Centraal Invorderings Bureau (CIB) / COEO Incasso

Centraal Invorderings Bureau (CIB) heet voortaan coeo-incasso en is een credit management specialist. Wij zorgen voor een betrouwbare, transparante en kwalitatieve behandeling van betaalachterstanden in Europa. Onze focus ligt op het creëren van een optimale klantervaring gedurende het gehele incassotraject. Ons doel is dan ook om uw klant op een zo eenvoudig mogelijke wijze zijn of haar openstaande facturen te laten betalen. 

CIB onderdeel van de coeo Group

Sinds 2020 maakt CIB deel uit van het Duitse coeo Inkasso Group, een Duitse credit management organisatie binnen de investeringsportefeuille van Waterland Private Equity. Hiermee is CIB een van de meest toonaangevende credit management partners in Europa.

Zakelijke incasso

Bij coeo stellen wij alles in het werk om uw klanten gemakkelijk en snel te laten betalen, met een sterke focus op een goede klantervaring. Wij streven naar een duurzame en langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers en bieden een breed scala aan diensten waarmee wij van toegevoegde waarde zijn voor uw volledige debiteurenproces. Met onze persoonlijke, professionele en innovatieve aanpak streven wij ernaar een positieve bijdrage te leveren aan een gezonde economie.

CONTACTGEGEVENS

Centraal Invorderings Bureau B.V. (CIB)
Wilhelminakade 159
3072 AP, Rotterdam
Telefoon: 010 - 414 54 44
E-mail: [email protected]


Centraal Invorderings Bureau (coeo-incasso) Reviews

  oplichters

  Onder valse naam en account een pakket ontvangen van Zalando. Retour gestuurd via DHL en ontvangen door Zalando. Desondanks komt er een incasso via COEO Incasso met boete er bovenop. Er staat een telefoonnummer dat je kunt bellen, maar bij intoetsen verschijnt er direct met grote rode letters LET OP FRAUDE!. Zalando heeft inmiddels het valse account geblokkeerd en mij geadviseerd om aangifte te doen van deze fraude.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles. oplichters zijn het.

  reageren niet

  Wat een slecht bedrijf. 4x gemaild, 2 bezwaren, 6 telefoontjes en krijg ze gewoon niet te pakken! Reageren nergens op maar sturen wel uit het niets incassokosten. Zonder herinnering/aanmaning vooraf!

  Sterke punten
  Hebben ze niet

  Zwakke punten
  Bar slecht!

  Wat een slecht Frans!

  Madame, Monsieur,

  Nous avons reçu votre courriel et l'avons ajouté au dossier 92171694.

  Nous ferons de notre mieux pour répondre à votre courriel dans les 5 jours ouvrables.

  Salutations distinguées,
  coeo Incasso

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Alles. Volkomen incompetent

  Voor 40E de lol ervan inzien.

  Het begon zo vriendelijk met een eerste mailtje dat vroeg naar mijn ervaringen met COEO.
  Ik had geen ervaring: ze hadden alles naar de verkeerde gestuurd.
  Daarover gebeld en deze heer stelde vragen, maar wilde niet mijn antwoord weten, maar alleen maar roepen dat hij geen factuur hoefde te sturen om toch incassokosten te kunnen innen.
  Oke, wat je wilt... 4 tientjes betaald en me niet meer ergeren. Tijd bespaard en een mooi verhaal voor de lunchtafel. 'klantenservice' :) niet best.

  Sterke punten
  telefonisch bereikbaar

  Zwakke punten
  Je kunt ook een bandje aanzetten: 'het maakt niet uit of we alles naar het verkeerde adres sturen, u moet gewoon incassokosten betalen'.

  Boeven

  Wat een boevenclub is dit. Ik heb per ongeluk een aanmaning betaald en kwam erachter dat ik de producten al retour had gestuurd naar de winkel. Had ik uiteraard moeten checken maar ik schrok van de aanmaning en wil geen schulden. Meer dan een half jaar stuur ik berichten naar hen om deze fout onder de aandacht te brengen en mijn geld terug te ontvangen. Soms krijg ik nog een (automatische) respons dat het gekoppeld wordt aan het dossier, verder gebeurt er dan niks mee, vaak geen respons van CIB. En mijn geld nooit meer terug gezien. De kledingwinkel die het CIB gebruikt staat in een slecht daglicht bij me.

  Sterke punten
  Het is vast fijn voor een bedrijf te kunnen dreigen met CIB

  Zwakke punten
  Er wordt niet gereageerd op je berichten. En fouten worden niet hersteld. Je geld ben je dan kwijt.

  DIT IS EEN BOEF BEDRIJF

  Nou ik dacht dat ik de enigste was maar blijkbaar niet. Ik heb ook weer rekening gekregen wat onterecht is en moest aangepast worden via Klarna, Vervolgens is dit zomaar gewoon naar de CIB opgestuurd , met een opsomming en rent de bij en uiteindelijk betaal ik meer dan wat ik heb ooit besteld en ik heb dat niet eens ontvangen omdat het terug was geretourneerd, dit is gewoon een bedrijf die samenwerkt met online bedrijven om hun zakken te vullen! Geld stellen!! Ze profiteer , manipuleer en het is gewoon puur oplichterij zelfde geldt voor Klarna!! Oh ik wil ook mijn advocaat in huren!! -5 ster !!

  Zwakke punten
  Oplichters

  Contact 0/10, helpful 0/10, sending reminders 10/10

  Horrible horrible company
  Despite several letters and phonecalls they keep harassing me about a payment for a package I never received (Klarna). My lawyer is continuing the case.

  Sterke punten
  Annoying is one of their strong points I'd say.

  Zwakke punten
  Where to start...

  Oplichtersbende

  Ik krijg een rekening van iets gestuurd niet duidelijk waarvan.En daarbij dat een k* ding wat ik via Klarna besteld heb is betaald.Dus ik weet niet wat jullie voor een stelletje oplichters zijn.En zo niet dan communiceer eerst fatsoenlijk met de desbetreffende en niet direct dreigingen van herinnering enz

  Sterke punten
  Helemaal niks een grote puinhoop

  Zwakke punten
  De mensen vervelen met onterechte rekeningen te sturen

  Niet fatsoenlijk bureau

  Eerst laten ze een een rekening 2! Jaar onbetaald en vervolgens komen ze op een nogal dringende manier met mails. In plaats van een vriendelijke manier, is het bijna stalken. Bijna dagelijks mails en zelfs een sms! Dit is geen incassobureau.. dit is gewoon een manier van geld afhandig maken, zonder dit op een normale manier te communiceren. Zo zeggen ze dat er meerdere herinneringen zijn verstuurd... nog niet 1 ontvangen, niet in de mail en niet met de post! Echt een triest bedrijf!

  Sterke punten
  GEEN

  Zwakke punten
  Na 2 jaar dreigen terwijl er nooit iets is gestuurd door CIB;
  Ze sturen een sms, hoe onfatsoenlijk is dat

  TUIG!

  Criminele Organisatie, stelen, bedriegen, etc, etc. Horen normaliter levenslang te krijgen!!!! Maar ja, Nederland kut BANANA republiek!

  Betaal hen NIETS mensen, en ze gaan lekker keihard failliet!

  Sterke punten
  NIETS!

  Zwakke punten
  OPLICHTERS!
  OPLICHTERS!
  LEUGENAARS!
  CRIMINELEN!
  TUIG!
  ONBETROUWBAAR!
  SCAMMERS!
  SPAMMERS!

  Aanmaning

  Was vergeten een factuur te betalen van 20 euro. Helaas mijn ongewenste mail niet voldoende gevolgd waardoor ik de factuur 3x gemist heb.

  Krijg ik een brief van CIB. Gewoon 40 euro incasso kosten. Wat een oplichters!

  Sterke punten
  geen antwoorden op mail

  Zwakke punten
  Alleen maar!

Bezoek Centraal Invorderings Bureau (coeo-incasso)

Schrijf je eigen review