LAVG

 1. Blanche Boon

  lijkenpikkers

  Heb al meerdere malen in mijn leven met incassoburo's te maken gehad, maar LAVG zijn echte graaiers en naaiers. – je moet zelf maar uitzoeken waar de incasso over gaat. – ze benaderen je denigrerend en altijd op de toon dat het je eigen schuld is. Betalen of voor de rechter ! Ondertussen lopen kosten alleen maar op en verdienen ze er goed aan. Mij kost het alleen maar veel tijd en/of veel geld en mn goede humeur. Ik wil nu alleen nog maar "geleverd"worden door bedrijven die NIET met dit incassoburo werken.

  General: 2/5
 2. Will Lemeer

  Het is niet voor niets dat de "medewerkers" van LAVG op hun visitekaartje als taakomschrijving hebben staan: EXECUTIEMEDEWERKER. Nog niet zolang geleden had de SS ook soortgelijke medewerkers en recentelijk zijn op YouTube tal van filmpjes gepubliceerd, waarin dergelijk soort medewerkers hun dagelijkse bezigheden toonden, namelijk het afsnijden van hoofden van andersdenkenden. Een voordeel was dat ze het wel op het strand konden doen. Je zult als schoolverlater maar voor een carrire als "executiemedewerker" bij LAVG gekozen hebben.

 3. Erich Priebke

  Als je dan toch naar de klote gaat doordat LAVG zich niet of pas veel te laat aan het wettelijk bepaalde VBTL (Vrij Te laten Bedrag) wil houden … neem dan beter zoveel mogelijk LAVG gasten mee..dagje Groningen..traumatiseren op een SS manier.. zeer extreem….dan maar jaren de bajes in…. kan dat nog verrekken dan? ..Elke dag iig maagvulling en een warme douche fijn in de bajes.. …die vieze teven daar op kantoor met hun neerbuigende JE en JIJ geblaat aan de telefoon een roodgloeiende soldeerbout in hun smerige stink kutten drukken met een ringeding in de nek..slachten in die keet van Bos !!

Antwoord aan Blanche Boon

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *