Syncasso

 1. Nino

  Door syncasso dakloos

  Huis kwijt door deze vieze bende, probeer al sinds dag 1 een regeling te treffen. Syncasso weigert dit continue en reageer vervolgens pas een week later. Zijn nu op het punt dat ik mijn huis kwijt raak, ze hebben mij tot het uiterste gepusht de consequenties zijn voor hun.

  General: 1/5
 2. Nino

  Ter informatie mijn bedrijf heeft ruim 2 jaar zonder inkomen gezeten, syncasso is vanaf dat 1 na stoppen van de maatregelen aan het pushen pushen en pushen. Heb mijn situatie onderhand 1000 keer uitgelegd daar weigeren ze enige medeleven in te geven, ze willen weten hoe het is als iemand alles verliest. Dan zullen ze dat merken hoe ver iemand kan gaan

 3. Erik Dikkers

  Zelfde hier. Sturen een mail waarop je reageert binnen de tijd. Vervolgens hoor je nix en staan ze voor de zoveelste keer bij je werkgever aan de deur om tevergeefs loonbeslag te leggen wat niet lukt omdat de belastingdienst nou eenmaal eerder was en voor gaat. De kosten lopen wel steeds op. Wat een waardeloos clubje oplichters.

 4. Jessica Testini

  Wat verschrikkelijk erg wat iedereen hier meemaakt!

  Bij mij hebben ze ook álles geflikt en meer dan 40.000,- euro van mij gejat/ingehouden zónder facturen, zónder communicatie, mèt bewijzen van de zogenaamde schuldeisers waar Syncasso geld voor vraagt, wat gewoon absoluut niet waar is.

  Ook ik kreeg nèrgens een factuur/uitleg van, gehele vakantiegeld ingehouden zónder reden..
  En schaamteloos negeren ze je zelfs als je verdomme bewijzen stuurt van hun éigen oplichting dmv een bedrijf die mij verteld niets met Syncasso te maken hebben (gehad) maar wèl zogenaamd geld eisen volgens Syncasso..

  Het kan ze zó verdomd weinig schelen! Maar ik ben zwaar overspannen door dit kut bedrijf en ga er zeker werk van maken!

Antwoord aan Nino

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *