Syncasso - 6 Reviews

Last updated: 17 december 2018
Syncasso Logo

14.3% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Syncasso
  2. Syncasso Reviews
  3. Schrijf ook een review over Syncasso

Niet tevreden over Syncasso? Probeer dan eens IncassobureauGezocht.

Vergelijk de 4 beste offertes van incassobureaus uit uw regio!

Vul uw gegevens in en ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes!
Syncasso

Syncasso | Home

Onze betrokken incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders verzorgen uw gehele incassotraject en debiteurenbeheer. Met resultaat!

Syncasso Details

Hits: 237

URL: https://www.syncasso.nl/

Categorieën: Incassobureaus

Reviews: 6


Syncasso reviews (6):

Syncasso - Afspraken betalings regeling niet nagekomen

0

Review:
Gebeld over een niet betaalde boete met N. Lentjes van Syncasso en uiteraard het boetekleed aangetrokken aangezien het mijn eigen schuld is Natuurlijk moet de schuld voldaan worden ( boete van 150 is 601.50 gewoprden !)
Blijkbaar vinden ze het fijn bij Syncasso om te blijven herhalen dat het je eigen schuld is en dat je toen niet hebt betaald ook nadat je al 3x hebt gezegd ja dat klopt jullie hebben zeker gelijk maar nu wil ik het graag afbetalen en het met jullie regelen. Het lijkt wel als je eenmaal in hun handen bent ,je de grootste crimineel bent die er is en er geen enkel begrip is maar je behandelen als een kleuter. Maar goed toch een betalings regeling kunnen treffen voor de boete. 50 per maand mag er afbetaald worden na uitgelegd te hebben dat de 750 waar beslag op gelegd is voor de huur is en ik onder bijstandsniveau leef en dus niet in 1x de vordering kan betalen. Hiervan een bevestiging per mail ontvangen. In de brief stond onderaan een regel : Let op: een bankbeslag blijft van kracht. De gelden welke onder het beslag vallen worden zullen in mindering gebracht op de openstaande vordering. Ik vond dit al vreemd maar omdat er een gesprek was geweest en een bevestiging dacht ik dat de afspraak zou gelden. Niet slim om te 'denken' of iets aan te nemen want tot mijn verbazing werd de 601.50 afgeschreven na opheffen bankbeslag plus nog eens 40 euro door de SNS voor het bankbeslag. Uiteindelijk betaal je dus 651 euro voor een boete van 150. Dit is dus waar ze 'rijk' van worden, het is belachelijk dat dit gebeurd in NL.
Na telefonisch contact met Syncasso werd doodleuk gezegd dat er niets voor niets in de brief een 'Let Op' is toegevoegd en dat ze niet weten voor welk bedrag er beslag is gelegd bij de bank. Dus met andere woorden, het hele gesprek om een betalings regeling af te spreken en de regeling zelf is helemaal voor niets geweest en geldt niet meer. Nu hebben ze het hele bedrag binnen en zeggen keihard, ja die regeling geldt nu niet meer natuurlijk! Serieus zo wordt het gezegd aan de telefoon, ze flikken het gewoon en verschuilen zich serieus achter die regel van Let Op.....
Als je dan begrip zoekt dat het zachtjes gezegd heel vreemd ia dat er een regeling is afgesproken maar nu toch het hele bedrag geind is, is dat begrip er niet en begint mn serieus weer over dat jij toen fout zat en toen niet wilde betalen blablabla, echt heel erg slecht hoe dit bedrijf met hun klanten omgaat. Ergens mag ik nu blij zijn dat het in 1 keer geind is, ook al kan ik nu mijn huur niet betalen, maar dan heb ik gelukkig niets meer met hun te maken. Zij geven aan dat ze eigenlijk geen enkel vertrouwen in je hebben omdat je een wanbetaler bent, kan ik me in verplaatsen uiteraard. Door zo met je klanten om te gaan en als bedrijf zijnde je afspraken niet na te komen betekent alleen maar slecht nieuws en snap ook dat het slecht gaat met zulke bureaus.

Julia beveelt Syncasso NIET aan bij vrienden/bekenden

Syncasso - Deurwaarder M. Tasci belazert de boel

0

Review:
Afspraken worden genegeerd.
Het is nu de tweede keer dat hij rommelt met de beslagvrije voet.

Syncasso heeft last van grootheidswaanzin. Dure huurcontracten aangegaan in Almere.
Financiële markt is niet meer zo winstgevend als 2 jaar geleden.
Dus nu maken ze verlies, en dat proberen ze goed te maken door met onjuiste gegevens beslag te leggen.

Ze reageren nergens op, ze doen hun ding. Klagen heeft geen zin, ook al sta je 100% in je gelijk.

Altijd een klacht indienen bij hun beroepsorganisatie kbvg.nl
Schaam je niet voor je schulden, vraag hulp om deze klootzakken aan te pakken.

Sterke punten:
Zijn goed in geld uitgeven
Zijn goed in het negeren van cliënten
Zijn goed in het zoek maken van gegevens
Zijn goed in het onnodig belaste van het Rechtssysteem

Zwakke punten:
Kunnen niet lezen
Zijn slordig met documenten
Kunnen zelf slecht met geld omgaan
Staan op de rand van faillissement

Syncasso - Misbruik machtspositie

1

Review:
Syncasso heeft loonbeslag gelegd namens het cjib. Daarbij de de beslsgvrije voet gemakshalve gehalveerd. Er is door mij een verzoek gedaan dit correct te berekenen want ik heb een uitkering op bijstandsniveau waarvan ik vier maanden lang maar de helft ontvangen heb. Daarop wilden ze aanvullende informatie over de woonsituatie. Dat is niet eens relevant voor de beslagvoet. Daarna is het dossier gesloten omdat de opdrachtgever zijn geld al had gekregen en ze weigeren het teveel ingehouden terug te betalen waardoor ik nu mijn ziektekostenverzekering niet kan betalen. Inhoudelijk wordt er niet gereageerd en wat ze al schrijven is aantoonbaar onwaar. Ik vind het boevenpraktijken. Dat de overheid met zo'n club in zee gaat is schandalig

Sterke punten:
Zal wel snel gaan voor opdrachtgevers maar het is tegen de wet

Zwakke punten:
Communicatie integriteit

V. Woensberg beveelt Syncasso NIET aan bij vrienden/bekenden

Syncasso - Hoe is het mogelijk!

1

Review:
Nooit bereikbaar; Inhoudelijk reageren gebeurt nooit. Er worden alleen geautomatiseerde gegenereerde brieven en/of mails verstuurd. Vanuit mijn perspectief zijn de instituties, semi-overheid, zorgverzekeraars, etc. te angstig om uit hun "comfortzone" te stappen en blijven elkaar daarom maar opdrachten toespelen. In tegenstelling tot Syncasso durf ik de stelling aan dat ik in staat ben om 'n efficiënte consumentvriendelijke organisatie op te zetten die aantoonbaar uitzonderlijk(honderden procenten) hogere resultaten zal leveren voor alle belanghebbende partijen. Best Regards, Marcel

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Zie mijn review

Marcel beveelt Syncasso NIET aan bij vrienden/bekenden

Syncasso - Wel betalen maar niks leveren

0

Review:
Na veel mooie verkoop praatjes in zee gegaan met syncasso zij innen wel zoals op hun site staat we cash maar daarna moet er staan we don,t care want dat doen ze zeker niet mijn advies aan mkb ga nooit in zee kijk op internet zoveel klachten ook ik had eerst moeten kijken op internet voor ik met hun in zee ging ook zijn ze nergen bij aangesloten

Sterke punten:
Niet reageren
Traag daar krijgen ze een 10 voor

Zwakke punten:
Gehele manier van zaken doen wel innen niks leveren we cash en dont care

Pvh beveelt Syncasso NIET aan bij vrienden/bekenden

Syncasso - Syncasso. Pas Op!

0

Review:
Graag verwijs ik een ieder naar de klachten die op internet de ronde doen over deze, naar zij zelf menen, zichzelf respecterende firma.

Sterke punten:
Het op arrogante wijze niet behandelen van mail, weten niet hoe snel ze een "procedure" op moeten starten. Tijden laten wachten alvorens de telefoon op te nemen. Zijn een meester in het cumuleren van incassokosten.

Zwakke punten:
Geen

H.v.d.Heijde beveelt Syncasso NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Syncasso

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Syncasso aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Syncasso aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Syncasso


Home » Incassobureaus » Syncasso