Bill - 8 Reviews

Last updated: 18 januari 2019
Bill Logo

37.5% aanbevolen, 8 Reviews

  1. Bill
  2. Bill Reviews
  3. Schrijf ook een review over Bill

Niet tevreden over Bill? Probeer dan eens IncassobureauGezocht.

Vergelijk de 4 beste offertes van incassobureaus uit uw regio!

Vul uw gegevens in en ontvang gratis 4 vrijblijvende offertes!
Bill

Hoe lang wacht u nog, totdat de klant uw factuur betaalt? UW geduld is nu echt op. Maar u hebt geen zin in ruzie met uw klant. Bill staat in de startblokken voor het innen van uw onbetaalde factuur. Dat bespaart u tijd en geld. Want no cure no pay! In tien jaar tijd ving Bill al heel wat wanbetalers voor MKB’ers en ZZP’ers. Bill is vanaf april 2013 aspirant lid van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen) om het incasso keurmerk te verkrijgen.

Bill Details

Hits: 824

URL: http://www.billincasso.nl/nl/home.html

Categorieën: Incassobureaus

Reviews: 8


Bill reviews (8):

Bill - Belachelijk incasso bureau die alle rechtsregels a

0

Review:
Ik krijg van Bill een brief waarbij hij ons wettelijk in gebreke stelt vanwege facturen van zijn klant die nog geen 2-3 weken oud zijn. Weten die sufferds daar niet dat er zoiets bestaat als een wettelijke betaaltermijn van max. 4 weken??
Een brief die er alleen maar op gericht is om te intimideren want inderdaad al snel kwam er een volgende brief dat ze een civiele procedure gaan opstarten. Wat een mafkezen proberen iedereen bang te maken. Volkomen onprofessioneel. Maar ja die klant blijkt ook al niet goed bij zijn hoofd te zijn om na 2 weken een incasso bureau in te schakelen. Wie doet nou zoiets?

Sterke punten:
NADA NADA

Bill - Slechte service tegenover hun eigen klanten

0

Review:
Opdracht gegeven aan Billincasso. Helaas hebben ze geen geld weten te krijgen van onze debiteur. We zijn er zelf achteraan gegaan en uiteindelijk hebben we ons geld gekregen. Een jaar later komt Billincasso alsnog met een rekening die wij aan hun moeten betalen. Erg onprofessioneel en bovendien zouden ze in dit geval coulanter kunnen zijn. (bijvoorbeeld beiden 50%, maar dat wilden ze niet) Als ze ook zo agressief over waren tegen onze debiteur dan hadden ze misschien wel geld gekregen. Maar tegen hun eigen klanten zijn ze nog erger dan tegen de debiteuren.
We doen hier in ieder geval geen zaken meer mee.

Glenn beveelt Bill NIET aan bij vrienden/bekenden

Bill - Hun incassobureau inschakelen bleek effectief.

0

Review:
Wij moesten een incassobureau inschakelen omdat een factuur niet werd betaald. Dit was de eerste keer in 5 jaar tijd dat we een incassobureau nodig hadden. Aangezien Bill op basis van no cure no pay werkt en we daar ook geen abonnement hoefde af te sluiten, hebben we besloten Bill incasso in te schakelen.

Het indienen van de openstaande factuur ging gemakkelijk en snel. Het dossier werd direct opgepakt en onze klant betaalde na enkele brieven en telefoontjes.

Sterke punten:
Dossier werd snel opgepakt.
Heldere voorwaarden.
Goed inzicht in wat er gedaan wordt.

Zwakke punten:
Tot op heden nog niet ervaren.

G. Instal. beveelt Bill aan bij vrienden/bekenden

Bill - tevreden

0

Review:
Nu meermaals incasso via Bill laten verlopen. Tot nu toe altijd met goede uitkomst. Zelfs als we dachten dat het niet meer voldaan zou worden werd het toch nog betaald. Erg tevreden dat het op no cure no pay basis is.

Sterke punten:
Makkelijk online indienen en goed contact

Marjolein beveelt Bill aan bij vrienden/bekenden

Bill - Zeer zeer slecht

0

Review:
Ik heb een brief ontvangen van Bill in opdracht van iemand. Nu wil die iemand geld van me wat ik nog schuldig zou zijn. Het begon aan al dat ze een verkeerd huis nummer hadden opgeschreven diegene die de vordering heeft gedaan zegt dat ze in een andere plaats woont terwijl ik zeker weet dat ze daar niet woont. Dossier nummer lijkt op 06 nummer. Geen handtekening van Bill onder aan de brief. Echt een vage brief. Een vriend van mij belde Bill dat ik het geld al bij hun in de bus had gegooid en dat ze er alles aan zullen doen om mij te sarren. Die iemand sloopt thuis bij mij de boel als ik weg ben het zijn gewoon ratten. En Bill zegt dat er een opstaand factuur is maar waar is dat factuur? Nee die is er niet. Hoezo factuur. Mijn vriend werd erg onvriendelijk te woord gestaan en na weer terug proberen te bellen neemt Bill niet meer op. Iedereen kan zo een vordering innen terwijl Bill niet eens de echte papieren in handen heeft. Echt ongelofelijk dit stelletje prutsers zijn het.

Sterke punten:
Zeker geen

Zwakke punten:
Slecht service
Slecht in elkaar geprutste brief
Ze kijken niet eens of de gegevens kloppen van eiser want dat klopt van geen kant
Gewoon erge slecht.

Ik beveelt Bill NIET aan bij vrienden/bekenden

Bill - Bill ervaringen

0

Review:
Ik ben nu enkele jaren klant van Bill. Hieronder mijn ervaring.

Bill gebruikt een leuk en makkelijk control panel waar je als klant eenvoudig dossiers kan aanmelden. Ze werken op basis van no cure no pay. Wel wordt er dossier kosten berekent wanneer de klant rechtstreeks de opdrachtgever betaald.

Zoals we weten kan iedereen een incasso bureau starten en het gaat ook goed zolang de dossiers betaald worden maar op het moment dan de klant de factuur gaat betwisten dan kiest Bill 90pct in het voordeel van de klant door gebrek aan kennis van de wetten zoals kopen op afstand en de wet van dam. Verder eist Bill nog steeds dat er gewerkt wordt met getekende papieren overeenkomsten terwijl een email of de bestel nu button even rechtsgeldig is.

Kortom geen aanbeveling voor bedrijven die handelen via andere kanalen dan de ouderwetse papieren handel.

Sterke punten:
Duidelijk en goed control panel
Dossiers worden snel opgepakt
Gratis eerste waarschuwing naar klant

Zwakke punten:
Niet op de hoogte van verschillende wetten kiest vaak partij voor de klant als er geen ondertekend contract is bij gebruik van de wet kopen op afstand.

Bill Klant beveelt Bill NIET aan bij vrienden/bekenden

Bill - Wat is dit!!!

0

Review:
Ik heb ze tig keer gebeld, krijg niet eens contact. Telefoon gaat honderd keer over en dan wordt de verbinding van zelf verbroken. Wat een goede zaak.
Echt bagger dit.

Sterke punten:
niks

Teleurgest beveelt Bill NIET aan bij vrienden/bekenden

Bill - KLANT BILL

0

Review:
Heb een aantal keren bill ingeschakelt en de meeste debiteuren van mij hebben hierdoor mij uiteindelijk wel betaald.
Bill zou ik aanbevelen bij mijn mede zakelijke partners

Sterke punten:
Snel in aktie!

Schrijf ook een review over Bill

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Bill aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Bill aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Bill


Home » Incassobureaus » Bill