Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn ��n van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Onze incassowerkzaamheden zijn ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche. Het betekent ook dat u zoveel mogelijk met ��n afdeling te maken hebt, ongeacht de fase van het traject.

Reviews over Flanderijn

  • In de eerste incasso brief van Flanderijn moest ik binnen 3dagen reageren. Dit heb ik keurig netjes gedaan door bezwaar te maken op deze onterrechte incasso zaak. Vervolgens hoor ik 5 dagen niets dus stuur ik Flanderijn een 1ste herinnering met het verzoek te reageren op mijn brief. Dat krijg ik een mail vol taalfouten waarin staat dat mijn reactie naar de jurist is gestuurd. Naam van de jurist wordt niet genoemd. 3 weken later krijg ik weer een incasso brief waarvan slechts de datum is verandert en de mogelijheid bezwaar te maken is weggelaten. Hiermee dwingen ze onschuldige mensen dure advocaatkosten te maken en de gang naar de rechter. Hoe is het mogelijk dat zo'n incasso bedrijf nog serieus genomen wordt. Ze misbruiken het recht, zetten mensen onder druk die niets hebben misdaan en louter voor hun recht opkomen.

    Sterke punten
    nul

    Zwakke punten
    Waardeloze organisatie die het recht in Nederland de das om doen. We hebben het voortdurend over de criminelen maar zo'n organisatie kan met de wet in de hand hetzelfde doen.

    Door Guido op 5 mei 2019 Reageer
  • Sturen een brief op vrijdag, met dwangbevel om binnen twee dagen te betalen of bezwaar in te dienen. Zijn vervolgens twee dagen totaal niet bereikbaar. Los van wat dan ook, twee dagen is niet een schappelijke termijn. Ze vragen woekerrente en zogenaamde administratiekosten wat voor 1 incasso gemakkelijk tot in de honderden loopt. Totaal geen begrip of respect voor mensen die niet in staat zijn zo vanuit het niets honderden of zelfs duizenden euros op te hoesten.

    Sterke punten
    Totaal geen

    Zwakke punten
    -Slechte communicatie. Los van dreigementen zorgen ze niet bereikbaar te zijn voor bemiddeling.

    -Veel te korte betaaltermijn, vlak voor een weekend zodat een aanvechting onmogelijk gemaakt wordt. Onderdeel van dreigtaktieken.

    -Enorm hoge "servicekosten". Flanderijn zijn "legale" maffia. Ze hebben vrij spel in een rekening krankzinnig opschroeven zonder enige vorm van limiet. Afpersing hoort niet legaal te zijn maar Flanderijn maakt zich hier duidelijk niet zo ongerust over.

    -Totaal geen respect voor de schuldenaar. Niet in staat om te betalen? Informatie omtrent de rekening is onduidelijk? Bijstands niveau inkomen? Kan de bloedzuigers van Flanderijn niet schelen. Dreigementen nemen toe en ze verhogen de schuld zo vaak als ze maar willen. Deze schurken hebben zoveel mensen in permanente financiele ellende geholpen, ik hoop dat iemand knapt en dit tuig dezelfde ellende toebrengt. Ik gun ze een pijnlijk einde van ganser harte.

    Door Oplichters op 18 februari 2019 Reageer
  • Deze mensen hebben niet de intentie problemen op te lossen maar enkel te verergeren.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Stolz op 6 februari 2019 Reageer
  • dit bedrijf gaat letterlijk over lijken als het om invorderingen gaat

    Door Jan van Eijk op 2 december 2018 Reageer
  • Is dat waar een incassobureau die inhoudsloos een invordering probeert te versieren voor een dossier waar al heel wat slordigheid, lees reeds 1 creditnota echter de 2e laat op zich wachten aan te pas is gekomen?
    Moeten wij ons dan wekelijks op stang laten jagen met een uiterste betaaldatum waar opnieuw en opnieuw een overschrijding op toegepast wordt omdat ze toch maar niet al te gerust zijn in dit dossier...
    Volhouder wint? Afdreigen helpt?
    Met wat zijn ze bezig...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen gegronde dossierkennis...

    Door Alexandra Ge op 30 mei 2018 Reageer
  • Spreek over een vonnis zonder dat er een rechter aan te pas Is geweest
    Sturen brieven over inbeslagnames zonder bevoegdheid zonder rechtelijke uitspraak alleen maar intimideren en staan zeker niet open voor discussie ,bedreiging en intimidatie laat je niet gek maken!
    Is gewoon een commerciŽle organisatie die op provisiebasis werkt ,,ze gaan ver buiten hun boekje en doen alles om je hun verhaal te laten geloven ,maar gerechtelijk hebben ze geen poot om op te staan zonder rechtzaak, en die mag jij dan op jou kosten beginnen !

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Beloven je trug te bellen en dingen uit te zoeken, maar doen nix alleen dreigen met inbeslagneming

    Door Corne' Den B op 23 mei 2018 Reageer
  • Flanderijn deurwaarders is een kantoor die niet transparant is. Je bedrag dat je moet betalen gaat eenmaal over de kop. Je vraagom uitleg nee het klopt. Wat klopt er dan het bedrag mijnheer. Waar is dit op gebaseerd vraag je dan.datheb i, u verteld u moet niet bij ons zijn maar bij de opdrachtgever. Opdrachtgever nee u moet bij flanxerijn zijn en zo ga je op en neer als of je niet spoort en niet goed bij de verstand bent.
    Wees open en eerlijk ook naar de debiteur toe en bedek niet alles met de mantel der liefde. De debiteur heeft ook rechten , natuurlijk oom zijn plichten. Maar van moet deze wel in de gelegenheid gesteld worden.er zijn namelijk twee belangen zowel de betaler als de ontvanger.

    Sterke punten
    Redelijke bereikbaarheid.

    Zwakke punten
    1: Zeer slechte communicatief medewerker,
    2: Niet transparant,
    3: Gebruiken niet de juiste mail adres,
    4: Staan niet open voor kritiek,
    5: Spreken in de ik vorm,
    6: Hebben snel een oordeel,
    7: Zien jou als een bedreiging,
    8: Denken in hokjes en kaderes,
    9: Denken niet met jou mee
    10: Zijn snel aangebrand
    Dit is mij top 10.

    Door Henny op 14 maart 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • wat een raar bedrijf . krijg een vordering aan mijn broek van 580 euro terwijl de hoofdsom 30 euro bedraagt.op vragen waarom deze absurde verhoging verschuilt men zich achter allerlei wettelijke regels en legt men achteloosloonbeslag.wat een a sociaal berijf

    Sterke punten
    hahaha

    Zwakke punten
    wat niet ??

    Door Diego op 5 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • flanderijn liegt over het openstaande bedrag (hun opdrachtgever ook). Ze liegen over rechtszaken die er nooit zijn geweest. Ze passen allerlei rentekosten en incassokosten toe, terwijl de opdrachtgever nooit een betalingsherinnering heeft gestuurd. Op klacht.nl is nog veel meer te vinden over deze leugenaars. Als je ze een brief stuurt om alles uit te leggen, wordt daar nooit op gereageerd. Intussen blijven ze je dreigen en intimideren.

    Sterke punten
    zeker een grapje.

    Zwakke punten
    dreigen en intimideren kunnen ze wel. Communiceren niet

    Door gedupeerde op 24 maart 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Dit zijn OPLICHTERS!!!!!! sturen brieven om zo makkelijk geld te verdienen.

    Door Anoniem op 8 maart 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb de afgelopen jaren ruim 12.000Ä aan zwartgeld witgewassen aan de balie. Betaalde gewoon 4 maanden geen huur aan de corporatie, dan krijg je wel incassokosten erbij. Maar als je alles zou opgeven aan de fiscus met je 3000Ä kwijt. Dus nu koste het maar 800Ä extra. Voor mij als crimineel natuurlijk gewoon heel handig. Ze hebben daar ook geen problemen mee aan de balie. Je krijgt keurig netjes een bonnetje betaald. Als ze bij de socialedienst maar niet om het bonnetje gaan vragen bij flanderijn, dan ben ik wel mooi de klos.

    Door Witwasser op 23 januari 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Flanderijn

Schrijf je eigen review over Flanderijn



IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus