Home » Incassobureaus » Pleitmeesters

Pleitmeesters - 14 Reviews - Update: januari 2019

Last updated: 5 januari 2019
  1. Pleitmeesters
  2. Pleitmeesters Reviews
  3. Schrijf ook een review over Pleitmeesters

Niet tevreden over Pleitmeesters? Probeer dan eens IncassobureauGezocht.

Vergelijk de 4 beste offertes van incassobureaus uit uw regio!

Vul uw gegevens in en ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes!
Pleitmeesters

Pleitmeesters streeft continu naar een vlotte en correcte afwikkeling van uw stilstaande vorderingen. Vanuit een sterk gevoel voor rechtvaardigheid en integriteit pakken we uw complexe dossiers stevig aan. Snel, doortastend, maar weloverwogen. Pleitmeesters werkt immers louter met bezielde professionals. Mensen die voor u tot het uiterste gaan. Trendsetters in de jurisprudentie. Onze cliënten hebben met elkaar gemeen dat zij worden geconfronteerd met juridische complicaties bij de incasso van hun consumentenvorderingen.

Pleitmeesters Details

Hits: 839

URL: http://www.pleitmeesters.nl/

Aanbevolen: 18.8%

Categorieën: Incassobureaus

Reviews: 14


Pleitmeesters reviews (14):

Pleitmeesters - Boevenbende CQ Oplichters

0

Review:
Lieve mensen, maak u vooral niet druk. Geloof niet in de brieven die U krijgt met zwabberige juridische taal.


Er zijn een aantal dingen die u wel en niet moet doen. Ik som ze voor u op.

1. Erken NOOIT de claim.
2. Maak NOOIT iets over.
3. Stuur geen aangetekende brieven met documenten.
4. Stuur via email 1 bericht als antwoord op de laatst ontvangen brief.

Ik erken uw claim niet en beroep mij op de gemaakte afspraken. Indien U hier niet mee akoord gaat zie ik de dagvaarding vanzelf tegemoet.

Uw naam,
Uw vriendelijke groet.

Deze bende koopt oude schulden op en gooit er 18% rente bovenop.

Krijg rust, de rechter seponeert uw zaak.

Sterke punten:
Geen? Juridisch zwabberig verhaal. Zonder onderbouwing en overleg van documenten een laffe partij.

Zwakke punten:
De naam. Pleitmeesters? Shure.... Hoe IST?

Margriet V beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - Professioneel, respect en rechtvaardig, zakelijke

0

Review:
Het kan eenieder zo maar gebeuren; van financiële zorgeloosheid in een zware storm terechtkomen. Als je in een crisis periode plots zonder werk komt te zitten en de hypotheek en andere verplichtingen niet meer kunt voldoen dan zakt de wereld onder je vandaan. Toch maar weer de schouders eronder zetten want opgeven helpt zeker nooit. In mijn geval heb ik uiteindelijk alle schulden uit die periode kunnen “oplossen”. Behalve de restschuld op de aflossingsvrije hypotheek die is ontstaan na de verkoop (onder druk van de bank red.) van je huis welke ik op het hoogtepunt van de “goede” tijd nog had gekocht. Dat was een bedrag welke ik nooit meer in mijn werkend leven zou kunnen terug betalen.... uitzicht op een schone lei en toekomst was er niet meer. Het hele dossier was in eerste instantie door de bank ter incasso aan haar dochter onderneming uitbesteed. Deze partij heeft mij heel veel zorgen, onrust en met name geen uitzicht meer op een toekomst gegeven. Ik kon met hen geen oplossing of een regeling treffen ondanks een uitzichtloze situatie. Nu begrijp ik echt wel dat het nooit leuk is om over schulden te praten en veel te moeten betalen maar de manier van omgang, respect en meedenken aan een oplossing was hier ver te zoeken.
Tot mijn verbazing kreeg ik enkele jaren geleden een brief van Pleitmeesters met de boodschap dat ze het dossier in behandeling hadden genomen. De angst sloeg me wederom om de oren en ik werd weer eens met mijn neus op de feiten gedrukt wat mijn schulden waren op dat moment. Echter, nadat ik toch maar weer eens de stoute schoenen had aangetrokken om contact te zoeken met partij Pleitmeesters bleek dit ineens een verademing in communicatie. Er werd naar me geluisterd en na enkele belletjes en documenten verder hadden we een eerste aanzet gemaakt en een acceptabele betalings afspraak was tot stand gekomen. Ik werd niet het vel over de oren getrokken maar met redelijkheid en aangepast aan mijn situatie werd deze afspraak besloten.
Uiteraard is het de taak van Pleitmeesters om voor de bank een zo groot mogelijk bedrag te incasseren en mijn schuld was ondanks die betalings-regeling nooit inlosbaar geweest. Pleitmeesters heeft in het afgelopen jaar veel tijd in mijn dossier gestoken en laten blijken dat ze eerlijkheid en wederzijds respect waarderen en dan ook echt proberen tot een oplossing te komen. Door veel contact te hebben met elkaar, met name open kaart en respectvol met elkaar om te gaan, heeft Pleitmeesters mij weer een toekomst gegeven. Ze hebben uiteindelijk een finale kwijting bij de bank tot stand weten te brengen waardoor ik eindelijk ben verlost van een onoverkomelijk probleem. Door hun professionele aanpak, wederzijds respect en openheid, maar vooral de manier van aanpak, ben ik dank zij Pleitmeesters nu zover gekomen.

Sterke punten:
Zakelijk en feitelijk, maar rechtvaardig en respectvol.

Zwakke punten:
Niet in het bijzonder

RRS beveelt Pleitmeesters aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - Pleitmeesters - correct en rechtvaardig

0

Review:
Het regelen van schulden is een sensibele kwestie, zeker als je jaren zoekt naar een oplossing/regeling. Zulk soort organisaties kunnen het bijna nooit goed doen omdat zij het zijn die (bijvoorbeeld namens een bank of andere schuldeisers) de boodschap moeten overbrengen. De boodschap luidt over het algemeen betalen, dat is iets wat we niet graag horen. Heb je schulden dan moet er een oplossing komen, de schulden zijn gemaakt (al dan niet door een eigen aandeel hierin) en moeten betaald worden. Mijn ervaring is dat er veel tijd gestoken is in de beeldvorming van mijn zaak. Op het moment dat helder was hoe de vork in de steel zat ben ik zeer correct en slagvaardig geholpen. Meneer A. toonde veel empathie voor mijn situatie. Ondanks dat ik nog een aantal jaren moet betalen kan ik toch stellen dat er op een profesionele wijze en met veel zorg is gezocht naar een oplossing voor alle partijen. Mijn advies: don't shoot the messenger!!

Sterke punten:
empathisch, adequaat, correct en rechtvaardig!!

Zwakke punten:
Geen!

Marianne V beveelt Pleitmeesters aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - Onterechte vorderingen

0

Review:
Deze organisatie probeert al sinds 2015 geld af te troggelen in een zaak die al in 2013 is afgehandeld. Zelf verzonnen argumenten, verder komen ze niet.
Uitermate onbetrouwbaar, schreeuwen door de telefoon (opgenomen gesprek) en zijn niet voor rede vatbaar.
DOE GEEN ZAKEN MET DEZE ORGANISATIE!!!

