Flanderijn

Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn één van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Onze incassowerkzaamheden zijn ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche. Het betekent ook dat u zoveel mogelijk met één afdeling te maken hebt, ongeacht de fase van het traject.

Flanderijn Reviews

  Oplichters

  Ze doen aan mafia praktijken, ze zijn niet transparant. Ik word al jaren door ze gegijzeld. Ik raad ook mensen aan om hier werk van te maken. Zilveren kruis en flanderijn werken samen. Zij zijn samen een kartel en persen hun klanten af en verhogen de bedragen die je niet kan controleren

  Sterke punten
  Ze zijn boeven die werken met een schrikbewind en gijzelen je. Ze zijn specialisten in het verzuren van je leven en woekerrente.

  Zwakke punten
  Het is een bedrijf die zielloos is.

  Echt geen probleemen mee gehad

  Ik heb een uitstel van mijn betaling aangevraagt ze waren super begripvol en aardig.

  Sterke punten
  Ik was prima behandeld

  Zwakke punten
  Tot nu heb ik geen klachten

  Flanderijn Pleegt Fraude

  Door de leugens van Zilveren Kruis zelf , die door een data lek waar Fraude Plegers worden doe gelaten, blijkt dat Zilveren Kruis zijn eigen fouten moeten bekostigen en niet de verzekeringsnemer.
  Dan blijkt Zilveren Kruis zijn eigen verzekeringsvoorwaarde niet toe doen nakomen , en zullen hun eigen aan de wet moeten houden om het vervalste schuld zelf aan Flanderijn tre doen betalen

  Houden zich niet aan contract

  Slechte organisatie die zich niet aan afspraken houden die contractueel zijn vastgelegd.
  ALs er geen rente berekend gaat worden wat met de ABN amor op schrift is overeengekomen rekent Flanderijn doodleuk 7000 euro rente. ALs je hierop reageert antwoord Flanderijn niet van we gaan het uitzoeken maar begint te driegen. Bedragen wisselen in 2 dagen tijd van 45K naar 57K en nu weer 49K
  terwijl er 30K nog betaald moet worden, Flanderijn is gestoord ABN amor geeft ons gelijk maar we zullen het met flanderijn moeten oplossen. Flanderijn en ABN Amro zijn beide grote oplichters waarbij de ABN uiteindelijk verantwoordelijk is als Opdracht gever !! Pas op met deze boeven Sluit nooit iets af met ABN en krijg je met de honden van flanderijn te maken succes,

  Sterke punten
  Niet reageren
  onbeschoft aan de telefoon

  Zwakke punten
  Deze firma werken alleen mensen die niet eerlijk zijn

  schoften

  kennelijk betaalt. Flanderijn medewerkers bij nutsbedrijven want ze komen aan info die ze niet zouden mogen hebben en sturen dan dreigbrieven met vorderingen die niet bestaan. Dit zou het openbaar ministerie gewoon moeten aanpakken als fraudeurs.

  Zwakke punten
  ALLES

  totaal incapabele organisatie

  Gewoon thuis aan tafel, komt auto aangereden, stapt een of ander mens uit, loopt de inrit op , belt niet aan, frommelt brief in de bus en loopt direct weer weg zonder aanbellen, zonder controle of er iemand thuis is etc etc .

  In het verleden al eerder dit soort zaken bij Flanderijn meegemaakt met bekende van mij.

  Flanderijn lapt alle regels aan hun laars, liegen en bedriegen alles wat ze kunnen, rekenen onproportionele kosten, staan niet open voor een oplossing maar willen zsm geld zien, waarna vervolgens aan de daadwerkelijke schuldeiser eerst een regeling wordt aangegeven zodat flanderijn nog even rente kan trekken .

  Het zijn oplichters eersteklas, ze kennen de wet niet, sturen jan en alle man op pad om exploten te betekenen terwijl die mensen geen deurwaarders zijn.
  bij navraag krijg je geen antwoorden, je wordt niet netjes en normaal te woord gestaan.
  Men behandeld je daar als klein kind of zware crimineel terwijl ze zelf juist de crimineel zijn .

  wat een enorm slecht bedrijf, wat de titel die ze dragen niet waard mag zijn

  Sterke punten
  sterke punten zijn er niet,

  Zwakke punten
  de ene ster zijn ze niet eens waard, ze liegen, bedriegen, bedreigen, denken niet mee willen geen oplossing, willen alleen zoveel mogelijk geld zien

  Oplichters

  Zijn het keurmerk incasso niet waardig, posten die al jaren zijn verjaard proberen ze met dreig en chanteren berichten alsnog bij je te verhalen.
  Typisch wat oplichters ook proberen te doen

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  Geen rechtsgeldige gang van zaken

  Maart 2021 out of the blue een mailtje of ik ff 2000 euro over moet maken binnen 5 werkdagen ,Geen overzicht ,geen melding waar het uberhaubt over gaat etc .alleen een bedrag en een bedreiging .Huh nee ...dus meteen gebeld ,vaag verhaal over een roodstand van een gezamelijke rekening (ben in 2013 al gescheiden dus wtf?) Na contact met de gemeentelijke kredietbank een mail terug gestuurd dat ik ALLE zogenaamde post die naar MIJ toegestuurd zou zijn wil krijgen.Niks noppes nada ..ze nemen geen contact op met mij en ook niet met de schuldhulpverlening van mijn gemeente .die hebben voor mij ook 2 maal gemaild met dezelfde vraag.7 maanden! Later ..mail van Flanderijn met ...alle post die de Rabobank naar ..mijn exman heeft gestuurd,compleet ongehoord en volledige privacy schending.Maar nog steeds dus niks van wat naar mij moet zijn gestuurd Uit deze illegale gegevens blijkt ook nog eens dat die rekening op 1 maart 2021 opgeheven is met een saldo van 0 euro��\\r\\n��\\r\\nDus wederom een mail terug gestuurd dat dit 1 dus gegevens zijn van mijn exechtgenoot (wat dus compleet de AVG te buiten gaat) en ik dus geen antwoord heb op mijn vraag .\\r\\nOverzicht van het bedrag van 2000 (hoe komen ze erbij?)\\r\\nBrieven van de Rabobank die dan ergens belong the way naar mij toegestuurd zouden moeten zijn(wat doet anders mijn zooi bij een deurwaarder? Daar hoort eerst toch echt een proces vooraf gegaan te zijn,brieven contact etc?)\\r\\n\\r\\nEn weer ...geen antwoord ...\\r\\nWeer 4.5 maand later een dreigtelefoontje terwijl ik op mijn werk zit .\\r\\nWij bellen over de openstaande vordering en voor hij verder kon gaan meteen afgekapt met ..ik verwacht EERST antwoord op mijn mail . Een goede dag nog .\\r\\nSpuug en spuugzat ben ik van dit volk! \\r\\n\\r\\nBeetje dreigen en lastig vallen terwijl ik nog steeds geen flauw idee heb waar deze bullshit over gaat!

  Zwakke punten
  Alles

  oplichters

  bloed zuigers oplichters

  Wat n nare mensen die daar werken

  Contact is moeilijk te leggen en anders word je als n kleuter of debiel behandeld.
  Eerst hoor je maanden niks en opeens komen ze met een deurwaarder en allemaal extra kosten. Dit had veel eerder opgelost kunnen worden, maar door hun langzame acties zijn er ook extra kosten bij gekomen. Ze weten het goed te spelen. Want je wilt van ze af, maar al het gedoe wil je niet meer en dus betaal je maar. Terwijl je soms dingen betaalt die niet hadden gehoeven.
  Ze hebben nu veel te veel geld ingehouden en daar kan je dan op zitten wachten, want betalen ho maar. Nee, moeten wij eens proberen.
  Met de klachten wordt ook geen drol gedaan.
  Ook lopen er veel medewerkers weg bij Flanderijn, dat vertelden ze zelf. Wij hebben wel 5x het dossier aan iemand anders moeten vertellen.
  Wat een klotebedrijf!!!!
  Is die ene ster nog geen eens waard

  Sterke punten
  Je behandelen als kleuter of debiel

  Zwakke punten
  Zie hierboven. Teveel om op te noemen

  Flexibiliteit van een flatgebouw

  Ik ben welwillend in het oplossen van een openstaande schuld maar met deze lui valt werkelijk niks af te spreken, ze plunderen liever je salaris zodat er nog meer schulden ontstaan. Dit terwijl met andere incassobureaus wel heel eenvoudig een regeling getroffen kan worden. Ze hebben gewoon schijt aan je situatie en dit terwijl ik gewoon een redelijk voorstel doet zodat ik wel alle schuldeisers tevreden houdt.

  Sterke punten
  Grapje zeker

  Zwakke punten
  Ze werken mensen verder de problemen in met hun schandalige werkwijzen

  Meedogenloos en melken je tot de laatste uit

  Heb voor een ander een ontstane schuld willen oplossen. Heb een substantieel voorstel gedaan met uitvoerige toelichting om finale kwijting te verkrijgen. Gingen met geen letter op de toelichting in en gingen met voorstel niet akkoord. Voerde vervolgens nog eens incassokosten op. Ben uiteindelijk tot betaling over gegaan om decanter weer met een schone lei te beginnen.

  Sterke punten
  Hebben ze niet.

  Zwakke punten
  Meedogenloos en hebben geen scrupules

  Oplichters!

  Betalingsreglement getroffen, gemaild, gebeld en dan klopt het nog steeds niet! Je betaald je gek aan Flarendijn. Terwijl ze niets doen! En dit ook allemaal door de energieleverancier Eneco ook een heel groot probleem! Ik kan wel een boek schrijven! Uiteindelijk alles betaald, verder zoekt de advocaat wel uit. Hoezo een ster aan incasso bureau! Helemaal geen ster!

  OPLICHTERS

  Het bedrag wat je hoort te betalen maar dan 4 x het dubbele!!! Totaal geen begrip en totaal geen normale bewijzen en bestanden. Jullie pakken geld van mensen om vervolgens alles zelf in jullie eigen zakken te steken. Alles praten jullie om en geven geen duidelijk antwoord op de vragen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  OPLICHTING

  Een leugenachtig bedrijf

  Ik heb een aantal schulden bij gemeente en waterschap,wilde daar graag een betalingsregeling voor hebben.
  Aangezien het een behoorlijk bedrag is en ik niet de financiële armkracht heb een betalingsregeling aangevraagd.
  Er werden bewijzen gevraagd die ik dacht meegestuurd te hebben,dat bleek later niet zo te zijn.
  Zonder ook maar iets te laten horen omtrent de mail en de missende documenten werd er beslag op mijn loon gelegd.
  Na te bellen met dhr Martens van flanderijn invordering werd mij fijntjes verteld dat het beslag voor het complete bedrag van zowel gemeente als waterschap is gelegd terwijl ik alleen een afschrift kreeg van 1 rekening van het waterschap,de rest weet u werkgever vertelde dhr martens.
  Voor de rest als je met feiten bij deze meneer komt speelt hij voor zichzelf een soort bandje af waarin hij voor de rest totaal niet ingaat op wat jij zegt,ik zit nu met een beslag waardoor ik in de financiële problemen kom en er wordt niks aan gedaan,flanderijn invordering staat in zijn recht zeggen ze.
  Dit incassobureau is totaal niet menselijk,het enige wat ze interesseert is geld en als ze daardoor burgers kapot maken kan ze dat weinig schelen.
  Hele slechte en malafide club.

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen

  Zwakke punten
  Menselijkheid en meedenken met de schuldenaar

  Onbeschoft

  Incassokosten berekenen terwijl zij geen enkel recht hebben, zodra je een medewerker belt gooien ze direct de deur dicht en ontzettend brutaal. Geen enkele ster waard. Ik heb nog nooit z'n afschuwlijk nalatig bedrijf meegemaakt.

  Zeer brutaal

  Als er fraude in het spel is, negeerd Flanderijn in Rotterdam het en blijft vragen naar de betaling

  Sterke punten
  Brutaal en Associaal

  Zwakke punten
  Geen mens liefend

  Leugenaars

  Bedrijf zonder compassie voor medemens. Associale lui daar. Door de corona tijd 2 x te laat met me betaling ziekenfonds. Netjes voorstel gedaan voor 20 per maand. Nooit antwoord op gekregen ik bedoel even iemand bellen voor je hem voor de rechter sleep is zeker in deze tijd wel zo netjes. Zeker om zo schijtbedrag maar goed. Vervolgens bel ik naar Flanderijn wordt mij verteld dat me regeling niet is goedgekeurd. Ook dan kun je even bellen en iets anders afspreken maar ook niet gebeurd of zeggen wat wel kan. Vervolgens bel ik naar me zorgverzekeraar en die vertelt me gewoon dat dit is goedgekeurd. Heb zelfs haar mogen opnemen inc. naam etc. voor de rechter. Vervolgens weer naar Flanderijn gebeld krijg ik heel ander verhaal? Je aanvraag voor betalingsregeling en ons vordering na rechtbank hebben elkaar gemist. Of ik ff 400 wou aftikken ipv. 240. Wat een vies vuil mallafide bedrijf is dit. Overigens gaat het bij teveel instanties fout tegenwoordig. Ik hoop op dat de overheid het zorgstelsel oppakt. Dan is het klaar voor deze oplichters.

  Sterke punten
  Ronduit Aso

  Zwakke punten
  Humaan zijn, bellen

  Heartless and Unhelpful

  I am an expat in the Netherlands - so I make a lot of mistakes and miss things, because I simply do not know what is going on. When my gas and electricity was cut of, I was left with a Dutch letter and no instructions on what to do next. After a lot of phone calls I finally had everything figured out and paid. I had to chase down Flanderijn to then communicate to me and the right people to have it put back on again. Do you think they did this? NO! They have no compassion for someone sitting without heat or power. They simply don’t care. Horrible experience - I wonder what people who couldn’t actually sort it out in a day feel like?!!!!

  Sterke punten
  Nothing what so ever

  Zwakke punten
  No compassion, no care! I have to do their job for them

  Fraude plegingen door Gerechtsdeurwaarders

  Volgens wet geving moet een gerechtsdeurwaarder houden om zich te ligimiteren.
  Waar de betrevende gerechtsdeurwaarder ligimiteerd met de Gerechtsdeurwaarders pas wat al niet voldoende is omdat daarbij een geldig ligimitatie bij moet worden getoond van een id kaart of paspoort. Waar de Gerechtsdeurwaarder lak aan heeft. Kan men dan de KBvG te Amsterdam te doen inschakelen om de Gerechtsdeurwaarder voor te doen lijden.
  Maar wat blijkt dat bij een conflict van een Zorgverzekeringsfraude ( voorbeeld) die is uitgevoerd door een wild vreemden persone . Blijkt dat er 3 Gerechtsdeurwaarder met het Centraal Justriele Incasso Bureau de zaak gaat behartigen wat helaas volgen de wets normen niet is toegestaan.
  Omdat er maar 1 van de 4 partijen de zaak mag behartigen en niet 4.
  Daar is Flanderijn bij betrokken , waar zij doen de ken dat zij in geheel Nederland dit mogen uitvoeren , heeft dit goed fout bedacht.
  Dus trap nooit hier in omdat zij niet voor bevoegd zijn o. Via ufraudes doen plegen Wat u wel kan doen is aangifte over de betrevende Gerechtsdeurwaarder te doen aan melden bij uw plaatselijke politie eenheid te doen aanmelden.

  Sterke punten
  Het vervalsen van de Wet op de Bescherming van Persoonsgegevens te doen overtreden.

  Zwakke punten
  Liegen en het bestelen van burgers

  Corrupte Deuwaarder kantoor Flanderijn en witwassen van Drugs geld

  Deze organisatie licht mensen op met hele hoge kosten zogenaamd.\\r\\nEr wordt illegaal gehandeld in het opkopen van schulden en daarna duurder doorverkopen.\\r\\nZe innen gelden van debiteuren en steken het zelf in hun zak.\\r\\n\\r\\nCorrupte ambtenaren die de wet overtreden en mensen dwingen,dreigen.\\r\\nEr wordt ook zwart geld wit gewassen in de organisatie en omdat men Ambtenaar is denk men ik kan eronder schuilen en sjoemelen met de bedragen en tarieven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Corruptie, Oplichting,Fraude

  Fraude pleging door Flanderijn

  Op basis van FRAUDE Plegen is Flanderijn Rotterdam een vieze Gerechtsdeurwaarders bekend. Als zij alle Gerechtshoven weten te negeren door vervalste incasso's te plaatsen.\\r\\nDaarbij is artikel 225 van het wetboek van Strafrecht van kracht gesteld op naam van Flanderijn wegens Valsheid in Geschriften worden begaan. Hier ligt namelijk een boete voor open van� 82.000,00 die Flanderijn mag gaan betalen . Wegens hun vervalste dossiers te doen ontwikkelen.

  Sterke punten
  Oplichten met vervalste dossiers te doen ontwikkelen

  Zwakke punten
  Mensen oplichten

  Als schuldeiser worden er vooral kosten geint om vervolgens alles op zijn beloop te laten!

  Flanderijn rekent incasso kosten, en vervolgens beland je dossier op een stapel, er word een brief gestuurd, maar als de wanbetaler niet tot betaling over gaat gebeurd er NIETS zolang je er zelf niet constant bovenop zit. Op t moment dat je "lastig" wordt worden ze ineens slecht bereikbaar, en je moet zelf kennis van zaken hebben of zorgen dat je die hebt, zodat je zelf het personeel van Flanderijn tot in beweging zet. Dingen worden heel makkelijk over het hoofd gezien, niet uit zichzelf uitgezocht en bij fouten is er altijd wel een antwoord. Mijn advies? doe GEEN zaken met deze deurwaarder, je hebt er zelf veel meer werk aan dan dat het resultaat oplevert!!

  Sterke punten
  Dingen goed praten

  Zwakke punten
  Geen communicatie, niet adequaat reageren, niet doortastend, weinig geïnteresseerd.

  ,

  Onduidelijk pak papier

  Sterke punten
  De printer

  Zwakke punten
  Onduidelijk

  Oplichters

  Het oorspronkelijke bedrag wordt teveel opgehoogd.Zogenaamd administratie kosten,etcWettenlijk mag dat helemaal niet.Opdringerig en angstaanjagend personeel aan de telefoon.Men wordt bang en gaat tot betaling over.Tegenwoordig wordt men per email op aangestuurd te betalen.Ik ben dakloos,en heb geen inkomen.Dus Flanderijn...sluit maar aan in de rij.

  Sterke punten
  Continu brieven sturen naar adres waar ik niet woon

  Zwakke punten
  Belachelijk hoge kosten bovenop het oorspronkelijk bedrag.De wet bepaald anders maar hun willen zoveel mogenlijk geld.


Bezoek Flanderijn

Schrijf je eigen review