felyx was het kon communiceren en het probleem kon oplossen. Het proces was wel een drama en werd geacht 4x heen en weer te bellen. Gelukkig werd het uiteindelijk opgelost, er word wel veel doorzettingsvermogen gevraagd.

  General: 4/5
 2. Jan

  Vreemde werkwijze

  Al een jaar lang wordt ik bestookt met bedreigingen dat ik een rekening van het wellant college moet betalen waar mijn werkgever (gemeente Rotterdam) opdracht voor gegeven heeft. Als ik binnen 7 dagen niet betaal voor iets waar ik helemaal niks mee te maken heb nemen ze juridische stappen. Kom op, doe je werk en ga geen mensen de schrik aanjagen die hier niks mee te maken hebben. Ik ben ondertussen des duivels, dit doe je niet.

  General: 1/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2.5 Inadequate!