Sterke punten:
geen

Zwakke punten:
Oplichters

H. van der beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - hypotheek abn amro

0

Review:
Voor mijn scheiding in 2012 hadden wij een hypotheek bij de abn amro bank en ik ben in juni 2012 ook vertrokken uit die woning en is mijn ex daar nog een half jaar blijven wonen en is ons huis verkocht . Maar na 3 jaar kreeg ik inderdaad ook een brief van de firma pleitmeesters, van een openstaande vordering van 6,779,23 . maar heb in al die jaren na de verkoop van onze woning niks gehoord van de abn amro bank of de hypotheek niet was voldaan, of er nog een restschuld openstond, dus ben ik ervanuit gegaan dat al die jaren de brieven naar mij ex waren gestuurd, en mij daarover niet had ingelicht. dus ben ik gewoon maar gaan aflossen, maar als je een mail, of brief stuurt geven ze gewoon niet thuis , heb ze zelfs een voorstel gegeven en daar wordt niet op gereageerd. nu twijfel ik echt wat ik zou moeten doen.

belinda beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - Kijk uit met deze oplichters!!!

0

Review:
In aug jl (2016) kreeg ik ineens een brief van deze meesteroplichters. Ik moest een bedrag van 15.000 euro binnen nu en 2 weken voldoen aan hun. Dit zou een achterstallige schuld zijn volgens hun op een hypotheek van een aantal jaar geleden...???) Uiteraard ben ik de papieren ingedoken en ik heb ze meteen gebeld. (ik begon ook te twijfelen, zo geraffineerd gaan ze te werk, terwijl ik in mijn achterhoofd zeker wist dat dit niet klopte wat ze mij schreven.) De vrouw die ik aan de lijn kreeg (deed zich voor als mevr Van Engelhoven, of ze echt zo heet weet ik natuurlijk ook niet) en ik haar vroeg hoe ze hier aan kwamen en wat dit betekende en ik ook meldde dat ik geen bewijzen zou gaan sturen naar ze, werd ze meteen agressief en gooide gelijk met een deurwaarde of een procedure die gestart zou worden als ik dus niet ging betalen. Nou om een lang verhaal kort te maken, ze bleven me lastig vallen met telefoontjes, brieven en mailtjes.
Die waren niet zachtzinnig, gebrekkige zinnen gebruiken ze en informatie die niet klopt. Ze sturen je volgens hun bewijzen dat t wel zo is...
Ze zetten je zo op het verkeerde been dat je ze bijna zou gaan geloven (gebeurde dus ook bij mij). Ze zijn hardnekkig, agressief en weten niet van ophouden.
Deze mensen kopen oude dossiers op van een aantal jaar gelden en gaan hier mee aan de haal. Mn bij mensen met lagere inkomens, alleenstaande ouders (met schoolgaande kinderen) en bejaarden. Ze doen zich voor als een incassobureau, maar in werkelijkheid is het een criminele organisatie. Kijk dus uit, ga niet met ze in zee en maak zeker geen betalingsafspraken met ze!
Ik heb melding gedaan van deze oplichters bij de politie, met de bewijzen van mij dat het niet klopt wat ze doen.
Ik raad je dan ook aan als je met deze mensen in contact komt, gelijk naar de politie te stappen. Hoe meer meldingen er komen in het land hoe eerder deze mensen gepakt / gestopt kunnen worden. Ik ben er niet in getrapt, maar hoeveel mensen trappen hier wel nog in...?
Oh ja en toen ik ze vrolijk meldde dat ik wist dat het oplichters waren, heb ik niks meer van ze gehoord.... zegt genoeg denk ik.

Sterke punten:
Ze hebben geen poot om op te staan!

Zwakke punten:
Geraffineerde mafkezen van de bovenste plank.

Larissa beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - Oplichters die geld willen verdien door mensen af

0

Review:
Mijn zoon heeft op de kinderopvang gezeten maar toen ik in de ww terecht kwam moest mijn zijn na 3 maanden worden uitgeschreven want volgens de toenmalige nieuwe wetgeving stopte de toeslag nadat je 3 maanden of langer in de ww terechtkwam. ik ben toen met de opvang overeengekomen dat er geen opzeg termijn was en dus kon mijn zoon per direct uitgeschreven werd. Het hoofdkantoor van de opvang was niet op de hoogte van de afspraak tussen hun filiaalmanager en mij en wilde nog 2 maanden opvanggeld van 1452 euro. Ik heb hierop gereageerd en heb hun de uitschrijf brief van de kinderopvang gemaild, hun reactie hierop was dat ze het toen een deurwaarder inschakelde flanderijn en van ....nog wat.. in apeldoorn. Deze incassoburea/deurwaarder heb ik uitgelegd wat er aan de hand was en nog bleven zij vasthouden dat ik moest betalen. Na wat heen en weer geruzie heb ik toen een jaar niks meer gehoord.

Totdat ik een jaar geleden een brief kreeg van de pleitmeesters, zij hadden de vordering overgenomen van flanderijn. De opdrachtgever UK kinderopvang en het moederbedrijf is al 2 jaar failliet verklaard, maar ik krijg tot op de dag van vandaag nog steeds brieven, nu heb ik er een ontvangen waarin zij eenzijdig een betalingsvoorstel doen. Raar bedrijf, ik heb totaal geen zin om te reageren en ben ook niet van plan om te betalen. Als ik het geld had en vertrouwen in ons rechts systeem dan had ik zelf een rechtszaak tegen de pleitmeesters begonnen en een flinke schadevergoeding ge-eist.

Waarom mogen deze oplichters nog zaken doen, vraag ik me af ?


Sterke punten:
- vasthoudende oplichters die precies weten hoe ze een brief moeten opstellen om de zwakkere mensen in onze samenleving af te schrikken en geld afhandig te maken.

Zwakke punten:
Niet consequent.

S.K. beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - Vreemde gang van zaken, hoe dit bedrijf te werkt g

3

Review:
Mijn zus en ex zwager konden hun hypotheek niet meer betalen, met als gevolg n flinke hypotheek achterstand.Hun hetkoopwoning is door de bank verkocht. Zowel van de abnamro als van de makelaar hebben hun nooit wat gehoord ivm de restschuld. Mijn zus vind dit vreemd want zij wil met de abnamro n regeling treffen ivm de restschuld. Via de rechtbank is ook nog geen uitspraak geweest ivm de restschuld. Mijn zus krijgt regelmatig emails en telefoontjes van Pleitmeesters, deze mensen worden steeds dreigender /agressiever. Mijn zus wil alles met de abnamro regelen, maar schijnbaar heeft Pleitmeesters dossiers overgenomen, dit is n vreemde gang van zaken want elke bank heeft namelijk zijn eigen incasso afdeling voor hypotheken en restschulden. Mijn zus wacht totdat de rechtbank uitspraak doet, want dit bedrijf vertrouwd zij totaal niet

Linda beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

3 Reacties

Pleitmeesters - Pleitmeesters

0

Review:
Ik heb nu een brief ontvangen van Pleitmeesters wie kan me helpen?
Wat ik wel en niet doen>??

van de C beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Pleitmeesters - oplichters!!!

0

Review:
Pleitmeesters is zo'n particuliere incasso troep die zich niet aan de wer houd en mensen bewust op het verkeerde been zetten om ze grote sommen afhandig te maken. Vooral bij de zwakkeren met het oogmerk om op slinkse wijze grote sommen geld afhandig te maken. Onlangs in het nieuws nog dit soort malafide bedrijfen!!! Door intimidatie en bedrijging toe te passen.

Het is verboden om zo te handelen en toch komen ze er mee weg!!!

Pas op voor Pleitmeesters Tuig!!!!

Sterke punten:
Oplichters

Zwakke punten:
Tuig

gedupeerde beveelt Pleitmeesters NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Schrijf ook een review over Pleitmeesters

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Ja, ik zou Pleitmeesters aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Pleitmeesters aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Pleitmeesters


Andere websites in de categorie 'Incassobureaus'

Home » Incassobureaus » Pleitmeesters

In the Spotlight