Plaggemars Incasso

Plaggemars Incasso is een gerenommeerd modern kantoor, houdster van het Incasso Keurmerk en incasseert zowel B2B als B2C. Over een lange reeks van jaren heeft men bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van incasso en debiteurenbeheer, zowel nationaal, als internationaal. Het is voor Plaggemars Incasso vanzelfsprekend vorderingen te incasseren op bedrijven alsmede particulieren. Plaggemars Incasso benadert uw debiteuren zowel schriftelijk, persoonlijk via de buitendienstmedewerkers, als telefonisch en doet dat zowel overdag als in de avonduren.

Plaggemars Incasso Reviews

  Oplichters

  Heb alles keurig gedaan i.v.m. abb.telegraaf .kon telegraaf niet bereiken sinds 22 augustus heb ik telegraaf heb 3x betaald nu willen ze geld zien.kijk uit oplichters

  Telegraaf perikelen

  Niet geleverde krant dus zelf meerdere x gekocht en in mindering abon,nement. Gemaand betalen abonnement, en arrogantie Telegraaf Plaggemars ingeschakeld voor € 8,18 !

  Zwakke punten
  Laat zich voor € 8,18 gebruiken!

  Slechte communicatie

  Ik heb een aanmaning gehad al paar keer geprobeerd te bellen krijg je bandje en wordt je er op gegooid mailen. Mail adres onbekend. Website is uit de lucht

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Geen communicatie mogelijk

  Noord hollands dagblad schakeld plaggemars in

  Zonder dat wij er van weten moeten we de krant betalen.. na een telefoontje naar incasso bureau plaggemars was de reactie:
  Is dat uw naam? Is dat uw nummer? Is dat uw adres? Nou dan klopt het.
  We zijn ondernemers zijn nooit thuis, handtekening klopt niet en ze hebben geen id gezien van ons blijkbaar... zo makkelijk zoveel ellende creeren.. en dat kan gewoon.. daar komen ze mee weg.

  Sterke punten
  Oplichters staan ook overal bekend van radar rijdende rechter tot alle sites op internet

  Zwakke punten
  Antwoorden en feiten die ze kunnen neerleggen

  Slechter kan het niet

  Ze stonden een bepaald moment met een aanmaning bij mijn buren op de stoep. We waren blijkbaar niet thuis en toen hebben ze het hele dossier voorgelegd aan de buren. Dit om de 'sociale druk' op te voeren.

  Zwakke punten
  Zie boven

  Communiceren niet!!

  Helaas zijn we opgelicht door Mybusiness media met niet volgens afspraak geplaatste advertenties, En mag Oskam van Plaggemars incasso de oplichting voortzetten.

  Uit het niets een incasso brief van Plaggemars incasso.
  Dat we moesten betalen anders direct maatregelen.
  Plaggemars incasso haarfijn uitgelegd dat wij het niet eens zijn maar om er vanaf te zijn een afkoop van 1000 euro geboden. Plaggemars zegt dat wel tegen hun opdracht gever die gaat akkoord maar Plaggemars geeft dat niet door aan ons.

  Wederom vele brieven verder zelf de oplichters van My business media overlegt en 1000 euro aan hun betaald,

  Nu willen de oplichters samen met de oplichters van Plaggemars nog eens 860 euro hebben. Mybusiness media e

  Pas op voor de boeven van MyBusiness media en Plaggemars incasso.  Sterke punten
  Grootste arrogante oplichters die er zijn!
  Boevenbende

  Zwakke punten
  Dat ze bestaan.

  Onjuist acteren, op het randje van crimineel?

  Ik meen tot nu toe de derde confrontatie met Plaggemars. Een incassobureau dat o.a. voor De Telegraaf werkt.
  Het bureau doet er alles aan om de incassokosten die het claimt de incasseren door te dreigen met procedures.
  Helaas is een enkel schrijven van een incassobrief geen inspanning waarvoor een vergoeding kan worden geclaimd en zal het bureau bij 'tijdig' betalen (doorgaans dus ook na de eerste brief) in een procedure schipbreuk leiden. Zelfs dat wetende, persisteert het Plaggemars in het sturen van nare en intimiderende brieven.
  Zulks neigt aan crimineel gedrag en zou bestraft moeten worden.

  Sterke punten
  Helaas geen! Men zou in geval van achterstand, een belletje kunnen eraan kunnen wagen i.p.v. het zenden van een brief. Dat maakt hun positie aanmerkelijk sterker.

  Zwakke punten
  Dreiging en intimidatie met procedures. Tone of voice is bedenkelijk.
  Helaas staat het onderhavige bureau niet alleen in haar aanpak, maar gaan veel incassobureaus op dezelfde wijze tekeer. Weinig fraai deze bedrijfstak.

  Plaggemars / TMG

  Door TMG is wederom Plaggemars op mijn pad gekomen. Wat een prutsers, gelijk dreigen met van alles en nog wat wat niet eens geoorloofd is. Veel blaffen en niet bijten. Vraag nu al een week om een reactie die uitblijft. Verschuilen zich nu weer achter hun opdrachtgever. Nemen alles wat die hen aangeeft voetstoots aan.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie boven

  niet zorgvuldig handelen

  sturen zonder een eerste inspanning gelijk een incasso vordering vermeerderd met de incasso kosten die niet berekend mogen worden bij een eerste schrijven.

  Sterke punten
  niet van hun fouten leren ze zijn meermaals bij vara kassa en de rijdende rechter
  besproken.

Bezoek Plaggemars Incasso

Schrijf je eigen review