Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen

Over Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen

Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen logo

Seuren Van der Vlies Van Heijnsbergen is al ruim 30 jaar een gerenommeerd kantoor in Oss. U kunt ons inschakelen als incassobureau, als juristen of als deurwaarders.

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met incassozaken. Bovendien gaan wij verder waar andere incassobureaus ophouden. Doordat wij alles onder één dak hebben, kunnen onze juristen en deurwaarders vervolgstappen voor u zetten, mocht uw vordering niet betaald worden.

Reviews

Filter op
 1. Gedupeerde

  Plegen fraude op basis van vervalste rechterlijke vonnis

  Volgens art. 34 van de Gerechtsdeurwaarders wet is het kantoor buiten hun boekje gegaan om een dwangbevel te verlenen buiten dat de Rechtbank een bevel over te gaan. Hun brieven worden per post verstuurd waar zij fraude doen plegen op de Zorgverzekeringen , Minister Grabbenhorst weet hier niets van waar deze Gerechtsdeurwaarders kantoor misbruik weet te plegen om om de Overheid in hun verweer in hun brieven te vermelden

  General: 1/5
 2. Gedupeerde

  Handeerd niet aan de wetsnormen

  Als het Openbare Ministerie een onderzoek mee bezig is, blijkt het CJIB te Leeuwarden tegen de wet in te werken en zal met Seuren van der Vlies van Heijnsbetg gaan tegenwerken. Als het CJIB ook nog de Rechters doen tegen werken als de Officier van Justitie aangeeft dat het CJIB moet terug betalen , blijkt dat zij niet aan doen houden. En het CAK is al eens gedagvaard maar dringt niet tot hun door dat hun klachten nooit na 6 a 8 weken een antwoordt wetende te geven maar plegen wel zorgverzekeringen en WMO fraude bij de burgers

  General: 1/5
 3. ..s

  Slechtste kantoor ooit

  Bedrijf doet niks dan brieven uitdelen. Ze sturen geen tussenstand can betaling. Als je het zelf niet goed bij houd wordt je opgelicht. Communicatie is zo slecht als wat. Als je een bedrag van 500 hebt betaal je gwn 300 aan incasso kosten belachelijk zo help je geen mensen!

  General: 2/5
 4. Mieke

  Heel tevreden !

  Nadat wij zelf zo dom waren geweest om via internet een incassobureau in te schakelen waardoor ons probleem alleen maar groter werd, heeft Seuren van der Vlies en van Heijnsbergen ons uitstekend geholpen! Communicatie verliep soepel, zeker op momenten dat wij vervelende correspondentie van de tegenpartij ontvingen. Mocht het nodig zijn, dan gaan we zeker terug naar dit kantoor.

  General: 5/5
 5. Ali de Rijt

  Zeer slechte service

  Ben niet te spreken over de wijze van opereren van dit kantoortje. De communicatie is slecht evenals de bereikbaarheid en niet te vergeten de tarieven. Wij werken voortaan met een advocaat want die kan niet alleen veel meer maar kost ook minder.

  General: 2/5
 6. Wvd.

  Oplichters en bedriegers

  Op aanvragen voor een betalingsregeling volgt geen enkele reactie maar een dagvaarding wordt eenvoudig verzonden. Bij navraag wordt gewoon gezegd dat er geen aanvraag voor een regeling is geweest. Oplichters en bedriegers die niet in staat zijn tot een fatsoenlijke oplossing te komen.

  General: 2/5
 7. Hans Leemans

  Zeer onbetrouwbaar

  In opdracht van mijn verhuurder heeft Seuren VanderVlies de incasso uitgevoerd. Aangetekende brieven werden niet aangetekend verstuurd, ze reageren totaal niet op oproepen om in dialoog te gaan voor het zoeken naar betalingsregeling maar gaan keihard door, zonder enige menselijke waarde, met hun incasso. Incasso zonder hart.

  General: 2/5

Plaats een review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Your rating:*

General:

Rating

2.1 Inadequate!