Bij Payt kunnen schuldeisers binnen een minuut met een klik op de knop online een incassotraject starten. Het hele traject van factuur tot aan de deurwaarder is geautomatiseerd. Dit bedrijf behoort dan ook tot het grootste online incassoplatform van Nederland. De facturatie, debiteurenbeheer en het incassotraject is geheel geautomatiseerd. Bij Payt kunnen klanten rekenen op een transparant traject van zowel facturatie tot de laatste aanmaning en het incassotraject. Dit alles wordt ook nog een geboden tegen een vaste prijs. Met het platform van Payt kan men het debiteurenbeheer van een organisatie beter en effici�nter inrichten om op gegeven moment zelfstandig minnelijke incassotrajecten te starten en beheren. Men kan dat traject op ieder gewenst moment be�nvloeden en bewaken. Men kan gedurende het gehele proces op een makkelijke manier communiceren met de debiteur over bijvoorbeeld openstaande rekeningen. Dagelijks werken zes developers aan het platform van Payt. Zij verbeteren niet alleen de bestaande functionaliteiten, maar maken ook nieuwe mogelijkheden, die het debiteurenbeheer en incassotraject voor de crediteur als de debiteur n�g makkelijker maken. Met Payt kan men al voor een minimaal bedrag van 19,95 euro een minnelijke incassotraject starten. Tijdens het incassotraject wijst Payt de schuldenaar op verschillende manieren en momenten op de openstaande vordering. Dit doet Payt middels het versturen van brieven, e- mail berichten met directe betaalmogelijkheden en sms- berichten. Verder wordt de schuldenaar ook op meerdere momenten telefonisch benadert


Online Incasso

Bij Payt kunnen crediteuren terecht voor online incasso. Op basis van slimme, geavanceerde software wordt het incassotraject volledig geautomatiseerd uitgevoerd. Men kan binnen een minuut een zaak starten voor een startbedrag van maar liefst € 19,95. De wettelijke kosten van €40,00 of meer mag men behouden of kwijtschelden ten gunste van de relatie die de klant met de debiteur heeft. Om een zaak te starten bij Payt moet als eerst naar de online omgeving van dit bedrijf. Vervolgens moet men de gegevens van het bedrijf, een gebruikersnaam en wachtwoord ingeven. Men kan een zaak starten door de gegevens van de debiteur en de bijbehorende facturatie in te geven in het systeem van Payt. Na de eigen facturatiegegevens ingevuld te hebben kan men van start gaan met het incassotraject.


Kosten

Voor een bedrag van slechts € 19,95 kan men een incassozaak starten bij Payt. In dit bedrag is het traject van herinnering tot overdracht aan een deurwaarder geregeld. Klanten hoeven zich verder niet druk te maken met extra bijkomende kosten. Payt kan een lage prijs hanteren, doordat het gehele incassotraject is geautomatiseerd. Payt doorloopt het gehele minnelijke incassotraject voor een vaste prijs per zaak. Achteraf kan men de wettelijke incassokosten van € 40,00 zelf behouden of men kan ervoor kiezen om het bedrag kwijt te schelden ten gunste van de relatie met de klant. Tijdens de incassoprocedure hebben klanten van Payt volledige inzage. Daarnaast heeft men de mogelijkheid om het incassotraject tussentijds te pauzeren of stop te zetten, omdat men bijvoorbeeld een betalingsregeling heeft kunnen treffen met de debiteur.


Minnelijke incasso

Het kan wel eens voorkomen, dat de crediteur iemand een bepaald bedrag leent en dat de debiteur op gegeven moment weigert te betalen. Er zijn meerdere herinneringen gestuurd, er vaker geprobeerd contact op te nemen en er is zelfs een pre-incassobrief gestuurd. Ondanks dit alles weigert de debiteur te betalen. In dit geval kan men een minnelijke incassotraject starten bij Payt. Het incassotraject van Payt is geheel geautomatiseerd en kan binnen een minuut ingezet worden. Tijdens de zogeheten ‘minnelijke incassofase’ wijst Payt de klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande vordering. De manier waarop dat geschied, mag de klant zelf bepalen. Van elektronische en telefonische herinneringen met behulp van een sms of belrobot tot het bezorgen van een brief: bij Payt behoort het allemaal tot de mogelijkheden.


Gerechtelijke Incasso

Indien het minnelijke incassotraject, welke 30 dagen duurt, geen resultaat oplevert, dan kan men ervoor kiezen om een gerechtelijk incassotraject te starten. Dit traject wordt echter niet uitgevoerd door Payt. Er wordt wel samengewerkt met verschillende landelijk opererende gerechtsdeurwaarders en advocaten. De deurwaarder is bevoegd om namens de wet, personen of bedrijven te dagvaarden voor de rechter, akten op te maken, juridische stukken te betekenen en vonnissen ten uitvoer te leggen. Een deurwaarder doet, vooruitlopend op een gerechtelijk traject, een verhaalsonderzoek. Op basis hiervan krijgt hij inzicht in de kansen op succes bij een gerechtelijk incassotraject. Bij een positief oordeel kan men gerust dit gerechtelijk incassotraject starten. De kosten van het traject zijn afhankelijk van de hoofdsom en worden altijd vooraf gecommuniceerd. Op het moment dat men van start wilt gaan met het gerechtelijk incassotraject, kan men ervoor kiezen om via Payt automatisch een deurwaarder of advocaat in te schakelen. Dit doet men in de online omgeving van Payt.


Contact gegevens

Payt B.V. Tel: 085 - 0021960 Email: [email protected] Vestiging Groningen Ubbo Emmiussingel 21 9711 BB Groningen Postbus 1188 9701 BD Groningen Vestiging Regio Amsterdam Zaandijkerweg 8 1521 AX Wormerveer


Payt Reviews

  OPLICHTERS

  Het is een geautomatiseerde incasso bedrijf, geen enkele mogelijkheid tot persoonlijk contact, je krijgt alleen een automatisch bandje te horen en ook als je wordt gebeld krijg je een automatisch bericht te horen. Dit bedrijf is werkelijk waar een grote dekmantel voor oplichters!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen persoonlijk contact, geen reacties, belachelijk hoge kosten, alleen maar ellende.

  Prima dienst

  Eenvoudig in gebruik. Het geld was al na de eerste actie binnen.

  Fantastisch bedrijf

  Ongelooflijk efficiënte werkwijze! Debiteuren worden professioneel benaderd, het is natuurlijk geen liefdesbrief Gewoon zakelijk en correct. Je moet zelf wel even opletten voor dat je de factuur naar de incasso laat gaan, makkelijk te voorkomen doordat ze je 4 dagen van te voren waarschuwen! Ik heb van mijn 10 000 klanten niet 1 klacht over Payt, ik snap geen bal van die slechte revieuws!! Fred Kaatee

  Sterke punten
  Debiteuren worden automatisch herinnerd, kan handmatig nooit , je debiteurenbestand daalt.,ik heb geen klachten van mijn klanten

  Zwakke punten
  Ik kan het echt niet bedenken, alleen jammer dat ik geen aandelen heb in zo’n topbedrijf, deze jongens komen er omdat hun product top is.

  Top zeker aan aanrader

  Ik snap onderstaande reviews niet echt, wij zijn zeer tevreden over payt. Klanten betalen veel eerder. Je kunt zelf alles bijhouden. Geringe kosten (een medewerker hiervoor in dienst nemen is echt duurder)

  onheus, oneerlijk en onbereikbaar

  Krijg een aanmaning voor een bedrag waar ik zelfs nooit een rekening van heb gekregen. Noch het oorspronkelijke bedrijf, noch payt, noch onlineincasso (een van de sites van payt) zijn bereikbaar. Mensen bang maken, dat is het enige waar ze misschien goed in zijn.

  Sterke punten
  ongelooflijk slecht zijn, het is bijna een kwaliteit.

  Zwakke punten
  Tja, daar heb je een punt. Zelfs "zwak" is al te positief label voor dit bedrijf. Ik zie verleiding van bedrijven die moeilijk hun facturen betaald krijgen. En daar verder niets voor terugkrijgen. Maar mede dankzij deze reviews ga ik als aangeschrevene gewoon verder niets doen.

  Begin er niet aan

  Gewoon niet aan beginnen. Incasso is communiceren en dat snappen ze niet. Wij doen alles weer lekker op de oude manier!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Meer persoonlijk contact

  Onprofessioneel

  Als incassobureau probeer je het contract te zoeken zodat de klant van je opdrachtgever overgaat tot betaling. Payt doet dat anders. Ze bestoken je met mails (no-reply), telefoontjes waarbij een computer je tewoord staat (verborgen nummer) en SMS berichten (waarvan je telefoonprovider niet eens kan zien door wie ze verzonden zijn). Ik neem aan dat je als zelfrespecterend bedrijf je de dialoog wil zoeken, en niet een monoloog houd...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie (payt zoekt geen dialoog)

  Ga niet in zee met Payt

  Eerst moet je vooraf betalen, dan wordt automatisch een traject doorlopen waarbij de debiteur een aantal keren bericht krijgt om te betalen. Als debiteur uiteindelijk niet heeft betaald krijg je daar een melding van en wordt je doorverwezen naar een deurwaarder. Ik heb het 1 x uit geprobeerd met payt maar NOOIT weer. Je kunt beter een No Cure No Pay incassobureau nemen die je ook telefonisch kunt benaderen. Payt is gewoon geautomatiseerd systeem die het geld uit je zakken klopt. Waardeloos en begin er niet aan.

  Payt - Denkt makkelijk geld te verdiennen

  Zij gaan niet op in waar de incasso procederen iets afwijken dan dat de klanten niet betalen. Als je een debiteur heeft die wel betaald dat is wat ze zoeken. Geen verstand, niet meedenkend alleen ze gaan erop uit dat men gewoon betaald en dat ze de geld kunnen innen bij opdracht gever! Waardeloos service en slechte markt kennis! Het is geautomatiseerd systeem dus blijft vanaf! Dit is een soort bedrijf dat jouw geld niet kan innen en dat het ook nog is geld kost!

  Sterke punten
  Automatiseerd systeem Kan je alles aan geven hoe je de zaak wilt behandelen Je kan zaak makkelijk pauseren etc..

  Zwakke punten
  Verhaal en motto klopt niet bij de eerste opdrachten al gefaald waar wij maandelijks goed voor staan tussen 10 - 100 opdrachten! Geen kennis, Wilt graag alles automatisch oplossen, Geen respect voor opdracht gever!

  stalkers

  Payt presteert op 1 dag 3 x te bellen 3x te mailen en 3 x SMS. In 1 maand bijna dagelijks bestookt ondanks dat ik het totaal bedrag was gecrediteerd dus was er geen schuld!! Payt kan helemaal niet zien welke acties ze doen en schuiven het af op de opdrachtgever. Payt is een niet eerlijk bedrijf.

  Oplichters

  Echt stelletje oplichters, moet je een betaling doen bij payt ga in hoger beroep! Het zijn echt een stelletje lafaards die geen enkel verstand hebben van hun vak!

Deze website is niet meer actief

Schrijf je eigen review