Flanderijn

Van oorsprong is incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn een Rotterdams bedrijf en bestaat sinds 1948. Hiermee is Flanderijn één van de langst bestaande incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties in Nederland. Onze incassowerkzaamheden zijn ingedeeld naar bedrijfstak. Dat betekent dat de mensen die uw opdracht behandelen uitstekend thuis zijn in uw branche. Het betekent ook dat u zoveel mogelijk met één afdeling te maken hebt, ongeacht de fase van het traject.

Flanderijn Reviews

  OPLICHTERS

  Het bedrag wat je hoort te betalen maar dan 4 x het dubbele!!! Totaal geen begrip en totaal geen normale bewijzen en bestanden. Jullie pakken geld van mensen om vervolgens alles zelf in jullie eigen zakken te steken. Alles praten jullie om en geven geen duidelijk antwoord op de vragen.

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  OPLICHTING

  Een leugenachtig bedrijf

  Ik heb een aantal schulden bij gemeente en waterschap,wilde daar graag een betalingsregeling voor hebben. Aangezien het een behoorlijk bedrag is en ik niet de financiële armkracht heb een betalingsregeling aangevraagd. Er werden bewijzen gevraagd die ik dacht meegestuurd te hebben,dat bleek later niet zo te zijn. Zonder ook maar iets te laten horen omtrent de mail en de missende documenten werd er beslag op mijn loon gelegd. Na te bellen met dhr Martens van flanderijn invordering werd mij fijntjes verteld dat het beslag voor het complete bedrag van zowel gemeente als waterschap is gelegd terwijl ik alleen een afschrift kreeg van 1 rekening van het waterschap,de rest weet u werkgever vertelde dhr martens. Voor de rest als je met feiten bij deze meneer komt speelt hij voor zichzelf een soort bandje af waarin hij voor de rest totaal niet ingaat op wat jij zegt,ik zit nu met een beslag waardoor ik in de financiële problemen kom en er wordt niks aan gedaan,flanderijn invordering staat in zijn recht zeggen ze. Dit incassobureau is totaal niet menselijk,het enige wat ze interesseert is geld en als ze daardoor burgers kapot maken kan ze dat weinig schelen. Hele slechte en malafide club.

  Sterke punten
  Liegen en bedriegen

  Zwakke punten
  Menselijkheid en meedenken met de schuldenaar

  Onbeschoft

  Incassokosten berekenen terwijl zij geen enkel recht hebben, zodra je een medewerker belt gooien ze direct de deur dicht en ontzettend brutaal. Geen enkele ster waard. Ik heb nog nooit z'n afschuwlijk nalatig bedrijf meegemaakt.

  Zeer brutaal

  Als er fraude in het spel is, negeerd Flanderijn in Rotterdam het en blijft vragen naar de betaling

  Sterke punten
  Brutaal en Associaal

  Zwakke punten
  Geen mens liefend

  Leugenaars

  Bedrijf zonder compassie voor medemens. Associale lui daar. Door de corona tijd 2 x te laat met me betaling ziekenfonds. Netjes voorstel gedaan voor 20 per maand. Nooit antwoord op gekregen ik bedoel even iemand bellen voor je hem voor de rechter sleep is zeker in deze tijd wel zo netjes. Zeker om zo schijtbedrag maar goed. Vervolgens bel ik naar Flanderijn wordt mij verteld dat me regeling niet is goedgekeurd. Ook dan kun je even bellen en iets anders afspreken maar ook niet gebeurd of zeggen wat wel kan. Vervolgens bel ik naar me zorgverzekeraar en die vertelt me gewoon dat dit is goedgekeurd. Heb zelfs haar mogen opnemen inc. naam etc. voor de rechter. Vervolgens weer naar Flanderijn gebeld krijg ik heel ander verhaal? Je aanvraag voor betalingsregeling en ons vordering na rechtbank hebben elkaar gemist. Of ik ff 400 wou aftikken ipv. 240. Wat een vies vuil mallafide bedrijf is dit. Overigens gaat het bij teveel instanties fout tegenwoordig. Ik hoop op dat de overheid het zorgstelsel oppakt. Dan is het klaar voor deze oplichters.

  Sterke punten
  Ronduit Aso

  Zwakke punten
  Humaan zijn, bellen

  Heartless and Unhelpful

  I am an expat in the Netherlands - so I make a lot of mistakes and miss things, because I simply do not know what is going on. When my gas and electricity was cut of, I was left with a Dutch letter and no instructions on what to do next. After a lot of phone calls I finally had everything figured out and paid. I had to chase down Flanderijn to then communicate to me and the right people to have it put back on again. Do you think they did this? NO! They have no compassion for someone sitting without heat or power. They simply don’t care. Horrible experience - I wonder what people who couldn’t actually sort it out in a day feel like?!!!!

  Sterke punten
  Nothing what so ever

  Zwakke punten
  No compassion, no care! I have to do their job for them

  Fraude plegingen door Gerechtsdeurwaarders

  Volgens wet geving moet een gerechtsdeurwaarder houden om zich te ligimiteren. Waar de betrevende gerechtsdeurwaarder ligimiteerd met de Gerechtsdeurwaarders pas wat al niet voldoende is omdat daarbij een geldig ligimitatie bij moet worden getoond van een id kaart of paspoort. Waar de Gerechtsdeurwaarder lak aan heeft. Kan men dan de KBvG te Amsterdam te doen inschakelen om de Gerechtsdeurwaarder voor te doen lijden. Maar wat blijkt dat bij een conflict van een Zorgverzekeringsfraude ( voorbeeld) die is uitgevoerd door een wild vreemden persone . Blijkt dat er 3 Gerechtsdeurwaarder met het Centraal Justriele Incasso Bureau de zaak gaat behartigen wat helaas volgen de wets normen niet is toegestaan. Omdat er maar 1 van de 4 partijen de zaak mag behartigen en niet 4. Daar is Flanderijn bij betrokken , waar zij doen de ken dat zij in geheel Nederland dit mogen uitvoeren , heeft dit goed fout bedacht. Dus trap nooit hier in omdat zij niet voor bevoegd zijn o. Via ufraudes doen plegen Wat u wel kan doen is aangifte over de betrevende Gerechtsdeurwaarder te doen aan melden bij uw plaatselijke politie eenheid te doen aanmelden.

  Sterke punten
  Het vervalsen van de Wet op de Bescherming van Persoonsgegevens te doen overtreden.

  Zwakke punten
  Liegen en het bestelen van burgers

  Corrupte Deuwaarder kantoor Flanderijn en witwassen van Drugs geld

  Deze organisatie licht mensen op met hele hoge kosten zogenaamd.\\r\\nEr wordt illegaal gehandeld in het opkopen van schulden en daarna duurder doorverkopen.\\r\\nZe innen gelden van debiteuren en steken het zelf in hun zak.\\r\\n\\r\\nCorrupte ambtenaren die de wet overtreden en mensen dwingen,dreigen.\\r\\nEr wordt ook zwart geld wit gewassen in de organisatie en omdat men Ambtenaar is denk men ik kan eronder schuilen en sjoemelen met de bedragen en tarieven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Corruptie, Oplichting,Fraude

  Fraude pleging door Flanderijn

  Op basis van FRAUDE Plegen is Flanderijn Rotterdam een vieze Gerechtsdeurwaarders bekend. Als zij alle Gerechtshoven weten te negeren door vervalste incasso\\\'s te plaatsen.\\r\\nDaarbij is artikel 225 van het wetboek van Strafrecht van kracht gesteld op naam van Flanderijn wegens Valsheid in Geschriften worden begaan. Hier ligt namelijk een boete voor open van� 82.000,00 die Flanderijn mag gaan betalen . Wegens hun vervalste dossiers te doen ontwikkelen.

  Sterke punten
  Oplichten met vervalste dossiers te doen ontwikkelen

  Zwakke punten
  Mensen oplichten

  Onbetrouwbare oplichterspraktijk!

  Flanderijn, en dan met name Cees Onwijn, is een uiterst onbetrouwbaar sujet. Vandaag spreek je iets met dit figuur af, morgen is het verhaal weer heel anders en deze man kleedt je volledig uit. Wij gaan in elk geval stappen ondernemen om het handelen van deze Onwijn proberen te stoppen.....

  Sterke punten
  niet kunnen ontdekken

  Zwakke punten
  onbetrouwbaar, oplichters, onmenselijk

  Als schuldeiser worden er vooral kosten geint om vervolgens alles op zijn beloop te laten!

  Flanderijn rekent incasso kosten, en vervolgens beland je dossier op een stapel, er word een brief gestuurd, maar als de wanbetaler niet tot betaling over gaat gebeurd er NIETS zolang je er zelf niet constant bovenop zit. Op t moment dat je "lastig" wordt worden ze ineens slecht bereikbaar, en je moet zelf kennis van zaken hebben of zorgen dat je die hebt, zodat je zelf het personeel van Flanderijn tot in beweging zet. Dingen worden heel makkelijk over het hoofd gezien, niet uit zichzelf uitgezocht en bij fouten is er altijd wel een antwoord. Mijn advies? doe GEEN zaken met deze deurwaarder, je hebt er zelf veel meer werk aan dan dat het resultaat oplevert!!

  Sterke punten
  Dingen goed praten

  Zwakke punten
  Geen communicatie, niet adequaat reageren, niet doortastend, weinig geïnteresseerd.

  ,

  Onduidelijk pak papier

  Sterke punten
  De printer

  Zwakke punten
  Onduidelijk

  Oplichters

  Het oorspronkelijke bedrag wordt teveel opgehoogd.Zogenaamd administratie kosten,etcWettenlijk mag dat helemaal niet.Opdringerig en angstaanjagend personeel aan de telefoon.Men wordt bang en gaat tot betaling over.Tegenwoordig wordt men per email op aangestuurd te betalen.Ik ben dakloos,en heb geen inkomen.Dus Flanderijn...sluit maar aan in de rij.

  Sterke punten
  Continu brieven sturen naar adres waar ik niet woon

  Zwakke punten
  Belachelijk hoge kosten bovenop het oorspronkelijk bedrag.De wet bepaald anders maar hun willen zoveel mogenlijk geld.

  Niet gerechtsdeurwaarders waardig

  Er worden grote fouten gemaakt in ambtelijke stukken. Dagvaarding ontvangen met onjuiste gegevens, opgesteld door gerechtsdeurwaarder van Flanderijn. Dagvaarding laten liggen tot 2 dagen voor de zitting en Flanderijn geconfronteerd met de fouten. Medewerkster gelijk in de aanval "u had moeten al moeten betalen" en nadat duidelijk werd dat er een fout in de gegevens stond "een foutje kan altijd gebeuren". Medewerkster wilde niet, na eerst overleg gehad te hebben met anderen, reageren. Dag daarop door Flanderijn gebeld met de mededeling dat ik alleen de oorspronkelijke vordering moest betalen en dat de dagvaarding ingetrokken was. Medewerkers zijn duidelijk getraind in het telefonisch imponeren van mensen. Helaas lukt dit niet als er grove fouten gemaakt worden. Dit kantoor is het niet waard om als gerechtsdeurwaarder op te treden.

  Sterke punten
  Een aantal medewerkers hebben terecht begrip voor de situatie en kunnen een normaal gesprek voeren.

  Zwakke punten
  -onzorgvuldig -medewerkers willen mensen imponeren, maar zijn bij de eerste tegenwerping die ze niet kunnen weerleggen uit hun evenwicht gebracht en worden kwaad. -geen partij om door schuldeisers ingeschakeld te worden.

  Nalatig

  Niets komt van hun zelf uit. Om alles moet je vragen. Zelfs nu ik bijna klaar ben met afbetalen moet ik zelf om een overzicht vragen?

