Vesting Finance

Vesting Finance: incasso zonder juridische maatregelen heeft vele voordelen. Voor u en uw klant. U ontvangt sneller uw geld, terwijl de zakelijke verhoudingen goed blijven. Wij focussen altijd op dit minnelijk incassotraject. Onze gespecialiseerde brancheteams komen direct in actie, onderhouden nauw contact met uw debiteur en gebruiken verschillende moderne en traditionele communicatiemiddelen. Is uw vordering toch niet minnelijk te innen? Dan adviseren wij u over mogelijke juridische stappen. Hierbij wegen wij uw kansen en kosten zorgvuldig tegen elkaar af. Kiest u voor een gerechtelijke procedure, dan kunnen onze eigen juristen u met raad en daad bijstaan.Vesting Finance Reviews

  dubieuze ontraceerbare niet onderbouwde schulden worden verzonden door vesting finance

  Mijn vader heeft een brief ontvangen van incassobureau Vesting Finance, het zou gaan om een schuld van 574,32 euro. Er zou 460 euro afbetaald zijn. en de rente zou 586,13 bedragen totaal moet er dus 700,45 euro betaald worden, daarbij is de rente hoger dan de hoofdsom zelf, minus 460 euro zou het een extreem oude schuld moeten zijn als we van de 16% rente uitgaan op jaarbasis. Mijn vader weet niets van een bestelling bij Neckermann en kan deze schuld in zijn geheel niet plaatsen, deze schuld is tevens ruimschoots verjaart mocht het wel zo zijn, maar dat wordt betwist. Bij een consumentenkoop geldt een verjaringstermijn van 2 jaar. Aangezien hij nooit eerder aanmaningen heeft ontvangen kan dit op geen enkele manier gestuit worden. Toen mijn vader vesting finance wilde bellen kreeg hij de melding dat dit telefoonnummer van vesting finance door zijn provider geblokkeerd was omdat het oplichters zijn, echter kon ik ze wel bellen en het is wel degelijk een bestaand incassobureau wat ik wel heel bijzonder vind. De onprofessionele brief met warrig juridisch gebrabbel deed vermoeden dat er ander volk achter zat dan incassomedewerkers. Ze proberen het wel heel indrukwekkend met allerlei stempels te maken en zelfs een handtekening. Neckermann is sinds 2020 failliet gegaan en vesting finance heeft een heel bestand opgekocht van oude stoffige schulden waarvan vele betwist worden en niet onderbouwt waarvan sommige zelfs tientallen jaren oud zijn dus ook ruimschoots verjaart. Daarnaast vraag ik mij af of Neckermann zelf wel alle gedupeerden heeft terugbetaald die een bestelling hebben gedaan en nooit hebben ontvangen door het faillissement van Neckermann. Ook in dit specifieke geval is er niets onderbouwt, geen product omschrijving of datum, geen specificatie van de renteopbouw. Tevens wordt de leugen gebruikt dat er meerdere aanmaningen zijn verstuurd en hier kan geen bewijs van worden aangeleverd. Kortom, zo op het eerste gezicht een malafide incassobureau. In coronatijd is dit wel schandalig dat ze gaan lopen leuren met ruimschoots verjaarde schulden die ze alleen nog kunnen innen door onwetendheid van de klant, en ze inspelen op hun angsten. Dat dit soort bedrijven gewoon actief kunnen blijven is wel opmerkelijk.

  Sterke punten
  De sterke kant is dat ze je niet willen onderbreken en alles afhangt van de medewerking van de klant of ze uberhaupt iets kunnen innen, hierbij gebruiken ze manipulatie, intimidatie en vanuit daaruit zoeken ze medewerking van de klant.

  Zwakke punten
  Dat ze in Coronatijd spookfacturen sturen die niet onderbouwt zijn, niet traceerbaar waarvan de rente nog hoger is dan de hoofdsom.

  Geen reactie op emails

  Heb een regeling kunnen treffen, ging soepel, kon ook 1/3 vqan de schuld af omdat ze mijns inziens teveel rente wilde innen, kon prima over onderhandeld worden, dus daar geen probleem. Maar nu stuurde ze ineens tussendoor een mail of ik even 75 euro over wil maken terwijl ik gewoon netjes de afgesproken maandelijkse termijn overmaak, daar mailde ik hun over, en krijg geen antwoord. Gelukkig heb ik van alles bewijs, dus als het niet goed gaat en ze willen het hard spelen zal ik zeker gelijk krijgen mocht een rechtzaak nodig zijn. Maar toch, gezien eerdere ervaringen die ik met deurwaarders heb maakt dit me al zenuwachtig. Dus dat niet reageren van Vesting Finance is onbeschaafd, jammer dat dit kan bij bedrijven, zou eigenlijk gelijk een boete moeten krijgen voor dit soort gedrag zodat ze dat afleren.

  Sterke punten
  Vriendelijk aan de telefoon, makkelijk een afspraak mee te maken

  Zwakke punten
  Niet reageren op mails, lijken afspraken naar believen aan te willen passen

  Zeer slechte communicatie

  Ik lees hier de reviews en hoe herkenbaar. Net weer een lange mail gestuurd. Zoals ik er al velen gestuurd heb. Ja die bank is ook betrokken. En na de hier gegeven review snap ik ineens waarom op mijn vraag geen antwoord komt. Geen goede gang van zaken.

  Sterke punten
  Kan ik zo snel niet bedenken

  Zwakke punten
  Slechte communicatie. Onprofessioneel als je mensen negeert

  Oplichter, met T-Mobile abonnement

  Wij ontvingen vandaag ineens een Sommatie-Exploot van Snijder Incassobureau aan de Paralleweg 98 te Beverwijk die zij in opdracht van Vesting Finance hebben gestuurd. Het gaat over een openstaand bedrag dat wij zouden nog moeten betalen voor een mobiel abonnement bij T-Mobile Netherlands B.V. \\r\\nAlleen wij hebben nooit een abonnement afgesloten bij T-Mobile. Jarenlang zijn we klanten bij een andere provider. Wij hebben Vesting Finance gebeld voor een bewijs van het contract bij T-Mobile. Wij vermoeden dat er sprake is van identiteitsfraude. Vesting Finance heeft geen bewijs voor ons maar zij moet dat bij T-Mobile opvragen. Wij zullen de stukken van hun ontvangen zodra zij dat van T-Mobile heeft ontvangen. Wij gingen vervolgens contact opnemen met Snijder Incassobureau, en ook daar hebben zij geen enkele stukken in dossier liggen. Opmerkelijk van Snijder Incassobureau begrepen wij dat zij zo\\\'n sommatie-exploot gewoon hebben gestuurd, in opdracht van Vesting Finance en alleen maar gebaseerd op een aangeleverd sheet met naam-geboortedatum en adres (hoe Vesting Finance aan onze gegevens komen is nog de vraag!)\\r\\nWij hebben T-Mobile klantenservice / fraude desk gebeld en daar weten zij ook niet van een samenwerking met Vesting Finance. Ook kunnen zij geen gegevens van ons in hun systeem vinden waaruit blijkt dat wij ooit de klanten van T-Mobile geweest zijn, laat staan een niet betaald abonnement.\\r\\nWij hebben inmiddels de Politie Fraude Helpdesk gebeld en onze melding gedaan.\\r\\nZijn er nog meer mensen die dezelfde ervaring hebben met Vesting Finance?

  Sterke punten
  Oplichter

  Zwakke punten
  Oplichter

  Ben.nu al ruim twee uur in de wacht en nog geen medewerker aan de lijn gehad

  Slecht oplichters zijn het

  Zwakke punten
  Slechte communicatie is toch niet normaal dat je 2 uur in de wacht wordt gezet maar wel aanmaningen versturen

  Vesting finance, oplichters in naam van de koning

  Dit bedrijf doet niet aan recht. Int een gedeelde schuld gewoon 2 keer bij beide partijen. Oplichterij als verdienmodel en intussen wel gewoon het recht hebben om dwangbevelen te sturen van valse nota's in naam des konings. Koopt schulden over van bedrijven zonder zich inhoudelijk om de zaak te bekommeren. Vraagt om veel te hoge aflossingen zonder enige inhoudelijke kennis. Wat mij betreft is dit een criminele organisatie.

  Sterke punten
  Intimidatie, misbruik maken van kwetsbaarheid, totale desinteresse. Dit kijken goede punten voor de schuldeisers maar zijn het niet.

  Zwakke punten
  Pure oplichting als verdienmodel

  reageren ho maar

  ik heb helaas al een tijdje te maken met dit klote incasso buro, als ze je bellen en je vervolgens afspreekt om naar hun toe te mailen ,mag te blij zijn als je binnen 7 week een antwoord krijgt. stuur je vervolgens naar de klactenafdeling van vesting finance een mail met de vraag waarom het zo lang moet duren voordat je andwoord krijgt, is hun reactie: wij vinden 4 weken een redelijk normaal termijn om te reageren. en als je dan zegt dat andere buro's binnen tien dagen reageren hebben ze daar geen boodschap aan.. helaas staat er geen nul steren bij.

  Sterke punten
  geen enkele

  Zwakke punten
  niet reageren op mail, slechte klacht afhandeling geen medeleven tonen kort om een stelletje oplichters

  Onterechte melding

  12 jaar geleden iemand iets op mijn naam iets besteld ben er pas 2 jaar geleden achter gekomen nu heb ik een bureau ingeschakeld naar 5 maanden bkr beëindigd maar niet helemaal coderingen staan er nog weer aangekaart 4 weken geleden nog steeds geen reactie ik wacht nog een week dan wordt het maar een rechtzaak ben dit onmenselijk gedrag moe wat ik niet heb besteld hoef ik ook niet te betalen toch?

  Zwakke punten
  Super traag

  Criminelen!

  VF is niets meer of minder dan een bende criminelen! Schuld afbetaald, en nog steeds zgn. "rekeningen" sturen over de rente die ik nog moet betalen? Ik heb alles van hun weggegooid, en negeer ze voor de rest. M.vr.gr. J. de Zeeuw.

  Sterke punten
  Niets, maar dan ook echt niets!

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen.

  Onbeschoft, onrechtmatig en kortzichtig.

  Dit clubje is gewoon van ING Bank. Het handelt alle vorderingen van die bank af. Dan weet je misschien al genoeg. Het zijn dezelfde mensen als die van het bewust toelaten van witwaspraktijken, megaschikkingen en... intussen doodleuk reclames uitzenden als dat je een superleuke, gezin- en ondernemerslievend Nederlandse oranje bank bent. (!) Nooit eerder een bedrijf meegemaakt dat zo'n groot personeelsverloop heeft. Teken aan de wand: het is een giftige organisatie. Uit hun handelen blijkt minachting voor situaties, mensen en fatsoensnormen. Daar kan een normaal functionerend mens niet lang gezond blijven werken. Dat is waarschijnlijk ook niet de bedoeling. De bedoeling is om jou als schuldenaar te treffen waar het pijn doet. Tot een rechtszaak komt het overigens zelden, dan komen ze er immers bekaaid van af; een rechtszaak helpt hun zaak doorgaans niet. Pure intimidatie dus. Voor de lezer die op zoek is naar steun: je staat niet alleen. Velen gingen je voor. Laat je niet intimideren, hoe moeilijk dat ook is. Het machtsmisbruik dat ze plegen is een spel. Niks meer, niks minder. Voor hen is het dagelijkse kost om te intimideren, voor jou komt zoiets waarschijnlijk eenmaal of bij incident voor. Daar kan je behoorlijk van in paniek raken. Daar maken ze gebruik van in de hoop dat je het maximale gaat doen en je eigen belang uit het oog verliest. Ook bestaat de kans dat je uit emotie primair reageert en het achterste van je tong laat zien, waardoor ze beter kunnen inschatten wat er te halen valt. Een vordering is in Nederland wel wat waard bij de rechter, daar kom je niet zomaar van af, dat weten zij als geen ander. Maar. Een belangrijke 'maar'. Een normaal bestaansniveau, zonder disproportionele zorgen/aantijgingen die jouw bestaanssituatie in een crisistoestand brengen, dat is nog vl meer waard. Een rechter zal altijd jouw basale/huidige leefomstandigheden maximaal willen beschermen. Ervan uitgaande dat je niet 3 villa's met gouden kranen bewoont. Geen enkele rechter zal oneigenlijke dreigementen waarderen (in het onwaarschijnlijke geval dat het bij een rechter mocht komen). Immers, dreigen met een gerechtsdeurwaarder is niet toegestaan: als je dat doet, maar dan niet doorpakt, wordt dit aangemerkt als misbruik van de situatie. Daar wordt geen rechter blij van. Bewaar de correspondentie dus goed en houd je hoofd koel: je bent tamelijk goed beschermd door wet en rechtstaat. - Blijf wel aflossen (al is het maar een minimaal bedrag) als de vordering (deels) terecht is. - Reageer altijd op contactverzoeken, en doe dit feitelijk, maar niet pers inhoudelijk: ze overvragen enorm, willen al je gegevens hebben, zonder dat ze daar recht op hebben of bevoegd zijn om informatie op te 'eisen'. Daar hoef je zeker niet aan mee te werken als dat jouw positie niet ten goede komt. - Een rechter kan geen betalingsregeling afdwingen, maar zal altijd zorgen dat jouw basisrechten en bestaan overeind blijven. Als de vordering onterecht is: een rechtszaak starten. - Als je niet tegen onzekerheid kan: probeer een regeling of afwikkeling te treffen. Let op dat je jezelf beschermt door vooraf zelf een duidelijk maximum looptijd en termijnbedrag vast te stellen. Wees daar voorzichtig mee: je overschat al gauw wat je (in de toekomst) kunt. Liever een klein bedrag dat goed blijft gaan, dan grotere bedragen waardoor je alsnog in de problemen komt. Een goed incassobureau zou dit beamen, dat meedenken hoef je bij deze partij echter niet te verwachten. Je kunt de onderhandeling beter door een objectief iemand laten doen, maar pas op voor 'adviseurs' die daar weer van willen profiteren met hoge uurtarieven of vergoedingen. Heb je die niet in de buurt? Gewoon je eigen taal blijven spreken: het gaat om jou, niet om hen. - Als ze het te bont maken met onfatsoenlijk gedrag (door je heen praten, niet luisteren, incorrecte bedragen of anderszins onaangepaste en onjuiste gegevens blijven hanteren), dan kun je ze waarschuwen dat je alle contact verbreekt als ze hun gedrag niet aanpassen. Dit moet je dan wel onderbouwen met wat je feitelijk van ze verwacht (zie bovengenoemde voorbeelden). Als ze dan doorgaan, dan kun je ook echt het contact verbreken of voor een tijdje opschorten. Let op dat je ze wel eerst waarschuwt hiervoor, zodat je ze een kans hebt gegeven om op een ordentelijke en werkbare manier met elkaar om te gaan.

  Sterke punten
  Ze vallen steeds meer door de mand. In het parlement worden wetten aangenomen om partijen zoals deze strikter aan banden te leggen.

  Zwakke punten
  De totale mentaliteit. Uitsluitend korte termijn denken, ook als dat hun eigen zaak schaadt.

  Ze maken je kapot

  Vesting finance maakt je kapot. Geen ruimte voor onderhandeling. Onaardig, gierig, vernederend en agressief in communicatie. Tevens maken ze fouten waar jij voor op moet draaien. Ik snap niet dat iemand hier wil werken

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Onprofessioneel

  Zeer slecht

  Ik heb een lopende schuld via dit klote incassobureau, al meerdere malen geprobeerd contact op te nemen (nu 2 weken lang) maar ik krijg totaal geen antwoord op mijn vragen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Contact gestoord, totaal geen service

  Criminele organisatie

  Vesting finance maakt zich schuldig aan fraude, intimidatie en afpersing. Zij hebben mijn broers adres veranderd in het mijne en willen mij op laten draaien voor zijn schulden. Fijn clubje.

  Zwakke punten
  Eng clubje

  Waardeloos

  Ze willen simpelweg alleen maar hun zin en staan nergens voor open. Een zeer naar, agressief, inflexibel en onprofessioneel bureau dat zijn werk uitermate beroerd uitvoert. Ik heb de rekening betaalt aan hun klant maar ze weigeren dit na te vragen even alleen maar dreigende taal uiten. Ook heb ik ze al meerdere keren laten weten dat mijn adres niet klopt, maar daar hebben ze lak aan. Een goed bureau luistert naar beide partijen en probeert een oplossing te vinden. Ze luisteren niet, ze zenden alleen maar. Gelukkig heb ik allang betaald dus ik ben niet onder de indruk. Maar voor vele anderen wil ik hier voor dit bureau waarschuwen! Zorg dat je je dossier op orde hebt en laat ze daarna lekker zwemmen. Arrogant rotbureau is het.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onprofessioneel, kunnen niet luisteren, niet oplossingsgericht, anti sociaal gedrag, arrogant, hun zaakjes niet op orde, agressief en niet empatisch.

  Verschrikkelijk bureau: inflexibel, onprofessioneel, niet oplossingsgericht

  Het is echt de slechte incassobureau die er bestaat. Onprofessioneel, inflexibel en totaal niet oplossingsgericht. Zijn slechts bezig om z.s.m. meer geld op je bedrag te krijgen en er was helemaal niks mogelijk (zoals 2 weken hele bedrag overmaken) Enfin: afschuwelijke ervaringen!

  Onbetrouwbaar en onprofessioneel personeel

  Wanneer ik mijn ervaring met dit bedrijf op papier ga zetten, wordt het een te lange review. De beknopte versie: Onbetrouwbaar, onprofessioneel en arrogant personeel. D. Lurvink in het bijzonder. Mocht iemand inzage willen hebben, is deze vrij deze bij mij op te vragen. Het bedrijf raadt ik absoluut af.

  Sterke punten
  -

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar - Onprofessioneel - Totaal niet objectief en vanuit een tunnelvisie geredeneerd

Bezoek Vesting Finance

Schrijf je eigen review