• Na veel mooie verkoop praatjes in zee gegaan met syncasso zij innen wel zoals op hun site staat we cash maar daarna moet er staan we don,t care want dat doen ze zeker niet mijn advies aan mkb ga nooit in zee kijk op internet zoveel klachten ook ik had eerst moeten kijken op internet voor ik met hun in zee ging ook zijn ze nergen bij aangesloten

    Sterke punten
    Niet reageren
    Traag daar krijgen ze een 10 voor

    Zwakke punten
    Gehele manier van zaken doen wel innen niks leveren we cash en dont care

    Door Pvh op 7 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goed contact ten tijde van incasseren van het bedrag.

    Inmiddels heeft juristu mijn geld al 6 weken op hun rekening staan maar heb ik nog steeds niks ontvangen. Op mailtjes word niet gereageerd en via de telefoon zeggen ze dat de afdeling administratie dit regelt. Wat betekend dat de gene die ik aan de lijn heb me niet verder kan helpen.

    Sterke punten
    Tijdens incasso

    Zwakke punten
    Na incasso onbereikbaar en na 6 weken ook nog geen geld ontvangen

    Door M b op 5 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • In mijn geval hebben ze geen enkele informatie verstrekt over een achterstallige betaling, wat bij automatische incasso natuurlijk erg vreemd is. Achteraf hoorde ik dat er een rechtzaak was geweest zonder dat ik daarvan op de hoogte was. Wacht nu al meer dan een jaar op teruggave.

    Sterke punten
    Goede oplichters

    Zwakke punten
    Slechte communicatie, houden bewust informatie achter.

    Door Kuipers op 22 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vesting finance maakt zich schuldig aan fraude, intimidatie en afpersing.
    Zij hebben mijn broers adres veranderd in het mijne en willen mij op laten draaien voor zijn schulden.
    Fijn clubje.

    Zwakke punten
    Eng clubje

    Door M A J Strijd op 17 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • ze leggen loon beslag op gesloten dossier
    loon beslag zonder vonis van de rechtbank
    we moeten 129 euro terug krijgen maar ze komen niet uit hun eigen worden,, waardeloos incasso buro

    maar ik ga hier mee verder het zijn oplichters

    Door waarom op 16 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • op 10 juli 2017 uitspraak rechtbank.
    1 veroordeel autobedrijf om aan willemsen de auto met kenteken alsmede haar autosleutels zonder enige restrictie en of voorbehoud ongestoord onmiddelijk voor gebruik beschikbaar te stellen
    2 veroodeelt autobedrijf indien niet binnen 24 uur na betekinf van dit vonnis de auto met kenteken alsmede de autosleutels door autobedrijf aan willemsen beschikbaar gesteld. tot betaling aan willemsen van een dwangsom van € 500 per dag dat autobedrijf hiermee in gebreke blijft tot maximum van € 25000
    3 de auto dient rijklaar worden afgeleverd aan willemsen.

    -vonnis uitgesproken 10 juli 2017
    -de auto pas 12 juli 2017 terug aan willemsen
    -de auto is niet rijklaar afgeleverd, na enkele meters waren er weer problemen aan de auto.

    Sterke punten
    onjuiste gegevens verstrekt door autobedrijf, waardoor er 15 augustus 2017 aangifte wordt gedaan wegens medeplichtig aan afpersingen en afdreiging van wanprestatie van hoge reparatiekosten die onnodig zijn uitgevoerd.
    -€ 3850 wanprestatie door autobedrijf
    verkeerde brandstof filter geplaatst waardoor er valse lucht wordt aangevoerd, waardoor de motor onjuiste brandtof krijg toegediend. hierdoor kan de motor afslaan en niet meer worden gestart.... levens gevaarlijk

    Zwakke punten
    Fraude, oplichting en oneerlijke handelspraktijken

    frauduleuze praktijken dmv valse verklaringen door autobedrijf

    altijd aangifte doen bij politie

    Door willemsen op 11 augustus 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Hallo
    Ik ben zeer goed geholpen Door ip Nederland. Zij hebben het gehele bedrag kunnen incasseren. Zij zijn behulpzaam en ik kon ip nederland altijd bereiken en kon mijn dossier altijd online volgen. Ik raad iedereen aan die serieus zijn geld wilt innen iP Nederland in te schakelen. Zij weten namelijk precies hoe de zaak aangepakt moet worden. Een dikke 10!

    Sterke punten
    Communicatie duidelijk

    Zwakke punten
    Geen

    Door Toutouh op 10 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een huurvordering bij Juristu neer gelegd. Binnen een week hebben ze de vordering geïncasseerd. De debiteur heeft de incassokosten betaald. Prima handelswijze

    Sterke punten
    Snel. Professioneel

    Door Henriette op 8 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ze incasseren snel. Spreken de debiteur met harde juridische taal aan. Er was geen rechtzaak nodig. No cure no pay. Ik betaalde alleen 45 eur dossierkosten.

