Incassospecialisten én gerechtsdeurwaarders: GGN heeft ze allebei in eigen huis. Een unieke combinatie waardoor we een brede, toonaangevende organisatie op het gebied van creditmanagement zijn. GGN heeft 27 incasso- en gerechtsdeurwaarder-vestigingen verspreid over heel Nederland. In de loop der jaren hebben we een waardevol netwerk opgebouwd waarin gedegen kennis van de lokale markten en de regionale wet- en regelgeving centraal staan.

GGN Reviews

  Geen manier van werken dit

  Ik snap heel goed dat de medewerkers van GGN hun werk moeten doen volgens de procedure, maar de GGN kan er ook voor zorgen dat het erg moeilijk of zelfs onmogelijk word gemaakt waardoor je dus moet accepteren dat er beslag word gelegd of dat er wéér extra kosten bijkomen, of dat je dossier word doorgestuurd naar een ander instantie. Ook al probeer je het goed te doen, en ook al betaal je regelmatig, zodra de looptijd van je dossier stopt, mag je alles in 1x betalen terwijl ze weten dat dat voor de meeste mensen die in de schulden zitten absoluut NIET mogelijk is. Ik heb vanochtend 2 medewerkers gesproken die mij vertellen dat er geen mogelijkheid is om verder te gaan met mijn betalingsregeling waar ik bijna 2 jaar mee bezig ben. Ik heb/had mijn leven weer helemaal opgepakt. Ik werk 50/60 per week met kans op een vast contract, en ik betaal zoveel mogelijk zodat ik sneller uit te schulden kom, en dat liep vloeiend en ik heb mijn leven aan alle kanten verbeterd. Het is te triest voor woorden, dat dit de procedure is. Jullie spelen met mensen en dat kan echt niet!

  Hier hetzelfde liedje

  Die mensen moeten echt gestopt worden Bij mij hebben ze een beslag vrije voet gesteld op 599 euro wat veel minder is dan de 90% van het sociale minimum ik moet huur betalen ik moet Vgz betalen ik heb een jong kind hier rond lopen. 10 e-mails verder totaal geen antwoord via de telefoon krijg je ook niemand te pakken wat over het dossier gaat. juridische loket erachter gezet en een advocaat want ze blijven zich maar verschuilen dat ze zich aan de wet houden DAN DOE DAT OOK ggn Dit bedrijf is harteloos ik zal ook niet rusten voordat ik mijn recht behaald heb

  Sterke punten
  Nietsssssssss zijn oplichters wat maling aan de wet hebben

  Zwakke punten
  Alles wat je maar kan bedenken

  Beslag

  Ggn heeft een finale kwijting met mij afgesproken Ik was accoord, ggn was accoord Ik wilde dit vastleggen in een vso Vaststellingsovereenkomst Ggn wilde dit niet Accoord werd teniet gedaan door ggn Ggn zegt dat die de finale kwijting maar nu wilt opdrachtgever opeens niet meer Na 6,5 jaar willen ze dit vonnissen s opeens innen Betreft een huurachterstand Uit 2012 Vonnis van juli 2014

  Sterke punten
  Geen sterke positieve kanten

  Zwakke punten
  Heeft alleen maar zwakke punten Maakt de burger volledig kapot

  Oplichters

  Wat een ****** idioten zijn dit. Krijg een een of andere pisvlek aan de lijn die niet eens fatsoenlijk Nederlands kan praten die me niet wil doorverbinden met iemand waar ik al een dossier mee heb opgebouwd. Een hele aardige mevrouw trouwens, super behulpzaam. Maar die klootzak die waarschijnlijk in z'n stinknest ligt te bellen met een standaard vragen beantwoord lijst word nog arrogant ook. Nu kom ik in financiële problemen omdat GGN tot 2 keer toe een fout heeft gemaakt. Als ik 1 dag te laat betaal staan die apen voor de deur!!

  Sterke punten
  De professionals zijn behulpzaam, hele aardige mevrouw

  Zwakke punten
  Die luie arrogante niet normaal Nederlands pratende bloedhond, met z'n bijdehante graf muil is het doodtrappen niet waard!!!!!

  Slechtste en onmenselijkste Deurwaarder ooit!

  Willen niet luisteren naar wat je te zeggen hebt, en reageren niet op mails en blijven zich ondanks je met feiten komt en laat zien dat ze fout zijn zich beroepen op dat ze zich houden aan de wet! Zodra je ze aan de telefoon hebt en hun de waarheid verteld en ze er eigenlijk niet meer onderuit kunnen, worden ze boos en hangen gewoon op in je oor ze laten je niet uitpraten. Dit terwijl ik echt netjes sprak en ze blijven maar zeggen er kan niets geregeld worden!

  Sterke punten
  Zijn er niet!

  Zwakke punten
  Mails niet beantwoorden Niet menselijk in omgang Brutaal en asociaal Niet te bereiken Geen tijdige correspondentie

  Mensen let op !?

  Zeer waardeloos bedrijf mensen let aub op dit bedrijf is de nieuwe eigenaar van het bib te Brunssum Nu bib in hoensbroek

  Sterke punten
  Nul

  Zwakke punten
  Alles

  Doe het niet!

  Geloof de positieve recensies niet, die zijn waarschijnlijk door advocaten of werknemers zelf geschreven. Ik ben alleen maar nog meer geld kwijtgeraakt door deze oplichters. Ik heb mijn onbetaalde facturen aan ze overgedragen (4 wanbetalers, 4 dossiers) maar nooit ook maar één cent ontvangen en ik ben al 3 jaar bezig. Ze reageren veel te traag op berichten van de tegenpartij, ondernemen geen actie en sturen alleen maar rekeningen. De advocaten zijn incapabel en nalatig en ook al geeft de rechter je gelijk, het geld wordt toch niet geïncasseerd. Ze wachten tot je failliet bent en dan pas ondernemen ze actie. Grootste fout die ik heb gemaakt in mijn leven is mijn onbetaalde facturen aan dit bedrijf overdragen. Doe het niet!

  Sterke punten
  Vlot personeel

  Zwakke punten
  Géén resultaat.

  Waardeloos bedrijf

  Antwoorden krijg je niet Alleen maar lopen dreigen Hun fouten niet herkennen Alles ligt aan de andere partij Hopeloos geval

  Sterke punten
  Niets

  Zwakke punten
  Alles

  bedrijf is te groot, geen menselijk contact en 1 minnelijke brief kost al 2500 euro

  Bedrijf is te groot, geen menselijk contact en 1 minnelijke brief kost al 2500 euro. Ik kan niet adviseren hier een vordering uit handen te geven. Proces is niet meer te stoppen na betaling klant en er worden enorme kosten in rekening gebracht voor 1 minnelijke brief (> 2500 euro)

  Sterke punten
  paarse krokodil

  Zwakke punten
  digitale paarse krokodil, geen contact met mensen mogelijk of zeer zeer moeizaam. Enorme kosten voor 5 minuten werk.

  GGN - laaielichters

  Ik heb ook hele slechte ervaringen met GGN wat nog steeds lopende is. Alles wat hierboven vermeld is, klopt als een bus. GGN is een slechte incassobureau. Communicatie is waardeloos. Niet te bereiken, reageren niet op hun digitale ingestuurde formulieren en ga zo maar door. Ik had reeds een factuur voldaan en na 5 dagen kreeg ik alsnog een incasso + verhoging zonder enige tijd om het verschuldigde bedrag gewoon te betalen. Ik stuurde bewijsstukken op dat het al betaald was, maar zij doen alsof hun neus bloedt. Laf bedrijf als je het al zo kunt noemen.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alleen maar

  Onbetrouwbaar en zeer onbeschoft

  Het bedrijf, voor zo ver je het een bedrijf kunt noemen, verschuilt zich! Niet te bereiken, geen antwoord op vragen. Maar wel loopt de brievenbus over met aanmaningen. Een zeer arrogant en brutale manier. Wij gaan dan ook stappen ondernemen, en als dat nodig is ook kwaadschiks !

  Kut ggn

  Wat een drama dit incassobureau. Zeer slecht contact te krijgen. Blijven maar nota'ssturen steeds hogere koste. Reageren niet op contact formulier

  Sterke punten
  Alleenmaar slecht

  Slecht, ook voor de particulier

  Via GGN gemaand om een niet ontvangen faktuuur van CAK te betalen. GGN doet navraag bij CAK en "faktuuur" wordt opgevraagd en getoond: Zonder briefhoofd. Bezwaar is niet ontvankelijk. 2e bezwaar is "niet ontvangen". Telefonisch slecht bereikbaar, terugkoppeling duurt weken en als consument moet je binnen 4 dagen reageren.

  Sterke punten
  Zich verschuilen achter hun opdrachtgever, verwijzen naar internet, "alles begrijpen" maar niets zinnigs zeggen over foute vordering. Welwillende consument opzadelen met hoge kosten.

  Zwakke punten
  Opdrachtgever niet wijzen op hun nalatigheid.

  GNN nooit meer!

  Ik was opdrachtgever van 100+ dossiers waarin GGN voor mij incassowerkzaamheden zou verrichten. De totale hoofdsom van deze dossiers bedroeg meer dan 1.000.000,00 en GGN heeft in drie jaar tijd nog geen 20.000,00 weten te incasseren. Pas na 50 dossiers kwam ik achter de handelswijze van GGN. Opdrachtgevers met minder dossiers zullen dit patroon niet of minder snel herkennen. Hetgeen GGN namelijk doet is direct bij de intake adviseren om een sommatie-exploot te versturen. Dit is gewoon een sommatiebrief maar deze wordt betekend door de deurwaarder. Kortom dit is eenvoudig +/- 80,00 verdienen voor GGN, daar waar een aangetekende brief hetzelfde effect heeft en tien keer goedkoper is. Als de sommatie geen effect had, moest er een dagvaarding worden uitgebracht. Dit duurde veelal weken. Vervolgens als de rechtbank vonnis had gewezen is het zaak dat dit vonnis zo spoedig mogelijk wordt betekend aan de debiteur. Ook dit duurde in veel dossiers weken. Als het vonnis eindelijk is betekend en er niet werd betaald, moest er beslag worden gelegd. GGN doet weken, zo niet maanden, over het plannen van een beslaglegging. De daadwerkelijke beslaglegging gebeurt bijna nooit. Vaak kregen wij in dit stadium het volgende advies van GGN: de deurwaarder is op het adres van de debiteur geweest en is van mening dat een beslaglegging geen zin heeft. Er zijn te weinig zaken van enige waarde. Wij adviseren dan ook om het dossier te sluiten. Conclusie: Wij moeten alle kosten betalen incl. poging beslaglegging, maar hebben geen enkele betaling ontvangen! In een aantal dossiers is gebleken dat een andere deurwaarder voor een andere opdrachtgever wel beslag heeft gelegd en uiteindelijk meer heeft ontvangen voor de verkoop van zaken dan de hoogte van mijn vordering op de betreffende debiteur was. Ik voel mij als ondernemer genoodzaakt andere ondernemers hierover in te lichten en te waarschuwen voor en over de handelswijze van GGN. Te meer nu het programma van GGN 'betalen of leeghalen' een volkomen verkeerd beeld schetst van de werkwijze van GGN. Het staat u vrij om contact met mij op te nemen om ervaringen uit te wisselen

  Sterke punten
  geen

  waarschuwing voor opdrachtgevers!!

  GGN is een slecht incassobureau. Communicatie is waardeloos, online "volgsysteem" wordt niet up to date gehouden en er ontbreekt informatie. Je moet eerst betalen alvorens zij stappen ondernemen. Nog een enkele incasso heeft tot succes geleid. Van een Belgisch bedrijf werd door GGN gezegd dat dit failliet verklaard was, echter ging het om een gerechtelijke organisatie. GGN had dossier gesloten maar ben zelf doorgegaan en nu is de gerechtelijk organisatie achter de rug en krijgen wij toch een gedeelte van de vordering. Inmiddels heb ik een bij GGN openstaande vordering en andere vorderingen bij een gespecialiseerde advocaat neergelegd...binnen 2 weken resultaat! Dus ondernemers , voor BtoB ga niet in zee met GGN, weinig kennis, slechte communicatie en ongelooflijk traag!!!

  Sterke punten
  facturen sturen zonder dat er iets voor gedaan wordt...

  Zwakke punten
  Ronduit slecht!

  Oplichting?

  In mijn geval hebben ze geen enkele informatie verstrekt over een achterstallige betaling, wat bij automatische incasso natuurlijk erg vreemd is. Achteraf hoorde ik dat er een rechtzaak was geweest zonder dat ik daarvan op de hoogte was. Wacht nu al meer dan een jaar op teruggave.

  Sterke punten
  Goede oplichters

  Zwakke punten
  Slechte communicatie, houden bewust informatie achter.

  oplichters

  ze leggen loon beslag op gesloten dossier loon beslag zonder vonis van de rechtbank we moeten 129 euro terug krijgen maar ze komen niet uit hun eigen worden,, waardeloos incasso buro maar ik ga hier mee verder het zijn oplichters

