Het Nederlands Incassokantoor

Het Nederlands Incassokantoor - Incassobureau - Geen incassokosten Incassobureau nodig? Wij rekenen geen incassokosten! No cure no pay, Cure we pay you! 79,6% slagingspercentage.


Het Nederlands Incassokantoor Reviews

  Goede service

  Goede service en afhandeling

  Doorrijders snel aangepakt

  Wij hebben regelmatig doorrijders en mensen die een schuldbekentenis invullen maar hun brandstof niet betalen. Het Nederlands Incassokantoor weet van aanpakken en zorgt ervoor dat betaling alsnog snel volgt.

  Van der Valk

  Prettige samenwerking. Het Nederlands Incassokantoor gaat zodra we opdracht geven direct aan de slag. We hebben vaak nog de zelfde week betaling.

  Geweldige service

  Toen ik contact opnam met het Nederlands incasso kantoor had ik gelijk een goed gevoel. Naar een aantal gesprekken met verschillende medewerkers wilde ik graag dat zij mij gingen helpen met openstaande facturen. Goed en snel contact en ik had in een rap tempo mijn geld.

  Sterke punten
  Snel - luisteren goed - professioneel

  Zwakke punten
  Geen

  Erg tevreden

  Vakkundig en ervaren personeel dat resulteerde in een succesvolle incasso.

  Prettige samenwerking

  Prettige samenwerking met Het Nederlands Incassokantoor. Helder en duidelijke uitleg, goedwerkend uitgebreid systeem waar ik onze dossiers kan controleren en de meeste dossiers binnen een week al geïncasseerd. In het begin twijfelde ik even, maar we zijn helemaal overtuigd.

  Sterke punten
  Prettig systeem, snelle reacties, goed bereikbaar.

  Slechte ervaring met Nederlands Incassokantoor!

  Aangezien ik een vordering op een klant had, kwam ik terecht bij het Nederlands Incassokantoor in Arnhem. In eerste instantie gebeurde er van alles: de debiteur werd gebeld, kreeg brieven (waar ik ook een kopie van ontving), maar nadat de debiteur te kennen had gegeven geen incassokosten te willen betalen, gebeurde er niets meer. De rapportage die via een website liep, stopte op een zeker moment. Volgens het Nederlands Incassokantoor kwam dat door 'een probleem met de website'. Vreemd, want ik kon zelf wél nog steeds inloggen en opmerkingen op die website plaatsen! Dus dan maar diverse malen telefonisch contact opgenomen.
  Gedurende deze gesprekken werd mij gemeld dat er email contact had plaatsgevonden met de debiteur en dat er een nieuwe brief aan de debiteur was verzonden. Aan mijn verzoek mij dan maar een kopie van die brief te mailen, werd geen gehoor gegeven, ondanks dat dit mij was toegezegd. Ook nadat ik een tweede keer om een kopie van de brief had verzocht, ontving ik deze niet.
  Inmiddels ligt de website waarover de rapportage loopt volgens Het Nederlands Incassokantoor al meer dan een maand plat. Ironisch genoeg is de reactie als ik per email contact opneem, "dat men mij op de hoogte zal houden", maar dat is dus precies wat al een maand níet gebeurt!
  Uiteindelijk heeft de klant het factuurbedrag (zónder incassokosten) betaald, waarop wél de incassokosten zijn ingehouden. Zo heb IK dus de incassokosten betaald, terwijl de debiteur dubbel ligt van het lachen! ("No cure, YOU pay!")
  Nadat ik de laatste keer mijn beklag had gedaan over de gang van zaken, werd mijn account verwijderd en werd mij gemeld dat er geen vervolgstappen meer werden ondernomen “gezien het feit dat de debiteur volhardend blijft in de non-betaling.”
  Maar is daar nou juist niet een incassobureau voor?...
  Kortom: het Nederlands Incassokantoor: zéker niet aanbevolen! Trap er niet in!

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen communicatie, komt de toegezegde afspraken niet na, website voor rapportage 'werkt niet', laat uiteindelijk de klant de incassokosten betalen!

Bezoek Het Nederlands Incassokantoor

Schrijf je eigen review