Incasso No Cure No Pay Wij incasseren uw onbetaalde factuur, uw debiteur betaalt onze kosten

Reviews over Incasso No Cure No Pay

 • Incasso no cure no pay oftewel invorderingsbedrijf oftewel incassocenter oftewel moneyfirst. Deze bedrijven zijn allemaal van dezelfde boeven bende.
  Ze beloven telefonisch gouden bergen. Zodra ze je binnengehaald hebben is het over met de mooie praatjes en beloftes. Je krijgt gepeperde rekeningen en als je daar tegen protesteert omdat je dacht dat het no cure no pay was zeggen ach het is alleen even het geld voorschieten...we halen alles voor u terug bij uw debiteur. Uiteraard weer alleen telefonisch te horen gekregen. Per mail krijg je niets bevestigd. Ook reageren ze niet op vragen of opmerkingen. En zodra je echt pissig wordt zijn ze helemaal niet meer bereikbaar en stuit je op een callcenter medewerker die de opdracht heeft gekregen je niet door te verbinden.

  Sterke punten
  een ontzettend slimme/slinkse manier gevonden om hun opdrachtgevers financieel uit te kleden

  Zwakke punten
  daar kan ik een boekwerk vol over aan leveren. Wat een smeerlappen. Ratten zijn het.
  ze helpen kleine zelfstandigen van de regen in de drup.
  Ze komen hun afspraken totaal niet na en zodra je kritische vragen stelt heb je kans dat je zelfs bedreigd wordt met juridische stappen en dat je voor t gerecht wordt gesleept.

  Door justice op 6 februari 2019 Reageer

Bezoek Incasso No Cure No Pay

Schrijf je eigen review over Incasso No Cure No PayIncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!