ZWS Incasso

Incassobureau Almere: incassodiensten door ZWS Incasso Ons incassobureau in Almere helpt u met het innen van openstaande facturen. Particulier of zakelijk: ZWS Incasso zorgt voor een klantvriendelijke incasso. 24korting website

ZWS Incasso Reviews

  Top ervaring met ZWS Incasso

  ZWS Incasso is het zoveelste incassobureau waarmee ik werk. Maar wat een opluchting om te ervaren dat er ook goede partijen bestaan. Na met verschillende cowboys te hebben gewerkt, kan ik eindelijk met een gerust hart mijn zaken uitbesteden. Ze werken snel en duidelijk en denken ontzettend mee. Ze doen wat ze zeggen, en vaak nog meer dan dat.

  Ze zijn goed bereikbaar en denken ook op commercieel vlak mee. Zij hebben mij een aan andere klant van hen gekoppeld, en daar doe ik nu leuke zaken mee. Echte ondernemers. Met regelmaat wordt ik uitgenodigd voor een borrel waarbij meerdere relaties van hen aanwezig zijn.

  Sterke punten
  Ervaring
  Kennis
  Doorzettingsvermogen
  Vriendelijk
  Ondernemend
  Sociaal

  Zwakke punten
  Ze schieten zichzelf soms in de voet. Ik merkte dat zij minder uren factureerde dan dat er was gewerkt. Dat was omdat ze zelf ook wat informatie moesten inwinnen bij derden, en dat ook als een verrijking zagen.

  Zijn alleen maar gericht op Debiteuren, niet op iemand die werk laat verrichten!

  Stoppen alles in dossier, willen panklare invordering hebben, stel jij verleend ander een goed, die betaald niet, duidelijk invorderen.
  Maar je hebt een aannemer, die nota bene ook een onder aannemer heeft, en die hoofdaannemer gaat er stiekum vandoor met het aanbetaalde geld? Dan is dit incasso bedrijf opeens niet thuis! Te lastig te ingewikkeld voor ze...Stuitend jammer stop je daar meters energie in! Hebben geen juridisch inzicht noch scholing genoten.

  Sterke punten
  Verkoop Verhalen! Lossen helemaal nul nada op ....de afdeling gerechtelijk is een valse wassen neus rammelt aan alle kanten! Blijf daar ver van weg aub!

  Zwakke punten
  Geen inspiratie vecht mentaliteit!

  ZWS Incasso is een echte aanrader!

  Mij werd gevraagd of ik een review wilde schrijven over ZWS Incasso. Natuurlijk wil ik dat! Ik ben onwijs blij dat ik na, wel 10 andere incassobureau's, in contact ben gekomen met ZWS Incasso. Los van dat zij altijd bereid zijn om met mij mee te denken, gaan zij ook adequaat te werk.

  Ik durf mijn openstaande facturen blind in beheer te geven aan ZWS Incasso. Het is prettig dat ik een vast aanspreekpunt heb, en dat zij proactief handelen.

  ZWS Incasso is top!!

  In onze branche is vaak veel discussie. Containers die niet gereinigd zijn volgens de klant, waardoor ze niet willen betalen. ZWS Incasso heeft voor mijn bedrijf een beleid geschreven dat werkt! De discussies zijn er, maar ze worden veel sneller opgelost. Ik schrijf een stuk minder geld af en daar ben ik erg blij mee!!!

  Heel blij met ZWS Incasso

  Er werd mij gevraagd mijn eerlijke mening te geven in een review. Zonder een richting te geven, durfde ZWS Incasso het aan mij dat te vragen. Dat straalt vertrouwen uit. En dat (zelf)vertrouwen, zie je terug in hun werkwijze. Zij weten wat ze doen, en laten dat ook blijken. Zij zijn in staat om de debiteur net altijd een stapje voor te zijn. Ik heb het volste vertrouwen in ZWS incasso en ben blij met ze in contact te zijn gekomen. Ik vertrouw op hun adviezen en ik heb nog nooit zo'n hoge slagingspercentage gehad in mijn dossiers. Daarnaast denken zij ook commercieel mee, en hebben wij mij al met meerdere (inmiddels klanten) bedrijven in contact gebracht. Ik ben echt heel blij met ZWS Incasso!

  Sterke punten
  Proactief, zelfverzekerd, doeltreffend!

  ZWS Incasso

  Echt helemaal tevreden. Zij hebben een dossier, dat al door meerdere incassobureau's was behandeld, met succes weten te incasseren. En dat binnen 2 weken!

  Sterke punten
  Super strak en duidelijk!

  Zeer tevreden over ZWS Incasso

  Ik ben uiterst te spreken over de dienstverlening van ZWS Incasso. Zij zijn een zeer professioneel bedrijf met oog voor resultaat. Zonder met een botte bijl te hakken. Ze werken adequaat en denken vooruit. In tegenstelling tot veel incassobureau's, geven zij mij echt het gevoel het dossier een belangrijk dossier te vinden. Zonder dat de hoogte van de vordering een rol speelt. Onze zaken verschillen namelijk van grote tot kleine vorderingen, en daar wordt geen onderscheid in gemaakt.

  Sterke punten
  Adequaat, up-to-date, betrokken, professioneel.

  Heel deskundig incassobureau

  Voor mij is ZWS Incasso echt een verademing. In tegenstelling tot voorgaande partijen, hebben ze bij ZWS kennis van zaken, een prettige manier van werken, en een creatieve geest. Ik beveel het iedereen aan!

  Sterke punten
  Deskundig, doortastend en transparant

  ZWS Incasso B.V. heeft een zeer discutabele werkwijze

  ZWS heeft mijn inziens een zeer discutabele werkwijze voor het aannemen van opdrachten. Daarmee snijden ze zichzelf in de vingers, want als er dan toch onvoldoende argumenten zijn om te mogen incasseren, dan proberen ze via een nieuwe opzet er weer een nieuwe zaak van te maken. In ons geval kregen wij eerst de volle rekening voor een dienst die niet was geleverd en toen daar te weinig argumenten voor waren kregen we een rekening voor de annuleringskosten. Het gaat bij dit bedrijf niet zozeer om het behalen van een recht, maar meer om het binnenhalen van geld terecht of niet terecht.

  Sterke punten
  Zij weten zich heel goed te profileren als een keurig bedrijf met een solide werkwijze.

  Zwakke punten
  De procedure voor het aannemen van opdracht van klanten van ZWS Incasso BV is zeker voor verbetering vatbaar.
  Het is onverstandig van ZWS Incasso om junior medewerkers op delicate zaken te zetten met onvoldoende kennis van de juridische aspecten.

  ZWS Incasso

  Ik heb nu inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van ZWS Incasso. Wat een verademing! Duidelijkheid, inzicht in de zaken, en doorpakken. Alles wat ik bij andere bureau's miste. Daarnaast; Geen vervelende overeenkomsten met verplichtingen, maar gewoon de vrijheid om eventueel weg te kunnen. Volgens mijn contact persoon, Dennis Plas, werken zij zo omdat zij vertrouwen in hun kwaliteit. Zij hebben geen abonnementen nodig om hun klanten te binden. Geen loze kreet. Ik kan ZWS incasso bij iedereen aanbevelen!

  Sterke punten
  Duidelijk
  Accuraat
  Inzicht
  Deskundig

Bezoek ZWS Incasso

Schrijf je eigen review