• Als incassobureau probeer je het contract te zoeken zodat de klant van je opdrachtgever overgaat tot betaling. Payt doet dat anders. Ze bestoken je met mails (no-reply), telefoontjes waarbij een computer je tewoord staat (verborgen nummer) en SMS berichten (waarvan je telefoonprovider niet eens kan zien door wie ze verzonden zijn). Ik neem aan dat je als zelfrespecterend bedrijf je de dialoog wil zoeken, en niet een monoloog houd...

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie (payt zoekt geen dialoog)

    Door Matthijs op 11 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • De brieven die dit bureau uit het niets verstuurd met teksten die je direct als grote crimineel bestempelen slaan werkelijk kant nog wal. Wie verzint die teksten? "Cq op geen enkele wijze zich gehouden heeft aan..." Hoe kom je daar bij. Denk na voor je zoiets schrijft.

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Schrijven teksten die kant nog wal raken. Beledigend, schofferend, brutaal, onbeschoft. Direct opheffen deze tent.

    Door Tromp op 29 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik voerde een incasso in betreft een niet betalende klant. Ik kreeg een bevestiging en het was een week stil. Toen kreeg ik een mail dat het ontvangen was en het geld naar mijn rekening word afgedragen. Lekker snel en geen gezeur

    Sterke punten
    Ik hoef niks te doen, Snel, Kostte me niks

    Door Patrick op 22 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een aantal openstaande facturen ingediend bij Juristu. Zelf zat ik in Engeland. Ik heb er niet naar omgekeken. Een week later kreeg ik een mail van Juristu dat het geld gevangen was van 2 facturen. 1 factuur was erg lastig. Juristu heeft die partij gedagvaard en een vonnis ontvangen. Reeds beslag gelegd en maandelijks geld. Een professionele aanpak.

    Sterke punten
    Professioneel, Snel, Minnelijk kostte me niks.

    Zwakke punten
    (nog) geen zwakke punten opgemerkt.

    Door Reinier op 13 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vandaag ook een aanmaning gekregen, zou iets van KPN meerdere maanden niet betaald hebben.
    Dat er phishing mails rondgaan weet ik, dat ze steeds echter lijken snap ik ook.
    Maar nu zelfs per brief...dat kende ik nog niet en kan me voorstellen dat met name als je wat malend bent hier zo instuitert met open ogen.
    Even contact gehad met KPN, en inderdaad staat er niets open.
    Kortom, maandag bel ik ze wel even en doe ik me een beetje simpel voor, vervolgens neem ik het gesprek op en ga ik vrolijk aangifte doen.
    Want vasthoudend als ze zijn...d'r is altijd iemand die de bek groter heeft en ik nagel ze aan alle kanten aan de schandpaal.
    Tevens krijgen ze van mij een dergelijke rekening voor "laster" en zal ik aangifte doen.
    Dan maakt een vriend van me er verder werk van, die is advocaat en ook erg goed thuis in incasso zaken.

    Sterke punten
    Komt overtuigend over

    Zwakke punten
    Zo nep als de pakjesboot van sinterklaas

    Door Matthieu op 11 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze doen alles in opdracht van hun opdrachtgever, ook al hebben ze alle betalingsbewijzen in hun bezit dreigen ze evengoed met overgaan tot executie, zonder rechtsgeldige grosse wel te verstaan!

    Je zal maar voor zo'n bureau werken, niet om trots op te zijn, serieus een waardeloos bedrijf met waardeloze medewerkers!

    Sterke punten
    GEEN!!

    Zwakke punten
    Hele manier van benaderen oftewel: ALLES!

    Door Nvt op 11 maart 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Lindorff benadert mijn dochter voor een betaling van een openstaand bedrag bij KPN. Er staat niets open, mijn dochter had de telefoon in gebruik maar is niet de klant. Dat is doorgegeven aan KPN die de gegevens zouden wijzigen. Ze wordt om 5 uur s ochtends gemaild, voortdurend gebeld en er zijn brieven gezonden naar een adres waar we 5 jaar geleden al verhuisd zijn. Dochter probeert dit uit te leggen en wordt afgebekt door telefoniste. Kan iemand het bedrijf bijscholen, zelfs al had ik een betalingsachterstanden dan geeft dat nog geen reden om onbeschoft te worden. ik lees dat interim Justitia ze samenwerkt. Nieuwe strategie? Betalen om van die stalkers af te komen? Bah wat een praktijken

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Communicatie organisatie presentatie

    Door Ellen op 7 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kreeg een boete binnen voor het te laat betalen van mijn verzekeringspremie.
    Vond hun uiting wel streng. Toen ik werd gebeld vond ik de man die mij te woord stond erg netjes. Hij luisterde naar mijn reden voor te laat betalen.
    Heeft een keurig voorstel gedaan voor het maken van een betalingsregeling.
    Nette organisatie, kan niet anders zeggen!

    Sterke punten
    Communicatie

    Zwakke punten
    Geen

    Door Ruud op 6 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Nu meermaals incasso via Bill laten verlopen. Tot nu toe altijd met goede uitkomst. Zelfs als we dachten dat het niet meer voldaan zou worden werd het toch nog betaald. Erg tevreden dat het op no cure no pay basis is.

