Flanderijn

Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn één van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Onze incassowerkzaamheden zijn ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche. Het betekent ook dat u zoveel mogelijk met één afdeling te maken hebt, ongeacht de fase van het traject.

Flanderijn Reviews

  Fraude pleging door Flanderijn

  Op basis van FRAUDE Plegen is Flanderijn Rotterdam een vieze Gerechtsdeurwaarders bekend. Als zij alle Gerechtshoven weten te negeren door vervalste incasso\\\'s te plaatsen.\\r\\nDaarbij is artikel 225 van het wetboek van Strafrecht van kracht gesteld op naam van Flanderijn wegens Valsheid in Geschriften worden begaan. Hier ligt namelijk een boete voor open van� 82.000,00 die Flanderijn mag gaan betalen . Wegens hun vervalste dossiers te doen ontwikkelen.

  Sterke punten
  Oplichten met vervalste dossiers te doen ontwikkelen

  Zwakke punten
  Mensen oplichten

  Onbetrouwbare oplichterspraktijk!

  Flanderijn, en dan met name Cees Onwijn, is een uiterst onbetrouwbaar sujet. Vandaag spreek je iets met dit figuur af, morgen is het verhaal weer heel anders en deze man kleedt je volledig uit. Wij gaan in elk geval stappen ondernemen om het handelen van deze Onwijn proberen te stoppen.....

  Sterke punten
  niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar, oplichters, onmenselijk

  Als schuldeiser worden er vooral kosten geint om vervolgens alles op zijn beloop te laten!

  Flanderijn rekent incasso kosten, en vervolgens beland je dossier op een stapel, er word een brief gestuurd, maar als de wanbetaler niet tot betaling over gaat gebeurd er NIETS zolang je er zelf niet constant bovenop zit. Op t moment dat je "lastig" wordt worden ze ineens slecht bereikbaar, en je moet zelf kennis van zaken hebben of zorgen dat je die hebt, zodat je zelf het personeel van Flanderijn tot in beweging zet. Dingen worden heel makkelijk over het hoofd gezien, niet uit zichzelf uitgezocht en bij fouten is er altijd wel een antwoord. Mijn advies? doe GEEN zaken met deze deurwaarder, je hebt er zelf veel meer werk aan dan dat het resultaat oplevert!!

  Sterke punten
  Dingen goed praten

  Zwakke punten
  Geen communicatie, niet adequaat reageren, niet doortastend, weinig geïnteresseerd.

  ,

  Onduidelijk pak papier

  Sterke punten
  De printer

  Zwakke punten
  Onduidelijk

  Oplichters

  Het oorspronkelijke bedrag wordt teveel opgehoogd.Zogenaamd administratie kosten,etcWettenlijk mag dat helemaal niet.Opdringerig en angstaanjagend personeel aan de telefoon.Men wordt bang en gaat tot betaling over.Tegenwoordig wordt men per email op aangestuurd te betalen.Ik ben dakloos,en heb geen inkomen.Dus Flanderijn...sluit maar aan in de rij.

  Sterke punten
  Continu brieven sturen naar adres waar ik niet woon

  Zwakke punten
  Belachelijk hoge kosten bovenop het oorspronkelijk bedrag.De wet bepaald anders maar hun willen zoveel mogenlijk geld.

  Niet gerechtsdeurwaarders waardig

  Er worden grote fouten gemaakt in ambtelijke stukken. Dagvaarding ontvangen met onjuiste gegevens, opgesteld door gerechtsdeurwaarder van Flanderijn. Dagvaarding laten liggen tot 2 dagen voor de zitting en Flanderijn geconfronteerd met de fouten. Medewerkster gelijk in de aanval "u had moeten al moeten betalen" en nadat duidelijk werd dat er een fout in de gegevens stond "een foutje kan altijd gebeuren". Medewerkster wilde niet, na eerst overleg gehad te hebben met anderen, reageren. Dag daarop door Flanderijn gebeld met de mededeling dat ik alleen de oorspronkelijke vordering moest betalen en dat de dagvaarding ingetrokken was. Medewerkers zijn duidelijk getraind in het telefonisch imponeren van mensen. Helaas lukt dit niet als er grove fouten gemaakt worden. Dit kantoor is het niet waard om als gerechtsdeurwaarder op te treden.

  Sterke punten
  Een aantal medewerkers hebben terecht begrip voor de situatie en kunnen een normaal gesprek voeren.

  Zwakke punten
  -onzorgvuldig -medewerkers willen mensen imponeren, maar zijn bij de eerste tegenwerping die ze niet kunnen weerleggen uit hun evenwicht gebracht en worden kwaad. -geen partij om door schuldeisers ingeschakeld te worden.

  Nalatig

  Niets komt van hun zelf uit. Om alles moet je vragen. Zelfs nu ik bijna klaar ben met afbetalen moet ik zelf om een overzicht vragen?

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Nalatig

  Smerig bedrijf

  GROOTSTE OPLICHTERS OOIT!! Ze berekenen je aan zoveel geld incasso en vorderingskosten klopt gewoon helemaal geen bal van. Nog nooit heb ik dit meegemaakt met een incassobureau je betaalt je blauw aan een miezerige rekening

  Sterke punten
  NIKSSS

  Zwakke punten
  ALLES

  walchelijk

  Op een bedrag van nog geen €25, €40 vorderingskosten eisen is absurd! Wettelijk mag dit 15% van het in te vorderen bedrag zijn. Maar ga je hier tegen in, dan heb je de poppen aan het dansen. Dus gewoon betalen en je laten bestelen. Want een rechtszaak kost meer. Walchelijk.

  schandelijke praktijken

  liegen over door hun verstuurde brieven die nooit zijn aangekomen met meteen buitengerechtelijke kosten en btw en rente over het bedrag erbij vorderen niet reageren op emails enkel door advocaten hun gegraai kunnen stoppen vordering was en is onterecht maar geen gehoor meer zelfs geen excuses hoop dat ze zichzelf tegenkomen stelletjes********* deze praktijken zouden strafbaar gesteld moeten worden

  Sterke punten
  oplichting fraude en hufterig gedrag

  Zwakke punten
  ze hebben geen knokploeg

  Meedenken

  Ik als schuldenaar heb helaas met deurwaarders te maken.Flanderijn is eigenlijk de enige partij die meedenkt en probeert te helpen zodat ik meer overzicht krijg.Ze zijn menselijk.Dat kom je zelden tegen als je schuldenaar bent.

  Slechte omgang en communicatie

  Van flanderijn en bouwman kreeg ik een rekening. Meerdere malen contact gehad over de rekening dat deze niet klopte. Iedere keer werd er benoemd wij bellen u terug maar dat gebeurde vaak niet dus belde ik erachteraan. Opgegeven moment maar afgewacht omdat er weer werd gezegd wij bellen u als we meer weten. Krijg ik een aantal maand later een e-mail met de kosten die ik moet betalen. Normaal krijg ik dit per brief? Bel ik erachteraan moet ik het in een keer binnen 3 dagen betalen, benoemd dat dit niet kan dus gelukkig uitstel gekregen maar de manier vindt ik niet netjes. Ik neem continu contact op en dan na verloop van tijd vanaf hun kant en dan word het op zo manier gebracht. De manier van omgang vindt ik totaal niet respectvol.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, respect en duidelijkheid mist.

  arrogant- Dreigementen -

  het interesseerd ze echt allemaal helemaal niks en ze verdubbelen bijna alles. terwijl jedaarna alleen netje probeert een regeling te treven om alles op te lossen na een lastige scheiding en tijdelijk niet in staat was de financiele lasten te betalen. geven ze direct aan als je het niet exact na komt dan lachen ze gewoon en vol met dreigementen met beslag en verkoop van je spullen en huis en loonbeslag... Echte een top menselijke bedrijf met normen en waarden.

  Zwakke punten
  dreigementen extreem hoge kosten boven alles. volgen gewoon eigen weg ook al kom je de afspraken na Niet te vertrouwen

  incasso vanuit yellowbrick door flanderijn

  yellowbrick betaling mislukt vanaf creditcard waar niks mee aan de hand is, uiteindelijk krijg je een vage mail van flanderijn waarvan je denkt dat het spam is. Telefonisch contact met deze partij is niet te doen, je wordt totaal niet serieus genomen, wat een arrogantie, tenenkrommend gewoon, vandaar één ster voor flanderijn.

  Zwakke punten
  arrogant

  Full of a**holes

  This company is essentially full of a**holes trying to rip you off. They would not accept any explanation at all despite I later found out that it was their own mistake to use the wrong address.

  Sterke punten
  NONE

  Prutsers

  Deze club is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk kosten aan jou op te leggen. Werken onkundige mensen die het woord 'nadenken' niet kennen.

  Zeer slecht bedrijf

  Je spreek wat met ze af en vervolgend doen ze gewoon wat ze willen het enige wat ze zeggen we kunnen niet bewijzen dat u dat heeft afgesproken dus we gaan gewoon door met de proceduren zeer slecht .

  3x je bedrag

  Ik heb een zorgverzekering zoals elke Nederlander en die wordt automatisch afgeschrevenz omdat ik geen geld had konden ze het 2 maanden niet afschrijven ik moet daarom 180 euro betalen dacht ik maar nee flanderijn ruikt geld gooit even 680 !!!!!!!!! Verhoging en heeft beslag gelegd op mijn inkomsten geen bemiddeling mogelijk

  Zwakke punten
  Overdreven verhogingen totaal geen medeleven dat ik letterlijk niet meer kan eten door dit voor 4 maanden me leven is naar de kloten bijna 700 euro betalen omdat je 2 maanden je premie niet kon betalen,omdat ik geen geld had.

  Zeer slecht bedrijf!!

  Ze passen allerlei rentekosten en incassokosten toe, terwijl de opdrachtgever nooit een betalingsherinnering heeft gestuurd en Flanderijn zelf ook niet. Ik ben verhuist en heb nooit iets gehoord, ook bij mijn oude adres lag er geen post, dit heb ik gecontroleerd met de nieuwe bewoner. Ineens kreeg ik wel 1 mail?! Alles zwart op wit naar Flanderijn gestuurd dat ik echt niks heb gekregen van de opdrachtgever en Flanderijn zelf samen met bewijs van de nieuwe bewoner ; Enige reactie blijft dat ik de incasso kosten en rente moet betalen. Als je ze een mail stuurt wordt daar nooit op gereageerd. Intussen blijven ze je dreigen en intimideren en moet je wel betalen.

  Sterke punten
  Geen.

  Zwakke punten
  1. Niet professioneel 2. Zeer slecht te bereiken via de mail 3. Luisteren niet. 4. Sturen ALS ze iets terug sturen onduidelijke mails terug.

  Nemen geen blad voor de mond.

  Flanderijn, de grootste boeven die er zijn. Flanderijn blijft dreigen, zowel in hun mail als telefonisch. Als je een regeling wil treffen komen ze met het feit dat er al een oproep voor de rechtbank ligt. Je legt uit dat je het gehele bedrag niet in een keer kan betalen en dan word er gezegd dat er nog griffiekosten bovenop komen. "Als ik u was, zou ik het niet zover laten komen" stond er letterlijk in de mail. Bah!

  Zwakke punten
  - Communicatie - Dreigementen

  Flanderijn misbruikt het recht in Nederland

  In de eerste incasso brief van Flanderijn moest ik binnen 3dagen reageren. Dit heb ik keurig netjes gedaan door bezwaar te maken op deze onterrechte incasso zaak. Vervolgens hoor ik 5 dagen niets dus stuur ik Flanderijn een 1ste herinnering met het verzoek te reageren op mijn brief. Dat krijg ik een mail vol taalfouten waarin staat dat mijn reactie naar de jurist is gestuurd. Naam van de jurist wordt niet genoemd. 3 weken later krijg ik weer een incasso brief waarvan slechts de datum is verandert en de mogelijheid bezwaar te maken is weggelaten. Hiermee dwingen ze onschuldige mensen dure advocaatkosten te maken en de gang naar de rechter. Hoe is het mogelijk dat zo'n incasso bedrijf nog serieus genomen wordt. Ze misbruiken het recht, zetten mensen onder druk die niets hebben misdaan en louter voor hun recht opkomen.

  Sterke punten
  nul

  Zwakke punten
  Waardeloze organisatie die het recht in Nederland de das om doen. We hebben het voortdurend over de criminelen maar zo'n organisatie kan met de wet in de hand hetzelfde doen.

  Absurde gang van zaken

  Sturen een brief op vrijdag, met dwangbevel om binnen twee dagen te betalen of bezwaar in te dienen. Zijn vervolgens twee dagen totaal niet bereikbaar. Los van wat dan ook, twee dagen is niet een schappelijke termijn. Ze vragen woekerrente en zogenaamde administratiekosten wat voor 1 incasso gemakkelijk tot in de honderden loopt. Totaal geen begrip of respect voor mensen die niet in staat zijn zo vanuit het niets honderden of zelfs duizenden euros op te hoesten.

  Sterke punten
  Totaal geen

  Zwakke punten
  -Slechte communicatie. Los van dreigementen zorgen ze niet bereikbaar te zijn voor bemiddeling. -Veel te korte betaaltermijn, vlak voor een weekend zodat een aanvechting onmogelijk gemaakt wordt. Onderdeel van dreigtaktieken. -Enorm hoge "servicekosten". Flanderijn zijn "legale" maffia. Ze hebben vrij spel in een rekening krankzinnig opschroeven zonder enige vorm van limiet. Afpersing hoort niet legaal te zijn maar Flanderijn maakt zich hier duidelijk niet zo ongerust over. -Totaal geen respect voor de schuldenaar. Niet in staat om te betalen? Informatie omtrent de rekening is onduidelijk? Bijstands niveau inkomen? Kan de bloedzuigers van Flanderijn niet schelen. Dreigementen nemen toe en ze verhogen de schuld zo vaak als ze maar willen. Deze schurken hebben zoveel mensen in permanente financiele ellende geholpen, ik hoop dat iemand knapt en dit tuig dezelfde ellende toebrengt. Ik gun ze een pijnlijk einde van ganser harte.

  Heb je niks aan

  Deze mensen hebben niet de intentie problemen op te lossen maar enkel te verergeren.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles

  onmenselijk

  dit bedrijf gaat letterlijk over lijken als het om invorderingen gaat

  TERGEND EN ROEKELOOS GEDRAG

  Is dat waar een incassobureau die inhoudsloos een invordering probeert te versieren voor een dossier waar al heel wat slordigheid, lees reeds 1 creditnota echter de 2e laat op zich wachten aan te pas is gekomen? Moeten wij ons dan wekelijks op stang laten jagen met een uiterste betaaldatum waar opnieuw en opnieuw een overschrijding op toegepast wordt omdat ze toch maar niet al te gerust zijn in dit dossier... Volhouder wint? Afdreigen helpt? Met wat zijn ze bezig...

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Geen gegronde dossierkennis...


Bezoek Flanderijn

Schrijf je eigen review