IncassobureauGezocht - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 7 februari 2018
IncassobureauGezocht Logo
  1. IncassobureauGezocht
  2. Het uitkiezen van een incassobureau
  3. Ondernemers
  4. Contact gegevens
  5. Werkwijze
  6. IncassobureauGezocht Reviews
  7. Schrijf ook een review over IncassobureauGezocht

Vergelijk de 4 beste offertes van incassobureaus uit uw regio!

Vul uw gegevens in en ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes!
IncassobureauGezocht

Veel ondernemers, maar ook particulieren, krijgen weleens te maken met mensen die weigeren een geleende geldbedrag of een openstaande factuur te betalen. Vooral voor ondernemers, maar ook voor particulieren kan dit zeer nadelig zijn. Voor ondernemers wordt het moeilijker ondernemen en voor particulieren wordt het moeilijker om andere aankopen te doen of als ze verder willen investeren. In dit soort gevallen is het natuurlijk handig om een incassobureau in te schakelen. De vraag is echter, welke incassobureau het best ingeschakeld kan worden.

Via incassobureaugezocht.nl kan men eenvoudig, gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Na het openstaande bedrag en de persoonlijke gegevens ingegeven te hebben op de startpagina van deze site, worden er vier offertes opgestuurd naar de klant van vier incassobureau's in de buurt. De ondernemer/ crediteur heeft dan de mogelijkheid om het beste incassobureau uit te kiezen.

Het voordeel van deze site is, dat men gratis en eenvoudig een vakkundig incassobureau kan inschakelen. Binnen 24 uur krijgt men maximaal vier concurrerende offertes aangeboden waarbij de kosten direct inzichtelijk zijn voor de klant. Van de beoordelingssite feedbackcompany.nl kreeg deze site ook nog eens het cijfer 8,5 toegewezen op basis van de gegeven feedback van tevreden ondernemers.

IncassobureauGezocht Details

Hits: 1043

URL: http://www.incassobureaugezocht.nl/

Categorieën: Incassobureaus

Reviews: 0

Het uitkiezen van een incassobureau

Het is voor ondernemers belangrijk om zorgeloos te kunnen ondernemen. Het komt ook wel eens of vaker voor, dat ondernemers geconfronteerd worden met openstaande facturen, die maar niet betaald worden door de debiteur. In dit geval is het van belang, dat een professionele uitzendbureau achter zo een ondernemer staat. Het beste incassobureau is afhankelijk van de branche waarin de ondernemer actief is en natuurlijk op welke schaal hij of zij onderneemt. Bij Incassobureaugezocht.nl wordt de aanvraag van de ondernemer handmatig doorgenomen. Op basis van een slim algoritme worden snel de beste matches gemaakt. Op deze manier wordt het beste incassobureau uitgezocht voor de ondernemer. In de meeste gevallen gaat het om een incassobureau met jarenlange ervaring en medewerkers die weten wat er speelt in een bepaalde sector. In dit geval zijn er ook advocaten, die precies weten welke geschreven en ongeschreven regels toegepast kunnen worden.

Ondernemers

Veel ondernemers vragen zich af of zij wel een incassobureau nodig hebben. Elke ondernemer wordt wel eens geconfronteerd met onbetaalde facturen. Juist in dergelijke gevallen is het nodig om een incassobureau in te schakelen. Ervaren incassobureau's incasseren de niet betaalde facturen, waardoor men gerst verder kan ondernemen. Niemand vindt het immers prettig om wanbetalers voortdurend te moeten aanspreken. Met behulp van een incassobureau hoeft men zich niet langer zorgen te maken over de vraag of men het geld, waar men recht op heeft, ook daadwerkelijk zal ontvangen. Een incassobureau zorgt voor het gehele incassotraject. Via incassobureaugezocht.nl kan men vrijblijven offertes aanvragen van incassobureau's in de buurt. Uit de vier incassobureau's kan de ondernemer eentje kiezen, die het best bij hem past.

Contact gegevens

incassobureaugezocht.nl
Smalle haven 57, 5611EH Eindhoven.

Geinteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen met de klantenservice via het nummer 085 040 48 49 of een e- mail sturen naar [email protected]

Werkwijze

Geinteresseerden, die vrijblijvend een offerte willen aanvragen bij incassobureaugezocht.nl, kunnen dat doen door het incassobedrag en persoonlijke gegevens in te vullen op de start pagina van de site onder het kopje "ja, ik wil 4 gratis offertes" of "ik heb slecht betalende klanten". Na de gegevens ingevuld te hebben en geklikt te hebben op "gratis vergelijken", worden er vier incassobureau's geselecteerd. Deze incassobureau's nemen zo snel als mogelijk contact met de ondernemer/crediteur op. De ondernemer/ crediteur krijgt vier offertes aangeboden en kan op zijn beurt de beste optie kiezen.Reviews en Ervaringen over IncassobureauGezocht

Er zijn nog geen reviews geschreven over IncassobureauGezocht

Schrijf ook een review over IncassobureauGezocht

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou IncassobureauGezocht aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou IncassobureauGezocht aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek IncassobureauGezocht


Home » Incassobureaus » IncassobureauGezocht