Syncasso | Home Onze betrokken incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders verzorgen uw gehele incassotraject en debiteurenbeheer. Met resultaat!


Syncasso Reviews

  Boeven

  Algemene voorwaarden in depot bij kvk € 18,25 per jaar. Zonder blikken of blozen een dwangsom van € 178,44. Geen factuur / herinnering ontvangen , nog per mail nog per post. Geen reactie op protest. Onfatsoenlijk debiteurenbeleid! Syncasso, de graaiende boeven van de semi overheid.

  Sterke punten
  Graaien

  Zwakke punten
  Onfatsoenlijk debiteurenbeleid

  niet bereikbaar

  zeer slecht.te laat waterrekening betaald.dus pwn(waterbedrijf) syncasso ingeschakeld.rekening is nu keurig betaald binnen termijn maar nog steeds last van syncasso.nog steeds niet van me nek gehaald en iedere dag willen ze een cent extra hebben.

  Sterke punten
  onbereikbaar zijn

  Zwakke punten
  geen.

  Ajb terug bellen of mailen

  Communiceren kunnen ze niet.

  Sterke punten
  rekeningen sturen die niet kloppen

  Zwakke punten
  Ze reageren niet op e-mails van mij en terugbel verzoeken negeren ze ook

  Zorgpremie

  Nooit 1 gemist maar mijn ex-bewindvoerder heeft een compleet jaarpremie aan hun overgemaakt.

  Sterke punten
  Oplichting

  Zwakke punten
  Geen

  slecht in communicatie

  ze zijn alleen maar goed in beslag leggen...beslag vrije voet herstellen of reageren op mails duurt eeuwen

  Crimineel incasso bureau

  Oplichters zijn het,ondanks betalingregeling,en geen gemiste termijnen, het volledige bedrag opeisen, graag binnen 2 dagen betalen.......

  Bewijzen aangeleverd,bedragen kloppen niet en geen reactie terug van syncasso.

  Criminele bende daar,inmiddels afspraak politie om aangifte te doen.en ik ben zeer zeker niet de enige volgens de politie.

  Ik raad mensen aan die in aanraking komen met syncasso vooral aangifte te doen bij de landelijke politie.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Oplichting,valsheid in geschrifte, bedreiging via post en telefoon.

  ONGELOOFLIJK SLECHT BUREAU

  Zojuist een dwangbevel ontvangen van Syncasso voor een factuur die ruim 2,5 maand geleden al tijdig is betaald. Desondanks toch een dwangbevel ontvangen met dreiging dat er beslag wordt gelegd als er niet binnen 2 dagen wordt betaald. Je kan GEEN telefonisch contact leggen met Syncasso. Als je contact opneemt via WhatsApp krijg je te maken met een chatbot, wat TOTAAL niet werkt. Na 1,5 uur gedoe met de chatbot kreeg ik pas contact met een medewerker, maar dat gesprek werd na 2 minuten verbroken zonder dat ik werd geholpen. Het inloggen op de website via mijndossier.syncasso.nl - zoals vermeld op de brief - werkt niet. Je krijgt dan een melding dat de ingevoerde gegevens incorrect zijn, terwijl deze exact overeenkomen met hetgeen op de brief staat vermeld. Vervolgens een e-mailbericht gestuurd, waarop een automatisch antwoord wordt teruggestuurd dat er in de komende periode een reactie zal komen. Absoluut onvriendelijk en ongekend. ZEER en ZEER ontevreden. Snap absoluut niet dat bedrijven gebruik maken van de dienstverlening van Syncasso.

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  ALLES; sturen dwangbevel voor tijdig betaalde vordering, klantonvriendelijk, geen contact mee te krijgen, communicatiemiddelen werken niet.

  aangifte gedaan tegen Syncasso

  beste mensen, als er evident onjuiste facturen worden aangeboden dan is is dat strafbaar, knevelarij, aquisitiefraude, valsheid in geschrifte, ongelijke behandeling, niet nakomen overeenkomst etc etc. Ook dreigen met beslag en het niet doen is strabaar, doe online aangifte op website politie, maak pdf bestand van stapels brieven op volgorde en je kan 5 bestanden aan aangifte doen,vraag strafrechtelijk onderzoek en vervolging en schadevergoeding via slachtofferloket OM, print je aangifte uit. Stuur per email je aangifte naar Syncasso en bewaar thuis. Mocht er rechtzaak komen dan kan je aan rechter tonen aangifte waar politie en OM en de rechter het wetboek van strafrecht moeten toetsen. kost je geen advocaat, en bij veroordeling krijgt deurwaarder strafblad en

  mag die functie niet meer vervullen. Dus niet schelden of klagen bij bedrijf maar aangifte doen én aan rechter tonen en die moet aangifte bezien. Krijg je gelijk dan wordt ook schadevergoeding toegekend, brieventerreur? vraag 5000 euro schadevergoeding, ook daar moet rechter een beslissing op nemen, niet geschoten altijd mis!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  criminele organisatie verdienen dus strafblad en verboden worden via vonnis rechter

  Oplichters !!

  Wij zijn net verhuisd en krijgen op dit nieuw adres een brief van een bedrijf genaamd syncasso! Het zou gaan om een achterstand waar al tig herinneringen verstuurd zou zijn .. betreffende een energie bedrijf waar mijn vriendin iets zou hebben lopen .. m’n vriendin dat gare bedrijf gebeld en ik desbetreffende energie bedrijf.. bij energie bedrijf niks bekend op beide adressen. Bij syncasso zou dit al sinds 2019 zijn.. toen woonde zij niet eens in Nederland .. nog zo’n brief van die lui en ze kennen lachen

  Sterke punten
  Brieven versturen die niet voor jou bedoeld zijn

  Zwakke punten
  Alles

  betaling regeling

  slechtbedrijf ondanks betaling regeling opgestart ,toch je rekening vast zetten valt niet te bellen moet alles op site regelen ,vraagt veel aan dossier en admistratie kosten hoop dat ze ook nog eens zelf ,keer niets kunnen regelen en goed vast staan ,slecht doen slecht ontvang

  Door syncasso dakloos

  Huis kwijt door deze vieze bende, probeer al sinds dag 1 een regeling te treffen.

  Syncasso weigert dit continue en reageer vervolgens pas een week later.

  Zijn nu op het punt dat ik mijn huis kwijt raak, ze hebben mij tot het uiterste gepusht de consequenties zijn voor hun.

  Werkelijk belachelijk

  Met andere incasso bureaus prima ervaringen maar met syncasso bar slecht!! \\r\\nIk heb al geruime tijd een betalingsregeling bij syncasso lopen die ik netjes iedere maand betaal. Krijg ik ineens een mail waarin gezegd wordt: � U hebt de bovenstaande zaak ondanks eerdere schriftelijke sommaties en deurwaardersexploten nog niet tot een oplossing gebracht. Onze cliente wenst dat die oplossing er wel komt en zij heeft ons dan ook opgedragen verdere maatregelen tegen u te nemen. Eén van die maatregelen is het leggen van beslag op uw inkomstenbron. Of wij hebben die reeds achterhaald dan wel kunnen wij die via de daarvoor bestemde registers eenvoudig achterhalen.� \\r\\n\\r\\nWerkelijk schandalig uit het niets zo�n mail te sturen naar iemand die vanaf het begin af aan direct een betalingsregeling getroffen heeft en die netjes iedere maand nakomt. Vervolgens reageren ze niet op mail en zijn telefonisch onbereikbaar.

  Zwakke punten
  Mensen die alles na komen als nog vals beschuldigen en onder druk zetten.

  Realistisch

  Menselijkheid ja zeker na een nare Corona periode. Geen werk , inwonend bij dementerende moeder , waar is luisteren gebleven bij problemen. Mensen verder de afgrond in helpen, van hun baan af helpen? Ben je dan trots.

  Schaamte moet je hebben als je zo ver gaat. Zeker als mensen laten zien dat ze willen maar dat er ook een limiet aan zit.

  In wat voor wereld leven wij?

  Om elkaar kapot te maken. Syncasso is een bedrijf die de menselijkheid is verloren.

  En als ik het lees is er niet 1 klacht maar zoveel. Ligt het dan alleen aan de mensen met schulden?

  Keihard en medogenloosheid, dat is wat ik zie en merk. Alles wordt duurder en syncasso wil alles. Al laat je zien dat je betaald pakken ze je keihard.

  Sterke punten
  Dat ze mensen kapot maken

  Zwakke punten
  Niet telefonisch te bereiken en er voor zorgen dat je je hoofd niet meer boven water kan houden

  Diven

  Syncasso zijn dieven die zich als gieren met mensen voeden. Ze helpen niet eens de geringste mate. Een bende oplichters die aan de rand van de wet opereert. Ik had een grote schuld, slaagde er op de een of andere manier in om bijna al deze dieven terug te betalen, ik had nog 120 € te betalen, de idioten brachten de zaak voor de rechter, het was € 700 en na 3 maanden is het € 1.500, wat een schandaal. Misschien kan ik deze idioten afbetalen. Ik zal de zaak toch voor de rechter brengen, omdat ik vermoed dat hun stomme belang niet legaal is. Indien nodig zal ik de zaak melden aan Straatsburg

  Sterke punten
  zich voeden met mensen

  Criminele organisatie

  Syncasso is de meest criminele organisatie die kennelijk onder de dekking van de wet hun werk kunnen doen!

  Sterke punten
  Leugen en bedrog

  Zwakke punten
  Menselijke maat.

  Een 2e kans!

  Iedereen verdient een 2e kans!  En Syncasso verdient in mijn ogen een 2e kans nadat ze gisteren en vandaag hebben laten blijken dat ze serieus met mensen en klachten omgaan.

  Over de daadwerkelijke uitvoering kan ik nog niet oordelen maar ik vind het positief dat de deur niet dicht is gebleven toen ik aanklopte.  Omdat ik graag eerlijk ben en omdat ik complimenten geef als mensen goed voor me zijn maar ik ook klaag en fel uit de hoek kom wanneer iets niet goed gaat vind ik dat ik nu moet zeggen/schrijven dat Syncasso een 2e kans verdient.  Nadat ik gisteren witheet van woede was heb ik mijn review hier over Syncasso geschreven en heb ik daarnaast ook contact gezocht met één van de leidinggevenden van Syncasso.

  Ik heb hem/haar een kopie van mijn review die ik hier geschreven had gestuurd en ik kreeg vervolgens een vriendelijk bericht dat hij het zou uitzoeken en dat hij er later bij mij op terug zou komen.

  Ik heb toen een bericht gestuurd om aan te geven dat ik blij was dat ik een reactie had gekregen en ik heb een aanvullend bericht geschreven waarin ik mijn situatie en wat er verkeerd was gegaan heb uitgelegd om direct een volledig beeld te geven. Dat bespaart beide partijen veel tijd en energie.

  Even later kreeg ik het bericht of een collega mij vandaag in de middag mocht bellen. Uiteraard wilde ik dat graag. Vanmiddag ben ik netjes zoals afgesproken door een uiterst vriendelijke heer van Syncasso gebeld en hij zei tegen mij dat hij het betreurde dat het zo gelopen was. Hij luisterde rustig naar me, liet me uitspreken en ik voelde mij gehoord. Hij heeft aangeboden om de zaak voor mij op een goede manier op te lossen en ik heb van mijn kant toegezegd dat ik hem per mail nog de bij hun in het dossier ontbrekende loonspecificaties zou sturen zodat hij met eigen ogen kon zien dat het klopte wat ik zei en hij daardoor ook de juiste bankgegevens van mij zou hebben.

  Ook toen ik een opmerking maakte over het feit dat men “de betalingsregeling” die op de website van Syncasso wordt aangeboden tweeledig op kan vatten en je als “schuldenaar” eerder verder in de problemen komt als je op die knop drukt dan dat het je vooruit helpt, luisterde hij aandachtig en zei hij dat ze daar ook naar zouden kijken.

  Ik kreeg de belofte dat hij ook zou kijken of hij nog wat kosten in mindering kon brengen dus ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Hij gaf aan dat, nu ik zijn contactgegevens had, ik direct contact met hem op mocht nemen als zou blijken dat er iets niet goed zou gaan.

  Het is voor mij nog niet duidelijk wat er wanneer gebeurt en wanneer en hoe het exact wordt opgelost maar ik heb wel het vertrouwen gekregen dat het zorgvuldig wordt opgelost.

  En daardoor slaap ik vannacht vast een stuk beter. Al het gedoe van gisteren en de eerdere keren negatief telefonisch contact met een medewerker van Syncasso heeft me zo veel stress en negatieve energie bezorgd dat ik vannacht wederom nauwelijks heb geslapen.

  Op basis van de manier waarop ze met mijn klacht zijn omgegaan en In afwachting van de goede oplossing geef ik Syncasso nu een veel betere beoordeling.

  Zodra het dossier bij Syncasso gesloten is zal ik hier weer een review schrijven en ik ga er nu vanuit dat die vele malen beter is dan mijn 1e review.  Nogmaals voor de duidelijkheid, deze positieve review gaat over hoe de leidinggevenden van Syncasso NU met mijn klachten en met mij omgaan.

  Die ervaring is zeer positief.  Het gaat niet over het contact met de eerder betrokken medewerkers.

  Daar draait mijn maag namelijk nog steeds van om als ik er aan denk.

  Ik kan uiteraard vergeven maar om alle ellende te kunnen vergeten heb ik wat meer tijd nodig.

  Sterke punten
  Vriendelijkheid, betrokkenheid, oplossingsgericht

  Zwakke punten
  Gebrek aan kennis/de juiste informatie, en het gebrek aan respect en inlevingsvermogen van de “specialisten” (de medewerker) die je normaal gesproken aan de telefoon krijgt. Niet elk mens met een openstaande schuld is een leugenachtige oplichter en/of wanbetaler. Een betalingsachterstand kan ook door ziekte of andere ellende ontstaan.

  ASOCIAAL!

  Wat een ASOCIALE manier van werken hebben jullie. De directie schrijft dat het een uitdaging is om innovatief en creatief met zaken om te gaan maar communiceert dat kennelijk niet naar de medewerkers. (Ernstig zieke) Mensen

  maandenlang snoeihard en ijskoud hun toch al flink geslonken inkomen afpakken en dan ook nog bijna hun volledige vakantiegeld afpakken terwijl jullie nog maar recht hebben op +/- € 65,- Ja dat bedrag wordt dan wel teruggestort als het zo blijkt te zijn. Ik heb het bewijs voor me liggen dus ik weet dat het zo is. Ik ga een klacht indienen en meld me bij de kamer van gerechtsdeurwaarders in Amsterdam. De medewerker die ik sprak bij Syncasso hield zich in mijn geval niet aan de nieuwe wetgeving die ervoor moet zorgen dat mensen niet verder in de schulden geraken door incassobureaus en gerechtsdeurwaarders. Eens een dief altijd een dief? Eens iemand met schulden, altijd iemand met schulden? Ik ben een gevalletje TOESLAGENAFFAIRE in het kwadraat en jullie hebben er geen boodschap aan. Dat een bedrag á € 120,- kan oplopen tot een bedrag van € 1085,- terwijl iemand meerdere keren voor zijn/haar leven moet strijden is al erg genoeg. Dank aan de medewerker van ACHMEA die dit dossier naar de rechtbank heeft gestuurd terwijl bekend was dat ik problemen met mijn gezondheid had. U had die € 120,- echt wel van mij gekregen. Nu is het een buitensporige en snoeiharde plundering van een ziek mens geworden.

  Het pleit niet voor Syncasso dat hun medewerkers; eerst de verkeerde informatie verstrekken, mensen afblaffen aan de telefoon, mensen van Syncasso zich niet netjes hoeven voor te stellen met voor- en achternaam terwijl je zelf je naam, adres en geboortedatum moet geven en ze de beschikking hebben over al je gegevens. De medewerkers worden “specialisten” genoemd, wilt u mij uitleggen waar ze nog meer in gespecialiseerd zijn want ik heb alleen de specialisatie “arrogantie” mogen ervaren. Ga maar in de hoek staan om je te schamen want Syncasso zakt op alle fronten als het gaat om een waardige vorm van incasseren.

  Sterke punten
  Arrogantie

  Zwakke punten
  Te veel om hier op te schrijven!!

  Meedogenloos onmenselijk

  Het zijn meedogenloze mensen ,ik heb 5 jaar lang van � 587 per maand moeten leven ,omdat mijn zoon met een verstandelijke beperking bij mij woonde\\r\\nSyncasso ontzettend veel email gestuurd met mijn inkomen en dat ik het niet kon betalen ,ze mochten ook niks pakken vanwege dat ik ver onder de beslagvrije voet zat\\r\\nNu heb ik sinds vorig jaar AOW en Syncasso ging gelijk beslag leggen op mijn AOW ,3 keer beslagvrije voet aan moeten passen ,ze houden ff 194 euro in,plus mijn vakantiegeld ,onze hond moet een ooroperatie ,ik heb een verzoek ingediend voor mijn vakantiegeld ,maar keihard werd het afgewezen ,ik kan niet meer rondkomen heb huurverhoging energie verhoging, alles is duurder, verzoek ingediend of het 50%minder ingehouden kan worden,en dat het ook al op TV alles is geweest\\r\\nZe doen het niet!! Mijn hond mag kapot gaan,en ik kom door hun nog meer in de problemen ,wat is dat een vies meedogenloos incasso bureau\\r\\nGeen woorden voor\\r\\n

  Sterke punten
  Onmenselijk totaal geen greintje begrip

  Zwakke punten
  Als je teveel mailt krijg je geen antwoord meer

  niet te geloven

  inmiddels ben ik al 2/3 jaar bezig met syncasso het gaat zich om onterechte kosten wat ze vanuit Camelot vastgoed beheer hebben gekregen voor energierekeningen over 10 jaar geleden, ik heb er zelf maar 2 jaar gewoond! Toen ik de rekeneningen kreeg heb ik en toen voormalig huisgenoot uren besteed aan camelot waar onze energie en kosten niet verklarenvan welke lerencier e.d .... Toen ben ik verhuisd uitgeschreven op het adres en ineens1,5 maand geleden kreeg ik ineens telefoon van mijn werkgever dat ze beslag wilden gaan leggen op mijn loon meerdere malen contact gezocht maar kwam er niet doorheen Of ze zeggen dat ze in hun rechten staan. Camelot heeft ons toen ik was uitgeschreven toegezegt dat het in orde was bevestigingen hebben we toen ook naar syncasso gestuurd inmiddels is de rekenign bijna 4000,- geworden. Ze zeggen ook dat ik brieven van dagvaardigingen had moeten krijgen ze hebben het naar het adres gestuurd waar ik toen woonde we zijn nu bijna 3 jaar verder!! nu vandaag kreeg ik mijn loon met een aftrek dus, zojuist telefonisch contact gehad met zn onterechte uitspraken wilden ze me nieteens de stukken sturen hoe ze volgens hun zeggen in het recht staan na een hele discussie nu wel.......Ik heb erna gelijk contact opgenomen met,Sociaal verhaal en die gaan me verder helpen. dus mensen neem contact op met Sociaalverhaal.com of deel je eigen ervaring want deze praktijken moeten gestopt worden!!!!

