Sinds haar oprichting in 2005 is BVCM (Bureau voor Credit Management) specialist in resultaatgerichte en tailormade oplossingen op het gebied van incasso en overige credit managementdiensten. Vanuit ons moderne kantoor in Amsterdam zorgen we elke dag voor maatwerkoplossingen zoals no cure-no pay incasso, (outsourcing van) debiteurenbeheer en juridische procedures.

Reviews over BVCM

  • PAS OP!! Dit zijn oplichters en sturen spookfacturen naar je toe van bedrijven die je niet eens kent of gesproken te hebben. Daarnaast luisteren ze totaal niet naar je verweer wordt. Kortom dit zijn oplichters.

    Door van Straten op 12 mei 2019 Reageer
  • Een bedrijf die niet zijn zaken goed op orde heeft. Zomaar iemand een aanmaning sturen zonder dat er iets is geleverd.

    Door Julien op 9 mei 2019 Reageer
  • wat ik nu van dit incassobureau vind, het zijn zeurpieten en huilers, ze sturen e mailtjes van bedrijven die zogenaamd rekeningen voor mensen hebben.
    klakkeloos wordt dat aangenomen geen enkel onderzoek en men reageert ook totaal niet op brieven of mails van mensen die in hun ogen schuldenaars zijn.
    kortom ik ga deze tegen dit incassobureautje aangifte doen bij de politie wegens oplichting, want doordat ze maar klakkeloos aannemen dat diverse bedrijven geld tegoed hebben van diverse schuldenaars maken ze zich schuldig aan oplichting.
    verder heb ik dus een advocaat in de hand genomen ( daarom de aangifte ) om ze nu eindelijk voor de rechtbank te krijgen.
    Dat is schijnbaar de enigste manier om deze mensen te stoppen, dus mensen reageer maar raadpleeg een advocaat en als U zeker geen schuld hebt dan aangifte doen

    Door F.M Visser op 21 oktober 2018 Reageer
  • Valt niet mee te praten, proberen over nooit ontvangen facturen bergen rente te incasseren, doen ook totaal geen vooronderzoek...ik heb nooit herinneringen ontvangen en proberen zelfs facturen te incasseren die gewoon voldaan zijn.....
    Na het lezen van de reacties hier ben ik er zeker van...ik zie ze wel voor de rechter !

    Sterke punten
    Zijn volhouders!

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door Henry op 20 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • pas op allemaal. niet als opdrachtgever met deze mensen in zee gaan. ze persen je letterlijk af.

    Sterke punten
    niks

    Zwakke punten
    alles

    Door Vrona op 16 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Incasso kosten deugen niet. Zonder ooit een herinnering te ontvangen proberen ze torenhoge bedragen te incasaeren. Waardeloos. Erg sterk in dreigementen

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Arjan op 14 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb ooit een dossier uitbesteed, er is niets van terecht gekomen. Ze hebben mij wel laten betalen ondanks andere afspraken.

    Sterke punten
    helemaal niks

    Zwakke punten
    beter communiceren

    Door Rogier op 4 oktober 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Gaan op geen enkel voorstel van je in. Zijn ingesteld op het aftroggelen van geld.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    alles

    Door Houtman op 3 oktober 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Denigrerende sjabloon mails verzenden zonder maar ook te controleren of de vordering klopt. Rekening is allang voldaan. Dit zijn van die Sjonnies die snel rijk willen worden.

    Sterke punten
    Helemaal niks

    Zwakke punten
    Cursusje professioneel werken boeken.

    Door Eriz op 27 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Sturen vorderingen zonder enig vooronderzoek en voorwerk. Een debiteur moet altijd minimaal een herinnering ontvangen voordat een incassobedrijf de vordering kan starten. Verder zijn er wettelijke incassokosten. BVCM heeft lak aan al deze regels. Geen herinnering ontvangen van mijn factuur en het incassobedrag is 100 EUR voor een factuur van 167 EUR, dit mag niet!

    Sterke punten
    sterkste punt is dat het zwakste punt is

    Zwakke punten
    van a tot z

    Door Jer op 18 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Naar de debiteur toe erg slecht. Als je ze mailt of belt doen ze er niets mee. Sterker nog ze zijn gewoon vergeten dat contact gezocht hebt met ze.

    Inhoudelijk reageren ze niet, lossen ook niets op. Beetje olifant in een porselein kast idee. Met dreigen proberen dat je gaat betalen.

    Als je via hun je rekeningen wil gaan innen kan je gelijk op zoek naar nieuwe klanten

    Sterke punten
    Geen gevonden

    Zwakke punten
    Veel

    Door Peter op 11 januari 2017 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wegens een wanbetaler contact gezocht met BvCM.Helaas heeft t mij alleen maar extra kosten opgeleverd, en kwam alle relevante informatie via mij naar hen toe.
    uiteindelijke kosten post buiten de factuur van 2500 euro, 1300 euro aan kosten uiteindelijke rechtzaak.deurwaarder etc.

    is me dus zwaar tegengevallen, daar ik nu met een ander icasso buro wel resultaten boek tegen veel minder kosten...

    Sterke punten
    reactiesnelheid

    Zwakke punten
    duur
    zakelijk
    weinig ondernemend

    Door aart vd wouw op 3 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • +/- 6 maanden geleden een vordering op no cure-no pay basis ingediend bij dit incassobureau. Na een korte voorstelronde is dit bedrijf aan de gang gegaan met mijn vordering op een bouwbedrijf. Binnen een maand er een regeling afgesproken met het bouwbedrijf en nu 6 maanden later is de vordering betaald.

    Sterke punten
    - Persoonlijk contact met de mij, niet iedere keer iemand anders.
    - 100% no cure-no pay
    - Klantvriendelijk, de betaling is binnen en de band met mijn klant is nog steeds goed.

    Zwakke punten
    - Verouderde website

    Door R van Luijk op 26 juni 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek BVCM

Schrijf je eigen review over BVCM



IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!