Syncasso

 1. Erik Dikkers

  Maffiosi

  Telefonisch onbereikbaar. Betalingsregeling afsluiten kan alleen online en als je een bedrag voorstelt dat je kunt missen is dat te weinig en dwingen ze je meer te betalen. Nou mooi niet dus. Werkelijk hopeloos bedrijf.

  General: 1/5
 2. paul

  Ik ken dat ook van Syncassovalt NÍETS te bespreken Bedreigen je met rechters hogere kosten en ZOEKEN TOTAAL NÍÉT NAAR ÉÉN REDELIJKE OPLOSSING. DAT ZILVEREN KRUIS ACHMEA HIERV ZAKEN mee blijft doen getuigt dat die net zo corrupt zijn als syncasso en niet samen met gedupeerde klanten naar oplossing zoeken. NEE ZOWEL SYNCASSO ALS ACHMEA ZILVEREN KRUIS TRAPPEN mensen liever nog verder de afgrond in

 3. Erik Dikkers

  De Friesland heult ook met dit tuig Die zijn geen haar beter.

 4. Thierry Engel

  Ik krijg zojuist een email van die club (noreply@syncasso.nl) die vol met malware hangt, zowel gmail, malwarebytes en NordVPN gaan zwaar over hun nek. En dan verwachten deze zwakzinnigen dat ik ook nog even doodleuk op de iDeal link ga klikken???? Ik wacht op mijn balkon de deurwaarder wel af, stukken veiliger, en praktischer voor iemand die zo vaak moet pissen als ik. Na 17 jaar dakloos te zijn geweest door soortgelijke clubs (kwam grotendeels eigen naïviteit/stommiteit hoor) welke zelfs zonder enige schaamte in een daklozenopvang dreigbrieven afleveren a €125.00 per stuk moet ik toch mijn vraagtekens bij dit verhaal zetten omdat ik sinds acht maanden volledig schuldvrij dacht te zijn (zonder schuld hulp sanering overigens). Na het eerste telefoontje 2 weken geleden van deze jongens kriebelde het al behoorlijk bij mij, en nu dit waar ik eigenlijk niets mee kan maar wat mij een heel apart en naar gevoel geeft. Lang geleden dat ik zo veel zin heb gehad om een bos om te hakken of Australie richting Antartica te duwen of zo. Dit gedreig om die € 307,00 maakt iets in me los waarvan ik me nu pas besef dat het wel eens pure woede kan zijn. Ik ga maar even een hele lange wandeling maken en hoop voor deze jongens dat hun moeder trots is en dat God bestaat om ze te vergeven, en heel misschien ook mij een keer wil matsen met een verdwaalde boer met een lekke gierkar die een rondje door hun pand doet. Is het trouwens strafbaar om een doos hondendrollen door postnl te laten bezorgen? 😉 Of mag ik dat niet vragen? Of moet ik dan nu zeggen dat ik het hypothetisch bedoelde? Ok dan, bij deze. En nu ga ik poepen en daarna mn hond uit laten, want om nou zelf op mn ouwe fiets zwaar aan de diarree daar door de lobby van Syncasso te gaan racen in mn onderbroek levert ook niet meer op als wat vriendschap verzoeken van een wazige salsa leraar en een infantiele politicus op. toch..? Voel me na dit gerammel op mn toetsenbordje al heel veel beter en een stuk minder boos. Conclusie: Gewoon schijt aan hebben, van een kale kip kan je niets plukken.

Antwoord aan Erik Dikkers

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *