Famed - Goed geregeld Facturatie maatschappij voor medische beroepen.


Famed Reviews

  Incasso €40 voor factuur €7,88

  Helaas is het mij overkomen dat ik te laat was met mijn betaling. Ook de waarschuwingen niet goed gelezen. Het overkomt je als mens.....Het gaat om een nota van wel €7,88 Deze is betaald, ik heb hier 2x over gebeld in de hoop dat de incassokosten zouden worden ingetrokken. Er is immers geen sprake van een incassoprocedure. €40 voor een nota van €7,88 dit is krankzinnig bizar, staat niet in verhouding. Belachelijk dat de Ortho mij niet even belt en deze procedure stop. Well done Apeldoorn Orthodontie Welgelegen. Dus 2 wlachelijke klant onvriedelijke bedrijven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid. Persoonlijk Klantcontact communiceren!!!!

  TOTALE BULLSHIT FIRMA !!

  Had een rekening gekregen van 90 euro en wilde n betalingsregeling aanvragen, wat n gedoe om n account aan te maken... kwam niet verder in t systeem, hele middag mee bezig geweest.. telefoon krijg je n bandje dat je t allemaal zelf op de site kunt regelen.
  Vandaag per telefoon dan maar weer geprobeerd en kreeg er warempel iemand aan de lijn... verhaal gedaan systeem werkt niet , wil n betalingsregeling hebben... Nee haar lukte t ook niet na een kwartier mij aan de lijn houden, sorry dan kan ik u ook niet helpen... PARDON ??? hOE DAN ??
  Kunt U dan telefonisch n betalingsregeling treffen ??
  Nee , dat gaat alleen boven n bedrag van 100 euro !!
  had U dat meteen moeten zeggen, heb ik gedaan aan begin van t gesprek !!!!
  Wat n tijdsverspilling !!! WAARDELOOS

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  HELE FIRMA

Bezoek Famed

Schrijf je eigen review