  Sterke punten
  Nvt

  Zwakke punten
  Nalatig

  Smerig bedrijf

  GROOTSTE OPLICHTERS OOIT!! Ze berekenen je aan zoveel geld incasso en vorderingskosten klopt gewoon helemaal geen bal van. Nog nooit heb ik dit meegemaakt met een incassobureau je betaalt je blauw aan een miezerige rekening

  Sterke punten
  NIKSSS

  Zwakke punten
  ALLES

  walchelijk

  Op een bedrag van nog geen €25, €40 vorderingskosten eisen is absurd! Wettelijk mag dit 15% van het in te vorderen bedrag zijn. Maar ga je hier tegen in, dan heb je de poppen aan het dansen. Dus gewoon betalen en je laten bestelen. Want een rechtszaak kost meer. Walchelijk.

  schandelijke praktijken

  liegen over door hun verstuurde brieven die nooit zijn aangekomen met meteen buitengerechtelijke kosten en btw en rente over het bedrag erbij vorderen niet reageren op emails enkel door advocaten hun gegraai kunnen stoppen vordering was en is onterecht maar geen gehoor meer zelfs geen excuses hoop dat ze zichzelf tegenkomen stelletjes********* deze praktijken zouden strafbaar gesteld moeten worden

  Sterke punten
  oplichting fraude en hufterig gedrag

  Zwakke punten
  ze hebben geen knokploeg

  Meedenken

  Ik als schuldenaar heb helaas met deurwaarders te maken.Flanderijn is eigenlijk de enige partij die meedenkt en probeert te helpen zodat ik meer overzicht krijg.Ze zijn menselijk.Dat kom je zelden tegen als je schuldenaar bent.

  Slechte omgang en communicatie

  Van flanderijn en bouwman kreeg ik een rekening. Meerdere malen contact gehad over de rekening dat deze niet klopte. Iedere keer werd er benoemd wij bellen u terug maar dat gebeurde vaak niet dus belde ik erachteraan. Opgegeven moment maar afgewacht omdat er weer werd gezegd wij bellen u als we meer weten. Krijg ik een aantal maand later een e-mail met de kosten die ik moet betalen. Normaal krijg ik dit per brief? Bel ik erachteraan moet ik het in een keer binnen 3 dagen betalen, benoemd dat dit niet kan dus gelukkig uitstel gekregen maar de manier vindt ik niet netjes. Ik neem continu contact op en dan na verloop van tijd vanaf hun kant en dan word het op zo manier gebracht. De manier van omgang vindt ik totaal niet respectvol.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Communicatie, respect en duidelijkheid mist.

  arrogant- Dreigementen -

  het interesseerd ze echt allemaal helemaal niks en ze verdubbelen bijna alles. terwijl jedaarna alleen netje probeert een regeling te treven om alles op te lossen na een lastige scheiding en tijdelijk niet in staat was de financiele lasten te betalen. geven ze direct aan als je het niet exact na komt dan lachen ze gewoon en vol met dreigementen met beslag en verkoop van je spullen en huis en loonbeslag... Echte een top menselijke bedrijf met normen en waarden.

  Zwakke punten
  dreigementen extreem hoge kosten boven alles. volgen gewoon eigen weg ook al kom je de afspraken na Niet te vertrouwen

  incasso vanuit yellowbrick door flanderijn

  yellowbrick betaling mislukt vanaf creditcard waar niks mee aan de hand is, uiteindelijk krijg je een vage mail van flanderijn waarvan je denkt dat het spam is. Telefonisch contact met deze partij is niet te doen, je wordt totaal niet serieus genomen, wat een arrogantie, tenenkrommend gewoon, vandaar één ster voor flanderijn.

  Zwakke punten
  arrogant

  Full of a**holes

  This company is essentially full of a**holes trying to rip you off. They would not accept any explanation at all despite I later found out that it was their own mistake to use the wrong address.

  Sterke punten
  NONE

  Prutsers

  Deze club is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk kosten aan jou op te leggen. Werken onkundige mensen die het woord 'nadenken' niet kennen.

  Zeer slecht bedrijf

  Je spreek wat met ze af en vervolgend doen ze gewoon wat ze willen het enige wat ze zeggen we kunnen niet bewijzen dat u dat heeft afgesproken dus we gaan gewoon door met de proceduren zeer slecht .


Bezoek Flanderijn

Schrijf je eigen review