Vesting Finance

 1. TNT

  Oplichter, met T-Mobile abonnement

  Wij ontvingen vandaag ineens een Sommatie-Exploot van Snijder Incassobureau aan de Paralleweg 98 te Beverwijk die zij in opdracht van Vesting Finance hebben gestuurd. Het gaat over een openstaand bedrag dat wij zouden nog moeten betalen voor een mobiel abonnement bij T-Mobile Netherlands B.V. \r\nAlleen wij hebben nooit een abonnement afgesloten bij T-Mobile. Jarenlang zijn we klanten bij een andere provider. Wij hebben Vesting Finance gebeld voor een bewijs van het contract bij T-Mobile. Wij vermoeden dat er sprake is van identiteitsfraude. Vesting Finance heeft geen bewijs voor ons maar zij moet dat bij T-Mobile opvragen. Wij zullen de stukken van hun ontvangen zodra zij dat van T-Mobile heeft ontvangen. Wij gingen vervolgens contact opnemen met Snijder Incassobureau, en ook daar hebben zij geen enkele stukken in dossier liggen. Opmerkelijk van Snijder Incassobureau begrepen wij dat zij zo\'n sommatie-exploot gewoon hebben gestuurd, in opdracht van Vesting Finance en alleen maar gebaseerd op een aangeleverd sheet met naam-geboortedatum en adres (hoe Vesting Finance aan onze gegevens komen is nog de vraag!)\r\nWij hebben T-Mobile klantenservice / fraude desk gebeld en daar weten zij ook niet van een samenwerking met Vesting Finance. Ook kunnen zij geen gegevens van ons in hun systeem vinden waaruit blijkt dat wij ooit de klanten van T-Mobile geweest zijn, laat staan een niet betaald abonnement.\r\nWij hebben inmiddels de Politie Fraude Helpdesk gebeld en onze melding gedaan.\r\nZijn er nog meer mensen die dezelfde ervaring hebben met Vesting Finance?

  General: 1/5
 2. Mario

  Ik kreeg ook zo'n sommatie-exploot. Oplichters zijn het! Pas op!

 3. D

  Heeft u dit inmiddels opgelost, zo ja hoe? Ik zit met het zelfde.

 4. Riana

  Ik heb sinds dinsdag een brief van vestiging finance gehad ook met een schuld bij T mobile ..ik heb T mobile gebelt en niet 1 van de openstaande posten wat het incassobureau zegt komt bij hun voor ook mijn naam niet..zelf weet ik ook zeker dat ik geen T Mobile contract hebt gehad.dit zijn dus rekeningen uit 2009 ,12 jaar later komen ze met deze rekeningen aan.. Ze zouden mij brieven hebben gestuurt, maar die zijn allemaal naar een oud adres zijn gegaan,dus in 12 jaar kan je niet bij je eigen denken dat iemand waarschijnlijk is verhuist..laat het hier niet bij zitten en laat me zeker niet intimideren door een malafide incassobureau

 5. Ida

  Ik kreeg nog steeds tot nu toe elke maand een mail van vesting finance ontvangen dat ik de schuld van 5000 euro van Wehkamp aan hun moest betalen van het jaar 2004 terwijl ik heb nog nooit van wehkamp wat dingen bestelde . Ik vermoede het al dat dit een fraude incassobureau is daarom heb ik niet opgereageerd maar ik word nu wel geïrriteerd dat ze mij wel iedere keer lastig vallen met mailen. Ik zit te denken om vesting finance om naar de rechter te slepen.

 6. Jochem

  Ik heb vandaag een brief van ze gekregen of ik even 3000 euro wil overmaken aangaande openstaande rekening t mobile.kan me niet herinneren dat ik ooit een abonnement bij ze heb afgesloten en de klantenservice t mobile kon ook geen enkele info vinden dat ik ooit klant ben geweest..bizar zaken

 7. D.T.

  Mijn hoogbejaarde grootouders hebben schriftelijk betaalverzoek ontvangen van Vesting Finance. Zogenaamd namens T-mobile. Zou om 2 kleine facturen uit 2022. Ze zijn echter (nimmer) klant geweest van T mobile. Zeer vervelend, lijkt net echt. Wie treedt op tegen deze onzin?

Antwoord aan TNT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *