Hoe lang wacht u nog, totdat de klant uw factuur betaalt? UW geduld is nu echt op. Maar u hebt geen zin in ruzie met uw klant. Bill staat in de startblokken voor het innen van uw onbetaalde factuur. Dat bespaart u tijd en geld. Want no cure no pay! In tien jaar tijd ving Bill al heel wat wanbetalers voor MKB’ers en ZZP’ers. Bill is vanaf april 2013 aspirant lid van de NVI (Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen) om het incasso keurmerk te verkrijgen.

Bill Reviews

  • Heel positief int snel het geld bij de debiteur ik raad iedereen aan om met Bill in zee te gaan duidelijk informatie Bill zou ik aanbevelen bij iedereen waar de factuur veel te laat aan wordt uitbetaald!

    Door mevr Besseling op 11 mei 2020 Reageer
  • Doe geen zaken met dit incasso bureau. Ze communiceren slecht en laat, volgen niet de juiste procedure en de bereikbaarheid is minimaal.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Slechte communicatie, traag reactietermijn, volgen niet de juiste procedure. Samenwerking met deurwaarder is negatief.

    Door Lat34966 op 23 maart 2020 Reageer
  • Bill incasso is een verschrikkelijk bedrijf. Doe NOOIT zaken met deze oplichters. No Cure No Pay zoals ze beweren klopt niet. Zonder maar iets gedaan te hebben komen ze geld bij jou halen. Dan wijzen ze naar de kleine letters en Algemene Voorwaarden die vaak aangepast worden. Betaal je nog steeds niet, dan volgt een gang naar de rechtbank.

    Bill incasso levert geen werk, maar wil wel maximaal geld zien van jou als klant. Telefonisch contact is er niet of nauwelijks. Op E-mail en berichten via hun eigen omgeving reageren ze bijna nooit. De grootste schurk van Nederland is op dit moment de heer Bogers van Bill incasso. Scheringa en Munsterman kunnen veel van hem leren.

    Dus, wat je ook doet, hoe mooi het ook klinkt; doe GEEN zaken met Bill incasso!!

    Zwakke punten
    - Komen afspraken niet na.
    - Doen hun werk niet goed.
    - Zeer slechte communicatie.
    - Het is niet gratis zoals ze zelf beweren.
    - Onbeschofte medewerkers.
    - Zeer onprofessioneel.
    - Totaal geen oog en aandacht voor de klant.
    - Alles draait om geld.
    - Zeer onbetrouwbaar bedrijf.

    Door Mijn Reviews op 10 februari 2020 Reageer
  • Waardeloos... Ik heb Meer dan een jaar achter een debiteur aangelopen. was dat beu, dus geef het over aan Bilincasso.
    Ze sturen 1 aanmaning, brengen incasso kosten in rekening aan de debiteur. Die vervolgens belt met de melding "Ik betaal niet". En daarmee is het klaar volgens het incasso bureau??
    Ik heb nu een debiteur die me geld schuldig is EN denkt dat het incasso bureau hem niks maken kan! Niet mee in zee gaan, heb je niks aan

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Geen Communicatie of meedenken met de Klant. Doen geen enkele moeite om het geld echt binnen te krijgen. 1 brief, 1 telefoontje en het was voor hun duidelijk dat er niks te verdienen viel.

    Door Jan met de Pet op 7 januari 2020 Reageer (1 reactie)
  • Wat een verschrikkelijk bedrijf is Bill Incasso. Wij raden iedereen met klem aan NIET in zee te gaan met dit bedrijf.
    Ten eerste weigert Bill Incasso om ook maar enige moeite te doen om verschuldigde bedragen op een constructieve wijze te innen. In de minne schikken komt in het woordenboek van Bill Incasso niet voor.
    Ten tweede is het niet mogelijk om met Bill Incasso in contact te komen. Zoals de receptioniste vertelt aan de telefoon: Bill Incasso is inhoudelijk voor niemand bereikbaar, tenzij de directeur, Ivo Bogers, expliciet toestemming geeft om de klanten te woord te staan. Wij hebben hier expliciet om gevraagd, maar de heer Bogers weigerde ons te spreken. Te bizar voor woorden!
    Onbegrijpelijk dat Bill Incasso op deze wijze met klanten omgaat. Gezien de overige reviews zijn wij absoluut niet de enige die de werkwijze en mentaliteit van Bill Incasso verafschuwen.
    Wát een ontzettend akelig bedrijf! Onze raad: blijf ver verwijderd van dit soort verwerpelijke praktijken!

    Door Peter op 5 december 2019 Reageer
  • Wat een vreselijk onbeleefde medewerkers. Als je om informatie vraagt geven ze je die niet, manipuleren je en uiteindelijk kom je voor onverwachte kosten te staan. Mijn advies is dan ook zeker: ga niet met dit manipulatieve bedrijf in zee. Spijt als haren op mijn hoofd.

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    - Onvriendelijk
    - Onprofessioneel
    - Respectloos
    - Dieven
    - Het kost je klauwen met geld
    NIET DOEN!!

    Door Richard op 15 juli 2019 Reageer
  • Ik krijg van Bill een brief waarbij hij ons wettelijk in gebreke stelt vanwege facturen van zijn klant die nog geen 2-3 weken oud zijn. Weten die sufferds daar niet dat er zoiets bestaat als een wettelijke betaaltermijn van max. 4 weken??
    Een brief die er alleen maar op gericht is om te intimideren want inderdaad al snel kwam er een volgende brief dat ze een civiele procedure gaan opstarten. Wat een mafkezen proberen iedereen bang te maken. Volkomen onprofessioneel. Maar ja die klant blijkt ook al niet goed bij zijn hoofd te zijn om na 2 weken een incasso bureau in te schakelen. Wie doet nou zoiets?

    Sterke punten
    NADA NADA

    Door ria op 18 januari 2019 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Opdracht gegeven aan Billincasso. Helaas hebben ze geen geld weten te krijgen van onze debiteur. We zijn er zelf achteraan gegaan en uiteindelijk hebben we ons geld gekregen. Een jaar later komt Billincasso alsnog met een rekening die wij aan hun moeten betalen. Erg onprofessioneel en bovendien zouden ze in dit geval coulanter kunnen zijn. (bijvoorbeeld beiden 50%, maar dat wilden ze niet) Als ze ook zo agressief over waren tegen onze debiteur dan hadden ze misschien wel geld gekregen. Maar tegen hun eigen klanten zijn ze nog erger dan tegen de debiteuren.
    We doen hier in ieder geval geen zaken meer mee.

    Door Glenn op 20 augustus 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Wij moesten een incassobureau inschakelen omdat een factuur niet werd betaald. Dit was de eerste keer in 5 jaar tijd dat we een incassobureau nodig hadden. Aangezien Bill op basis van no cure no pay werkt en we daar ook geen abonnement hoefde af te sluiten, hebben we besloten Bill incasso in te schakelen.

    Het indienen van de openstaande factuur ging gemakkelijk en snel. Het dossier werd direct opgepakt en onze klant betaalde na enkele brieven en telefoontjes.

    Sterke punten
    Dossier werd snel opgepakt.
    Heldere voorwaarden.
    Goed inzicht in wat er gedaan wordt.

    Zwakke punten
    Tot op heden nog niet ervaren.

    Door G. Instal. op 2 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Nu meermaals incasso via Bill laten verlopen. Tot nu toe altijd met goede uitkomst. Zelfs als we dachten dat het niet meer voldaan zou worden werd het toch nog betaald. Erg tevreden dat het op no cure no pay basis is.

    Sterke punten
    Makkelijk online indienen en goed contact

    Door Marjolein op 4 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb een brief ontvangen van Bill in opdracht van iemand. Nu wil die iemand geld van me wat ik nog schuldig zou zijn. Het begon aan al dat ze een verkeerd huis nummer hadden opgeschreven diegene die de vordering heeft gedaan zegt dat ze in een andere plaats woont terwijl ik zeker weet dat ze daar niet woont. Dossier nummer lijkt op 06 nummer. Geen handtekening van Bill onder aan de brief. Echt een vage brief. Een vriend van mij belde Bill dat ik het geld al bij hun in de bus had gegooid en dat ze er alles aan zullen doen om mij te sarren. Die iemand sloopt thuis bij mij de boel als ik weg ben het zijn gewoon ratten. En Bill zegt dat er een opstaand factuur is maar waar is dat factuur? Nee die is er niet. Hoezo factuur. Mijn vriend werd erg onvriendelijk te woord gestaan en na weer terug proberen te bellen neemt Bill niet meer op. Iedereen kan zo een vordering innen terwijl Bill niet eens de echte papieren in handen heeft. Echt ongelofelijk dit stelletje prutsers zijn het.

    Sterke punten
    Zeker geen

    Zwakke punten
    Slecht service
    Slecht in elkaar geprutste brief
    Ze kijken niet eens of de gegevens kloppen van eiser want dat klopt van geen kant
    Gewoon erge slecht.

    Door Ik op 6 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik ben nu enkele jaren klant van Bill. Hieronder mijn ervaring.

    Bill gebruikt een leuk en makkelijk control panel waar je als klant eenvoudig dossiers kan aanmelden. Ze werken op basis van no cure no pay. Wel wordt er dossier kosten berekent wanneer de klant rechtstreeks de opdrachtgever betaald.

    Zoals we weten kan iedereen een incasso bureau starten en het gaat ook goed zolang de dossiers betaald worden maar op het moment dan de klant de factuur gaat betwisten dan kiest Bill 90pct in het voordeel van de klant door gebrek aan kennis van de wetten zoals kopen op afstand en de wet van dam. Verder eist Bill nog steeds dat er gewerkt wordt met getekende papieren overeenkomsten terwijl een email of de bestel nu button even rechtsgeldig is.

    Kortom geen aanbeveling voor bedrijven die handelen via andere kanalen dan de ouderwetse papieren handel.

    Sterke punten
    Duidelijk en goed control panel
    Dossiers worden snel opgepakt
    Gratis eerste waarschuwing naar klant

    Zwakke punten
    Niet op de hoogte van verschillende wetten kiest vaak partij voor de klant als er geen ondertekend contract is bij gebruik van de wet kopen op afstand.

    Door Bill Klant op 23 september 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Ik heb ze tig keer gebeld, krijg niet eens contact. Telefoon gaat honderd keer over en dan wordt de verbinding van zelf verbroken. Wat een goede zaak.
    Echt bagger dit.

    Sterke punten
    niks

    Door Teleurgestel op 25 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


  • Heb een aantal keren bill ingeschakelt en de meeste debiteuren van mij hebben hierdoor mij uiteindelijk wel betaald.
    Bill zou ik aanbevelen bij mijn mede zakelijke partners

    Sterke punten
    Snel in aktie!

    Door Marianne op 9 december 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Bill

Schrijf je eigen review



IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!