    Sterke punten
    Makkelijk online indienen en goed contact

    Door Marjolein op 4 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • vandaag erachter gekomen dat er blijkbaar identiteitsfraude is gepleegd met mijn gegevens om een creditcard aan te vragen van via-buy, het incassobureau dat daarmee samenwerkt is natuurlijk intrum justitia.

    Al eerder contact met hun gehad omdat ik een betaling moest doen voor een OV, waar ik verder nooit een mail over gekregen had totdat natuurlijk de incassokosten erbij kwamen! Ik ze gebeld gezegd dat ik nooit wat had binnen gehad, nou mevrouw vervelend dan stellen we het een maand uit en dan krijgt u een nieuwe rekening met alle gegevens erop. Top dacht ik!, nou nee dus nooit iets nieuws binnen gekregen waardoor ik er zelf maar achteraan moest gaan omdat ik niet meer incassokosten wou betalen.

    vandaag opnieuw een slechte ervaring gehad, na aanleiding van de fraude met ze gebeld kreeg een man aan de telefoon die volgens mij geen flauw idee had wat die nou aan het doen was. Het begon al dat die een totaal verkeerd referentie nummer had dan dat ik in een sms had gekregen, en verder kreeg ik maar te horen dat ik aangifte moest doen ofso en dat hun het zouden afwachten tot de 24ste. Geen greintje begrip!

    Ik vertrouw ze voor geen meter, 4 maanden terug krijg je een email dat je binnen 5 dagen moet betalen en vervolgens hoor je pas weer wat na 4 maanden, ze zijn niet vriendelijk en helpen je ook niet!

    toen ik op het internet ging zoeken kwam ik al super veel slechte recenties tegen en ook vooral over de samenwerking met Via-buy, Maandag zit ik bij het politie bureau voor aangifte en zal ik dat doorsturen naar Intrum jusititia en dan maar hopen dat ze er wat mee doen, maar betalen doe ik niet!

    Zwakke punten
    weet niet waar die het over heb, verkeerde gegevens, emotieloos, niet behulpzaam

    Door naomi op 3 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Schurken zijn het. Ik heb aangifte gedaan voor oplichting en het gemeld bij fraudehelpdesk omdat ze spookfacturen sturen.
    Ik heb nog nooit van ze gehoord, laat staan dat ik ooit post of mail van ze ontvangen heb.
    Ze sturen uit het niets sms-berichten naar naar mij, met dossiernr en een link. In 1 sms dreigen ze zelfs met mogelijke dagvaarding. De link open ik uiteraard niet, maar heb via een beveiligde verbinding het adres opgezocht en zag alleen een betaalscherm staan.
    Bestaan ze wel??

    Sterke punten
    NIETS

    Zwakke punten
    Spookfacturen sturen, intimidatie.

    Door JW op 3 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had 4 openstaande vorderingen waarvan ik het eigenlijk al opgegeven had. Ik bedacht me toch om het nog 1 keer te proberen via een incassobureau. Dit keer Juristu. Zodra ik mijn vorderingen ingediend had kreeg ik direct een bevestiging dat het gestart was. Nu 8 dagen verder heb ik 3 van de 4 openstaande vorderingen ontvangen. Ik ben zeer tevreden! Snel en sterk

    Sterke punten
    Snel, Sterk, Duidelijk, Het heeft mij niets gekost.

    Zwakke punten
    Tot nu toe nog niks opgemerkt.

    Door Lars op 3 maart 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ben niet te spreken over de wijze van opereren van dit kantoortje. De communicatie is slecht evenals de bereikbaarheid en niet te vergeten de tarieven. Wij werken voortaan met een advocaat want die kan niet alleen veel meer maar kost ook minder.

    Door Ali de Rijt op 22 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Incassopoort ook handelend onder de naam IP nederland is een criminele organisatie die onterecht aanmaningen verstuurd namens de volgende organisaties die nep abonnementen afsluiten:

    Treasure Media
    Black Cell International
    Image centre B.V.

    Allen gevestigd aan de Eemnesserweg 76 te Hilversum.

    Je schrijft je online in voor een (erotische) fotoshoot en vervolgens leveren deze partijen niks, maar sturen ze aanmaning na aanmaning na aanmaning.

    Sterke punten
    Dat het echte boeven zijn

    Zwakke punten
    Ze zijn te slap om je persoonlijk te woord te staan

    Door Herman Janse op 17 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Dit zogenaamde incassobureau incasseert voor internetoplichters zoals image center BV, Black Cell International.

    Ze dreigen met deurwaarders etc terwijl er nooit diensten zijn geleverd. Jammer dat de politie zo kut is in Nederland, want ik had dit bureau en al haar medewerkers al voor medeplichtigheid achter de tralies gestopt.

    Trieste mensen zijn jullie! Ik ben zo enorm kwaad....

    Sterke punten
    Alles

    Zwakke punten
    Niets

    Door R zondervand op 16 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • zeker een aanrader

    Sterke punten
    Snel

    Door Kevin Jansse op 14 februari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Tien dagen geleden een verzoek ingediend bij DAS om een zogenaamde laatste aanmaningsbrief te verzenden.
    Nog steeds NIETS verzonden of gedaan.
    Twee dagen geleden gemaild , met vraag of er nog iets gaat gebeuren.
    Geen reactie.
    Vanmorgen ruim 18 minuten aan de telefoon geweest met DAS DRUTEN.Hiervan stond ik meer dan 10 minuten in de wacht.
    Nou....vandaag ging het allemaal echt gebeuren.
    Maar niets van dat al.
    We raden U aan bij een aanmaningsbrief van DAS aan te vragen bij het verzenden van Uw eerste factuur.

    Sterke punten
    niet ontdekt

    Zwakke punten
    reageren niet.

    Door van straalen op 31 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb het afgelopen jaar enige ervaring opgedaan met LAVG. Ik kan bevestigen dat daar in Groningen aan de Van Elmptstraat inderdaad zeer onbeschofte mensen huizen. Klachten worden niet serieus genomen, een fatsoenlijk systeem waarbij schuldenaren hun restschuld online kunnen raadplegen, hebben ze niet. Erger nog: je wordt door de medewerker van LAVG over de telefoon gewoon uitgelachen. Als daar dan vervolgens je beklag over doet en hen 'schoffies' noemt, dan zijn ze beledigd.
    Ik snap niet dat ook maar enig opdrachtgever zaken wil doen met deze barbaren.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Fatsoenlijk gedrag

    Door Henry Coyett op 23 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sinds juni 2016 bezig om mijn onterecht in beslag genomen vakantiegeld terug te krijgen maar zelfs met advocaat, de juiste beslagvrije voet en noem het maar op, wil dit zeer arrogante incassobureau geen gehoor geven.

    De onbeschoftheid tegen mijn advocaat slaat werkelijk alles.
    Dat zegt ook genoeg dat je alleen en zonder advocaat niks tegen deze boevenbende zal klaar spelen.

    Vooral Priscilla Elzinga van LAVG weet de zaken gigantisch te traineren ondanks beloftes om de zaak op te pakken.(daar kan ik bewijs van laten zien in emails)

    Sterke punten
    Irritant rekken en traineren in openheid van zaken.

    Zwakke punten
    Menselijkheid.

    Door Francesco op 20 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn bedrijf moest een factuur betalen en heeft dit ook keurig volgens overeengekomen voorwaarden gedaan. De crediteur vond echter dat het te lang duurde en heeft Injustu ingeschakeld nog voordat wij konden reageren op zijn herinnering. Wij hebben de factuur terstond betaald nog voordat Injustu ons benaderd heeft. Dit hebben wij dan ook aan Injustu medegedeeld. Nu blijven ze tegen ons zeggen dat wij hun incassokosten moeten betalen. Vreemde gang van zaken lijkt mij.

    Door Fred op 20 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Agressief, intimiderend, onbeschoft, dat is onze ervaring met Juristu! Toen ik zei: "U bent niet aangesloten bij het NVI", werd ik weggedrukt! De medewerkster die mij belde was uitermate onbeschoft. De post die wij ontvingen .... ..
    Mijn advies: Ga een cursus volgen!
    Toen wij aangave dat wij de Rechter een uitspraak wilde laten doen in deze zaak, werden ze nog agressiever.
    Tja .... No cure, No pay

    Sterke punten
    Geen enkele

    Zwakke punten
    Alleen maar

    Door Hannelore op 16 januari 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Naar de debiteur toe erg slecht. Als je ze mailt of belt doen ze er niets mee. Sterker nog ze zijn gewoon vergeten dat contact gezocht hebt met ze.

    Inhoudelijk reageren ze niet, lossen ook niets op. Beetje olifant in een porselein kast idee. Met dreigen proberen dat je gaat betalen.

    Als je via hun je rekeningen wil gaan innen kan je gelijk op zoek naar nieuwe klanten

    Sterke punten
    Geen gevonden

    Zwakke punten
    Veel

    Door Peter op 11 januari 2017 Reageer (5 reacties)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een kantoor van lek mijn vestje

    Oplichters liegen bedriegers
    Nooit betalen aan hun ga dan naar de rechtbank bank of naar de kamer voor gerechtsdeurwaarders te Amsterdam dat ze uit hun ambt worden gezet

    Sterke punten
    Liegen oplichters

    Zwakke punten
    Zielig doen

    Door Toon op 6 januari 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Door Nikki Dw. op 27 december 2016 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • betaal je 1 dag te laat word betalingsregeling direct beeindigd. zodat hun weer geld uit je zak kunnen plukken door 40eu incasso kosten per nota te kunnen profiteren van jou. slecht bedrijf. weg met famed.

    Sterke punten
    slechte mensen. er wordt gezegd aan de telefoon. even mijn collega van andere afdeling bellen. heeft u ff geduld? terwijl die gene zelf voor 2 personen speelt

    Zwakke punten
    ik haat ze. van mij mag famed falliet gaan. onmenselijk

    Door jedsi op 22 december 2016 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in één oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus