Lindorff

 1. van Vliet

  Arrogante en intimiderende incassoclub die regelmatig de wet overtreedt

  Lindorff is een arrogante incassoclub die regelmatig de wet overtreedt. Mensen worden met z.g. ''schulden'' gestalkt, worden zeer onbehoorlijk te woord gestaan en als een crimineel behandeld. De wet op de incassokosten die m.i.v. 1/7/2012 in werking is, wordt niet nageleefd en dus worden er onterecht incassokosten gend. Wanneer je protesteert word je afgeblaft, maar pas wanneer je er een advocaat op zet krijg je er een voet aan de grond. In ons geval heeft de jurist van de rechtsbijstand er een brief aan gewijd en werden de onrechtmatig geinde incassokosten ter hoogte van meer dan 4000 euro (!!!) terug gestort. Uitkijken dus met deze club. Hun handelswijze is intimideren, angst zaaien met dreigementen. Een brief op fatsoenlijke toon weet men niet te schrijven. Bent u ondernemer, niet in zee gaan met deze club, dan ben je je klant zeker kwijt en is zeker geen visitekaartje voor je bedrijf. Bent u het slachtoffer van deze club, niet zwichten voor de dreigementen. Vraag om bewijs van hun stellingen en ga nooit zomaar betalen om ervan af te zijn. Dat is mml precies waar ze op uit zijn. Check of de wetgeving omtrent de incassokosten wel is nageleefd en of er een zg. 14 dagen brief met aankondiging incassokosten is verstuurd. Is dat niet het geval, dan mogen er geen incassokosten in rekening worden gebracht. Vraag schriftelijk om bewijs van hun stellingen. En als men nergens op reageert en u bent niet in gebreke en Lindorff dreigt u te dagvaarden, laat het dan maar gewoon gebeuren. Tot 25.000 euro behandelt de kantonrechter dit en heeft u geen advocaat nodig. Heeft u een rechtsbijstandverzekering, geef de zaak dan daar in behandeling. Onhou dat in Nederland ALTIJD geldt: wie stelt die bewijst. Dus Lindorff zal bewijzen moeten leveren van haar stellingen. Maar blijft dat u de dreigementen en intimidaties maar moet proberen naast u neer te leggen. Dit bedrijf weet en kan niet anders!! Ze zijn dan wel lid van de NVI, voor wat dit waard is.

  General: 2/5
 2. Moekotte FWM

  Ik ben helemaal met u eens. Ze blijven maar doorgaan met intimideren. Ik heb al diverse keren aangegeven, dat ik een procedure met belangstelling tegemoet zie. Maar dan hoor je maanden niets en dan begint te ellende weer van te voren af aan. Het ergste is dan ook nog, dat ze op een gegeven moment beginnen te schrijven, dat ik een gemaakte afspraak om in delen te betalen niet nakom. Aangezien ik volkomen in mijn recht sta, zal ik nooit en te nimmer gaan betalen en ik wacht al bijna 3 jaar totdat er een procedure plaats vind.

 3. Amanda

  Ik wordt schijtziek van lindorff jaren hoor je niks en dan ineens weten ze je weer te vinden hoor. Ik kreeg als eerst brieven met mijn ex zijn naam en die van zijn buurjongen en als je dan netjes opbeld om te vragen waar het over gaat dan wordt er dood leuk gezegt dat het gaat om een telefoon abbonement van telfort maar wel gek dat het op mijn naam staat met oo de brieven de naam van mijn ex en zijn buurjongen of ze schrijven me achternaam verkeerd maar als je hun wat terug stuurd dan weten ze wel ineens je achternaam goed te schrijven. Lindorff zijn geld kloppers en oplichters! Kijk uit mensen! Ik ben niet bang van ze ik heb ook gezegt dat ik niks meer wens te vernemen van ze anders ga ik er een zaak van maken want heb alle papieren bewaard dus laat ze maar komen!

 4. Frans Moekotte

  Armanda, Alles blijven bewaren, want ze blijven bezig. Ze hopen wellicht, dat je een en ander weggooit en als het dan uberhaupt tot een rechtszaak komt, dat je geen bewijs meer hebt. Ook de post goed in de gaten houden, want je moet wel reageren bij een eventuele oproep bij de kantonrechter. Als je niet reageert , word je misschien bij verstek veroordeeld. Ik heb nu bijna 2 jaar niets meer gehoord, dus ik verwacht dat ze binnenkort wel weer een briefje sturen etc.etc.

 5. Amanda

  Hi Frans Ja klopt ik bewaar altijd alles. Maar ze zijn dom want ik heb navraag gedaan bij de contactpersonen waar zij beweren dat ik een schuld open heb staan en zij zeggen dat het niet zo is en zij vinden het ook allemaal vreemd dus lindorff heeft sowieso geen poot om op te staan nu heb ik meer bewijs haha domme koeien zijn het.

 6. Moekotte FWM

  Precies wat ik dacht. Na 2 jaar probeert Lindorff het weer. Ik heb ze teruggeschreven, dat ik hoop dat ze eindelijk een procedure gaan beginnen.

 7. Frans Moekotte

  Bericht ontvangen, dat ze het dossier hebben gesloten. Ze zijn eindelijk verstandig geworden.

Antwoord aan van Vliet

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *