De Landelijke Associatie van Gerechtsdeurwaarders (LAVG) behoort tot een van de toonaangevende en moderne incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Het is ook een van de grootste creditmanagement organisaties in Nederland. Zowel voor regionale als landelijke opdrachtgevers laten werkzaamheden uitvoeren door LAVG. Dit bedrijf beschikt daarom ook over veel kennis en inzicht in zowel de lokale als de landelijke markt. Er kan op een snelle en kundige manier een inschatting gemaakt worden met betrekking tot het innen en verhalen van openstaande vorderingen. Kortom het bedrijf beschikt over voldoende expertise om een succesvolle incassotraject te starten voor schuldeisers. Er wordt maatwerk geleverd door LAVG en er wordt op een debiteurenvriendelijke manier gewerkt. Daarnaast heeft elk bedrijf eigen wensen en inzichten waar LAVG goed invulling aan kan geven. Samen worden de gestelde doelen en het debiteurenbeleid van een bedrijf bekeken. Samen met de klant wordt dan een duurzame en verantwoorde dienstverlening door LAVG samengesteld. Hierdoor kan LAVG haar klanten ook een gezonde financiële huishouding garanderen en een hoog rendement op alle incassozaken. Alle geïnde bedragen wordt direct overgedragen aan de klanten. LAVG pakt betalingsachterstanden en wanbetalers snel en correct aan. Wanbetalers zijn helaas van alle tijden en leggen beslag op middelen die anders op een zinvolle manier kunnen worden ingezet. Door tussenkomst van een professionele organisatie als LAVG kunnen wanbetalers echter op een juiste manier worden aangepakt, zonder dat daarbij de opdrachtgever/schuldeiser in een verkeerd daglicht wordt geplaatst.

Vorderingen indienen

Klanten hebben de mogelijkheid om LAVG in te schakelen voor hun debiteurenbeheer. Dit kan men doen door het online formulier, op de website van het bedrijf, in te dienen voor een vordering. LAVG neemt dan spoedig contact op met de klant. Voor eventuele vragen en of opmerkingen kan men ook contact opnemen met de helpdesk via het telefoonnummer 050-368 73 23.


Incassotrajecten

Bij LAVG kunnen schuldeisers kiezen voor drie incassotrajecten. Het gaat in deze om de minnelijke incasso, gerechtelijke incasso en beslaglegging. Minnelijke Incasso Bij de minnelijke incasso worden debiteuren op een vriendelijke manier aangemaand om het verschuldigde bedrag te voldoen. Dit geschied schriftelijk als telefonisch. LAVG beschikt namelijk over gespecialiseerde incassoteams in uiteenlopende marktsectoren. Deze teams hebben allemaal ruime ervaring en een brede kennis van de wet- en regelgeving in hun vakgebied. De expertise wordt verder gecombineerd met regionale betrokkenheid en mensenkennis. Hierdoor zijn klanten verzekerd met van een optimaal resultaat. Daarnaast kan men ook gebruik maken van het gerechtelijk incassotraject. Gerechtelijk Soms is het gerechtelijk incassotraject het enige middel om debiteuren te dwingen om tot betaling over te gaan. Dit proces wordt ingezet nadat de klant breedvoerig is geïnformeerd door een jurist van LAVG. Beslaglegging Als laatste stap van de gerechtelijke incassofase volgt de vonnisexecutie. Dit moet de debiteur dwingen om tot betaling van de schuld over te gaan. Zodra de gerechtsdeurwaarder van LAVG over het vonnis beschikt, kan worden overgegaan tot een eventuele beslaglegging. In alle fasen van het traject gaat LAVG beleefd, maar resultaatgericht te werk.


Losse opdrachten

Bij LAVG kunnen klanten ook terecht voor eenmalige opdrachten. LAVG voert namelijk ook opdrachten uit voor advocatenkantoren en collega- gerechtsdeurwaarderskantoren. LAVG houdt zich onder andere bezig met het uitbrengen van dagvaardingen, het betekenen van vonnissen, het executeren van vonnissen, beslagleggingen alsook het treffen van conservatoire maatregelen.


Huurincasso

LAVG is ook gespecialiseerd in incassotrajecten die betrekking hebben op huurachterstanden bij particuliere en zakelijke huurders. Het huurrecht is dynamisch en aan verandering onderhevig. Dit zorgt regelmatig voor juridische geschillen tussen huurder en verhuurder. Daarbij is er een speciale aanpak nodig om de huur te kunnen incasseren. De juristen van LAVG worden ingeschakeld in gevallen waar er reeds een huurachterstand is ontstaan. In de praktijk is gebleken dat een huurachterstand voorkomen kan worden door het geven van advies en of bemiddeling. Het huurrecht heeft namelijk specifieke bepalingen van dwingend recht, waar partijen niet van mogen afwijken. Er zijn ook bepalingen van regelend recht. In dit geval mogen partijen zelf onderling afspraken maken, die afwijken van de wettelijke bepalingen. Het laatste zorgt regelmatig voor onduidelijkheid in de rechtspositie van de huurder en verhuurder. LAVG neemt ook graag het werk uit handen. Dit bedrijf kan de administratie en het debiteurenbeheer van verhuurde woningen en bedrijfspanden van klanten verzorgen. Bij eventuele twistpunten over huurkwesties, kan LAVG op gepaste wijze inspelen.


Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten via de onderstaande gegevens contact opnemen met LAVG. Hoofdkantoor LAVG Van Elmptstraat 16-1 9723 ZL Groningen Postadres Postbus 774 9700 AT Groningen Debiteuren T: 088 - 528 40 00 F: 088 - 528 40 99 Opdrachtgevers T: 050 - 368 73 00 F: 050 - 368 73 99 Commercie T: 050 - 368 73 23 F: 050 - 368 60 79 E-mailadres [email protected]


LAVG Reviews

  OPLICHTERS

  Lavg heeft namens KBvG een fikse boete gehad om dat zij aan fraude doen handelen om mensen zo te vervalsen . Waar zij vervalste Rechterlijke Uitspraken weet te plegen. Waar zij nu alles op terug werkende kracht moeten terug betalen.

  Sterke punten
  Oplichten en vervalste rechterlijke uitspraken in omloop weten te bengen

  Zwakke punten
  Stelen

  oplichters

  lavg heeft het over genomen van incasso van arkel bv omdat hun failliet zijn gegaan.
  Geen bericht daar over gehad hoe is het mogelijk, dus ik lavg bellen volgens hen had ik de aflossing al een paar keer niet betaald WEL DUS...konden me niet vinden in het systeem dhuu en ja hoor beslag gelegd op uitkering wat een ...GRRRR

  Sterke punten
  helemaal niets

  Zwakke punten
  stelletje misbaksels!!!

  Misbruik overheidsgelden

  De sociale dienst betaald middels loonbeslag een schuld. Nu gebruikt lavg dat geld middels valsheid in geschrifte dat geld voor een andere schuld waar de sociale dienst niet over is ingelicht. Dus bureau financieel toezicht ingelicht en straks even de gemeente op de hoogte brengen

  Sterke punten
  Oplichting, verduistering, valsheid in geschrifte, misbruik overheidsgelden

  Zwakke punten
  Zelfde als de sterke punten

  Valsheid in geschrifte

  Ik heb eerst onrechtmatig bankbeslag van deze charlatans achter de rug(sns). Nu ligt er beslag op mijn bijstand. Vanochtend keek ik in hun scherm hoeveel zij intussen hadden verwerkt. Blijkt dat de hoofdsom is veranderd. Ook stond er n andere 20jaar oude) schuld bij. De hoofdsom was van 3000 naar 11000+ veranderd met de melding, geen factuur. Zij beweerden op het scherm dat ik betalingen via mijn aan hen had verricht (Ing). Echter heb ik ze nooit via mijn bank betaald, dit is dus valsheid in geschrifte. Ook kbvg doet niets, wat logisch is, gezien hun deurwaarder ook nog eens voorzitter blijkt van kbvg. Dat is dus belangenverstrengeling. Ondertussen BFT en John van den heuvel en kamer gerechtsdeurwaarders geïnformeerd. Hoe is dit mogelijk?

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Valsheid in geschrifte, kosten die de schuld vertienvoudigd hebben, verzonnen hoofdsommen ZONDER factuur.

  Fout in het systeem aanvragen betalingsregeling. Geen begrip en toch betallen

  verstuurde met betaal link en vervaldatum. Vervolgens op tijd betaalt maar toch een nog een rekening dat ik nog 56,- euro moet betalen. Pas goed op wanneer je om hulp vraagt om in aanmerking te komen voor uitstel. De vervaldatum naast de betaal link is niet lijdend met de betaaldatum in de brief. Zij erkennen de fout in het systeem maar laten je toch betalen. Heel erg misleidend en voor hun een kans om wat extra geld uit je broekzak weg te nemen. Ook totaal geen begrip en slechte klantenservice.

  Beslag

  Ik zou zeggen verzuip in jullie vakantiegeld in de zon sneeuw en modder

  Ze naaien je met de Beslagvrijevoet wanneer gaat iemand doordraaien en hun wat doen

  Deze deurwaarders zijn Corrupte deurwaarders die hun bevoegheden misbruiken op de burger met een schuld.

  Er wordt geen rekening gehouden met je beslagvrijevoet men heeft er laks aan en boeien wat met je gebeurt of je wel of niet je vaste lasten kan betalen.

  Kon je Peter R D. Vries zijn dood omruilen met zulke corrupte deurwaarders,want hun verdienen dat echt en geloof me er zal echt iemand snel doordraaien en hun neerknallen met een AK47 of hun familie wat doen.

  De burger gaat dit niet langer pikken en misschien wordt dan den haag wakker want daar zitten al 1 jaar een ontslagen kabinet wat een zooitje van maakt.

  De Kamer v Deurwaarder is ook een corrupte organisatie die niet afhankelijk is maar alleen vriendjes van andere deurwaarders en die steekpenningen krijgen dus dat zijn criminelen in een pak want hey het mag niet opvallen.

  Onbegripvol, slordig, slechte service.

  Onwijs verbijsterd over de service, slecht, onbegripvol, erkennen van fouten is ook geen ruimte voor.
  Zelfs het afleveren van documenten gaat finaal mis waardoor ik met de gebakken peren zit en opdraai voor de extra kosten.

  Sterke punten
  niks

  Zwakke punten
  service, manier van werken, communicatie naar klant, aanleveren documenten.

  Beslagvrije voet

  Wat een stel harteloze achterlijke figuren werken er bij LAVG. Ik leef van de allerlaagste uitkering die je in Nederland kan krijgen. Tijdens de crisis 12 jaar geleden werkloos geworden en moest het doen met een sociale dienst uitkering. Het noodlot sloeg toe en na een verschrikkelijk ongeluk 100% afgekeurd en moest bij mijn ouders gaan wonen dus dan krijg je 70% van je oude uitkering. Voor mijn gezondheid naar Spanje geëmigreerd en toen sloeg LAVG toe. Hoppa, doodleuk een beslagvrije voet gehanteerd van 0 euro wat inhield dat mijn gehele uitkering zou worden ingehouden wat natuurlijk inhoud dat je je huur niet kan betalen en niks te eten kan kopen. Die gore gek heeft mij bijna een hartaanval bezorgd. Werd in de nacht zwetend wakker met pijn op de borst. Wat een stress! Uiteindelijk via klacht.nl er voor kunnen zorgen dat de (onterechte) vordering werd ingetrokken maar al met al geen leuke ervaring. Verschrikkelijke mensen!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Harteloos en irritant

  Beslagvrije voet

  Ze hebben gewoon schijt aan de slag beslagvrije voet. Kbvg doet er geen flikker aan. Ook 'n totaal onzinnig overkoepelend orgaan, kunnen beter hun deuren sluiten. Misschien leuk om naar de media te stappen met al deze Horror verhalen en kbvg doet of hun neus bloed, laten mensen gewoon uit huis treiteren, terwijl zij ondertussen DONDERSGOED weten hoe sommige deurwaarders hun macht misbruiken. Meneer Bos wordt mijn erfgenaam, dat beloof ik bij deze. Dus mensen, als je niets aan je kinderen kunt geven na je dood, doe mee en doe hetzelfde, maak ze erfgenaam, kan ie z'n eigen bullfuckingshit betalen. Over lijken willen ze gaan, dan kunnen ze het krijgen ook.

  Sterke punten
  Oplichten, schijt hebben, meedogenloosheid, kinderhaat, laten verdwijnen van bewijsmateriaal

  Zwakke punten
  Domheid, zorgeloos, deken dat ze onaantastbaar zijn

  zo een slechte service

  zo een slechte bureau, ongelofelijk.
  als je klant bent interesseert niet omdat je geen grote jongen bent, en bij kleine hangen ze zogenaamd de leeuw uit.... bij grote doen ze zogenaamd iets omdat die toch x betalen
  geen zakelijke aanrader, flkrs

  Sterke punten
  nog over nadenken

  Zwakke punten
  nog over nadenken

  Henk bos van lavg krijg binnenkort. Bezoek

  Wat Henk bos van lavg doet mensen nog erger in de problemen brengen!!
  Jij krijgt je straf wel . Net als je naarste!! Dat heb je ook gedaan bij honderden cliënten van Arkel,bos.. ik weet waar je woont,en familie,en gezicht. TBS heb ik vreden mee, de pers zal smullen. En tv. Kwestie van geduld.

  Fraude bij Zorgverzekeringen

  Waar LAVG Groningen aan doen handelen , is door Zorgverzekeringen fraude plegers die op uw naam doen plegen, toe te laten . Waar u dan de schulden kunt betalen . Als de Fraude Pleeger op vrije voeten wordt gehouden door het LAVG Groningen.

  Sterke punten
  Mensen bedriegen

  Zwakke punten
  Fraude plegen in Rechterlijk dossier te vervalsen

  Slechte service

  Een fout is menselijk en gezamenlijk oplossen behoort dan tot de mogelijkheden, een medewerker van LAVG had een fout gemaakt inzake een openstaande vordering van de opdrachtgever nadat wij deze keurig via de betaallink hadden voldaan kregen we de bevestiging dat er betaald was en het dossier gesloten, dachten we........tot 23-06-2021 er opeens een brief op de mat lag met resterende kosten die nog betaald moeten worden......saillant detail is wel dat we de kosten van LAVG hadden betaald in deze betaling, na ik vanochtend contact heb gezocht was LAVG onverbiddelijk.......de resterende openstaande kosten moeten betaald worden........LAVG maakt een fout, wij hebben tegoedertrouw gehandeld en worden getrakteerd op extra kosten door LAVG, ronduit slecht. Neem je verantwoordelijkheid, doe een geste mbt de reeds betaalde kosten en dan is het opgelost als volwassenen. Verschuil je niet achter zogenaamde regels...........

  Zwakke punten
  Totaal niet de verantwoordelijkheid nemen voor gemaakte fouten maar je verschuilen achter "regels" een zwaktebod is dat.

  Slecht bereikbaar

  Had een vraag maar krijg nooit iemand aan de lijn

  Sterke punten
  ...,,,,

  Zwakke punten
  Niet bereikbaar, onduidelijk, onvriendelijk

  Leugens + Fraude van LAVG

  Als men zo door blijft gaan bij LAVG leugens en fraude plegingen.
  Zal straks door het vervalsen van LAVG de Nederlandse Burgers moeten stelen om in leven te blijven want het Oplichten door oplichters die door lavg worden beschermd om bij de burgers te stelen van hun gelden. Want LAVG kunnen goed hun leugens rond te strooien.
  Kijk maar eens op you tube hoe LAVG zich voor doet.

  Sterke punten
  Fraude plegen op rechterlijke vonnis bepaling

  Zwakke punten
  Mensen bestelen van hun gelden

  onmenselijke oplichteriij

  mijn ervaring is
  Ik ontvang ineens een briefdat lavg wel even beslag gelegt heeft op mijn alleenstaande ouder uitkering
  over een dossier waar ik niets vanaf weet
  het gaat om direct pay
  wat wel bij een andere deurwaarder ligt maar van labg nooit eerder iets van gehoord.
  En opeens boem beslag zonder voorafgaande brief
  en net voor de uitbetaling vakantie geld
  Waar ik na deze rot periode door het corona virus eindelijk iets leuks met mijn kind van wou gaan doen
  Nee lavg steekt daar wel een stokje voor
  Wanneer doet iemand iets tegen dit bedrijf ?????
  er is al een maandelijkse premie inhouding van het cak
  nu een onterecht beslagvan hun
  heb ik geen vaste lasten te betalen???
  2 monden hier te voeden???
  Kom op zeg
  Gooi dat bedrijf plat!!!!
  Ik moet helaas 1 ster plaatsen anders wordde review niet geplaatst
  Maar zelfs die ene ster is hun niet gegunt

  Sterke punten
  oplichterij onmenselijk onvriendelijk eigen portomonee vullen
  Mensen in problemen brengen

  Zwakke punten
  Idem dito aan de sterke punten

  Fraude facturen van LAVG Groningen

  Het is weer hopeloos bij LAVG Groningen . WAR zij met hun leugens weer bezig zijn om met fraude facturen bij mensen re doen vragen tot het overgaan tot betaling. Waar zij mensen met vervalst zorgverzekeringen re laten betalen. Waar zij hun leugens goed kenbaar weten te maken door middel van vervalste rechterlijke vonnissen in omloop te plaatsen. Waar zij verzekerings maatschappijen weten temisleifen zoals Unive Schade verzekeringen Waar nooit een rechtzaak is van geweestmaar weten wel beslag legingen te plegen op uw naam. Dus wat doet LAVG gewoon de mensen doen oplichten en via internet is het niet toegestaan om incasso's te doen betalen . Wat de politie doet afraden door Hackers geen kans te doen geven.

  Sterke punten
  Het vervalsen van incasso'svia internet te doen vragen om over te gaan tot het betalen

  Zwakke punten
  Liegen en Oplichten

  Slecht!!!!!!!

  Zeer slechte service!!!!!
  Onbeleefd,!!!!!!!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Onbeleefd , slechte service, nemen telefoon niet op, reageren niet op email!!!!!!!

  Ze moeten weg

  Ik wil graag dat het na 20 jaar stopt .. dus mensen die er wat aan

  Grote oplichting kantoor LAVG

  Licht mensen op met hoge bedragen wat ze zelf verzinnen.
  Geen fatsoenlijk bedrijf en denken ze staan boven de rechtelijke macht.

  Je gaat iemand krijgen die doordraait en wraak op hun neemt.

  Sterke punten
  Mensen in nog meer financiële problemen brengen.

  Zwakke punten
  Fraudeurs,Oplichting,

  Nul komma nul begrip

  Een jaar lang geen enkel communicatie ontvangen van hun, volgens hen omdat ik in België woon 🙈 moet ik nu een boete betalen van 300€. Als je probeert uit te leggen waar het mis is gegaan, krijg je enkel een erg kortaf antwoord. Er wordt niet geluisterd naar de andere kant van het verhaal. Diep triest!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Gebrek aan communicatie en als er die uiteindelijk is zijn ze erg bot en kortaf.

  LAVG OPLUCHTERS!

  Ik had in 2019 een vordering bij LAVG. Tot oktober 2020 betaalde ik altijd en regelmatig mijn regeling termijnen. Op 2 nov. 2020 heeft LAVG een beslag op mijn rekening gelegd. Voor €109 schuld hadden ze €405 genomen, en mijn rekening helemaal leeg gezogen en in de min achtergelaten!! Ik had daarvoor TOTAAL GEEN ENIGE BRIEF ontvangen, GEEN EMAIL.. TOTAAL NIKS.. een grote bedrag zomaar van mijn rekening opgelicht.. Sterker nog ABN Amro, mijn bank dus, had nog € 50 extra kosten om hun oplichterij uit te voeren!! Met een telefonisch contact met de bank, wordt op een onbeleefde manier opgehengen terwijl was ik nog aan het woord!!!!
  Dus, mensen, AUB heel goed uitkijken als jullie een vordering bij LAVG hebben.. Of zelfs een rekening bij ABN Amro!!

  Sterke punten
  Oplichten!

  Vervalste Rechterlijke uitspraak plegen

  Lavg pleegt op basis van vervalste dossier van rechterlijke uitspraken te vervalsen.
  Als de Rechtbank Gelderland zowel Overijssel niets van een Rechtziiting doet af weten, blijft LAVG gerust door gaan waar zij zelf een rechter in hun verweer doen aangeven bij een uitspraak op 25 februari 2013 als de zelfde rechter mr I.C.J.I.M. van Dorp pas indienst treed op 01-04-2013 bij de Rechtbank Gelderland blijkt dat bij de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders een beslissing bedoeld in artikel 43 van de Gerechtsdeurwaarders wet te zijn gevallen op 18-01-2019 waar LAVG Directeur Henk Bos weet te verklaren van Bos Incasso dat LAVG niet is te vertrouwen met hun fraude plegingen.

  Sterke punten
  Sterkste punt van LAVG is het fraude plegen bij vervalste Rechterlijke vonnissen te vervalsen

  Zwakke punten
  ZwKste punt is het oplichten van personen om hun te bestelen van gelden
  Als het ObenbareMinisterie hun leugen dossier hebben ontvangen van een cliënt uit Anhem

  Oplichten door LAVG Groningen

  Door het vervalsen van Rechterlijke uitspraken door LAVG Groningen , zijn zij niet te vertrouwen om mensen met vervalste exploten te bezegelen . De telefoonnisten liegen en bedriegen iedere staats burger. Want het oplichten is in Groningen bij LAVG zeer hoog in het vaandel gegeven
  De Rechtbanken weten niet dat er een rechtszitting is geweest , als LAVG zelfs de rechtbanken doen vervalsen.
  Maar lijd u hun voor bij de KBvG te Amsterdam www.KBvG.nl dan zal LAVG het wel gaan laten met hun leugens verklaringen.
  Want de Rechtbanken hebben mij al vermeld dat LAVG mij een schade vergoeding moeten betalen.
  Zelfs er is een Politie rappoort op LAVG geregistreerd met een rechterlijke exploot NEE dat geeft LAVG niet.
  Maar een eigen exploot maken is zo gebeurd.

  Dus vraag de rechterlijke uitspraak bij LAVG op per post. Want zij doen het liever via het internet .
  Want dan kan men u doen oplichten dus altijd via post.nl laten bezorgen.
  De Rechtbank Geld zowel Ov hebben mij aangegeven dat LAVG mij een schade vergoeding moeten geven van € 5.000,00

  Sterke punten
  Zijn er niet, want oplichten is bij LAVG zeer goed

  Zwakke punten
  Het vervalsen van Rechterlijke uitspraken in omloop brengen


Bezoek LAVG

Schrijf je eigen review