Syncasso

 1. Ylva

  Crimineel incasso bureau

  Oplichters zijn het,ondanks betalingregeling,en geen gemiste termijnen, het volledige bedrag opeisen, graag binnen 2 dagen betalen……. Bewijzen aangeleverd,bedragen kloppen niet en geen reactie terug van syncasso. Criminele bende daar,inmiddels afspraak politie om aangifte te doen.en ik ben zeer zeker niet de enige volgens de politie. Ik raad mensen aan die in aanraking komen met syncasso vooral aangifte te doen bij de landelijke politie.

  General: 1/5
 2. Md11

  Politie doet er niets mee , heb ik ook gedaan ivm meineed , vervalsen e-mails , bedreigen met valse rekeningen .schriftelijke afspraken niet nakomen . Ze hebben nog een rekening openstaan van €700 aan geleden schade

 3. V

  Ik heb hetzelfde met ze meegemaakt, alle afspraken waar ik het (eigenlijk) niet mee eens was van de hoogte van betaling evegoed maar nagekomen omdat ik ervan af wilde zijn…. Krijg ik nu weer brieven met nog een hoger bedrag terwijl het afgehandeld was…. En het bellen en emailen heeft geen zin krijg ik geen reactie op terug of aan de telefoon kunnen ze mijn betalingen niet terugzien….. Wat moet je hier mee, de politie kan er helaas ook niets aan doen!!!….

Antwoord aan Ylva

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *