Janssen & Janssen

Janssen & Janssen c.s. Incasso & Gerechtsdeurwaarders is inzetbaar in het gehele incassotraject, van het minnelijke tot en met het executietraject.Daarnaast levert deze organisatie op maat gemaakte oplossingen ten behoeve van een gestructureerd en doeltreffend debiteurenbeheer.Janssen & Janssen c.s. Incasso & Gerechtsdeurwaarders is zo ingericht dat zowel hoge aantallen als complexe vraagstukken snel behandeld kunnen worden. Janssen & Janssen c.s. Incasso & Gerechtsdeurwaarders is onderscheidend door de hoge mate van automatisering en transparantie in de dienstverlening, zonder daarbij het persoonlijke contact uit het oog te verliezen.

Janssen & Janssen Reviews

  Honden

  Het zijn honden met hun tering dreigementen denken dat ze god zijn ik haat hun zo!!!!

  Sterke punten
  Honden

  Zwakke punten
  Honden

  OPLICHTERS DIEVEN

  Als bedrijf zijnde moet je hier echt nooit je incassowerkzaamheden laten doen! Dit bedrijf stelt niks voor, personeel is ongeschoold en onbeschoft ! Ze maken enorm veel fouten en zadelen je voor niks op met kosten!! DUS ONDERNEMERS BLIJF WEG HIER !!!!

  Sterke punten
  Die zijn er niet !

  Zwakke punten
  Letterlijk alles wat ze doen is zwak !

  Waardeloos bureau

  Wat een waardeloos bureau is dit.

  Aangeleverde informatie, bewijzen, gewoon blijven negeren. Na 6 weken weer eens komen met dezelfde vordering! Wederom geen gehoor geven.
  De vordering via e-mail is wel zo onprofessioneel en slordig in elkaar geflanst, men zou zomaar denken dat dit een malafide bureau is.Een incasso dat werkt voor een zorgverzekeraar en niet eens weet wat het SKGZ is, heeft bijscholing nodig.
  Steeds hetzelfde moeten herhalen maar dit bureau lijkt oost Indisch doof!!

  Sterke punten
  Sterren? -5
  Sterke punten? In herhaling vervallen.

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen, helaas.

  Slechte organisatie

  Na uitspraak van rechter, werd er door janssen en janssen gewoon andere bedragen geëist als aangegeven in uitspraak.
  Heb meerdere malen moeten mailen en bellen om eindelijk te zorgen dat het incassobureau zich aan de uitspraak hield.
  Schandalig!
  Vind Janssen en janssen buiten deze situatie om ook niet echt empathisch, en begrijp dat het allemaal zakelijk is maar je hebt wel met mensen te maken en elk relaas moet individuel bekeken worden.
  Kan ook organisatorisch wel wat verbetering gebruiken !

  Zwakke punten
  Onderlinge samenwerking in het bedrijf en geen inlevingsvermogen naar cliënt.

  Agressieve werkwijze

  Ik heb een schuld bij Brabant Water maar kan bij Janssen en Janssen niet eens een betaalregeling treffen. Waar ze wel goed in zijn is hun agressieve handswijze en dreigen met vervolgstappen als ik het totaalbedrag niet in een keer betaal Zelfs bij Brabant Water spreken ze er schande van

  Sterke punten
  Geen een

  Onopgevoed personeel

  Cursus communicatie zou niet verkeerd zijn voor de lui die er werken. Onbeschoft en zeer ingenomen volk aan de telefoon je moet je kapot schamen om daar te werken. Een website met loze kreten ziet er leuk uit maar vergoed niet de domme kreten die er door de telefoon klinken.
  Gerechtsdeurwaarder hahaha nog steun krijgen ook van zogenaamd de regeltjes die ze vrijuit laat gaan.

  Sterke punten
  Het belachelijk maken van eigen dom gemaakte fouten

  Zwakke punten
  De onprofessioneel en onopgevoed personeel

  Fraude plegen van een Energie Bedrif

  Als men door Jansen & Jansen wordt benaderd per email over een Energie Bedrijf die United Consumers zou doen wezen, waar u deze nooit heeft gehad, durft Jansen en Jansen zomaar op uw naam te plaatsen, Waar dan ook nog het doet ontbreken van een Incasso Keurmerk, blijkt dat u dan ook zomaar een Incassobureau kunt gaan vestigen waar u doet wonen. Waar Politie Eenheid Nederland ooit eens in een Dagblad( krant) weet te plaatsen dat de mensen alert moeten zijn dat er malevide Incasso en Gerechtsdeurwaarders zijn die niet zijn geregisteerd en proberen fraudes te plegen via internet.
  Dus wilt u weten wie een incasso bureau dan kunt u het achter halen bij www.nvi.nl en Gerechtsdeurwaarders op www.KBvG.nl

  Sterke punten
  Het vervalsen van incasso brieven sturen of via internet

  Zwakke punten
  Het oplichten van mensen met vervalste incassoś plegingen

  Waternet maakt fout. Dochter geen schulden Jansen legt loonbeslag van 650 euro

  Mijn dochter kreeg van Jansen een paar aanmaningen dat ze geen rekeningen had betaald aan Waternet (125 euro) . Ze liet dat lopen, omdat ze allang verhuisd was. In maart kreeg ze van Jansen een dwangbevel. Ik heb als vader toen waternet gebeld. Zij zouden de fout herstellen en ze hoefde niets te betalen, ook de kosten aan Jansen niet! . Een half jaar later werd er loonbeslag van 650 euro op haar salaris gedaan. Ik heb jansen gebeld, en gezegd dat ze helemaal niets aan waternet hoefde te betalen. Jansen gaf aan dat zij ook kosten hadden gemaakt, en ze hadden in augustus nogmaals een envelop bij mijn dochtenr in de bus gedaan.\\r\\nDat laatste klopt niet want mijn dochter heeft geen sleutel v d brievenbus, die heb ik alleen. Bizar, ze is o euro!! schuldig aan Waternet, maar ze plukken haar kaal met administratiekosten, en ze nemen niet eens de moeite om contact op te nemen met Waternet, om te kijken waar het fout is gegaan.\\r\\nAls vader en ondernemer gooi ik nu alle registers open. Ik ga jansen helemaal kapot schrijven, want zij maken onschuldige mensen kapot.

  Zwakke punten
  Gewetenloze mensen. Geld plukken terwijl ze er geen recht op hebben.

  Waternet maakt fout. Dochter heeft geen schulden en Jansen legt volledig ten onrechte een loonbeslag van 650 euro

  Mijn dochter kreeg van Jansen een paar aanmaningen dat ze geen rekeningen had betaald aan Waternet (125 euro) . Ze liet dat lopen, omdat ze allang verhuisd was. In maart kreeg ze van Jansen een dwangbevel. Ik heb als vader toen waternet gebeld. Zij zouden de fout herstellen en ze hoefde niets te betalen, ook de kosten aan Jansen niet! . Een half jaar later werd er loonbeslag van 650 euro op haar salaris gedaan. Ik heb jansen gebeld, en gezegd dat ze helemaal niets aan waternet hoefde te betalen. Jansen gaf aan dat zij ook kosten hadden gemaakt, en ze hadden in augustus nogmaals een envelop bij mijn dochtenr in de bus gedaan.
  Dat laatste klopt niet want mijn dochter heeft geen sleutel v d brievenbus, die heb ik alleen. Bizar, ze is o euro!! schuldig aan Waternet, maar ze plukken haar kaal met administratiekosten, en ze nemen niet eens de moeite om contact op te nemen met Waternet, om te kijken waar het fout is gegaan.
  Als vader en ondernemer gooi ik nu alle registers open. Ik ga jansen helemaal kapot schrijven, want zij maken onschuldige mensen kapot.

  Zwakke punten
  Gewetenloze mensen. Geld plukken terwijl ze er geen recht op hebben.

  Organisatie handelt volledig in strijdt met de wet

  Via Janssen & Janssen een factuur ontvangen welke volledig onjuist was qua bedrag, direct incassokosten bedroeg en ook nog eens gebaseerd was op een onjuiste status van opdrachtgever.

  Begonnen met een schriftelijke reactie te geven en tevens onderbouwende stukken aangeleverd wijzend op dat de zaak niet klopt en verzoek voor contact. Geen reactie en week later een dreig bericht. Vervolgens na meerdere malen bellen eindelijk een medewerker gesproken met de naam Mevr. Esch. Hier de situatie uitgelegd en gevraagd om ook een onderbouwing aan te leveren voor de manier van zaken doen, de aangetekende herinnering welke de wet voorschrijft die nodig is voordat er over gegaan kan worden tot in rekening brengen van kosten. In dit gesprek kon mevrouw niet onderbouwen hoe er werd gewerkt en welke stukken beschikbaar zijn. Na aandringen om dit te controleren in het dossier werd ik voor 20 minuten in de wacht gezet te worden om te horen dat er GEEN stukken aanwezig zijn echter een verzoek van de opdrachtgever. Na mevrouw te hebben uitgelegd hoe de wet in elkaar zit werd er ook volmondig bekend dat het bedrijf handelt in strijd met de wet en dit NORMAAL vind want achteraf kunnen ze altijd wel stukken produceren.?.?.?

  Vervolgens terug gegaan na de opdrachtgever om daar verhaal te halen en na 30 minuten werd de zaak gecorrigeerd en bekend dat er inderdaad nog producten geleverd moesten worden en ze daarom helemaal niet de zaak uithanden hadden moeten geven aan (administratie interne fout dus). Aanvullend gemeld dat ik genoodzaakt ben om administratieve kosten in rekening moet brengen wegens de tijd die ik heb moeten investeren om deze zaak op te helderen.

  Vervolgens geen opvolging van Janssen en Janssen tot recent een dreig reactie van ene Frank Blaauw.

  Het is fascinerend dat een partij zoals deze volledig handelt in strijd met de wet en zich beschermd achter een legale normale onderneming. Werknemers vinden het normaal te dreigen maar ook volmondig te bevestigen dat handelen in strijd met de wet hun normale gang van zaken.

  Tijd voor meldingen en officieel onderzoek lijkt me een passende oplossing.

  Sterke punten
  Liegen, bedriegen, oplichting

  janssen en janssen

  dit zijn boeven doen maar wat je krijgt geen bericht van vorderingen leggen gelijk loonbeslag reagereren niet op mail niet te bereiken

  Sterke punten
  geen 1 punt

  Zwakke punten
  alles is zwak punt oplichters

  Vertel als je twee woorden zijn de drie van gelogen

  Vertel als je twee woorden zijn de drie van gelogen
  Alles wat je aandraagt wordt als gelogen verstaat bestempeld alles wat zij aan dragen is de waarheid iets op louter aannames proberen te winnen is een Uitgemaakte zaak maar niet voor Jansen en Jansen niet voor meneer Houweling deze denkt dat hij god is
  De uitspraken die hij nu heeft gedaan gaan om veel geld kosten ik ga namelijk een Een strafzaak deze tegen deze gast aanspannen op mijn naam staat op mijn Niet gekke Gerrit geschreven

  Sterke punten
  Geen sterke punten

  Zwakke punten
  Geen sterke puntenEen en al zwakheid geen een goed. Bij deze organisatie te ontdekken

  Matig

  Leken zelf weinig moeite te doen het geld bij de debiteur te krijgen en hebben de zaak gesloten terwijl debiteur aangaf nog te willen betalen.
  Daarnaast zonder toestemming de zaak gesloten.
  In het begin goed geholpen maar een wisseling van behandelaar liep dit berg afwaarts. Vervolgens werd er op mijn vragen niet meer gereageerd.

  Bloedhonden zijn er niks bij

  Blind voor de waarheid, de opdrachtgever is mooi met dit soort hanen. Ik zou ze voor de kerst op straat schoppen, Mensen willens en wetens kapot maken . Geestelijk, lichamelijk. Ruk advies en geloven alleen in hun eigen god.

  Sterke punten
  geen die ik kan ontdekken, fatsoen is hen op basis school niet aangeleerd

  Zwakke punten
  blind voor argumenten

  zekker fam van rutte

  Een bedrijf wat over lijken gaat en nu beslag heeft gelegd op mijn wekelijkse ziektewet uitkering van 349,= waarvan ik er nu nog maar 211 krijg en mijn vaste lasten rond de twaalfhonderd euro liggen. beloven met je mee te werken ik heb morgen de rechtzitting voor mijn beschermings bewind maar wil eigenlijk met een vrachtwagen daar naar binnen te rijden in eindhoven, een DAF lijkt me gepast

  Sterke punten
  ze zitten in een hoekpand aan een lange aanrijdroute

  Zwakke punten
  lijkt een aftakking van de SS

  vrachtwagen binnen

  Een bedrijf wat over lijken gaat en nu beslag heeft gelegd op mijn wekelijkse ziektewet uitkering van 349,= waarvan ik er nu nog maar 211 krijg en mijn vaste lasten rond de twaalfhonderd euro liggen. beloven met je mee te werken ik heb morgen de rechtzitting voor mijn beschermings bewind maar wil eigenlijk met een vrachtwagen daar naar binnen te rijden in eindhoven, een DAF lijkt me gepast

  Sterke punten
  ze zitten in een hoekpand aan een lange aanrijdroute

  Zwakke punten
  lijkt een aftakking van de SS

  liegen en dreigen en rekenen te hoge kosten

  Koppelen niet terug met opdrachtgever maar schrijven dat wel. Prestereb op 21 euro 140 euro incasso kosten te bereken. Dreigen continu dit houden ze maanden vol.
  Pas na bewijs ingestuurd te hebben krijg je een slap excusses. Voor mensen die een brief krijgen controleer dit goed en voor opdrachtgevers blijf hier weg als je je naam goed wil houden

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Niet eerlijk
  Liegen
  Rekenen te hooge kosten
  Dreigen.

  ontevreden

  Slechte communicatie. Reageren niet of pas weken /maanden later op een verstuurde mail.
  Erg frustrerend.


  onjuiste aanmaning na vonnis rechtbank

  op 10 juli 2017 uitspraak rechtbank.
  1 veroordeel autobedrijf om aan willemsen de auto met kenteken alsmede haar autosleutels zonder enige restrictie en of voorbehoud ongestoord onmiddelijk voor gebruik beschikbaar te stellen
  2 veroodeelt autobedrijf indien niet binnen 24 uur na betekinf van dit vonnis de auto met kenteken alsmede de autosleutels door autobedrijf aan willemsen beschikbaar gesteld. tot betaling aan willemsen van een dwangsom van € 500 per dag dat autobedrijf hiermee in gebreke blijft tot maximum van € 25000
  3 de auto dient rijklaar worden afgeleverd aan willemsen.

  -vonnis uitgesproken 10 juli 2017
  -de auto pas 12 juli 2017 terug aan willemsen
  -de auto is niet rijklaar afgeleverd, na enkele meters waren er weer problemen aan de auto.

  Sterke punten
  onjuiste gegevens verstrekt door autobedrijf, waardoor er 15 augustus 2017 aangifte wordt gedaan wegens medeplichtig aan afpersingen en afdreiging van wanprestatie van hoge reparatiekosten die onnodig zijn uitgevoerd.
  -€ 3850 wanprestatie door autobedrijf
  verkeerde brandstof filter geplaatst waardoor er valse lucht wordt aangevoerd, waardoor de motor onjuiste brandtof krijg toegediend. hierdoor kan de motor afslaan en niet meer worden gestart.... levens gevaarlijk

  Zwakke punten
  Fraude, oplichting en oneerlijke handelspraktijken

  frauduleuze praktijken dmv valse verklaringen door autobedrijf

  altijd aangifte doen bij politie

  Honden zijn het!!

  Onbeschoft! In plaats een oplossing met je te zoeken gaan ze over lijken! Dreig brieven met beslaglegging meubels, maar niet wanneer! Uuuuhm hallo? Mensen werken misschien ook nog!? Laten je slot openbreken door politie en halen je hele keet leeg zonder pardon!

  Sterke punten
  Niks!!

  Zwakke punten
  Geen inlevingsgevoel, zich niet in de ander kunnen/willen verplaatsen. Alles om hun eigen zak maar te vullen met hun dikke auto's

  Dit bureau denkt werkeliijk dat ze alles zomaar kunnen maken

  De brieven die dit bureau uit het niets verstuurd met teksten die je direct als grote crimineel bestempelen slaan werkelijk kant nog wal. Wie verzint die teksten? "Cq op geen enkele wijze zich gehouden heeft aan..." Hoe kom je daar bij. Denk na voor je zoiets schrijft.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Schrijven teksten die kant nog wal raken. Beledigend, schofferend, brutaal, onbeschoft. Direct opheffen deze tent.

  Janssen & Janssen eerste klas boeven

  Geachte heer, mevrouw

  Met veel verbazing lees ik uw dreigement bij niet betalen binnen 3 dagen.
  Ik heb al jaren niets van u vernomen. Nu in 1 keer krijg ik een mail met een dreigement waar ik niet tegen kan. Na alles wat ik al met u heb meegemaakt is dit wel de druppel. U zou als geen ander moeten weten dat er niets te halen valt. Maar het is totaal respectloos naar mij toe om niet met mij het gesprek aan te gaan maar gelijk dit dreigement met politie er bij te halen.
  U moet zich diep schamen. Maar waarschijnlijk bent u dat stadium al lang voorbij en zou het u een zorg zijn
  Naast dat ik betalingsverplichtingen heb heeft u ook verplichtingen en kunt u niet op deze manier met mij omgaan.

  A) Dien ik tegen uw bedrijf een klacht in bij de kamer voor gerechtsdeurwaarders te Amsterdam. Zie bijgevoegde file.

  B) Daarnaast zal ik vast op 3 november zelf alles buiten zetten en hierbij Hart van Nederland en de Telegraaf uitnodigen. Ik zal ze tevens deze mail en die van u doen toekomen. Ik zal de kamer tevens alle relevante stukken evenals mijn inkomen doen toekomen.

  Sterke punten
  Het zijn rasechte boeven, deinzen nergens voor terug en proberen je alleen maar verder in de stront te drukken
  Janssen en Janssen proberen mensen alleen maar verder in de modderpoel te drukken. Tot je stikt.
  In plaats dat men ze proberen om tot een oplossing te komen, zorgen ze dat je alleen maar verder in de schulden komen.
  Mensen met vergelijkbare klachten kunnen die indienen bij een door mij opgericht email adres [email protected]

  Zwakke punten
  Janssen en Janssen proberen mensen alleen maar verder in de modderpoel te drukken. Tot je stikt.
  In plaats dat men ze proberen om tot een oplossing te komen, zorgen ze dat je alleen maar verder in de schulden komen.
  Mensen met vergelijkbare klachten kunnen die indienen bij een door mij opgericht email adres [email protected]

  dieven!

  Heb er mee van doen gehad opdat ik een bekeuring te laat had betaald. dus betaald, maar te laat. Kennelijk hebben de betalingen elkaar gekruist want ik moest in een keer € 500 betalen. Ik daar heen gegaan met mijn betalingsbewijs en krijg te horen dat het "fyfty fyfty moest" er was namelijk een ambtelijke "handeling geweest.

  Ze zullen alles doen om hun geld te krijgen maar het zijn zeer onbeschofte mensen!!

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Onvriendelijk , langs elkaar afwerken. NIET luisteren

  Onbeschoft!!!!

  Had loonbeslag, en nooit gezeurd.
  Na twee jaar gewerkt te hebben bij werkgever werd contract niet verlengd.
  Dan krijg je je eindafrekening en transitievergoeding waar ik recht op had.
  Heb maarliefst 12 euro mogen ontvangen.
  De rest €1298 naar Janssen en Janssen.
  Niks geen beslagvrije voet toegepast.
  Bellen,mailen.... Jurist gebeld en klopte dus niet en ik heb recht op zowiezo de transitievergoeding.
  Nu zeggen ze dat ze geen beslagvrije voet hoefden toe te passen omdat ik reeds voorschot heb gehad.
  Dit had ik iedere maand dus dat argument kon prullenbak in.
  Ik weet dat ik in mijn gelijk sta,alleen het contact met hun is dramatisch slecht.
  Je krijgt geen reactie op mail, de personen die je aan de telefoon krijgt die weten nergens iets vanaf......
  Maar ik zal het gvd krijgen.

  Sterke punten
  Zijn goed in mensen belazeren.

  Zwakke punten
  Communicatie.

  beslag op huurtoeslag ij corporaties

  Gerechtsdeurwaarder Janssen en Janssen laat steeds vaker beslag leggen op uw huurtoeslag. De belastingdienst werkt mee aan de erkenning van deze beslaglegging. Vele huurders welke huren van een woningcorporatie zijn de dupe, er wordt volledig beslag gelegd op de huurtoeslag. Hierdoor ontstaat er een tweede dossier voor Janssen en Janssen, en wel te weten huurschulden.

  Door beslag te leggen op de huurtoeslag, veroorzaakt Janssen en Janssen huurschulden. De volgende opdracht is uiteraard het vorderen van de huurpenningen. Echter zo, n huurder is niet meer in staat om te betalen. Dus verhuurders en corporaties plukken van een kale kip. Helaas wint de commercie van deze gerechtsdeurwaarder van de vordering.

  Maatschappelijk veroorzaken alle gerechtsdeurwaarders in Nederland door deze strategie zo, n 2,5 miljoen euro schade bij verhuurders en corporaties.

  Misschien rijden daarom de meeste gerechtsdeurwaarders een VOLVO of een BMW

  Sterke punten
  Commercie

  Zwakke punten
  Maatschappelijke relevantie en het veroorzaken van veel schade. Alvorens u hier een vordering als corporatie in opdracht geeft! Besef u dan heel goed, dat uw verhaalskans klein is en uw schade groot is.


Bezoek Janssen & Janssen

Schrijf je eigen review