Home » Incassobureaus » LAVG

LAVG - 18 Reviews - Update: februari 2019

Last updated: 19 juli 2018
  1. LAVG
  2. Vorderingen indienen
  3. Incassotrajecten
  4. Losse opdrachten
  5. Huurincasso
  6. Contact gegevens
  7. LAVG Reviews
  8. Schrijf ook een review over LAVG

Niet tevreden over LAVG? Probeer dan eens IncassobureauGezocht.

Vergelijk de 4 beste offertes van incassobureaus uit uw regio!

Vul uw gegevens in en ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes!
LAVG

De Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) behoort tot een van de toonaangevende en moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Het is ook een van de grootste creditmanagement organisaties in Nederland. Zowel voor regionale als landelijke opdrachtgevers laten werkzaamheden uitvoeren door LAVG. Dit bedrijf beschikt daarom ook over veel kennis en inzicht in zowel de lokale als de landelijke markt. Er kan op een snelle en kundige manier een inschatting gemaakt worden met betrekking tot het innen en verhalen van openstaande vorderingen. Kortom het bedrijf beschikt over voldoende expertise om een succesvolle incassotraject te starten voor schuldeisers.

Er wordt maatwerk geleverd door LAVG en er wordt op een debiteurenvriendelijke manier gewerkt. Daarnaast heeft elk bedrijf eigen wensen en inzichten waar LAVG goed invulling aan kan geven. Samen worden de gestelde doelen en het debiteurenbeleid van een bedrijf bekeken. Samen met de klant wordt dan een duurzame en verantwoorde dienstverlening door LAVG samengesteld. Hierdoor kan LAVG haar klanten ook een gezonde financiële huishouding garanderen en een hoog rendement op alle incassozaken. Alle geïnde bedragen wordt direct overgedragen aan de klanten.

LAVG pakt betalingsachterstanden en wanbetalers snel en correct aan. Wanbetalers zijn helaas van alle tijden en leggen beslag op middelen die anders op een zinvolle manier kunnen worden ingezet. Door tussenkomst van een professionele organisatie als LAVG kunnen wanbetalers echter op een juiste manier worden aangepakt, zonder dat daarbij de opdrachtgever/schuldeiser in een verkeerd daglicht wordt geplaatst.

LAVG Details

Hits: 693

URL: http://www.lavg.nl/

Aanbevolen: 17.6%

Categorieën: Incassobureaus

Reviews: 18

Vorderingen indienen

Klanten hebben de mogelijkheid om LAVG in te schakelen voor hun debiteurenbeheer. Dit kan men doen door het online formulier, op de website van het bedrijf, in te dienen voor een vordering. LAVG neemt dan spoedig contact op met de klant. Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan men ook contact opnemen met de helpdesk via het telefoonnummer 050-368 73 23.

Incassotrajecten

Bij LAVG kunnen schuldeisers kiezen voor drie incassotrajecten. Het gaat in deze om de minnelijke incasso, gerechtelijke incasso en beslaglegging.

Minnelijke Incasso
Bij de minnelijke incasso worden debiteuren op een vriendelijke manier aangemaand om het verschuldigde bedrag te voldoen. Dit geschied schriftelijk als telefonisch. LAVG beschikt namelijk over gespecialiseerde incassoteams in uiteenlopende marktsectoren. Deze teams hebben allemaal ruime ervaring en een brede kennis van de wet- en regelgeving in hun vakgebied.
De expertise wordt verder gecombineerd met regionale betrokkenheid en mensenkennis. Hierdoor zijn klanten verzekerd met van een optimaal resultaat. Daarnaast kan men ook gebruik maken van het gerechtelijk incassotraject.

Gerechtelijk
Soms is het gerechtelijk incassotraject het enige middel om debiteuren te dwingen om tot betaling over te gaan. Dit proces wordt ingezet nadat de klant breedvoerig is geïnformeerd door een jurist van LAVG.

Beslaglegging
Als laatste stap van de gerechtelijke incassofase volgt de vonnisexecutie. Dit moet de debiteur dwingen om tot betaling van de schuld over te gaan. Zodra de gerechtsdeurwaarder van LAVG over het vonnis beschikt, kan worden overgegaan tot een eventuele beslaglegging. In alle fasen van het traject gaat LAVG beleefd, maar resultaatgericht te werk.

Losse opdrachten

Bij LAVG kunnen klanten ook terecht voor eenmalige opdrachten. LAVG voert namelijk ook opdrachten uit voor advocatenkantoren en collega- gerechtsdeurwaarderskantoren. LAVG houdt zich onder andere bezig met het uitbrengen van dagvaardingen, het betekenen van vonnissen, het executeren van vonnissen, beslagleggingen alsook het treffen van conservatoire maatregelen.

Huurincasso

LAVG is ook gespecialiseerd in incassotrajecten die betrekking hebben op huurachterstanden bij particuliere en zakelijke huurders. Het huurrecht is dynamisch en aan verandering onderhevig. Dit zorgt regelmatig voor juridische geschillen tussen huurder en verhuurder. Daarbij is er een speciale aanpak nodig om de huur te kunnen incasseren.

De juristen van LAVG worden ingeschakeld in gevallen waar er reeds een huurachterstand is ontstaan. In de praktijk is gebleken dat een huurachterstand voorkomen kan worden door het geven van advies en of bemiddeling. Het huurrecht heeft namelijk specifieke bepalingen van dwingend recht, waar partijen niet van mogen afwijken. Er zijn ook bepalingen van regelend recht. In dit geval mogen partijen zelf onderling afspraken maken, die afwijken van de wettelijke bepalingen. Het laatste zorgt regelmatig voor onduidelijkheid in de rechtspositie van de huurder en verhuurder.

LAVG neemt ook graag het werk uit handen. Dit bedrijf kan de administratie en het debiteurenbeheer van verhuurde woningen en bedrijfspanden van klanten verzorgen. Bij eventuele twistpunten over huurkwesties, kan LAVG op gepaste wijze inspelen.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten via de onderstaande gegevens contact opnemen met LAVG.

Hoofdkantoor LAVG
Van Elmptstraat 16-1
9723 ZL Groningen

Postadres
Postbus 774
9700 AT Groningen

Debiteuren
T: 088 - 528 40 00
F: 088 - 528 40 99

Opdrachtgevers
T: 050 - 368 73 00
F: 050 - 368 73 99

Commercie
T: 050 - 368 73 23
F: 050 - 368 60 79

E-mailadres
[email protected]


LAVG reviews (18):

LAVG - lijkenpikkers

1

Review:
Heb al meerdere malen in mijn leven met incassoburo's te maken gehad, maar LAVG zijn echte graaiers en naaiers.
- je moet zelf maar uitzoeken waar de incasso over gaat.
- ze benaderen je denigrerend en altijd op de toon dat het je eigen schuld is. Betalen of voor de rechter !
Ondertussen lopen kosten alleen maar op en verdienen ze er goed aan. Mij kost het alleen maar veel tijd en/of veel geld en mn goede humeur. Ik wil nu alleen nog maar "geleverd"worden door bedrijven die NIET met dit incassoburo werken.

Sterke punten:
Geen.

Zwakke punten:
Waardeloze communicatie tussen LAVG en "schuldenaar"

Blanche Bo beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

LAVG - Dom en gemeen

1

Review:
Tja, bovenstaande kritieken zijn inderdaad terecht. Als bedrijf zou je je moeten schamen als je de LAVG inhuurt, en al helemaal als (semi)overheid. Je moet blijkbaar als medewerker op z'n minst een emotionele afwijking hebben om dit soort "werk" te doen, maar er is blijkbaar vraag naar en het wordt (nog steeds) toegestaan door toezichthouders. Ik zou zo zeggen... schaam je diep.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
noem maar op

Anoniem beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

LAVG - Hoge extra kosten

0

Review:
Begin dit jaar kreeg ik brieven van LAVG. Of ik even een vordering van 3600 euro wilde betalen. Nadat ik deze betaald had kreeg ik binnen een week weer een brief dat ik nig eens 2600 euro moest betalen. Ik heb in maart van dit jaar bijna 16 keer moeten bellen en nog is alles mij zeer onduidelijk. Volgens hun staat er nu een bedrag open van 5600 euro. Ik begrijp er niets van. Er is al meerdere malen beslag gelegd op mijn inkomen en de beslagvrije voet is destijds op 600 euro ingesteld. Ik heb een gezin met 2 jonge kinderen en ben door toedoen van deze mensen allren maar verder in de shit geraakt.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Onduidelijk, communicatie binnen het bedrijf zeer slecht. Zaken niet op orde. Klachten worden niet serieus genomen.

Anoniem beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

LAVG - LAVG komt beloften niet na!!

0

Review:
Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van €370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

Sterke punten:
Geen enkele sterke kant. Ze doen alles op hun eigen houtje en belazeren mensen en eisen forse centjes, zodat men die hard werk voor zijn centen in zijn reet genaaid wordt door deze stel oplichters. LAVG is de slechte incassobureau die ik ooit heb gezien en gehoord.

Zwakke punten:
Onprofessionele werkwijze. Geen goeie service en komen hun beloftes en afspraken nooit na. Doen alles op hun eigen houtje en lichten de boel op. Geen vertrouwelijke bedrijf en totaal een nachtmerrie om ermee in aanraking te komen.

0 Reacties

LAVG - LAVG komt beloften niet na!!

0

Review:
Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van €370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

Sterke punten:
Geen enkele sterke kant. Ze doen alles op hun eigen houtje en belazeren mensen en eisen forse centjes, zodat men die hard werk voor zijn centen in zijn reet genaaid wordt door deze stel oplichters. LAVG is de slechte incassobureau die ik ooit heb gezien en gehoord.

Zwakke punten:
Onprofessionele werkwijze. Geen goeie service en komen hun beloftes en afspraken nooit na. Doen alles op hun eigen houtje en lichten de boel op. Geen vertrouwelijke bedrijf en totaal een nachtmerrie om ermee in aanraking te komen.

0 Reacties

LAVG - LAVG komt beloften niet na!!

0

Review:
Enkele maanden terug kreeg ik een deurwaarden van LAVG thuis. Het gesprek begon direct over de opdracht die ze van mijndomein.nl hebben gekregen over een site die ik via hun had aangemaakt, maar door mijn vakantie in Turkije niet kon betalen. Prima het gesprek liep goed en de deurwaarder zei zelf je hoeft niets meer te betalen en de zaak is hierbij opgelost. Maar nu na z'n lange tijd stuurt LAVG mij een betaalverzoek van €370 dat terwijl de zaak was geseponeerd. Ik heb mijn advocaat ingelicht en die geeft aan dat ze dit absoluut niet mogen doen en dat ik als ze weigeren mee te werken een rechtszaak kan starten tegen deze oplichters.

Sterke punten:
Geen enkele sterke kant. Ze doen alles op hun eigen houtje en belazeren mensen en eisen forse centjes, zodat men die hard werk voor zijn centen in zijn reet genaaid wordt door deze stel oplichters. LAVG is de slechte incassobureau die ik ooit heb gezien en gehoord.

Zwakke punten:
Onprofessionele werkwijze. Geen goeie service en komen hun beloftes en afspraken nooit na. Doen alles op hun eigen houtje en lichten de boel op. Geen vertrouwelijke bedrijf en totaal een nachtmerrie om ermee in aanraking te komen.

Samed beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

LAVG - LAVG zijn de grootste dieven en oplichters die er

0

Review:
Volgens het LAVG zou ik een betalingsachterstand hebben bij mijn zorgverzekering, wat absoluut niet zo is.
Meerdere keren heb ik hun gebeld en heb ook aangegeven dat ik geen schuld heb bij mijn zorgverzekering en dan krijg je een grote bek.Luisteren doen ze niet, en je kan niks tegen deze hufters in brengen.
Het feit is nu dat ze beslag hebben gelegt op mijn zorgtoeslag met de nodige verhogingen.Stelletje hufters en rotzakken.
Beslag leggen op LAVG, bombaderen dat hele gebouw!Weg met het LAVG!
Is er nou niks te doen tegen deze wanpraktijken van het LAVG te doen?

Sterke punten:
Ze hebben geen enkel sterk punt!Een stelletje klootzakken zijn het!

Zwakke punten:
Mensen nog meer in de schulden drijven!

S. beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

LAVG - Weg vakantiegeld voor de zoveelste keer

0

Review:
Jaren houden ze al mijn vakantiegeld € 587,50 en ook nog eens maandelijks € 49,14 in.
Terwijl vorig jaar het kabinet een nieuwe wet mogen ze maar een gedeelte inhouden.
Vorig jaar heb ik ze daarover gebeld en hun smoes was dat het verekend werd met het zogenaamde drempelbedrag....gelul dus.

Sterke punten:
Die hebben ze niet

Zwakke punten:
Heel veel

RHHaustein beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

LAVG - Een onbeschofte deurwaarder

0

Review:
Ik heb het afgelopen jaar enige ervaring opgedaan met LAVG. Ik kan bevestigen dat daar in Groningen aan de Van Elmptstraat inderdaad zeer onbeschofte mensen huizen. Klachten worden niet serieus genomen, een fatsoenlijk systeem waarbij schuldenaren hun restschuld online kunnen raadplegen, hebben ze niet. Erger nog: je wordt door de medewerker van LAVG over de telefoon gewoon uitgelachen. Als daar dan vervolgens je beklag over doet en hen 'schoffies' noemt, dan zijn ze beledigd.
Ik snap niet dat ook maar enig opdrachtgever zaken wil doen met deze barbaren.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Fatsoenlijk gedrag

Henry Coye beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

LAVG - Zelfs geen respect voor mijn advocaat!

0

Review:
Sinds juni 2016 bezig om mijn onterecht in beslag genomen vakantiegeld terug te krijgen maar zelfs met advocaat, de juiste beslagvrije voet en noem het maar op, wil dit zeer arrogante incassobureau geen gehoor geven.

De onbeschoftheid tegen mijn advocaat slaat werkelijk alles.
Dat zegt ook genoeg dat je alleen en zonder advocaat niks tegen deze boevenbende zal klaar spelen.

Vooral Priscilla Elzinga van LAVG weet de zaken gigantisch te traineren ondanks beloftes om de zaak op te pakken.(daar kan ik bewijs van laten zien in emails)

Sterke punten:
Irritant rekken en traineren in openheid van zaken.

Zwakke punten:
Menselijkheid.

Francesco beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Schrijf ook een review over LAVG

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Ja, ik zou LAVG aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou LAVG aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek LAVG


Home » Incassobureaus » LAVG

In the Spotlight