Famed - Goed geregeld Facturatie maatschappij voor medische beroepen.

Reviews over Famed

 • Twee klussen worden op 1 factuur gezet. Een klus is afgerond, de andere niet, Ik wil dus maar een deel betalen. Dat kan niet zegt een zeer onvriendelijke mevrouw van Famed. En ze is niet geinteresseerd in mijn verhaal en verwijst voortdurend naar de zorgverlener.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Ze verschuilen zich achter de zorgverlener. Ze zijn gewoon een incasso bureau. Ze pakken geld zonder risico te lopen. Geen echt bedrijf, maar een fop-onderneming. Zou wettelijk verboden moeten worden zodat zorgkosten omlaag kunnen.

  Door Gedwongen klant op 29 april 2019 Reageer
 • Ook wanneer facturen die niet kloppen daar houden zij zich aan. Telefonisch contact of per email is hopenloos. Incassokosten worden zondermeer berekend of het klopt of niet.

  Advies: Blijf bij de zorgverlener vandaan die met Famed werkt.

  Sterke punten
  Vasthoudend met slecht gedrag

  Zwakke punten
  Er zitten geen weldenkende mensen

  Door Ed Hakbijl op 19 januari 2019 Reageer
 • Helaas is het mij overkomen dat ik te laat was met mijn betaling. Ook de waarschuwingen niet goed gelezen. Het overkomt je als mens.....Het gaat om een nota van wel €7,88 Deze is betaald, ik heb hier 2x over gebeld in de hoop dat de incassokosten zouden worden ingetrokken. Er is immers geen sprake van een incassoprocedure. €40 voor een nota van €7,88 dit is krankzinnig bizar, staat niet in verhouding. Belachelijk dat de Ortho mij niet even belt en deze procedure stop. Well done Apeldoorn Orthodontie Welgelegen. Dus 2 wlachelijke klant onvriedelijke bedrijven.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Klantvriendelijkheid. Persoonlijk Klantcontact communiceren!!!!

  Door J. op 22 september 2018 Reageer
 • Had een rekening gekregen van 90 euro en wilde n betalingsregeling aanvragen, wat n gedoe om n account aan te maken... kwam niet verder in t systeem, hele middag mee bezig geweest.. telefoon krijg je n bandje dat je t allemaal zelf op de site kunt regelen.
  Vandaag per telefoon dan maar weer geprobeerd en kreeg er warempel iemand aan de lijn... verhaal gedaan systeem werkt niet , wil n betalingsregeling hebben... Nee haar lukte t ook niet na een kwartier mij aan de lijn houden, sorry dan kan ik u ook niet helpen... PARDON ??? hOE DAN ??
  Kunt U dan telefonisch n betalingsregeling treffen ??
  Nee , dat gaat alleen boven n bedrag van 100 euro !!
  had U dat meteen moeten zeggen, heb ik gedaan aan begin van t gesprek !!!!
  Wat n tijdsverspilling !!! WAARDELOOS

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  HELE FIRMA

  Door johanna op 21 maart 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik kon mijn ogen niet geloven €5 administratiekosten per termijn plus rente. Hoe dan ook willen ze aan die €40 komen. In een tijd waarvan de vraag bij voedselbank is toegenomen en tevens de aanvragen bij de gemeente voor schuldhulpverlening. Ergens moet het mogelijk zijn om een klacht hierover te kunnen indienen. Zelf CJIB is coolanter geworden. Is gewoon niet te geloven. Famed wees realistisch.

  Door Anoeska op 6 februari 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • betaal je 1 dag te laat word betalingsregeling direct beeindigd. zodat hun weer geld uit je zak kunnen plukken door 40eu incasso kosten per nota te kunnen profiteren van jou. slecht bedrijf. weg met famed.

  Sterke punten
  slechte mensen. er wordt gezegd aan de telefoon. even mijn collega van andere afdeling bellen. heeft u ff geduld? terwijl die gene zelf voor 2 personen speelt

  Zwakke punten
  ik haat ze. van mij mag famed falliet gaan. onmenselijk

  Door jedsi op 22 december 2016 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • betalingsregeling aangevraagd. Dit was zeker mogelijk. Alleen men rekent per verstuurde nota € 5,00 en 2% rente over het totale bedrag. Dit zijn de regels. Nou ik denk dat de kosten gedekt moeten worden omdat de directie de dikke auto en bonussen aan het jaar uitbetaald moet krijgen.

  Sterke punten
  Vriendelijke mevrouw

  Door Eric Rus op 4 juli 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik betaald altijd op de 1na laatste dag
  , dus altijd op tijd.
  Ik kreeg als einddatum de 26ste dus maakt ik op de 25ste voor 12:00 mijn famed rekening over.

  Wat doen die oplichters ze sturen mij keihard €40,00 incassokosten op een rekening van € 76,00.
  Omdat ik een dag te laat zou zijn. Hun antwoord ja de banken werken niet op goedevrijdag......
  Ik geef als antwoord dat ik als werkende consument daar geen seconde aan heb gedacht en als het voor hun wel de normaalste zaak van de wereld is dat ze dan hun klanten daar op zijn minst op kunnen wijzen of zelfs de laatste dag van betalen een dag naar voren zouden moeten zetten.

  Zou kloppen ze daar bij Famed je dus geld uit je zak!

  Sterke punten
  Helemaal nul, totaal geen begrip of inlevingsvermogen aanwezig.

  Zwakke punten
  Als ze zelf hebben gebeld met het verzoek om terug te bellen en je doet dat dan weten ze niet waarom je belt je wordt dan in de wacht gezet en pas na 7 min zegt een medewerker oja ik heb het gevonden hoor. We gaan u geen geld teruggeven hoor.

  Door Gerrit op 20 april 2016 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Famed

Schrijf je eigen review over FamedIncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in ÊÊn oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus