Waardeloos...

Waardeloos... Ik heb Meer dan een jaar achter een debiteur aangelopen. was dat beu, dus geef het over aan Bilincasso. Ze sturen 1 aanmaning, brengen incasso kosten in rekening aan de debiteur. Die vervolgens belt met de melding "Ik betaal niet". En daarmee is het klaar volgens het incasso bureau?? Ik heb nu een debiteur die me geld schuldig is EN denkt dat het incasso bureau hem niks maken kan! Niet mee in zee gaan, heb je niks aan

Sterke punten
Geen.

Zwakke punten
Geen Communicatie of meedenken met de Klant. Doen geen enkele moeite om het geld echt binnen te krijgen. 1 brief, 1 telefoontje en het was voor hun duidelijk dat er niks te verdienen viel.

Bezoek Bill Incasso Reviews over Bill Incasso

reacties

U heeft helemaal gelijk. Ik herken mijzelf volledig in uw verhaal. Als 'klant' heb ik in grote lijnen meegemaakt wat u aangeeft. Alleen bij mij maken ze het nog botter; ik kreeg een factuur van honderden euro's om te betalen. Even voor de duidelijkheid; het is Bill incasso niet gelukt om de vordering bij mijn debiteur te innen. Na minimale inspanning hebben ze de trekker eruit getrokken met als conclusie; verder procederen is zinloos. Maar ik moet doodleuk een factuur betalen voor het werk wat ze niet verricht hebt. En dan heb ik het nog niet over hun motto; No cure No Pay.

Ik raad echt iedereen aan om nooit zaken te doen met Bill incasso!

Bezoek Bill Incasso Reviews over Bill Incasso

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Bill Incasso
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden