Payt - 7 Reviews

Last updated: 29 oktober 2018
Payt Logo

11.1% aanbevolen, 7 Reviews

  1. Payt
  2. Online Incasso
  3. Kosten
  4. Minnelijke incasso
  5. Gerechtelijke Incasso
  6. Contact gegevens
  7. Payt Reviews
  8. Schrijf ook een review over Payt

Vergelijk de 4 beste offertes van incassobureaus uit uw regio!

Vul uw gegevens in en ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes!
Payt

Bij Payt kunnen schuldeisers binnen een minuut met een klik op de knop online een incassotraject starten. Het hele traject van factuur tot aan de deurwaarder is geautomatiseerd. Dit bedrijf behoort dan ook tot het grootste online incassoplatform van Nederland. De facturatie, debiteurenbeheer en het incassotraject is geheel geautomatiseerd.

Bij Payt kunnen klanten rekenen op een transparant traject van zowel facturatie tot de laatste aanmaning en het incassotraject. Dit alles wordt ook nog een geboden tegen een vaste prijs. Met het platform van Payt kan men het debiteurenbeheer van een organisatie beter en efficiënter inrichten om op gegeven moment zelfstandig minnelijke incassotrajecten te starten en beheren.

Men kan dat traject op ieder gewenst moment beïnvloeden en bewaken. Men kan gedurende het gehele proces op een makkelijke manier communiceren met de debiteur over bijvoorbeeld openstaande rekeningen.

Dagelijks werken zes developers aan het platform van Payt. Zij verbeteren niet alleen de bestaande functionaliteiten, maar maken ook nieuwe mogelijkheden, die het debiteurenbeheer en incassotraject voor de crediteur als de debiteur nóg makkelijker maken.

Met Payt kan men al voor een minimaal bedrag van 19,95 euro een minnelijke incassotraject starten. Tijdens het incassotraject wijst Payt de schuldenaar op verschillende manieren en momenten op de openstaande vordering. Dit doet Payt middels het versturen van brieven, e- mail berichten met directe betaalmogelijkheden en sms- berichten. Verder wordt de schuldenaar ook op meerdere momenten telefonisch benadert

Payt Details

Hits: 511

URL: http://www.payt.nl/

Categorieën: Incasso Software

Reviews: 7

Online Incasso

Bij Payt kunnen crediteuren terecht voor online incasso. Op basis van slimme, geavanceerde software wordt het incassotraject volledig geautomatiseerd uitgevoerd. Men kan binnen een minuut een zaak starten voor een startbedrag van maar liefst € 19,95. De wettelijke kosten van €40,00 of meer mag men behouden of kwijtschelden ten gunste van de relatie die de klant met de debiteur heeft. Om een zaak te starten bij Payt moet als eerst naar de online omgeving van dit bedrijf. Vervolgens moet men de gegevens van het bedrijf, een gebruikersnaam en wachtwoord ingeven. Men kan een zaak starten door de gegevens van de debiteur en de bijbehorende facturatie in te geven in het systeem van Payt. Na de eigen facturatiegegevens ingevuld te hebben kan men van start gaan met het incassotraject.

Kosten

Voor een bedrag van slechts € 19,95 kan men een incassozaak starten bij Payt. In dit bedrag is het traject van herinnering tot overdracht aan een deurwaarder geregeld. Klanten hoeven zich verder niet druk te maken met extra bijkomende kosten. Payt kan een lage prijs hanteren, doordat het gehele incassotraject is geautomatiseerd.

Payt doorloopt het gehele minnelijke incassotraject voor een vaste prijs per zaak. Achteraf kan men de wettelijke incassokosten van € 40,00 zelf behouden of men kan ervoor kiezen om het bedrag kwijt te schelden ten gunste van de relatie met de klant. Tijdens de incassoprocedure hebben klanten van Payt volledige inzage. Daarnaast heeft men de mogelijkheid om het incassotraject tussentijds te pauzeren of stop te zetten, omdat men bijvoorbeeld een betalingsregeling heeft kunnen treffen met de debiteur.

Minnelijke incasso

Het kan wel eens voorkomen, dat de crediteur iemand een bepaald bedrag leent en dat de debiteur op gegeven moment weigert te betalen. Er zijn meerdere herinneringen gestuurd, er vaker geprobeerd contact op te nemen en er is zelfs een pre-incassobrief gestuurd. Ondanks dit alles weigert de debiteur te betalen. In dit geval kan men een minnelijke incassotraject starten bij Payt. Het incassotraject van Payt is geheel geautomatiseerd en kan binnen een minuut ingezet worden. Tijdens de zogeheten ‘minnelijke incassofase’ wijst Payt de klant op verschillende manieren en meerdere momenten op de openstaande vordering. De manier waarop dat geschied, mag de klant zelf bepalen. Van elektronische en telefonische herinneringen met behulp van een sms of belrobot tot het bezorgen van een brief: bij Payt behoort het allemaal tot de mogelijkheden.

Gerechtelijke Incasso

Indien het minnelijke incassotraject, welke 30 dagen duurt, geen resultaat oplevert, dan kan men ervoor kiezen om een gerechtelijk incassotraject te starten. Dit traject wordt echter niet uitgevoerd door Payt. Er wordt wel samengewerkt met verschillende landelijk opererende gerechtsdeurwaarders en advocaten.

De deurwaarder is bevoegd om namens de wet, personen of bedrijven te dagvaarden voor de rechter, akten op te maken, juridische stukken te betekenen en vonnissen ten uitvoer te leggen. Een deurwaarder doet, vooruitlopend op een gerechtelijk traject, een verhaalsonderzoek. Op basis hiervan krijgt hij inzicht in de kansen op succes bij een gerechtelijk incassotraject. Bij een positief oordeel kan men gerust dit gerechtelijk incassotraject starten. De kosten van het traject zijn afhankelijk van de hoofdsom en worden altijd vooraf gecommuniceerd.

Op het moment dat men van start wilt gaan met het gerechtelijk incassotraject, kan men ervoor kiezen om via Payt automatisch een deurwaarder of advocaat in te schakelen. Dit doet men in de online omgeving van Payt.

Contact gegevens

Payt B.V.
Tel: 085 - 0021960
Email: [email protected]
Vestiging Groningen
Ubbo Emmiussingel 21
9711 BB Groningen

Postbus 1188
9701 BD Groningen

Vestiging Regio Amsterdam
Zaandijkerweg 8
1521 AX Wormerveer


Payt reviews (7):

Payt - onheus, oneerlijk en onbereikbaar

0

Review:
Krijg een aanmaning voor een bedrag waar ik zelfs nooit een rekening van heb gekregen.
Noch het oorspronkelijke bedrijf, noch payt, noch onlineincasso (een van de sites van payt) zijn bereikbaar.
Mensen bang maken, dat is het enige waar ze misschien goed in zijn.

Sterke punten:
ongelooflijk slecht zijn, het is bijna een kwaliteit.

Zwakke punten:
Tja, daar heb je een punt. Zelfs "zwak" is al te positief label voor dit bedrijf. Ik zie verleiding van bedrijven die moeilijk hun facturen betaald krijgen. En daar verder niets voor terugkrijgen.
Maar mede dankzij deze reviews ga ik als aangeschrevene gewoon verder niets doen.

A. Ruijter beveelt Payt NIET aan bij vrienden/bekenden

Payt - Begin er niet aan

0

Review:
Gewoon niet aan beginnen. Incasso is communiceren en dat snappen ze niet. Wij doen alles weer lekker op de oude manier!

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Meer persoonlijk contact

Eric beveelt Payt NIET aan bij vrienden/bekenden

Payt - Onprofessioneel

0

Review:
Als incassobureau probeer je het contract te zoeken zodat de klant van je opdrachtgever overgaat tot betaling. Payt doet dat anders. Ze bestoken je met mails (no-reply), telefoontjes waarbij een computer je tewoord staat (verborgen nummer) en SMS berichten (waarvan je telefoonprovider niet eens kan zien door wie ze verzonden zijn). Ik neem aan dat je als zelfrespecterend bedrijf je de dialoog wil zoeken, en niet een monoloog houd...

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Communicatie (payt zoekt geen dialoog)

Matthijs beveelt Payt NIET aan bij vrienden/bekenden

Payt - Ga niet in zee met Payt

0

Review:
Eerst moet je vooraf betalen, dan wordt automatisch een traject doorlopen waarbij de debiteur een aantal keren bericht krijgt om te betalen. Als debiteur uiteindelijk niet heeft betaald krijg je daar een melding van en wordt je doorverwezen naar een deurwaarder. Ik heb het 1 x uit geprobeerd met
payt maar NOOIT weer. Je kunt beter een No Cure No Pay incassobureau nemen die je ook telefonisch kunt benaderen. Payt is gewoon geautomatiseerd systeem die het geld uit je zakken klopt. Waardeloos en begin er niet aan.

Charles beveelt Payt NIET aan bij vrienden/bekenden

Payt - Payt - Denkt makkelijk geld te verdiennen

0

Review:
Zij gaan niet op in waar de incasso procederen iets afwijken dan dat de klanten niet betalen. Als je een debiteur heeft die wel betaald dat is wat ze zoeken. Geen verstand, niet meedenkend alleen ze gaan erop uit dat men gewoon betaald en dat ze de geld kunnen innen bij opdracht gever!

Waardeloos service en slechte markt kennis!

Het is geautomatiseerd systeem dus blijft vanaf! Dit is een soort bedrijf dat jouw geld niet kan innen en dat het ook nog is geld kost!

Sterke punten:
Automatiseerd systeem
Kan je alles aan geven hoe je de zaak wilt behandelen
Je kan zaak makkelijk pauseren etc..

Zwakke punten:
Verhaal en motto klopt niet bij de eerste opdrachten al gefaald waar wij maandelijks goed voor staan tussen 10 - 100 opdrachten! Geen kennis, Wilt graag alles automatisch oplossen, Geen respect voor opdracht gever!

Dgn beveelt Payt NIET aan bij vrienden/bekenden

Payt - stalkers

0

Review:
Payt presteert op 1 dag 3 x te bellen 3x te mailen en 3 x SMS.

In 1 maand bijna dagelijks bestookt ondanks dat ik het totaal bedrag was gecrediteerd dus was er geen schuld!!

Payt kan helemaal niet zien welke acties ze doen en schuiven het af op de opdrachtgever. Payt is een niet eerlijk bedrijf.

E Vinkers beveelt Payt NIET aan bij vrienden/bekenden

Payt - Oplichters

4

Review:
Echt stelletje oplichters, moet je een betaling doen bij payt ga in hoger beroep! Het zijn echt een stelletje lafaards die geen enkel verstand hebben van hun vak!

Gajeniksaan beveelt Payt NIET aan bij vrienden/bekenden

Schrijf ook een review over Payt

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Payt aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Payt aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Payt