• Lindorff benadert mijn dochter voor een betaling van een openstaand bedrag bij KPN. Er staat niets open, mijn dochter had de telefoon in gebruik maar is niet de klant. Dat is doorgegeven aan KPN die de gegevens zouden wijzigen. Ze wordt om 5 uur s ochtends gemaild, voortdurend gebeld en er zijn brieven gezonden naar een adres waar we 5 jaar geleden al verhuisd zijn. Dochter probeert dit uit te leggen en wordt afgebekt door telefoniste. Kan iemand het bedrijf bijscholen, zelfs al had ik een betalingsachterstanden dan geeft dat nog geen reden om onbeschoft te worden. ik lees dat interim Justitia ze samenwerkt. Nieuwe strategie? Betalen om van die stalkers af te komen? Bah wat een praktijken

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie organisatie presentatie

    Door Ellen op 7 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kreeg een boete binnen voor het te laat betalen van mijn verzekeringspremie.
    Vond hun uiting wel streng. Toen ik werd gebeld vond ik de man die mij te woord stond erg netjes. Hij luisterde naar mijn reden voor te laat betalen.
    Heeft een keurig voorstel gedaan voor het maken van een betalingsregeling.
    Nette organisatie, kan niet anders zeggen!

    Sterke punten
    Communicatie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ruud op 6 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu meermaals incasso via Bill laten verlopen. Tot nu toe altijd met goede uitkomst. Zelfs als we dachten dat het niet meer voldaan zou worden werd het toch nog betaald. Erg tevreden dat het op no cure no pay basis is.

    Sterke punten
    Makkelijk online indienen en goed contact

    Door Marjolein op 4 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • vandaag erachter gekomen dat er blijkbaar identiteitsfraude is gepleegd met mijn gegevens om een creditcard aan te vragen van via-buy, het incassobureau dat daarmee samenwerkt is natuurlijk intrum justitia.

    Al eerder contact met hun gehad omdat ik een betaling moest doen voor een OV, waar ik verder nooit een mail over gekregen had totdat natuurlijk de incassokosten erbij kwamen! Ik ze gebeld gezegd dat ik nooit wat had binnen gehad, nou mevrouw vervelend dan stellen we het een maand uit en dan krijgt u een nieuwe rekening met alle gegevens erop. Top dacht ik!, nou nee dus nooit iets nieuws binnen gekregen waardoor ik er zelf maar achteraan moest gaan omdat ik niet meer incassokosten wou betalen.

    vandaag opnieuw een slechte ervaring gehad, na aanleiding van de fraude met ze gebeld kreeg een man aan de telefoon die volgens mij geen flauw idee had wat die nou aan het doen was. Het begon al dat die een totaal verkeerd referentie nummer had dan dat ik in een sms had gekregen, en verder kreeg ik maar te horen dat ik aangifte moest doen ofso en dat hun het zouden afwachten tot de 24ste. Geen greintje begrip!

    Ik vertrouw ze voor geen meter, 4 maanden terug krijg je een email dat je binnen 5 dagen moet betalen en vervolgens hoor je pas weer wat na 4 maanden, ze zijn niet vriendelijk en helpen je ook niet!

    toen ik op het internet ging zoeken kwam ik al super veel slechte recenties tegen en ook vooral over de samenwerking met Via-buy, Maandag zit ik bij het politie bureau voor aangifte en zal ik dat doorsturen naar Intrum jusititia en dan maar hopen dat ze er wat mee doen, maar betalen doe ik niet!

    Zwakke punten
    weet niet waar die het over heb, verkeerde gegevens, emotieloos, niet behulpzaam

    Door naomi op 3 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schurken zijn het. Ik heb aangifte gedaan voor oplichting en het gemeld bij fraudehelpdesk omdat ze spookfacturen sturen.
    Ik heb nog nooit van ze gehoord, laat staan dat ik ooit post of mail van ze ontvangen heb.
    Ze sturen uit het niets sms-berichten naar naar mij, met dossiernr en een link. In 1 sms dreigen ze zelfs met mogelijke dagvaarding. De link open ik uiteraard niet, maar heb via een beveiligde verbinding het adres opgezocht en zag alleen een betaalscherm staan.
    Bestaan ze wel??

    Sterke punten
    NIETS

    Zwakke punten
    Spookfacturen sturen, intimidatie.

    Door JW op 3 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had 4 openstaande vorderingen waarvan ik het eigenlijk al opgegeven had. Ik bedacht me toch om het nog 1 keer te proberen via een incassobureau. Dit keer Juristu. Zodra ik mijn vorderingen ingediend had kreeg ik direct een bevestiging dat het gestart was. Nu 8 dagen verder heb ik 3 van de 4 openstaande vorderingen ontvangen. Ik ben zeer tevreden! Snel en sterk

    Sterke punten
    Snel, Sterk, Duidelijk, Het heeft mij niets gekost.

    Zwakke punten
    Tot nu toe nog niks opgemerkt.

    Door Lars op 3 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben niet te spreken over de wijze van opereren van dit kantoortje. De communicatie is slecht evenals de bereikbaarheid en niet te vergeten de tarieven. Wij werken voortaan met een advocaat want die kan niet alleen veel meer maar kost ook minder.

    Door Ali de Rijt op 22 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Incassopoort ook handelend onder de naam IP nederland is een criminele organisatie die onterecht aanmaningen verstuurd namens de volgende organisaties die nep abonnementen afsluiten:

    Treasure Media
    Black Cell International
    Image centre B.V.

    Allen gevestigd aan de Eemnesserweg 76 te Hilversum.

    Je schrijft je online in voor een (erotische) fotoshoot en vervolgens leveren deze partijen niks, maar sturen ze aanmaning na aanmaning na aanmaning.

    Sterke punten
    Dat het echte boeven zijn

    Zwakke punten
    Ze zijn te slap om je persoonlijk te woord te staan

    Door Herman Janse op 17 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit zogenaamde incassobureau incasseert voor internetoplichters zoals image center BV, Black Cell International.

    Ze dreigen met deurwaarders etc terwijl er nooit diensten zijn geleverd. Jammer dat de politie zo kut is in Nederland, want ik had dit bureau en al haar medewerkers al voor medeplichtigheid achter de tralies gestopt.

    Trieste mensen zijn jullie! Ik ben zo enorm kwaad....

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Niets

    Door R zondervand op 16 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • zeker een aanrader

    Sterke punten
    Snel

    Door Kevin Jansse op 14 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tien dagen geleden een verzoek ingediend bij DAS om een zogenaamde laatste aanmaningsbrief te verzenden.
    Nog steeds NIETS verzonden of gedaan.
    Twee dagen geleden gemaild , met vraag of er nog iets gaat gebeuren.
    Geen reactie.
    Vanmorgen ruim 18 minuten aan de telefoon geweest met DAS DRUTEN.Hiervan stond ik meer dan 10 minuten in de wacht.
    Nou....vandaag ging het allemaal echt gebeuren.
    Maar niets van dat al.
    We raden U aan bij een aanmaningsbrief van DAS aan te vragen bij het verzenden van Uw eerste factuur.

    Sterke punten
    niet ontdekt

    Zwakke punten
    reageren niet.

    Door van straalen op 31 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb het afgelopen jaar enige ervaring opgedaan met LAVG. Ik kan bevestigen dat daar in Groningen aan de Van Elmptstraat inderdaad zeer onbeschofte mensen huizen. Klachten worden niet serieus genomen, een fatsoenlijk systeem waarbij schuldenaren hun restschuld online kunnen raadplegen, hebben ze niet. Erger nog: je wordt door de medewerker van LAVG over de telefoon gewoon uitgelachen. Als daar dan vervolgens je beklag over doet en hen 'schoffies' noemt, dan zijn ze beledigd.
    Ik snap niet dat ook maar enig opdrachtgever zaken wil doen met deze barbaren.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fatsoenlijk gedrag

    Door Henry Coyett op 23 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sinds juni 2016 bezig om mijn onterecht in beslag genomen vakantiegeld terug te krijgen maar zelfs met advocaat, de juiste beslagvrije voet en noem het maar op, wil dit zeer arrogante incassobureau geen gehoor geven.

    De onbeschoftheid tegen mijn advocaat slaat werkelijk alles.
    Dat zegt ook genoeg dat je alleen en zonder advocaat niks tegen deze boevenbende zal klaar spelen.

    Vooral Priscilla Elzinga van LAVG weet de zaken gigantisch te traineren ondanks beloftes om de zaak op te pakken.(daar kan ik bewijs van laten zien in emails)

    Sterke punten
    Irritant rekken en traineren in openheid van zaken.

    Zwakke punten
    Menselijkheid.

    Door Francesco op 20 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn bedrijf moest een factuur betalen en heeft dit ook keurig volgens overeengekomen voorwaarden gedaan. De crediteur vond echter dat het te lang duurde en heeft Injustu ingeschakeld nog voordat wij konden reageren op zijn herinnering. Wij hebben de factuur terstond betaald nog voordat Injustu ons benaderd heeft. Dit hebben wij dan ook aan Injustu medegedeeld. Nu blijven ze tegen ons zeggen dat wij hun incassokosten moeten betalen. Vreemde gang van zaken lijkt mij.

    Door Fred op 20 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Agressief, intimiderend, onbeschoft, dat is onze ervaring met Juristu! Toen ik zei: "U bent niet aangesloten bij het NVI", werd ik weggedrukt! De medewerkster die mij belde was uitermate onbeschoft. De post die wij ontvingen .... ..
    Mijn advies: Ga een cursus volgen!
    Toen wij aangave dat wij de Rechter een uitspraak wilde laten doen in deze zaak, werden ze nog agressiever.
    Tja .... No cure, No pay

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door Hannelore op 16 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Naar de debiteur toe erg slecht. Als je ze mailt of belt doen ze er niets mee. Sterker nog ze zijn gewoon vergeten dat contact gezocht hebt met ze.

    Inhoudelijk reageren ze niet, lossen ook niets op. Beetje olifant in een porselein kast idee. Met dreigen proberen dat je gaat betalen.

    Als je via hun je rekeningen wil gaan innen kan je gelijk op zoek naar nieuwe klanten

    Sterke punten
    Geen gevonden

    Zwakke punten
    Veel

    Door Peter op 11 januari 2017 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een kantoor van lek mijn vestje

    Oplichters liegen bedriegers
    Nooit betalen aan hun ga dan naar de rechtbank bank of naar de kamer voor gerechtsdeurwaarders te Amsterdam dat ze uit hun ambt worden gezet

    Sterke punten
    Liegen oplichters

    Zwakke punten
    Zielig doen

    Door Toon op 6 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door Nikki Dw. op 27 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • betaal je 1 dag te laat word betalingsregeling direct beeindigd. zodat hun weer geld uit je zak kunnen plukken door 40eu incasso kosten per nota te kunnen profiteren van jou. slecht bedrijf. weg met famed.

    Sterke punten
    slechte mensen. er wordt gezegd aan de telefoon. even mijn collega van andere afdeling bellen. heeft u ff geduld? terwijl die gene zelf voor 2 personen speelt

    Zwakke punten
    ik haat ze. van mij mag famed falliet gaan. onmenselijk

    Door jedsi op 22 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Voor mijn scheiding in 2012 hadden wij een hypotheek bij de abn amro bank en ik ben in juni 2012 ook vertrokken uit die woning en is mijn ex daar nog een half jaar blijven wonen en is ons huis verkocht . Maar na 3 jaar kreeg ik inderdaad ook een brief van de firma pleitmeesters, van een openstaande vordering van 6,779,23 . maar heb in al die jaren na de verkoop van onze woning niks gehoord van de abn amro bank of de hypotheek niet was voldaan, of er nog een restschuld openstond, dus ben ik ervanuit gegaan dat al die jaren de brieven naar mij ex waren gestuurd, en mij daarover niet had ingelicht. dus ben ik gewoon maar gaan aflossen, maar als je een mail, of brief stuurt geven ze gewoon niet thuis , heb ze zelfs een voorstel gegeven en daar wordt niet op gereageerd. nu twijfel ik echt wat ik zou moeten doen.

    Door belinda op 14 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • kreeg voor een klein bedragje 65 incasso terwijl 40 is toegestaan. Vertelde hun toen dat ik rechtstreeks aan die mensen zou betalen en niet meer via hun omdat ze eerst probeerden teveel te berekenen wat EXPRES door de overheid is aangepakt omdat er teveel berekend wordt. Daarna heb ik maar liefst 45 telefoonbandjes van hun gehad en ze blijven maar bezig. Dit is geen gewoon incasso bureau maar een terreurgroep denk ik.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    wil bedonderen
    herstellen dan de zogenaamde fout
    maar rekenen waarschijnlijk per definitie verkeerde tarieven omdat veel mensen de incassotarieven niet weten
    worden terreurgroep als je zegt dat je niet meer via hen betaald

    Door kees op 9 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit zijn de echte liegers en bedriegers. Nog nooit zo een pretentieuze organisatie meegemaakt. De service is werkelijk waar onder de maat en er is absoluut geen sprake van transparantie.

    Doen alsof zij en de maatschappij het slachtoffer zijn van wanbetalers, terwijl zij zelf alleen maar slachtoffers maken.n niets doen om de wanbetalers een enkel stapje tegemoet te komen.

    Mogelijk het slechtste incassobureau van heel Nederland.
    Zou gemeld moeten worden bij Radar. Grote kans dat dat binnenkort gaat gebeuren denk ik.

    Sterke punten
    Geen.

    Zwakke punten
    Vrijwel alle vakinhoudelijke aspecten.

    Door Alice op 8 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een schoolvoorbeeld van hoe een incassobureau niet hoort te handelen. "Zeggen wat we doen en doen wat we zeggen" en " transparant handelen" wordt niet nagekomen. Telefonisch kontakt leggen is dramatisch, geen opvolging, en behalve incassokosten nog extra kosten in rekening proberen te brengen.

    Zwakke punten
    Kontakt en opvolging

    Door Hulst op 23 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Agin heeft op een snelle, efficiente en transparante manier een malverserende verhuurmakelaar tot betalen gedwongen.
    Uitleg en kosten waren vanaf de start helder.
    Via een klanten login was het dossier via internet goed te volgen.
    Een uitstekende manier om een vervelend probleem tot een oplossing te brengen.

    Sterke punten
    Transparant. Dossier via internet goed te volgen. Kosten zijn duidelijk.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door Hartel op 9 november 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Geachte heer, mevrouw

    Met veel verbazing lees ik uw dreigement bij niet betalen binnen 3 dagen.
    Ik heb al jaren niets van u vernomen. Nu in 1 keer krijg ik een mail met een dreigement waar ik niet tegen kan. Na alles wat ik al met u heb meegemaakt is dit wel de druppel. U zou als geen ander moeten weten dat er niets te halen valt. Maar het is totaal respectloos naar mij toe om niet met mij het gesprek aan te gaan maar gelijk dit dreigement met politie er bij te halen.
    U moet zich diep schamen. Maar waarschijnlijk bent u dat stadium al lang voorbij en zou het u een zorg zijn
    Naast dat ik betalingsverplichtingen heb heeft u ook verplichtingen en kunt u niet op deze manier met mij omgaan.

    A) Dien ik tegen uw bedrijf een klacht in bij de kamer voor gerechtsdeurwaarders te Amsterdam. Zie bijgevoegde file.

    B) Daarnaast zal ik vast op 3 november zelf alles buiten zetten en hierbij Hart van Nederland en de Telegraaf uitnodigen. Ik zal ze tevens deze mail en die van u doen toekomen. Ik zal de kamer tevens alle relevante stukken evenals mijn inkomen doen toekomen.

    Sterke punten
    Het zijn rasechte boeven, deinzen nergens voor terug en proberen je alleen maar verder in de stront te drukken
    Janssen en Janssen proberen mensen alleen maar verder in de modderpoel te drukken. Tot je stikt.
    In plaats dat men ze proberen om tot een oplossing te komen, zorgen ze dat je alleen maar verder in de schulden komen.
    Mensen met vergelijkbare klachten kunnen die indienen bij een door mij opgericht email adres [email protected]

    Zwakke punten
    Janssen en Janssen proberen mensen alleen maar verder in de modderpoel te drukken. Tot je stikt.
    In plaats dat men ze proberen om tot een oplossing te komen, zorgen ze dat je alleen maar verder in de schulden komen.
    Mensen met vergelijkbare klachten kunnen die indienen bij een door mij opgericht email adres [email protected]

    Door Scholten op 27 oktober 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus