IP Nederland

Incasso, juristen en gerechtsdeurwaarders - IP Nederland IP Nederland verricht alle gerechtsdeurwaarders en incassodiensten in heel Nederland. Zie de website voor meer informatie!

IP Nederland Reviews

  Belachelijk

  Stuurt elke dag een dringende sms . Dreigt met dagvaarding terwijl hoofd/ persoon van origineel factuur nier eens herinneringen met daarop aanmaningen verstuurd heeft neemt klakkeloos de someis aan!!! En neemt geen contact op met slachtoffer!!

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Alles

  Onbeschoft

  Dit bureau is niet telefonisch bereikbaar en verwijst naar e-mail. Op geen enkele e-mail wordt echter gereageerd. Denigrerend, aanmatigend en ronduit onbeschoft. Dit past wel bijzonder goed bij de toon die ze in hun brieven menen te kunnen gebruiken.

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  Fatsoen ontbreekt geheel.

  Goed resultaat

  Alles was goed verlopen. Dit was de eerste keer dat ik gebruik heb gemaakt van een incassobureau en bij eventuele vragen was de heer Lodewijk altijd goed bereikbaar en nam hij de tijd om alle vragen te beantwoorden. De no cure no pay voorwaarden waren anders dan ik vantevoren gedacht had en ik heb een bedrag moeten voorschieten wat bovenop de hoofdsom is geïncasseerd. Uiteindelijk dus alles ontvangen en een goede ervaring gehad.

  Sterke punten
  Communicatie, updates via email en via online portaal

  Zwakke punten
  Onduidelijkheid op de website over no cure no pay. (Voorwaarden goed lezen)

  Vordering geïncasseerd

  Ik heb een vordering uit handen gegeven. Dacht dat het een lastig verhaal zou gaan worden. De contacten verliepen prima, ook met meneer Lodewijk. De negatieve berichten zijn voor mij dan ook onbegrijpelijk. Denk toch dat het voornamelijk aan de mensen zelf ligt. Misschien zijn mensen ongeduldig of accepteren het niet als een vordering om welke reden dan ook niet binnengehaald kan worden. Na een lang traject is mijn vordering binnengehaald en heb ik mijn geld ontvangen. Ik heb dan ook prima ervaringen gehad.

  Sterke punten
  Goed contact.

  ZWARE TELEURSTELLING VOOR U BEHANDELING

  MENEER LODEWIJK

  ZWARE TELEURSTELLING VOOR U BEHANDELING NAAR MIJ U HAD MIJ
  BEHOORLIJKE BEDRAG GEVRAAGD U HAD GEWEIGERD TE MELDEN WAAR HET BEDRAG OVER GING EN DAT HEEFT U BEVESTIGD PER MAIL DAT U HET IN BEHANDELING GAAT NEMEN EN DAARNA LANGE TERMIJN NIKS VAN U GEHOORD EN NU STUUR IK STEEDS EEN MAIL EN U REAGEERT NIET DAARNA STUUR IK EEN HERINNERING MAIL MAAR IK BEN ZWAAR TELEURGESTELD IN U MAIL HET KLOPT TOTAAL NIET EN KOMT NIET OVER EEN MET ONZE MONDELINGE AFSPRAAK DIT IS NIET DE MANIER OM SNEL GELD TE VERDIENEN VAN KLANTEN, IK VERZOEK U VRIENDELIJK OM CONTACT OP TE NEMEN EN HET NETJES AFHANDELEN IK WACHT OP U REACTIE WANT U HAD BELOOFD VAN TE VOREN NO CASH NO Q EN HET BEDRAG WAT BETAALD IS BIJ DE RECHTER HET GAAN INDIENEN TEGEN MIJN VORIGE HUURDER EN NU BLIJKT DAT U HET VERGETEN BENT EN PROBEERT MIJN GELD TE SLIKKEN EN OP DIE MANIER ZAL IK NOOIT KUNNEN ACCEPTEREN IK WACHT OP U REACTIE ALSJEBLIEFT .

  M.V.G

  A.GEETAN

  Oplichters en mafias

  Waarom stappen we niet met alle om deze opichters aan te klagen?? Ze kunnen niet op een normal mannier geld verdienen dus wat ze doen is nep diensten verlenen en vervolgens gerechtsdeurwaarders en naar de rechter slepen. Ze werken samen met advanza die toevallig ook oplichters zijn. Ik ben deze twee organisations zat, hopelijk krijgen ze eindelijk wat ze verdienen. Mensen oplichte met een hoog gedrag, ga gewoon werken net als normal mensen en niet geld plucken van mensen die heel hard ervoor gewerkt hebben.

  Ik hoop dat andere mensen jullie zullen aanpakken en behandelen met als hoe jullie andere mensen hebben behandel.

  Neem het geld naar jullie graf

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Machtmisbruik, oplichters,

  Oplichters

  Dit bedrijf (eenmanszaak) werkt met veel criminelen organisatie zoals Streya.
  Ik heb reviews gelezen over Streya die zijn niet misselijk.
  Ik hoop in Nederland dat dit soort zaken is aangepakt worden door K.v.K.

  Dit is een oplichter

  Dit incassokantoortje doet zich voor als een grote organisatie, en gerechtsdeurwaarder, terwijl het in werkelijkheid een eenmanszaakje is, van een man die nog nooit wat bereikt heeft in zijn leven. Hij is geen jurist of deurwaarder, enkel een man met een grote mond. En hij heeft totaal geen macht om ook maar iets van zijn dreigementen waar te maken.

  Als je al een aanmaning van hem krijgt, lekker aan diegene betalen die geld van je krijgt, maar niet aan dit incassokantoortje.

  Een site waarin zoveel leugens staan ben ik zelden tegengekomen. Oftewel, dien hier nooit een vordering ter incasso in. De eigenaar gaat met het geld dat hij bij de debiteur heeft gehaald op vakantie.

  Sterke punten
  Grote mond en goede leugenaar

  Zwakke punten
  Het hele kantoortje

  Vordering IP Nederland

  Zeer professioneel incassobureau met vriendelijke medewerkers (dhr.mr.M. Lodewijk). Communicatief sterk en goed behaald resultaat. Ik beveel iedereen, die een vordering uit handen wil geven, IP Nederland aan.

  Sterke punten
  Zeer professioneel

  Zwakke punten
  Geen

  Vordering boven 10 duizend

  Hallo
  Ik ben zeer goed geholpen Door ip Nederland. Zij hebben het gehele bedrag kunnen incasseren. Zij zijn behulpzaam en ik kon ip nederland altijd bereiken en kon mijn dossier altijd online volgen. Ik raad iedereen aan die serieus zijn geld wilt innen iP Nederland in te schakelen. Zij weten namelijk precies hoe de zaak aangepakt moet worden. Een dikke 10!

  Sterke punten
  Communicatie duidelijk

  Zwakke punten
  Geen

  Afspraken worden niet nagekomen

  Vordering uit handen gegeven, afspraken worden niet nagekomen. Langdurig traject, zonder resultaat.
  No curve no pay, dit betreft een lokkertje, alles vooruitbetalen. Nog geen actie ondernomen in het incassotraject.

  Sterke punten
  Bureaucratisch!!!

  Zwakke punten
  Afspraken worden niet nagekomen.

  W A A R D E L O O S

  Ze doen alles in opdracht van hun opdrachtgever, ook al hebben ze alle betalingsbewijzen in hun bezit dreigen ze evengoed met overgaan tot executie, zonder rechtsgeldige grosse wel te verstaan!

  Je zal maar voor zo'n bureau werken, niet om trots op te zijn, serieus een waardeloos bedrijf met waardeloze medewerkers!

  Sterke punten
  GEEN!!

  Zwakke punten
  Hele manier van benaderen oftewel: ALLES!

  Oplichting!

  Dit zogenaamde incassobureau incasseert voor internetoplichters zoals image center BV, Black Cell International.

  Ze dreigen met deurwaarders etc terwijl er nooit diensten zijn geleverd. Jammer dat de politie zo kut is in Nederland, want ik had dit bureau en al haar medewerkers al voor medeplichtigheid achter de tralies gestopt.

  Trieste mensen zijn jullie! Ik ben zo enorm kwaad....

  Sterke punten
  Alles

  Zwakke punten
  Niets

Bezoek IP Nederland

Schrijf je eigen review