IncassoPartners

IncassoPartners: wanneer u tot incasso overgaat, zoekt u een incassobureau dat duidelijkheid geeft. Over de voorwaarden waaronder de incasso gedaan wordt en over de benadering van uw debiteuren. Wij zijn een helder incassobureau. We werken op basis van no cure no pay. Ook naar uw debiteuren zijn wij helder. Bij betalingsonmacht zoeken wij een oplossing en begeleiden wij de betalingsafspraken. Bij betwisting van de facturen brengen wij het probleem in kaart en lossen wij het op. Bij onwil zullen wij zo snel mogelijk executiemaatregelen treffen. Natuurlijk bieden wij u de zekerheid van het Incasso Keurmerk en vanzelfsprekend zijn wij lid van de NVI.

IncassoPartners Reviews

  Schandalig slechte service

  Nog nooit zulk onbeschoft personeel meegemaakt! Ongevraagd op speaker gezet, uitgelachen, weggedrukt, bedreigd en niet serieus genomen. Afpersing en chantage is voor deze dames normaal.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Amateuristisch en onprofessioneel

  Ben klant bij hun geworden naar aanleiding van een opdringerig telefoontje met een kennismakingsaanbod. Al snel bleek dat ze helemaal niets doen en alleen maar proberen kosten op jou te verhalen als opdrachtgever. Klachten behandelen ze niet.

  Sterke punten
  Hebben ze geen

  Zwakke punten
  Hoge kosten en halen niks binnen

  Zeer slecht incasso bureau!

  Trage communicatie, doen niet wat ze beloven. Wij hebben inmiddels zelfs een officiŽle klacht ingediend over dit bureau maar zelfs daar reageren ze niet op. Dit is echt een rotte appel tussen de andere incasso bureaus.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, traag, houden je absoluut niet op de hoogte van het verloop van de zaak.

  Oplichters

  Doet niet wat beloofd is met gevolg dat we alles zowel zakelijk als privť verliezen.

  Sterke punten
  Blij maken met een dood vogeltje.

  Zwakke punten
  Waar te beginnen?!

Bezoek IncassoPartners

Schrijf je eigen review