Ultimoo Incasso is d� incasso specialist met landelijke dekking en biedt al sinds 1997 de best mogelijke incasso dienstverlening. Ultimoo is gecertificeerd en werkt onder het keurmerk van de NVI. Wij incasseren zowel vorderingen op bedrijven als op particulieren. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in het vaandel. We werken hard om u - zonder compromis - de best mogelijke incasso dienstverlening te bieden, niets meer en niets minder.

Reviews over Ultimoo Incasso

 • Uit het niet krijg ik een rekening van Ultimoo. Slechts een dikke 8 euro maar wel even 40 euro incassokosten erbij. Ze beweren drie herinneringen gestuurd te hebben wat niet waar is en bovendien weet ik niet waar de rekening over gaat.

  Sterke punten
  geen of je moet liegen als een sterk punt beschouwen Dit kunnen ze

  Zwakke punten
  onbeschofte dame aan de telefoon gehad. Echt shocking. Ik vertelde dat ik nooit drie brieven heb gehad. Ze geloofde me niet eens.

  Door I Maat op 10 juli 2018 Reageer
 • Kreeg uit het niets een brief van intrum justitia dat Ultimoo onder de naam dept purchase vind dat ik ze nog 380 moet betalen. En dat ze voorstellen dat ik maandelijks 47,80 ga betalen.

  Wel jammer dat aan die brief alleen het adres klopt. Naam klopt niet en het bedrag al helemaal niet. Het gaat om een andere S. van Rooij

  Sterke punten
  GEEN!!!

  Zwakke punten
  Ze hebben bij iemand met schulden mijn adres geplakt, omdat ik toevallig een naam heb die op zijn naam lijkt.

  Door Stpehan op 22 augustus 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik had een vraag over een betaling die ik niet had gedaan, denkende dat ik opgezegd had.
  Als antwoord kon ik krijgen dat het mijn eigen schuld was.
  De tonen was erg neerbuigend, ik vroeg of dat anders kon, toen werd ze echt onvriendelijk. Dat moest ik maar zijn, toen ik van teleurstelling zuchtte, zo was ik nog nooit behandeld, zij ze " je kan nu wel zuchten" , toen ik daarop zei dat je zo niet met een klant praat, zei ze je bent mijn klant niet en ja daar weet u natuurlijk alles van, ik ben zelden zo onbeschoft behandeld, ik heb boos opgehangen.
  Ongeacht of ik een fout heb gemaakt, de klantenservice medewerkster hoort toch je vriendelijk te woord te staan? Ultimoo heeft hier de koude douche verdiend en deze medewerkster gauw de laan uit sturen, die doet Ultimoo geen goed.

  Sterke punten
  Aftroeven

  Zwakke punten
  Brutaal, grof in de mond

  Door N. de Jager op 9 september 2014 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Ultimoo Incasso

Schrijf je eigen review over Ultimoo IncassoIncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus