• Voor mijn scheiding in 2012 hadden wij een hypotheek bij de abn amro bank en ik ben in juni 2012 ook vertrokken uit die woning en is mijn ex daar nog een half jaar blijven wonen en is ons huis verkocht . Maar na 3 jaar kreeg ik inderdaad ook een brief van de firma pleitmeesters, van een openstaande vordering van 6,779,23 . maar heb in al die jaren na de verkoop van onze woning niks gehoord van de abn amro bank of de hypotheek niet was voldaan, of er nog een restschuld openstond, dus ben ik ervanuit gegaan dat al die jaren de brieven naar mij ex waren gestuurd, en mij daarover niet had ingelicht. dus ben ik gewoon maar gaan aflossen, maar als je een mail, of brief stuurt geven ze gewoon niet thuis , heb ze zelfs een voorstel gegeven en daar wordt niet op gereageerd. nu twijfel ik echt wat ik zou moeten doen.

    Door belinda op 14 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • kreeg voor een klein bedragje 65€ incasso terwijl € 40 is toegestaan. Vertelde hun toen dat ik rechtstreeks aan die mensen zou betalen en niet meer via hun omdat ze eerst probeerden teveel te berekenen wat EXPRES door de overheid is aangepakt omdat er teveel berekend wordt. Daarna heb ik maar liefst 45 telefoonbandjes van hun gehad en ze blijven maar bezig. Dit is geen gewoon incasso bureau maar een terreurgroep denk ik.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    wil bedonderen
    herstellen dan de zogenaamde fout
    maar rekenen waarschijnlijk per definitie verkeerde tarieven omdat veel mensen de incassotarieven niet weten
    worden terreurgroep als je zegt dat je niet meer via hen betaald

    Door kees op 9 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit zijn de echte liegers en bedriegers. Nog nooit zo een pretentieuze organisatie meegemaakt. De service is werkelijk waar onder de maat en er is absoluut geen sprake van transparantie.

    Doen alsof zij en de maatschappij het slachtoffer zijn van wanbetalers, terwijl zij zelf alleen maar slachtoffers maken.n niets doen om de wanbetalers een enkel stapje tegemoet te komen.

    Mogelijk het slechtste incassobureau van heel Nederland.
    Zou gemeld moeten worden bij Radar. Grote kans dat dat binnenkort gaat gebeuren denk ik.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Vrijwel alle vakinhoudelijke aspecten.

    Door Alice op 8 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een schoolvoorbeeld van hoe een incassobureau niet hoort te handelen. "Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen" en " transparant handelen" wordt niet nagekomen. Telefonisch kontakt leggen is dramatisch, geen opvolging, en behalve incassokosten nog extra kosten in rekening proberen te brengen.

    Zwakke punten
    Kontakt en opvolging

    Door Hulst op 23 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Agin heeft op een snelle, efficiente en transparante manier een malverserende verhuurmakelaar tot betalen gedwongen.
    Uitleg en kosten waren vanaf de start helder.
    Via een klanten login was het dossier via internet goed te volgen.
    Een uitstekende manier om een vervelend probleem tot een oplossing te brengen.

    Sterke punten
    Transparant. Dossier via internet goed te volgen. Kosten zijn duidelijk.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Hartel op 9 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geachte heer, mevrouw

    Met veel verbazing lees ik uw dreigement bij niet betalen binnen 3 dagen.
    Ik heb al jaren niets van u vernomen. Nu in 1 keer krijg ik een mail met een dreigement waar ik niet tegen kan. Na alles wat ik al met u heb meegemaakt is dit wel de druppel. U zou als geen ander moeten weten dat er niets te halen valt. Maar het is totaal respectloos naar mij toe om niet met mij het gesprek aan te gaan maar gelijk dit dreigement met politie er bij te halen.
    U moet zich diep schamen. Maar waarschijnlijk bent u dat stadium al lang voorbij en zou het u een zorg zijn
    Naast dat ik betalingsverplichtingen heb heeft u ook verplichtingen en kunt u niet op deze manier met mij omgaan.

    A) Dien ik tegen uw bedrijf een klacht in bij de kamer voor gerechtsdeurwaarders te Amsterdam. Zie bijgevoegde file.

    B) Daarnaast zal ik vast op 3 november zelf alles buiten zetten en hierbij Hart van Nederland en de Telegraaf uitnodigen. Ik zal ze tevens deze mail en die van u doen toekomen. Ik zal de kamer tevens alle relevante stukken evenals mijn inkomen doen toekomen.

    Sterke punten
    Het zijn rasechte boeven, deinzen nergens voor terug en proberen je alleen maar verder in de stront te drukken
    Janssen en Janssen proberen mensen alleen maar verder in de modderpoel te drukken. Tot je stikt.
    In plaats dat men ze proberen om tot een oplossing te komen, zorgen ze dat je alleen maar verder in de schulden komen.
    Mensen met vergelijkbare klachten kunnen die indienen bij een door mij opgericht email adres [email protected]

    Zwakke punten
    Janssen en Janssen proberen mensen alleen maar verder in de modderpoel te drukken. Tot je stikt.
    In plaats dat men ze proberen om tot een oplossing te komen, zorgen ze dat je alleen maar verder in de schulden komen.
    Mensen met vergelijkbare klachten kunnen die indienen bij een door mij opgericht email adres [email protected]

    Door Scholten op 27 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Op 3 oktober neem ik al contact op omdat ik graag wil betalen maar een correcte brief wil.
    Op 21 oktober nog niks ontvangen!
    Als je niet reageerd gaan ze direct naar de rechtbank en wil je wel betalen moet je achter hun kont aanbellen

    Zwakke punten
    Komt beloftes niet na en bied hiervoor 0 excuses aan

    Door D.G Bottse op 21 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een medewerker van Arkel gaat achter je rug een zaak van 2 jaar terug afgesloten zaak weer opnieuw open. Hij plundert daarna je rekeningen zonder iets te zeggen. Ik heb geen 1 brief ontvangen. Een andere organisatie overtreedt de wet erheen. Zelfs na de rechter gegaan om gelijk te krijgen, die geen uitnodiging sturen. Zo konden ze met verkeerde en incomplete gegevens toch hun gelijk halen bij de rechter.
    Wanneer je ontdekt het en dan bel je op. Je krijgt dan een agressieve houding, we hebben het geld en de zaak is gesloten. Dat is 1 groot leugen, want als je 2 maanden later weer bel, dan is de zaak gewoon open.Er is een nu flink bedrag over, maar van arkel houdt zich dom. Ik wil die 135000 euro graag ontvangen!!! Die medewerker van Arkel de heer Antonius Johannes van Os zal wel een valse naam zijn. Ik kan die persoon niet vinden op internet. Je ziet hoe ver ze gaan.
    En de rechtbank arnhem geeft toestemming en meegaat deze ‘dief’ praktijken. Als je internet heeft van Arkel een zeer slecht reputatie met een score 2.2 Ik stel deze kartonrechter D.H. ter Beek persoonlijk verantwoordelijk.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet communiceren.
    verkeerde en incomplete informatie gebruiken.
    agressief houding als het moeilijk vragen gesteld worden.
    liegen.

    Door alex vd ven op 20 oktober 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een medewerker van Arkel gaat achter je rug een zaak van 2 jaar terug afgesloten zaak weer opnieuw open. Hij plundert daarna je rekeningen zonder iets te zeggen. Ik heb geen 1 brief ontvangen. Een andere organisatie overtreedt de wet erheen. Zelfs na de rechter gegaan om gelijk te krijgen, die geen uitnodiging sturen. Zo konden ze met verkeerde en incomplete gegevens toch hun gelijk halen bij de rechter.
    Wanneer je ontdekt het en dan bel je op. Je krijgt dan een agressieve houding, we hebben het geld en de zaak is gesloten. Dat is 1 groot leugen, want als je 2 maanden later weer bel, dan is de zaak gewoon open.Er is een nu flink bedrag over, maar van arkel houdt zich dom. Ik wil die 135000 euro graag ontvangen!!! Die medewerker van Arkel de heer Antonius Johannes van Os zal wel een valse naam zijn. Ik kan die persoon niet vinden op internet. Je ziet hoe ver ze gaan.
    En de rechtbank arnhem geeft toestemming en meegaat deze ‘dief’ praktijken. Als je internet heeft van Arkel een zeer slecht reputatie met een score 2.2 Ik stel deze kartonrechter D.H. ter Beek persoonlijk verantwoordelijk.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    niet communiceren.
    verkeerde en incomplete informatie gebruiken.
    agressief houding als het moeilijk vragen gesteld worden.
    liegen.

    Door alex van de op 20 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In aug jl (2016) kreeg ik ineens een brief van deze meesteroplichters. Ik moest een bedrag van 15.000 euro binnen nu en 2 weken voldoen aan hun. Dit zou een achterstallige schuld zijn volgens hun op een hypotheek van een aantal jaar geleden...???) Uiteraard ben ik de papieren ingedoken en ik heb ze meteen gebeld. (ik begon ook te twijfelen, zo geraffineerd gaan ze te werk, terwijl ik in mijn achterhoofd zeker wist dat dit niet klopte wat ze mij schreven.) De vrouw die ik aan de lijn kreeg (deed zich voor als mevr Van Engelhoven, of ze echt zo heet weet ik natuurlijk ook niet) en ik haar vroeg hoe ze hier aan kwamen en wat dit betekende en ik ook meldde dat ik geen bewijzen zou gaan sturen naar ze, werd ze meteen agressief en gooide gelijk met een deurwaarde of een procedure die gestart zou worden als ik dus niet ging betalen. Nou om een lang verhaal kort te maken, ze bleven me lastig vallen met telefoontjes, brieven en mailtjes.
    Die waren niet zachtzinnig, gebrekkige zinnen gebruiken ze en informatie die niet klopt. Ze sturen je volgens hun bewijzen dat t wel zo is...
    Ze zetten je zo op het verkeerde been dat je ze bijna zou gaan geloven (gebeurde dus ook bij mij). Ze zijn hardnekkig, agressief en weten niet van ophouden.
    Deze mensen kopen oude dossiers op van een aantal jaar gelden en gaan hier mee aan de haal. Mn bij mensen met lagere inkomens, alleenstaande ouders (met schoolgaande kinderen) en bejaarden. Ze doen zich voor als een incassobureau, maar in werkelijkheid is het een criminele organisatie. Kijk dus uit, ga niet met ze in zee en maak zeker geen betalingsafspraken met ze!
    Ik heb melding gedaan van deze oplichters bij de politie, met de bewijzen van mij dat het niet klopt wat ze doen.
    Ik raad je dan ook aan als je met deze mensen in contact komt, gelijk naar de politie te stappen. Hoe meer meldingen er komen in het land hoe eerder deze mensen gepakt / gestopt kunnen worden. Ik ben er niet in getrapt, maar hoeveel mensen trappen hier wel nog in...?
    Oh ja en toen ik ze vrolijk meldde dat ik wist dat het oplichters waren, heb ik niks meer van ze gehoord.... zegt genoeg denk ik.

    Sterke punten
    Ze hebben geen poot om op te staan!

    Zwakke punten
    Geraffineerde mafkezen van de bovenste plank.

    Door Larissa op 6 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer slecht kantoor met totaal geen kennis van zaken.
    Hebben onlangs een zware procedure bij de rechtbank verloren van een client. Tevens regent het klachten over dit kantoor.
    Ik heb begrepen dat er een klachtenzaak ook loopt tegen dit kantoor waarin er een comparitie is gepland ergens in oktober. Dit kantoor dreigt zijn vergunning kwijt te raken.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Geen kennis van zaken.
    Dreigen klanten voor betaling.
    Meerdere klachten.

    Door Fem Boer op 5 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik meen tot nu toe de derde confrontatie met Plaggemars. Een incassobureau dat o.a. voor De Telegraaf werkt.
    Het bureau doet er alles aan om de incassokosten die het claimt de incasseren door te dreigen met procedures.
    Helaas is een enkel schrijven van een incassobrief geen inspanning waarvoor een vergoeding kan worden geclaimd en zal het bureau bij 'tijdig' betalen (doorgaans dus ook na de eerste brief) in een procedure schipbreuk leiden. Zelfs dat wetende, persisteert het Plaggemars in het sturen van nare en intimiderende brieven.
    Zulks neigt aan crimineel gedrag en zou bestraft moeten worden.

    Sterke punten
    Helaas geen! Men zou in geval van achterstand, een belletje kunnen eraan kunnen wagen i.p.v. het zenden van een brief. Dat maakt hun positie aanmerkelijk sterker.

    Zwakke punten
    Dreiging en intimidatie met procedures. Tone of voice is bedenkelijk.
    Helaas staat het onderhavige bureau niet alleen in haar aanpak, maar gaan veel incassobureaus op dezelfde wijze tekeer. Weinig fraai deze bedrijfstak.

    Door Elmer Schout op 4 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ik heb altijd netjes mijn scooter verzekerd gehad niks aan de hand,kost ook niet veel 10euro p.m dus niet echt een reden om niet te betalen.
    nu is er een automatisch incasso niet gelukt blijkbaar aangezien dit automatisch is heb ik er niks van mee gekregen. en ook niks in de mail gezien hier over dus ik ga rustig verder met mn leven aangezien ik denk dat het geregeld is. nu is het dus blijkbaar foutgegaan gooit mn verzekering me er 2 3 weken uit krijg ik en boete van jullie op de mat aangezien ik 10 euro niet aan me verzekering heb betaald mag ik nu jullie 339 gaan dokken.
    slaat helemaal nergens op ik ben van te voren gwn altijd verzekerd geweest en ben mee toen ik jullie boete kreeg weer verzekerd aangezien dat 10tje geen zak uitmaakt... maar die boete van jullie wel die gaaf helemaal nergens over.. want mijn scooter is altijd verzekerd geweest vanaf t moment dat ik hem heb gekocht tot en met nu en bij de zelfde maatschappij dus dan zie je hoe grote zieleknijpers jullie zijn

    Door c. weterings op 3 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zoals zovelen bezwaar gemaakt bij de commissie Mulder. Uiteraard geen reactie. Wel heeft de rechter zich uitgesproken over de milieuzone Utrecht. Bebording is ver ondermaats. Zelfs de Tweede kamer maakt in meerderheid bezwaar. Toch hebben, ondanks het feit dat er nog meerdere zaken onder de rechter zijn en ik dus nog niet schuldig ben, de CJIB misdadigers ongevraagd een torenhoog bedrag van mijn rekening gestolen. Wanneer wordt er goedschiks of kwaadschiks een einde gemaakt aan de Maffia praktijken van deze beulen?

    Sterke punten
    Geen enkel

    Zwakke punten
    Onbetrouwbare dievenbende die klaarblijkelijk boven de wet staat. Onmiddellijk opdoeken deze walgelijke club. Met verkeersveiligheid heeft deze club niets te maken.

    Door C.J.Voogd op 29 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zoals zovelen bezwaar gemaakt bij de commissie Mulder. Uiteraard geen reactie. Wel heeft de rechter zich uitgesproken over de milieuzone Utrecht. Bebording is ver ondermaats. Zelfs de Tweede kamer maakt in meerderheid bezwaar. Toch hebben, ondanks het feit dat er nog meerdere zaken onder de rechter zijn en ik dus nog niet schuldig ben, de CJIB misdadigers ongevraagd een torenhoog bedrag van mijn rekening gestolen. Wanneer wordt er goedschiks of kwaadschiks een einde gemaakt aan de Maffia praktijken van deze beulen?

    Sterke punten
    Geen enkel

    Zwakke punten
    Onbetrouwbare dievenbende die klaarblijkelijk boven de wet staat. Onmiddellijk opdoeken deze walgelijke club. Met verkeersveiligheid heeft deze club niets te maken.

    Door C.J.Voogd op 29 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door TMG is wederom Plaggemars op mijn pad gekomen. Wat een prutsers, gelijk dreigen met van alles en nog wat wat niet eens geoorloofd is. Veel blaffen en niet bijten. Vraag nu al een week om een reactie die uitblijft. Verschuilen zich nu weer achter hun opdrachtgever. Nemen alles wat die hen aangeeft voetstoots aan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie boven

    Door M Steer op 27 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • CIB probeert te incasseren voor DatingLeads.
    Gebeld met CIB dat dit onterecht is, omdat lidmaatschap per mail, per gewone post en aangetekend opgezegd was (na het verplichte jaar).
    Kreeg te horen dat het niet de bedoeling was dat ik belde, maar dat ik alle communicatie met CIB per mail moest doen.

    Mijn zoon krijgt nu elke maand een nieuwe aanmaning van CIB.
    Verweer wordt door ons gevoerd middels email.
    Enige respons is dat zij de email hebben ontvangen, toegevoegd hebben aan het dossier en dat er gestreefd wordt om binnen 5 werkdagen te antwoorden.

    Op geen een verweerschrift respons gekregen.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    - geen telefonisch overleg mogelijk (wordt grof verwezen naar mail)
    - lezen verweerschriften niet, maar voegen deze blind toe aan een dossier
    - reageren niet op verweerschriften

    Door Joke op 5 september 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn zoon heeft op de kinderopvang gezeten maar toen ik in de ww terecht kwam moest mijn zijn na 3 maanden worden uitgeschreven want volgens de toenmalige nieuwe wetgeving stopte de toeslag nadat je 3 maanden of langer in de ww terechtkwam. ik ben toen met de opvang overeengekomen dat er geen opzeg termijn was en dus kon mijn zoon per direct uitgeschreven werd. Het hoofdkantoor van de opvang was niet op de hoogte van de afspraak tussen hun filiaalmanager en mij en wilde nog 2 maanden opvanggeld van 1452 euro. Ik heb hierop gereageerd en heb hun de uitschrijf brief van de kinderopvang gemaild, hun reactie hierop was dat ze het toen een deurwaarder inschakelde flanderijn en van ....nog wat.. in apeldoorn. Deze incassoburea/deurwaarder heb ik uitgelegd wat er aan de hand was en nog bleven zij vasthouden dat ik moest betalen. Na wat heen en weer geruzie heb ik toen een jaar niks meer gehoord.

    Totdat ik een jaar geleden een brief kreeg van de pleitmeesters, zij hadden de vordering overgenomen van flanderijn. De opdrachtgever UK kinderopvang en het moederbedrijf is al 2 jaar failliet verklaard, maar ik krijg tot op de dag van vandaag nog steeds brieven, nu heb ik er een ontvangen waarin zij eenzijdig een betalingsvoorstel doen. Raar bedrijf, ik heb totaal geen zin om te reageren en ben ook niet van plan om te betalen. Als ik het geld had en vertrouwen in ons rechts systeem dan had ik zelf een rechtszaak tegen de pleitmeesters begonnen en een flinke schadevergoeding ge-eist.

    Waarom mogen deze oplichters nog zaken doen, vraag ik me af ?


    Sterke punten
    - vasthoudende oplichters die precies weten hoe ze een brief moeten opstellen om de zwakkere mensen in onze samenleving af te schrikken en geld afhandig te maken.

    Zwakke punten
    Niet consequent.

    Door S.K. op 27 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wat een raar bedrijf . krijg een vordering aan mijn broek van 580 euro terwijl de hoofdsom 30 euro bedraagt.op vragen waarom deze absurde verhoging verschuilt men zich achter allerlei wettelijke regels en legt men achteloosloonbeslag.wat een a sociaal berijf

    Sterke punten
    hahaha

    Zwakke punten
    wat niet ??

    Door Diego op 5 augustus 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik was vandaag een kast aan t opruimen toen ik nog oude correspondentie tegenkwam van dit 'incasso bureau'. Het was wel 11 jaar geleden.. en het is typisch zo'n bedrijfje dat alleen interesse heeft om JOUW geld te innen. Ongeacht wat ze daar voor hoefde te doen. Zo heeft Collactive 'onterecht' gedreigd met incasso procedures doordat hun cliënte "Ergonomique bv" uit Eindhoven hun weer van onjuiste informatie had voorzien. Dit soort amateuristische incasso cowboys nemen dit soort klanten aan en krijgen dan wekelijks - vaak in bulk - adressen van niets vermoedende mensen en hanteren het principe van percentages.. voor elke 100 incasso brieven betalen er zoveel procent wel. Hier krijgen zij dan (vaak) een marge over. Advies: NIETS betalen. Heb ik ook niet gedaan en heb hierna niets meer vernomen....

    Zwakke punten
    NIETS BETALEN.

    Door Jan op 27 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • We hebben onlangs kennis gemaakt met dit bureau naar doorverwijzing van een groot collega-incassobureau met weinig tijd voor een relatief kleinere zaak. HFM Incasso is een ervaren samenwerkingspartner gebleken met een heldere communicatie naar ons én debiteur, waarbij we de korte lijnen, het oog voor detail m.b.t. het vastleggen, nakomen en follow-up van afspraken als zeer adequaat hebben ervaren. Bij een lastig incassotraject - waarbij we weliswaar volledig in ons recht stonden, maar zelf uiteindelijk vast gelopen waren - is het erg fijn gebleken om terug te kunnen vallen op een correct incassobureau als deze, die de zaak ook nog met succes heeft kunnen afsluiten.

    Sterke punten
    Communicatief, korte lijnen, adequaat, correct.

    Door EvenTotaal op 18 juli 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ben al jaren aan het betalen aan dit bedrijf maar schiet niks op komen alleen kosten bij nu hebben ze weer beslag leggen op mijn uitkering vakantiegeld ingepikt en een beslagvrije voet gesteld wat gewoon natte vingerwerk is heb nooit een inkomens en uitgave formulier gehad en nu wil ik het veranderd hebben en nu zijn ze niet thuis de een zegt dit de andere dat een misselijk makend deurwaarders kantoor mensen pas op voor lavg want je gaat echt naar de knoppen door hun werk wijze ik heb inmiddels een advocaat ingeschakeld en ga een klacht neerleggen bij het overkoepelend orgaan voor deurwaarders dat kan iedereen doen en raad het ook zeer aan deze deurwaarder moet gestopt worden

    Sterke punten
    helemaal geen

    Zwakke punten
    heel veel

    Door j vermaat op 11 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb een brief ontvangen van Bill in opdracht van iemand. Nu wil die iemand geld van me wat ik nog schuldig zou zijn. Het begon aan al dat ze een verkeerd huis nummer hadden opgeschreven diegene die de vordering heeft gedaan zegt dat ze in een andere plaats woont terwijl ik zeker weet dat ze daar niet woont. Dossier nummer lijkt op 06 nummer. Geen handtekening van Bill onder aan de brief. Echt een vage brief. Een vriend van mij belde Bill dat ik het geld al bij hun in de bus had gegooid en dat ze er alles aan zullen doen om mij te sarren. Die iemand sloopt thuis bij mij de boel als ik weg ben het zijn gewoon ratten. En Bill zegt dat er een opstaand factuur is maar waar is dat factuur? Nee die is er niet. Hoezo factuur. Mijn vriend werd erg onvriendelijk te woord gestaan en na weer terug proberen te bellen neemt Bill niet meer op. Iedereen kan zo een vordering innen terwijl Bill niet eens de echte papieren in handen heeft. Echt ongelofelijk dit stelletje prutsers zijn het.

    Sterke punten
    Zeker geen

    Zwakke punten
    Slecht service
    Slecht in elkaar geprutste brief
    Ze kijken niet eens of de gegevens kloppen van eiser want dat klopt van geen kant
    Gewoon erge slecht.

    Door Ik op 6 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • betalingsregeling aangevraagd. Dit was zeker mogelijk. Alleen men rekent per verstuurde nota € 5,00 en 2% rente over het totale bedrag. Dit zijn de regels. Nou ik denk dat de kosten gedekt moeten worden omdat de directie de dikke auto en bonussen aan het jaar uitbetaald moet krijgen.

    Sterke punten
    Vriendelijke mevrouw

    Door Eric Rus op 4 juli 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Eerst moet je vooraf betalen, dan wordt automatisch een traject doorlopen waarbij de debiteur een aantal keren bericht krijgt om te betalen. Als debiteur uiteindelijk niet heeft betaald krijg je daar een melding van en wordt je doorverwezen naar een deurwaarder. Ik heb het 1 x uit geprobeerd met
    payt maar NOOIT weer. Je kunt beter een No Cure No Pay incassobureau nemen die je ook telefonisch kunt benaderen. Payt is gewoon geautomatiseerd systeem die het geld uit je zakken klopt. Waardeloos en begin er niet aan.

    Door Charles op 17 juni 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!