Vesting Finance

 1. Maria

  Vesting Finance oproep klacht

  Ik heb net kontant gehad met juridische advies en zij adviseerde mij om een klacht in te tedienen bij …ACM klacht melden.. Wie doet er met mij mee om ook een klacht in tedienen over Vesting Finance . Dit bureau moet gestopt worden. Kijk ook bij juridische advies om voorbeeld brieven die verstuurt kunnen worden naar vesting Finance want ze hebben geen poot om op testaan.

  General: 1/5
 2. Reinder

  Ja ik meteen,heb ook met hun te maken gehad en alleen maar ellende. Niet reageren op.mail.en erg onbeschoft worden behandeld

 3. Andrea

  Ik wil meedoen. Ik heb vandaag een brief ontvangen voor een openstaand bedrag van KPN van 289 euro. Bij KPN is geen openstaande schuld. Een aantal dingen klopten niet in de brief. Het is heel raar in elkaar gezet. Twee verschillende telefoonnummers en twee verschillende beltijden. Dit moet stoppen!

 4. Jojo

  Niet op reageren en niet betalen, het zijn oplichters

 5. Ton

  Ik heb (ook) een spookfactuur gehad. Zogenaamd een schuld bij Neckermann.com ontstaan doordat ik in 2010 een TV gekocht zou hebben. Niets van waar, maar ze trekken het niet in en hebben mij als wanbetaler gemeld bij Focum Commerce, een bedrijf dat door onder meer verzekereingen wordt geconsulteert om iets over je betalingsgedrag te weten te komen. Focum blijkt een dochter- of zusterbedrijf te zijn. Ik heb de ACM alk geschreven.

Antwoord aan Maria

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *