Flanderijn

 1. Nikita

  Slechte omgang en communicatie

  Van flanderijn en bouwman kreeg ik een rekening. Meerdere malen contact gehad over de rekening dat deze niet klopte. Iedere keer werd er benoemd wij bellen u terug maar dat gebeurde vaak niet dus belde ik erachteraan. Opgegeven moment maar afgewacht omdat er weer werd gezegd wij bellen u als we meer weten. Krijg ik een aantal maand later een e-mail met de kosten die ik moet betalen. Normaal krijg ik dit per brief? Bel ik erachteraan moet ik het in een keer binnen 3 dagen betalen, benoemd dat dit niet kan dus gelukkig uitstel gekregen maar de manier vindt ik niet netjes. Ik neem continu contact op en dan na verloop van tijd vanaf hun kant en dan word het op zo manier gebracht. De manier van omgang vindt ik totaal niet respectvol.

  General: 1/5
 2. jonpeso

  Hi, ik ben bezig met een zaak tegen Flanderijn, tegen meerdere oplichterij praktijken die ze in het verleden hebben gedaan tegen onschuldige mensen ik wil graag je statement op camera of memo recorder waar je je ervaring met Flanderijn vertelt. Als het kan graag voor 11 April dit aanleveren.

 3. Nikita

  Ik ben niet opgelicht alleen de manier van omgang vindt ik onmenselijk als je zelf zo hard je best doet om iets rond te krijgen en daarom meerdere malen contact op neemt en dan pas na maanden een email krijgt als tegen bericht met u moet dit binnen 3 dagen betalen.. ik vindt dat gewoon zeer slecht. Ik heb zoiets de mensen die dit netjes proberen op te lossen behandel die ook met respect en houw ze op de hoogte van het proces. Zou hiervoor ook niet op camera willen ben niet opgelicht of zoiets maar gewoon niet netjes benaderd.

Antwoord aan Nikita

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *