Ultimoo Incasso

Ultimoo Incasso is dé incasso specialist met landelijke dekking en biedt al sinds 1997 de best mogelijke incasso dienstverlening. Ultimoo is gecertificeerd en werkt onder het keurmerk van de NVI. Wij incasseren zowel vorderingen op bedrijven als op particulieren. Persoonlijke aandacht staat dan ook hoog in het vaandel. We werken hard om u - zonder compromis - de best mogelijke incasso dienstverlening te bieden, niets meer en niets minder.Ultimoo Incasso Reviews

  Oplichters

  Oplichters waar totaal niet mee te praten valt. Wat een ratten hebben zij rondlopen als 'personeel' zeg. Dit bedrijf is niets meer dan opgericht om mensen die problemen hebben verder de problemen in te werken.

  Sterke punten
  Ultimoo heeft geen sterke punten.

  Zwakke punten
  Geen communicatieve vaardigheden, geen empathie, waardeloos algeheel beleid.

  Oplichters

  klopt niks van denk erom!

  Waardeloos

  We komen er samen uit zegt dit buro, wat een bullshit,1 waardeloze bende

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie onbenullen achter de telefoon

  Niet bereid \\\'fatsoenlijk\\\' in gesprek te gaan

  Ultimoo, voornamelijk Dhr. van Leeuwen is niet bereid om fatsoenlijk in gesprek te gaan. We betalen al onze facturen altijd snel, waar we tot onze verbazing een aanmaning hebben gekregen voor een FedEx factuur van (maar) �30,- + 41,05 incassokosten. We hebben nooit een factuur verzonden noch een aanmaning gezien. Ultimoo is wettelijk verplicht aan te kunnen tonen dat de facturen en aanmaningen verzonden (!) en ontvangen zijn. Er is überhaupt nooit e-mail contact geweest. Dit is niet het geval, toch zijn ze absoluut niet bereid om iets aan de incassokosten te doen. \\\"Je kan bezwaar indienen\\\". \\r\\n\\r\\nWanneer ik vraag om \\\'bewijs\\\' zeggen ze dat de facturen en aanmaning per post verzonden zijn. Wie stuurt er anno 2020 nog facturen per post?.... Onwetend van welke facturen het over gaat en onze ervaring met de klantenservice van Ultimoo, raden we deze partij absoluut niet aan.

  Contact Ultimoo incasso

  Ze betichten je ervan dat je niet reageert op hun mails. E mails die aankomen zijn volgens hen lege e-mails. Ze weten niet waar de zogenaamde openstaande openstaande facturen van zijn. Tot zover ik weet heb ik overal aan mijn financiële verplichtingen voldaan.

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Communicatie, intimidatie, grof taal gebruik, reageren niet op mails en (aangetekende) brieven.

  Kwalitatief niet in orde

  Buro koppelt openstaande vorderingen aan bedrijven. Doet echter geen enkele check op gegevens. In mijn geval kwam een gedeelte van mijn bedrijfsnaam overeen met de openstaande factuur (van een ander). Op deze factuur stond een andere bedrijfsnaam, een ander contactpersoon en een volledig ander afleveradres EN TOCH maken ze de koppeling. Ultimoo doet geen enkele poging om in dossier te duiken. Als gedupeerde mag je alles fijn uitzoeken. En als dan blijkt dat Ultimoo fout zit ...... geen excuus. Een mailtje dat ze het adres in de database zullen aanpassen. Dit bedrijf is geen keurmerk waardig.

  Sterke punten
  ze nemen de telefoon aan.

  Zwakke punten
  koppelen 'blind' facturen aan personen voor wie incasso niet bestemd is. Controleren niet. Starten blind op eigen database. Erkennen geen fouten.

  Juridisch onjuiste aanmaning / rentekosten

  Dit incasso bureau wordt oa gebruikt door DHL. Terwijl er geen aanmaningen zijn ontvangen en ook niet per aangetekende post gestuurd zijn, per direct een incasso ontvangen van een factuur die nog maar 2 maanden oud was. Ook de rente die berekend was, is te hoog volgens de norm. Bedrijven die met hen in zee gaan, zouden eigenlijk gewaarschuwd moeten worden voor een zeer slechte pr. Blijkbaar is dit incassobureau niet meer dan een opkoper van incasso's waarbij ze uitgaan van de angst van de ontvanger. Als ik het geld en de tijd had gehad, was ik graag gaan procederen. Nu maar betaald om er vanaf te zijn, maar wel per direct mijn account bij DHL opgezegd!

  Aanmaningen deugen niet

  Natuurlijk moet je betalen Maar ultimo kan geen bewijzen geven dat ze eerder hebben gemaand. Nooit eerder factuur gehad. Zeer slecht bedrijf!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Veel Niet reageren

  Tijdig betaald, toch incassokosten.

  Ik heb gelukkig geen ervaring met Incassoburo's, maar ben blijkbaar zo naïef om te denken dat ze op zijn minst professioneel blijven. Ik kreeg een reminder dat ik bij Fedex nog €10 had openstaan en als ik niet binnen een paar dagen zou betalen de gebruikelijke incassokosten van €49.95 zou moeten betalen. Het was terecht, dus ik heb die €10 betaald en wat schetst mijn verbazing; de brief van Ultimoo met incassokosten en ik "dien" binnen 5 dagen te betalen. Dus mail gestuurd dat ik al betaald had, daarop het verzoek voor een betalingsbewijs. Om verder gedoe te voorkomen heb ik hun een screenshot gestuurd en hun verzocht om mij op de hoogte te houden...... Na 2 weken stilte nogmaals per mail gevraagd voor terugkoppeling en het resultaat: noppes, stilte, geen bericht. Wat is nu de moeite om mij te laten weten dat het afgehandeld wordt? Maar als ik de klachten lees op Internet over dit bedrijf, bespaar ik me verdere moeite, Enigste dat ik hoop, is dat bedrijven die een Incassoburo in schakelen, een ander buro inhuren dan dit zielig excuus voor een buro !

  Sterke punten
  Duidelijk brief.

  Zwakke punten
  Foute incasso versturen, geen terugkoppeling of communicatie als blijkt dat er niets te halen valt.

  oplichters

  Uit het niet krijg ik een rekening van Ultimoo. Slechts een dikke 8 euro maar wel even 40 euro incassokosten erbij. Ze beweren drie herinneringen gestuurd te hebben wat niet waar is en bovendien weet ik niet waar de rekening over gaat.

  Sterke punten
  geen of je moet liegen als een sterk punt beschouwen Dit kunnen ze

  Zwakke punten
  onbeschofte dame aan de telefoon gehad. Echt shocking. Ik vertelde dat ik nooit drie brieven heb gehad. Ze geloofde me niet eens.

  Onterecht intrum justitie op me afgestuurd

  Kreeg uit het niets een brief van intrum justitia dat Ultimoo onder de naam dept purchase vind dat ik ze nog 380 moet betalen. En dat ze voorstellen dat ik maandelijks 47,80 ga betalen. Wel jammer dat aan die brief alleen het adres klopt. Naam klopt niet en het bedrag al helemaal niet. Het gaat om een andere S. van Rooij

  Sterke punten
  GEEN!!!

  Zwakke punten
  Ze hebben bij iemand met schulden mijn adres geplakt, omdat ik toevallig een naam heb die op zijn naam lijkt.

  Grof taalgebruik

  Ik had een vraag over een betaling die ik niet had gedaan, denkende dat ik opgezegd had. Als antwoord kon ik krijgen dat het mijn eigen schuld was. De tonen was erg neerbuigend, ik vroeg of dat anders kon, toen werd ze echt onvriendelijk. Dat moest ik maar zijn, toen ik van teleurstelling zuchtte, zo was ik nog nooit behandeld, zij ze " je kan nu wel zuchten" , toen ik daarop zei dat je zo niet met een klant praat, zei ze je bent mijn klant niet en ja daar weet u natuurlijk alles van, ik ben zelden zo onbeschoft behandeld, ik heb boos opgehangen. Ongeacht of ik een fout heb gemaakt, de klantenservice medewerkster hoort toch je vriendelijk te woord te staan? Ultimoo heeft hier de koude douche verdiend en deze medewerkster gauw de laan uit sturen, die doet Ultimoo geen goed.

  Sterke punten
  Aftroeven

  Zwakke punten
  Brutaal, grof in de mond

Bezoek Ultimoo Incasso

Schrijf je eigen review