  Waarschuwing aan (mogelijke) opdrachtgevers GGN

  Ik was opdrachtgever van 100 dossiers waarin GGN voor mij incassowerkzaamheden zou verrichten. De totale hoofdsom van deze dossiers bedroeg meer dan 1.000.000 euro en GGN heeft in drie jaar tijd nog geen 20.000 euro weten te incasseren. Pas na 50 dossiers kwam ik achter de handelswijze van GGN. Opdrachtgevers met minder dossiers zullen dit patroon niet of minder snel herkennen. Hetgeen GGN namelijk doet is direct bij de intake adviseren om een sommatie-exploot te versturen. Dit is gewoon een sommatiebrief maar deze wordt betekend door de deurwaarder. Kortom dit is eenvoudig /- ? 80,00 verdienen voor GGN, daar waar een aangetekende brief hetzelfde effect heeft en tien keer goedkoper is. Als de sommatie geen effect had, moest er een dagvaarding worden uitgebracht. Dit duurde veelal weken. Vervolgens als de rechtbank vonnis had gewezen is het zaak dat dit vonnis zo spoedig mogelijk wordt betekend aan de debiteur. Ook dit duurde in veel dossiers weken. Als het vonnis eindelijk is betekend en er niet werd betaald, moest er beslag worden gelegd. GGN doet weken, zo niet maanden, over het plannen van een beslaglegging. De daadwerkelijke beslaglegging gebeurd bijna nooit. Vaak kregen wij in dit stadium het volgende advies van GGN: de deurwaarder is op het adres van de debiteur geweest en is van mening dat een beslaglegging geen zin heeft. Er zijn te weinig zaken van enige waarde. Wij adviseren dan ook om het dossier te sluiten. Conclusie: Wij moeten alle kosten betalen incl. poging beslaglegging, maar hebben geen enkele betaling ontvangen! In een aantal dossiers is gebleken dat een andere deurwaarder voor een andere opdrachtgever wel beslag heeft gelegd en uiteindelijk meer heeft ontvangen voor de verkoop van zaken dan de hoogte van mijn vordering op de betreffende debiteur was. Ik voel mij als ondernemer genoodzaakt andere ondernemers hierover in te lichten en te waarschuwen voor en over de handelswijze van GGN. Te meer nu het programma van GGN ? Betalen of leeghalen? een volkomen verkeerd beeld schetst van de werkwijze van GGN.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Teveel om op te noemen

  Goede ervaring

  oke het is nooit leuk om met een deurwaarder / Incassospecialist te doen te hebben. maar dit bedrijf zorg wel voor een duidelijke en goede communicatie En denkt samen tot een goede oplossing. Ben al vanaf 2006 bij GGN en tot heden nog geen spijt van.

  Sterke punten
  Goede samen werking Denkt met je mee voor een goede oplossing

  Zwakke punten
  Voor mij zelf eigenlijk geen nadelen .

  Ik zal nooit meer zaken doen met GGN

  Februari 2014 zijn wij (een Gastouderbureau) een zaak gestart tegen een debiteur die ons nog 1.608,75 verschuldigd was. Langs GGN in Middelburg gegaan, dossier aan laten maken. Toen begon de ellende Ze gaven bij onze debiteur het verkeerde bedrag door, ze hadden het over 815, dit heb ik tot 3 keer toe moeten doorgeven aan GGN dat het om 1.608,75 ging. Toen kwamen alle (ons al bekende) smoesjes van de debiteur, het bedrag zou overgemaakt zijn (ze had zelf rekeningafschriften gemaakt en GGN gelooft dit dus en controleert niets!) Later bleken ze dus vervalst te zijn GGN tegen ons: we hebben haar advocaat gesproken en alles wordt vanmiddag geregeld. Gevraagd of GGN haar advocaat gebeld had of hij hen, en jawel hoor, de advocaat had GGN gebeld. Waarop IK aan GGN heb gevraagd of ze willen kijken of deze advocaat wel bestaat en ja hoor, natuurlijk bestond deze advocaat niet en GGN trapt er gewoon weer in! Kan een boek schrijven over wat er allemaal fout is gegaan dus op een gegeven moment was ik het zo beu dat ik gevraagd heb om het voor de rechter te laten komen. Nee zei GGN, dat zou zonde van je 500 zijn want onze ervaring is dat het niets uitmaakt met deze wanbetaler. In de maanden daarna nog een paar keren aangegeven dat ik het voor de rechter wilde laten komen maar nee, was niet verstandig zeiden ze. Daarna nooit meer iets vernomen van GGN en ineens krijg ik twee weken geleden een brief van GGN waarin aangegeven wordt dat ik het voor de rechter kan laten komen voor 750!!!! Dus al die keren dat ik het wilde was het 500 en nu willen zij het en is het ineens 750 Ik heb een best pittige brief terug gemaild met de vraag waarom zei nu ineens wel denken dat het zin heeft en je raad het al, Gewoon weer geen reactie van GGN. Ik begrijp echt niet dat een incassobureau die alle smoesjes wel eens aan zullen horen alles aanneemt wat zon wanbetaler zegt. Schandalig, echt waar!

  Sterke punten
  helaas niet eentje

  Zwakke punten
  alles

Bezoek GGN

Schrijf je eigen review