    Sterke punten
    Snel. No cure no pay. Lekker direct.

    Door Joost op 3 augustus 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mijn vordering stond al een tijd open. Ik had de vordering eigenlijk al afgeschreven. Toch hebben ze mijn vordering geïncasseerd. Ze zijn snel en recht door zee. Hier is de debiteur minder blij mee zoals hieronder te lezen. Echter is het resultaat er wel!

    Sterke punten
    Snel. TOP. Vriendelijk, Professioneel

    Door Bas Vinkman op 27 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Goede service! Wij hebben binnen 4 dagen ons geld ontvangen via Juristu. Vriendelijke mensen. Zeker voor herhaling vatbaar!

    Sterke punten
    Topservice! Direct antwoord. Snel mijn geld ontvangen.

    Zwakke punten
    Geen.

    Door HB Select op 24 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Volgens het LAVG zou ik een betalingsachterstand hebben bij mijn zorgverzekering, wat absoluut niet zo is.
    Meerdere keren heb ik hun gebeld en heb ook aangegeven dat ik geen schuld heb bij mijn zorgverzekering en dan krijg je een grote bek.Luisteren doen ze niet, en je kan niks tegen deze hufters in brengen.
    Het feit is nu dat ze beslag hebben gelegt op mijn zorgtoeslag met de nodige verhogingen.Stelletje hufters en rotzakken.
    Beslag leggen op LAVG, bombaderen dat hele gebouw!Weg met het LAVG!
    Is er nou niks te doen tegen deze wanpraktijken van het LAVG te doen?

    Sterke punten
    Ze hebben geen enkel sterk punt!Een stelletje klootzakken zijn het!

    Zwakke punten
    Mensen nog meer in de schulden drijven!

    Door S. op 23 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Graag verwijs ik een ieder naar de klachten die op internet de ronde doen over deze, naar zij zelf menen, zichzelf respecterende firma.

    Sterke punten
    Het op arrogante wijze niet behandelen van mail, weten niet hoe snel ze een "procedure" op moeten starten. Tijden laten wachten alvorens de telefoon op te nemen. Zijn een meester in het cumuleren van incassokosten.

    Zwakke punten
    Geen

    Door H.v.d.Heijde op 18 juli 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Juristu kwamen we op internet tegen.omdat we een klant hadden met een vrij forse achterstand Juristu aangeschreven,ging vlot en de opdracht was er zo door.ik vond het echter wel vreemd dat ik alleen maar t openstaande bedrag hoefde door te geven zonder dat er om facturen o.i.d werd gevraagd.Gelukkig belde klant dezelfde dag nog op dat t alsnog was overgemaakt,Juristu opgebelt en uitgelegd.Vriendelijke Mevr.die ons vertelde blij te zijn dat t opgelost was en dat de opdracht gecancelled werd.De Maandag erop alsnog mail dat ze een incasso voor ons hadden uitgevoerd en of we even 341,- willen betalen terwijl ze niets hadden gedaan! Hoezo No cure No pay? slechte beurt van Juristu en wij zijn inmiddels over naar een ander incassobureau wat hun vermeldingen en beloftes wel nakomen

    Sterke punten
    veel belven

    Zwakke punten
    niets nakomen

    Door cateraar op 29 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Na 45 min nog niemand aan de lijn dit zijn gwn oplichters eerst mag je een uur aan de lijn blijven want ze moeten ook verdienen op mij en dan verbinden ze je door nou k heb t opgegeven na45 vieze vuile kanker Alex je kanker moeder

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Alles

    Door Hans op 24 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Vordering uit handen gegeven, afspraken worden niet nagekomen. Langdurig traject, zonder resultaat.
    No curve no pay, dit betreft een lokkertje, alles vooruitbetalen. Nog geen actie ondernomen in het incassotraject.

    Sterke punten
    Bureaucratisch!!!

    Zwakke punten
    Afspraken worden niet nagekomen.

    Door Jp op 19 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Een tijdje geleden heb ik een boete gekregen van 102 euro. Netjes optijd betaald maar tot mijn schrik is het 2 keer overgemaakt. Ik heb er gelijk achteraan gebeld en het uitgelegd. Dit was op donderdag maar omdat het er niet meteen opstaat moest ik dinsdag terug bellen. Dinsdag netjes terug gebeld en alles opnieuw uitgelegd en mevrouw vertelde dat het binnen 10 werkdagen terug gestort zou worden. Na 10 werkdagen geen geld op mijn rekening dus de 11e werkdag erachteraan gebeld hadden ze mijn geld dus nog niet overgemaakt. Meneer zette mij even in de wacht en toen hij terug kwam zei hij dat het gelijk overgemaakt is maar helaas nu 3 dikke weken later nog mijn geld niet ontvangen. Ik vind dit echt idioot!! Zou ik mijn boete 1 dag telaat overmaken word het gelijk verhoogd en CJIB houd mijn geld gewoon terwijl het niet voor hun bedoeld is. Hoop toch zeker dat dit snel opgelost is...

    Door Mary-lou op 8 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Jaren houden ze al mijn vakantiegeld € 587,50 en ook nog eens maandelijks € 49,14 in.
    Terwijl vorig jaar het kabinet een nieuwe wet mogen ze maar een gedeelte inhouden.
    Vorig jaar heb ik ze daarover gebeld en hun smoes was dat het verekend werd met het zogenaamde drempelbedrag....gelul dus.

    Sterke punten
    Die hebben ze niet

    Zwakke punten
    Heel veel

    Door RHHaustein op 8 juni 2017 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Helaas was ik vergeten om mijn facturen voor het parkeren te betalen. Ik had tijdelijk minder inkomen. De medewerker van CIB gaf mij direct het gevoel goed naar mij te luisteren en mee te leven met mijn situatie. Een betalingsregeling getroffen waardoor ik alles betaald heb.

    Sterke punten
    Luisterend oor, bereid om tot een goede oplossing te komen. Een net bureau vergeleken met andere partijen.

    Zwakke punten
    Geen

    Door Wendy op 7 juni 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Kreeg vanochtend een aanmaningsbrief over een bedrag van € 36,00 met vervaldatum 09-03-2017 dat is opgelopen naar € 76,15 betreffende Sharepay B.V. inzake Mind&LifeStyle. Weet niet wat het is en vraag me af of dit wettelijk mag want heb nog nooit een eerdere aanmaning gekregen per post of e-mail.

    Sterke punten
    ???????? GEEN DUS

    Zwakke punten
    Lijken me een stelletjem oplichters

    Door Cobie op 27 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Uit het niets krijg ik ineens een aanmaning van 95 euro nog wat drinken zou staan bij multifactor ook daar nog nooit van gehoord nu 3 dagen later krijg ik wederom een aanmaning dat het vakantie geld bijna binnen is en ik met 5 dagen moet betalen anders komt er minimaal 500 euro aan kosten bij!! Wat is dit voor een oplichterij

    Door Frank op 22 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze organisatie probeert al sinds 2015 geld af te troggelen in een zaak die al in 2013 is afgehandeld. Zelf verzonnen argumenten, verder komen ze niet.
    Uitermate onbetrouwbaar, schreeuwen door de telefoon (opgenomen gesprek) en zijn niet voor rede vatbaar.
    DOE GEEN ZAKEN MET DEZE ORGANISATIE!!!

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Oplichters

    Door H. van der D op 8 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Al jaren doe ik zaken met Karreman. Ook mijn overige juridische zaken leg ik daar neer en ik heb een vaste contactpersoon. Alle zaken zijn naar tevredenheid behandeld.

    Door Benny op 3 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik had een redelijk hoog bedrag te incasseren van 1900,-
    Dit betreft achterstallige huur. Ik had er een hard hoofd bij maar toch heeft Juristu er wat van kunnen maken. De tegenpartij is gedagvaard met een positief vonnis.

    Hopelijk hoef ik niet nog een keer Juristu in te zetten. Mocht ik nog een conflict hebben kom ik zeker terug.

    Sterke punten
    Sterk, Snel, Ik vond het fijn dat ik niet doorverwezen werd. Juristu deed ook de dagvaarding voor mij.

    Door J.de Graaff, op 1 mei 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Onbeschoft! In plaats een oplossing met je te zoeken gaan ze over lijken! Dreig brieven met beslaglegging meubels, maar niet wanneer! Uuuuhm hallo? Mensen werken misschien ook nog!? Laten je slot openbreken door politie en halen je hele keet leeg zonder pardon!

    Sterke punten
    Niks!!

    Zwakke punten
    Geen inlevingsgevoel, zich niet in de ander kunnen/willen verplaatsen. Alles om hun eigen zak maar te vullen met hun dikke auto's

    Door Maaktnietuit op 17 april 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


IncassobureauVergelijker

Op IncassobureauVergelijker.nl lees je reviews over alle Incassobureaus van Nederland. Dit geeft jou in Ă©Ă©n oogopslag een overzicht van meningen, ervaringen en eventuele klachten. Deel jouw Incassobureau ervaringen met andere bezoekers en schrijf ook een review!

Incassobureaus