  Vreselijk

  Al 3x beslaglegging gehad onterecht..duurd lang eer we t terug hadden..nu wederom zonder aankondiging beslaglegging, dit terwijl wij gedupeerde zijn Kinderopvangtoeslag, dit weten ze,ook klopt t bedrag niet.meerdere malen contact gezocht.geen response terug.kan vaste lasten niet betalen.ben ook nog eens heel ziek.t put mij uit.

  Sterke punten
  Gern

  Zwakke punten
  Onverbiddelijk

  Asociaal bedrijf, geen begrip

  0 begrip uit dit bedrijf, heb twee jaar lang met de hoofd onder water gezeten aangezien sommige mensen wel zijn getroffen door corona.

  Dit bedrijf is dat niet en kan dus ook niet meeleven met de situatie.  Heb onderhand 50 mail contactjes gehad, waar ik eigenlijk alleen een mail terug krijg met een rechtzaak dreiging.

  Het is zo simpel hoe dit bedrijf in elkaar steekt, dreigen dreigen dreigen.  Het word tijd dat de waakhond dit bedrijf met de grond gelijk maakt.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Alles wat ze doen is een zwakte punt, amateurs

  Oplichters

  Ik ontvang een mail over achterstand , ik kon online betalingsregelen aanvragen. Ik doe dat en krijg ik bevestiging dat betalingsregelen geaccepteerd. Over een week krijg ik dagvaard van rechtbank met nog hoger kosten er bij voor het zelfde dossier.

  Syncasso is een moordenaar, ze hebben geen begrip voor situaties. zij willen jou pakken met extra kosten. Ik heb nu advocaat, wij gaan zeker winnen van de oplichters.

  Syncasso moeten afgesloten worden, ze maken mensen kapot.

  Zwakke punten
  Oplichters

  Moeilijk

  Het is gewoon een kutzooi totaal niet meedenkend geen bergip respect niet meewerkend moeilijk doen zelfs als er schuldhulpverlener tussen zit ook die dringen niet door hun botte koppen

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles meeleven en meewerken is een groot probleem voor hun

  Zeer asociaal

  In november een brief gehad dat ik bij mijn zorgverzekering nog een bedrag open had staan, na iedere maand een betaling gedaan te hebben krijg in een brief binnen dat ik word opgeroepen voor een bulkzitting ik dacht echt wat is dit nou weer, contact met ze opgenomen nadat ik eerst 15 min in de wacht heb gestaan wat rond uit belachelijk is eindelijk een medewerker van deze debielen instelling aan de lijn ik leg mijn verhaal uit en zeg dat het belachelijk is na 2 maanden gelijk met een zitting aan te komen en dat dit geen manier is om met mensen om te gaan! Gooit ze zonder iets te zeggen zo de Hoorn erop!! Vandaag gelijk het resterende bedrag overgemaakt om meteen van deze vraatzuchtige geld Wolfen af te zijn wat een super asociaal malafide schijtbedrijf snap echt niet dat dit soort bedrijven hier in Nederland mogen bestaan! hoop echt dat dit bedrijf met al hun schijt medewerkers een keer plat gaat gatverdamme om op te spugen dit bedrijf

  Sterke punten
  Geen enkele grooste schijt bedrijf van Nederland

  Zwakke punten
  Alles volgens mij komen deze medewerkers allemaal rechtstreeks uit een gesticht

  Oplichting

  Helaas aangifte van fraude moeten doen. Opeens veranderen ze de hoofdsom met €12000 zonder geldigheid. Het kost veel energie om dit oplichtingsbedrijf te laten zien waar ze mee bezig zijn.

  Sterke punten
  geen enkel

  Zwakke punten
  fraude, oplichting, zelfs een gerechtsdeurwaarder volgt niet de juiste procedures


Bezoek Syncasso

Schrijf je eigen review