Home Nieuwste Reviews

Nieuwste Reviews

Flanderijn - Absurde gang van zaken

0

Review:
Sturen een brief op vrijdag, met dwangbevel om binnen twee dagen te betalen of bezwaar in te dienen. Zijn vervolgens twee dagen totaal niet bereikbaar. Los van wat dan ook, twee dagen is niet een schappelijke termijn. Ze vragen woekerrente en zogenaamde administratiekosten wat voor 1 incasso gemakkelijk tot in de honderden loopt. Totaal geen begrip of respect voor mensen die niet in staat zijn zo vanuit het niets honderden of zelfs duizenden euros op te hoesten.

Sterke punten:
Totaal geen

Zwakke punten:
-Slechte communicatie. Los van dreigementen zorgen ze niet bereikbaar te zijn voor bemiddeling.

-Veel te korte betaaltermijn, vlak voor een weekend zodat een aanvechting onmogelijk gemaakt wordt. Onderdeel van dreigtaktieken.

-Enorm hoge "servicekosten". Flanderijn zijn "legale" maffia. Ze hebben vrij spel in een rekening krankzinnig opschroeven zonder enige vorm van limiet. Afpersing hoort niet legaal te zijn maar Flanderijn maakt zich hier duidelijk niet zo ongerust over.

-Totaal geen respect voor de schuldenaar. Niet in staat om te betalen? Informatie omtrent de rekening is onduidelijk? Bijstands niveau inkomen? Kan de bloedzuigers van Flanderijn niet schelen. Dreigementen nemen toe en ze verhogen de schuld zo vaak als ze maar willen. Deze schurken hebben zoveel mensen in permanente financiele ellende geholpen, ik hoop dat iemand knapt en dit tuig dezelfde ellende toebrengt. Ik gun ze een pijnlijk einde van ganser harte.

Oplichters beveelt Flanderijn NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

LAVG - Uiterst slecht bedrijf die zich niet aan afspraken

0

Review:
Als er een goed lopende betalingsregeling is gaan ze toch beslagleggen op inkomen. uiterst zlecht en onprofessioneel bedrijf. ga zo snelmogelijk bij dit bedrijf weg.

Sterke punten:
Grijpgrage
criminelen
nazi praktijken
oplichters

Zwakke punten:
het hele bedrijf

Bas beveelt LAVG NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

DAS Incasso - Niet mee in zee gaan!

0

Review:
Ik heb ze de opdracht gegeven een incasso te incasseren. Zij maken veel kosten die NIET zijn afgesproken, en het lukt niet om de opdracht stop te zetten omdat er van afdeling van afdeling wordt doorgestuurd. Uiteindelijk is er een bedrag gefactureerd waarvan de werkzaamheden onduidelijk zijn, waarvan geen factuur met BTW wordt verstrekt en waar ook verder geen informatie over op te vragen is. Zeer vervelende partij om mee te werken!

Sterke punten:
-

Zwakke punten:
Bureaucratisch, chaotisch, duur, niet te vertrouwen

Maarten K. beveelt DAS Incasso NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Incasso No Cure No Pay - financieel leeggeknepen

0

Review:
Incasso no cure no pay oftewel invorderingsbedrijf oftewel incassocenter oftewel moneyfirst. Deze bedrijven zijn allemaal van dezelfde boeven bende.
Ze beloven telefonisch gouden bergen. Zodra ze je binnengehaald hebben is het over met de mooie praatjes en beloftes. Je krijgt gepeperde rekeningen en als je daar tegen protesteert omdat je dacht dat het no cure no pay was zeggen ach het is alleen even het geld voorschieten...we halen alles voor u terug bij uw debiteur. Uiteraard weer alleen telefonisch te horen gekregen. Per mail krijg je niets bevestigd. Ook reageren ze niet op vragen of opmerkingen. En zodra je echt pissig wordt zijn ze helemaal niet meer bereikbaar en stuit je op een callcenter medewerker die de opdracht heeft gekregen je niet door te verbinden.

Sterke punten:
een ontzettend slimme/slinkse manier gevonden om hun opdrachtgevers financieel uit te kleden

Zwakke punten:
daar kan ik een boekwerk vol over aan leveren. Wat een smeerlappen. Ratten zijn het.
ze helpen kleine zelfstandigen van de regen in de drup.
Ze komen hun afspraken totaal niet na en zodra je kritische vragen stelt heb je kans dat je zelfs bedreigd wordt met juridische stappen en dat je voor t gerecht wordt gesleept.

justice beveelt Incasso No Cure No Pay NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Flanderijn - Heb je niks aan

0

Review:
Deze mensen hebben niet de intentie problemen op te lossen maar enkel te verergeren.

Sterke punten:
Geen

Zwakke punten:
Alles

Stolz beveelt Flanderijn NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

GGN - Onbetrouwbaar en zeer onbeschoft

0

Review:
Het bedrijf, voor zo ver je het een bedrijf kunt noemen, verschuilt zich! Niet te bereiken, geen antwoord op vragen. Maar wel loopt de brievenbus over met aanmaningen. Een zeer arrogant en brutale manier.
Wij gaan dan ook stappen ondernemen, en als dat nodig is ook kwaadschiks !

P.Start beveelt GGN NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

GGN - Kut ggn

0

Review:
Wat een drama dit incassobureau.
Zeer slecht contact te krijgen.
Blijven maar nota'ssturen steeds hogere koste. Reageren niet op contact formulier

Sterke punten:
Alleenmaar slecht

0 Reacties

ZWS Incasso - ZWS Incasso

0

Review:
Ik heb nu inmiddels een aantal keer gebruik gemaakt van ZWS Incasso. Wat een verademing! Duidelijkheid, inzicht in de zaken, en doorpakken. Alles wat ik bij andere bureau's miste. Daarnaast; Geen vervelende overeenkomsten met verplichtingen, maar gewoon de vrijheid om eventueel weg te kunnen. Volgens mijn contact persoon, Dennis Plas, werken zij zo omdat zij vertrouwen in hun kwaliteit. Zij hebben geen abonnementen nodig om hun klanten te binden. Geen loze kreet. Ik kan ZWS incasso bij iedereen aanbevelen!

Sterke punten:
Duidelijk
Accuraat
Inzicht
Deskundig

T. Hoeksem beveelt ZWS Incasso aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Famed - Crimineel

0

Review:
Ook wanneer facturen die niet kloppen daar houden zij zich aan. Telefonisch contact of per email is hopenloos. Incassokosten worden zondermeer berekend of het klopt of niet.

Advies: Blijf bij de zorgverlener vandaan die met Famed werkt.

Sterke punten:
Vasthoudend met slecht gedrag

Zwakke punten:
Er zitten geen weldenkende mensen

Ed Hakbijl beveelt Famed NIET aan bij vrienden/bekenden

0 Reacties

Bill - Belachelijk incasso bureau die alle rechtsregels a

0

Review:
Ik krijg van Bill een brief waarbij hij ons wettelijk in gebreke stelt vanwege facturen van zijn klant die nog geen 2-3 weken oud zijn. Weten die sufferds daar niet dat er zoiets bestaat als een wettelijke betaaltermijn van max. 4 weken??
Een brief die er alleen maar op gericht is om te intimideren want inderdaad al snel kwam er een volgende brief dat ze een civiele procedure gaan opstarten. Wat een mafkezen proberen iedereen bang te maken. Volkomen onprofessioneel. Maar ja die klant blijkt ook al niet goed bij zijn hoofd te zijn om na 2 weken een incasso bureau in te schakelen. Wie doet nou zoiets?

Sterke punten:
NADA NADA

0 Reacties

In the Spotlight